|
|
#2371 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: 30 + 40 + dzień po dniu :-)
Cytat:
Zepsute też czasami noszę, bo jestem przyzwyczajona, że coś na nadgarstku muszę mieć Np.jakiś-chyba-przedwojenny-kupiłam na targowisku, bo pasek mnie zauroczył. Nakręcany. Ale chodził jakieś pół godziny po zakupie![]() Piękny dzień, a łeb mi pęka...Myślałam,że za mało piję, ale ileś wody mi nie pomogło, więc chyba bez procha się nie obejdzie... Powinnam się zabrać za sprzątanie. |
|
|
|
|
#2372 |
|
Zakorzenienie
|
heeej
![]() melduję się, że żyję ![]() trochę w biegu, trochę padnięta za to szczęśliwa... w pewnym sensie ![]() podczytuję wiernie, codziennie po pracy ale na napisanie już mi sil nie starcza ale wiecie, lubię to co robię i wracam do domu pozytywnie wykończona.... do tego waga mi zaczęła spadać (widocznie w pracy nie ma lodówki, zeby z niej podjadać )w zeszłą niedziele poszalałam w H&M a dzisiaj bieliźniano i perfumowo ale skoro mam mniej o 9kg to wiadomo, szafa powoli do wymiany ![]() kosmetycznie staram się nie szaleć, chociaż ostatnio w rosmanie zrobiłam zapas masła rebuild z ziaji bo je uwielbiam i dobrze na mnie działa poza tym nie wiem co miałam jeszcze napisać.... dzisiaj mam imprezę małolatów (starsza córa wczoraj miala urodziny i zaprosila sobie koleżanki) i zastanawiam się, jak przetrwać i nie zwariować szkoda mi pogody na siedzenie w domu ale przecież nie zostawię bandy zwariowanych nastolatek samych w domu bo bym mogła potem tego domu nie rozpoznać.... widzę ze ostatni temat to zegarkowy... ja od lat mam casio takie tradycyjne i strasznie je lubię... jak poprzednim jakiś czas temu uderzyłam o futrynę i pekła szybka to mi mój tata kupił nastepny czasem nosze taki sportowy z decathlona bo... zakrywa mi tatuaż
|
#2373 |
|
Konto usunięte
|
Jeśli któraś lubi literaturę "w kostiumie" w stylu Austen/Bronte - fajne ceny
![]() http://www.swiatksiazki.pl/ksiazki/panie-z-cranford-elizabeth-gaskell-4506745/ http://www.swiatksiazki.pl/szukaj/?products[searchall]=Elizabeth%20Gaskell&prod ucts[price_down]=0&products[price_up]=500 Zamówiłam sobie Panie z Cranford i Północ południe...Chociaż obie oglądałam.. Ale za taką cenę warto. Dziwnie linki wchodzą... Albo nie wchodzą... |
|
|
|
#2374 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wchodzą
Oba seriale mam i bardzo lubie, przy czym chyba jednak wole ekranizacje Anglicy robia je uczc iwie, a sa bardziej strawne.Johaśka, 9 kg...? Czekolada karmelowa stanęła mi w gardle Gratulacje...Szkoda, że umarł Bartoszewski. Wielki człowiek, stara szkoła, która odchodzi w przeszłośc... Sprzątanie...no, roomba chodzi w sypialni Tz zaczał się zastanawiać nad pakowaniem, ale nie wiem, czy mam wenę na wyciąganie ciuchów...
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-04-25 o 17:04 |
|
|
|
#2375 |
|
Konto usunięte
|
Nie wiem,czemu nie wchodzą...
Ale to na fabryka.pl 12 zł za sztukę ![]() Czyli 2 książki zamiast 8 lodowych snikersów Czysty zysk Właśnie zauważyłam, ze skończył się 3 sezon Perception. Pora nadrobić 5 ostatnich odcinków
Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2015-04-25 o 17:07 |
|
|
|
#2376 |
|
Zakorzenienie
|
no 9... co prawda od mniej więcej października-listopada więc powoli....
nie jest to jakiś szał ale garderoba mi się za duża zrobiła ale słodycze mnie nie ciągną, podjadanie tez nie... trzeba mi było chyba nowego zajęcia
"kadłub przywiędły ale dusza młoda... " Edytowane przez johambina Czas edycji: 2015-04-25 o 17:49 |
|
|
|
#2377 |
|
Gang Iren
|
Ja też "nowoczesna"bezzegark owa
|
#2378 |
|
Zadomowienie
|
Gosia ja tez zegarka nie nosze.
Wybieramy kredki dla syna,jak na razie przoduje Faber Castell Polychromos. Macie moze jakies doswiadczenia? |
|
|
|
#2379 |
|
Gang Iren
|
Uklika a to jakieś profesjonalne mają być, tak? Wiki najczęściej z Bic używała.
---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- A i jeszcze crayola
|
#2380 |
|
Zadomowienie
|
Gosia, kredki artystyczne.
Kupilismy faber castell. Edytowane przez uklika Czas edycji: 2015-04-25 o 21:07 |
|
|
|
#2381 |
|
Zakorzenienie
|
Johaśka- 9 kg ...szacun
![]() Ja w zasadzie zegarka też nie używam, ale nagle zachciało mi się. Będzie pełnił tylko i wyłącznie funkcję biżuterii Wczoraj Dracula historia nieznana. Nawet fajny, znów inne spojrzenie na p. Vlada Zaczeliśmy też Seventh son. Nie daliśmy rady dokończyć, ale zapowiada się fajnie.Kamlisa- kiedy dokładnie lecicie? |
|
|
|
#2382 |
|
Zakorzenienie
|
Aussie, do warszawy 8.05, 9.05 bladym switem wylot
Tz właśnie poprosił o listę podróżna i zaczyna szukac rzeczy
|
|
|
|
#2383 |
|
Zakorzenienie
|
Kama co to za seria Eris taka droga?
Aśka rebulit jest fajny.Dobrze działa na uda.Jak je jeszcze obwiniesz folia spożywczą,to efekty widać szybko. Kupiłam gąbeczki do makijażu.Wzbraniałam sie przed nimi dość długo,ale kosmetyczka namówiła mnie na korektory Kryolana-które służą jej do modelowania buzi.Efekt śliczny,ale tylko wtedy gdy wklepiemy je gąbką.Beauty blender były akurat w promocji po 69zł - to wziełam dwie(różową i czarną).Jedną do podkładów,druga do brązerów itp. Byliśmy po towar,więc czeka mnie wystawianie na allegro i pojechanie na stacjonarny -zrobienie cen,wystawy itd..Narazie to mi sie nie chce palcem kiwnąć
Edytowane przez Michell72 Czas edycji: 2015-04-26 o 12:50 |
|
|
|
#2384 |
|
Zakorzenienie
|
Miszka no własnie ja uwielbiam rebuilda... i jak trafiam to kupuję
muszę jeszcze skoczyć do jednego rosmana, takiego na uboczu...moze tam jeszcze będzie ![]() u mnie ciepełko ale jakby słońca nie ma, pochmurno się zrobiło.... zaraz sobie zapodam kawkę a potem zlot rodzinny... chyba nie lubię takich :/
|
#2385 |
|
Zakorzenienie
|
Miszka, to
https://www.douglas.pl/douglas/Piel%...eRef=9hG41ATJN i krem z tej samej serii |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2386 |
|
Zakorzenienie
|
Kama testowałas samoopalacz?Jestem w trakcie szukania dobrego.Kupiłam mus Lierene (średni).Kupiłam chusteczki(w miarę)Kupiłam żel Bielendy(średni)Trudno trafic na taki co nie robi pomarańczowych smóg ,a daje po prostu piękny odcień opalenizny...
|
|
|
|
#2387 |
|
Zadomowienie
|
Jaki kosmetyk Ziaja rebuild tak polecacie - masło do ciała, czy serum antycellulitowe?
Miszka - ja też już raz prawie kupiłam w Sephorze beauty blendera, ale właśnie zabrakło. Tam normalna cena to właście 69 zł. Daj znać, jak go oceniasz w stosunku do dłoni i pędzla. Kończy mi się maseczka z avene i szukam jakiegoś zastępnika. Teraz może być zdecydowanie i nawilżająca, i odżywcza. Bogata konsystencja, którą mogę nałożyć na całą noc dla mojej spragnionej skóry. Jakie macie kwc w tym zakresie? Mam kupon -40% do Douglasa oraz zniżkę w Sephorze, więc mogę nawet tam "zaszaleć" ![]() Co do balsamów brązujących, po różnych testach, w tym wysokopółkowych, naprawdę jestem zadowolona z tego: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ycellulit.html Edytowane przez dircikowa Czas edycji: 2015-04-26 o 16:04 |
|
|
|
#2388 |
|
Zakorzenienie
|
Dircik, teraz używam i chwalę maske eris
https://www.douglas.pl/douglas/Piel%...000074417.html masz moja recenzje na KWC |
|
|
|
#2389 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ mieliśmy zlewę jeszcze 10min temu, a teraz ostre słońce. Kwiecień plecień
Kamlisa- wyjazd za około 2 tyg, czyli jak zwykle dla twojego Tż czas rozpocząć pakowanie
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2390 |
|
Zakorzenienie
|
on wyciagnał rzeczy, ja jeszcze nie
Moje letnie nadal schowane, nie chce mi się ich przerzucać...Dla chcącego wszytsko możliwe. z zasady nie oglądam filmów w oryginale, bo jednak pisany angielki jest u mnie o wiele lepszy, niż mówiony. No ale najnowszy odcinek Grimma spolszczenie będzie miał pewnmie w środe lub czwartek - i obejrzałam bez napisów Jakos się dało.
|
|
|
|
#2391 |
|
Zakorzenienie
|
My ciągle gdzieś pod koniec 3 sezonu Grimma... jakoś czasu nie ma na dokończenie. Na dodatek jakoś mi tak ten serial spowszedniał...dobrze, że się dziecię narodziło. Może jakoś ono podkręci serial? może, bo przecież właśnie zniknęło
Kamlisa- no jak to, jeszcze nie wyciągnęłaś żadnych letnich rzeczy? ja tam zrobiłam to tydzień temu. Tylko sandałki i klapki nadal spakowane hihi
|
|
|
|
#2392 |
|
Zakorzenienie
|
Aussie,dziecię zniknie i nic nie zmieni
Ale w samym serialu się dzieje, lubie go ogladac. co prawda 4 sezon zaraz się konczy, Forever tak samo...Cóz, klapki i letnie buty mam w szafie od tygodnia
|
|
|
|
#2393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() klapki sobie właśnie upatrzyłam w ulubionym fasonie w ccc... czekam na przypływ kasy zeby po nie jechać do tej pory kupowałam od producenta takie a teraz pani już nie robi za to widzę ze Lasocki ma takie jak lubię to kupie lasockiego...
|
|
#2394 |
|
Zadomowienie
|
Hej............
Napisałam.... opisałam, jak ja kiedyś doznałam szoku przy kasie w sklepie ciuchowym po tym, jak sprawdziłam ceny nabywanych ciuchów i nie zauważyłam, że sprawdziłam ceny ale w euro ..........i wcięło mi cały, dłuuuuuugi wpis. Trudno, może przy innej okazji podzielę się tą historyjką. Dircik, jakie wrażenia po wypróbowaniu M.Jacobsa. Miszki wrażenia czytałam na kwc. Ja miałam próbkę koloru 36. Za ciemny był i przez to nie wiem czy go chcę, czy nie. Uśmiechnęłam się, jak przeczytałam, że kupujecie beauty blender, bo ja też właśnie postanowiłam nabyć to cudo. Miszka, chodzisz w botkach Venezia ? Ja swoje uwielbiam, są piękne i robią wrażenie. W pracy usłyszałam, że są czaderskie. ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Dircik, zgadzam się z Kamą, maseczka Eris przyjemna i delikatna. Nie powinna zrobić Ci krzywdy. A ja mam ochotę na tę http://www.topestetic.pl/sesderma/c-...ca-maska-30-ml. |
|
|
|
#2395 |
|
Zadomowienie
|
Małe zakupki zaliczone.
Ziaja rebuild póki co nie znalazłam - ani w Rossmanie, ani w Naturze. Może trzeba będzie sklep firmowy odwiedzić. Kama - dziękuję za polecenie maski. Kupiłam, z bonem, za 39,90 zł - 75ml maski i 25 ml kremu na noc, co uważam za bardzo dobrą cenę. Dodatkowo dostałam próbki kremu na dzień i solidną próbkę serum. W ramach poszukiwania idealnego podkładu dla suchej cery do przetestowania mam ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...#review-503505 |
|
|
|
#2396 |
|
Zakorzenienie
|
Juka, patrzyłam na ta maskę, ale raz, że droga ( to tylko 30 ml!), a dwa, że do zmywania. Eris ma właśnie z bonusami, co lubię.
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-04-26 o 20:59 |
|
|
|
#2397 |
|
Zadomowienie
|
Juka - Marc Jacobs przyjemny. Na skórze naprawdę komfortowy, natomiast cudów nie robi - wygląda bardzo naturalnie, tonując koloryt skóry. Podobnie jak ... CC 1,2,3 Perfect Bourjois
, który jest naprawdę niezły za dużo niższą cenę i może nawet trochę lepiej zakrywa to, co trzeba; warto go wypróbować szczególnie teraz jak w Rossmanie jest -49%. Zastanawiam się, może MJ jest troszkę bardziej od niego trwały... Testowałam kolor 32 i był dla mnie bardzo w porządku. Jeśli chodzi o właściwości - był sporo lepszy dla mnie na teraz od testowanych: Lancome Visionnaire (szybko mi zniknął ze skóry) i Clarins everlasting (generalnie ładny, ale jednak jakby lekko podsuszał cerę). A beauty blendery bardzo szybko znikają z Sephory, pewnie dlatego, że cena dobra. Trzeba trafić na dzień - dwa po dostawie, potem znikają, albo przez internet zamówić u nich. Dołączam do grona fanek letnich botków z Venezii. Przed Wielkanocą kupiłam błękitne - https://www.venezia.pl/botki-p-21619-165-14.17.165.html, wyglądają ładniej na żywo niż na stronie. Są mega - wygodne i tez jakoś tak przyciągają wzrok
Edytowane przez dircikowa Czas edycji: 2015-04-26 o 21:23 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2398 |
|
Zadomowienie
|
Dircik, właśnie na trwałości mi zależy, bo często zdarza się, że długo siedzę w pracy. Mimo to, wjadę jutro do Rossmana i zerknę na Bourjoris. Myślę jeszcze nad Academie. Fajny jest, tylko muszę mieć jaśniejszy niż ten, który ostatnio miałam.
Kama, maska tania nie jest, ale do zniesienia, zwłaszcza, że firma znana i zaufana. Poza tym w porównaniu z tą, którą zamierzam kupić jesienią http://www.topestetic.pl/environ/revival-masque-maska-intensywnie-rewitalizuja-ca-50-ml ........................t o już nawet bardzo do zniesienia. ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- nie wiem dlaczego mi się taki odstęp zrobił ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Dircik, botki piękne. Teraz marzę o szpilkach z Badury. Pokazywałam je kiedyś. Muszę, muszę je mieć. http://badura.pl/products,czolenka,49085,2134-69-373. Wcześniej myślałam o tych http://badura.pl/products,czolenka,49099,2219-69-373, ale chyba wole jednak nieco grubszy obcas. |
|
|
|
#2399 |
|
Zadomowienie
|
Pamiętam jak pokazałaś te szpilki, Juka. Boooskie
![]() Mój najlepszy, jak dotąd, podkład do zadań specjalnych (w tym: na długaśne dni) to Guerlain Tenue de Perfection. |
|
|
|
#2400 |
|
Zadomowienie
|
Przymierzałam, ale rozmiar mniejsze, bo mojego nie mieli. Na żywo też są boskie. Do chodzenia tak, ale bardziej w pracy, a nie po naszych wyboistych drogach. Właśnie te z grubszym obcasem bardziej do chodzenia się będą nadawać. Są mięciutkie i leciutkie.
Tak sobie Dircik pomyślałam. Kupię jeden, drugi podkład, a w końcu i tak do tego Guerlaina wrócę. ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- A według Ciebie, Dircik, które szpilki ładniejsze ? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:03.

Lubie ja, nosze stale, nie rujnuje mego budżetu...Po tym, jak mój ukochany model się zniszczył, a już nie jest produkowany - kupiłam inne, mam teraz 2. Lato już prawie, zaraz zmienie na ten lżejszy
Zepsute też czasami noszę, bo jestem przyzwyczajona, że coś na nadgarstku muszę mieć
Np.jakiś-chyba-przedwojenny-kupiłam na targowisku, bo pasek mnie zauroczył. Nakręcany. Ale chodził jakieś pół godziny po zakupie

)
Czekolada karmelowa stanęła mi w gardle 

Zaczeliśmy też Seventh son. Nie daliśmy rady dokończyć, ale zapowiada się fajnie.