|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2371 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard.
Cytat:
do tego prawie-mąż twierdzi, że mam problem z przyjmowaniem prezentów (mam) i mogę w ten sposób poćwiczyć. Cytat:
Cytat:
przy spadnięciu czegoś ciężkiego taka obrączka ratuje Ci dłoń, bo działa jak sztywny egzoszkielet. ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Cytat:
dzięki ![]() ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Cytat:
no dla mnie to nie wygląda ładnie po prostu, ale co kto lubi. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2372 | |||
BAN stały
|
Jakie ruszyli? Znaleźli kolejną wymówkę. Na obrączki czekają.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Borze. Nie. Ty masz problem z przyjęciem do wiadomości tego, co sama piszesz. Zacznij sobie powtarzać "chcę wyciągnąć kasę od rodziców, bo jestem wyrachowana, that's all", a zobaczysz, że jak już to przyznasz, to zaczniesz się z tym dobrze czuć, bo i tak jesteś zła, a tak przynajmniej nie będziesz zakłamana. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2373 | |
Zakorzenienie
|
ale one dopłyną do terminu. przecież pisałam, że czekam na potwierdzenie urlopu świadka - do końca czerwca całość się zamknie.
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2374 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Gdzie klops? Ja mówiłam o srebrze. Reakcje alergiczne nigdy nie są sprawdzone. Jakby były to by ich nikt nie miał, bo by unikał. A uczulenie może się pojawić nieproszone. Cytat:
Ach! Cytat:
Więc gapisz się ludziom na dłonie? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2375 | |||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2376 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2377 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2378 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2379 | |
Zakorzenienie
|
czyli nie tylko ja to tak widzę.
Ty się śmiejesz, a jak ktoś mi przychodził w gości i czekoladę przyniósł, to robiłam awanturę, że jak śmie, bo ja nie chcę darowizn ![]() klops ze srebrem, więc wolfram. Cytat:
nie, jeśli będzie to coś dużego. ![]() nie doceniasz właściwości mojego prawie-męża. on jest zdolny. zwracam uwagę. no właśnie chodzi o te paranoje. bo to wyłudzenie i mogę sobie sama kupić czekoladę!!!111oneone!!! no mówię, paranoja. chodzi o to, że nie wiem, czy to już się łapie na zdrowy rozsądek, czy na moje paranoje względem otrzymywania czegokolwiek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2380 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2381 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Więc jednak nie taki wytrzymały. Jeśli będzie duże, to zmiażdży i nadgarstek, a ocalony fragment palca nic nie da. Gdzie dowody i zdjęcia dokumentujące co potrafi zrobić z wątróbką? ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Nieee. Pomiędzy tragedią z jednym, a tragedią z drugim, a nie że taka szarpanina z tym samym. Przecież sama się dziwisz wątom o cudzą paczkę. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2382 | ||
Zakorzenienie
|
bo jak to tak, darowizny? że ja niby sama nie potrafię?
![]() no mówię, paranoja. to, że nie wiem, czy to zdrowy rozsądek, czy to powyżej. Cytat:
na wszystko jest metoda. o ile tą metodą nie jest spadająca z półki patelnia, to jest git. Cytat:
byłby ban za gore. no mniej więcej. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2383 |
Konto usunięte
|
Tak bardzo nie czaję tych historii z grubymi kośćmi.
Nosz kude. Załóżmy, że one naprawdę istnieją. Że jedna osoba ma "cienkie" (i to nie w wyniku choroby), a druga grube. No i co z tego? Jedyną konsekwencją będzie to, że szkielet jednej będzie ważył powiedzmy 10 kilo, a drugiej 15 - a niech by i 20! Ale nawet jeśli ta druga będzie tych parę kilo cięższa, to przecież ani tłustej dupy ani tym bardziej brzucha się tym wytłumaczyć nie da. Żadną miarą. Już pomijając to, że nikt normalny nie ma problemu z tym, że wygląda szczupło, ale waży 60 kilo przy 160cm. A z "nienormalnych" łapałyby się może kandydatki na baletnice. Nie wiem, czy ktoś jeszcze. Wtf?! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2384 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Mógłby ktoś to wyjaśnić raz na zawsze, na Wizażu tylu specjalistów od wszystkiego, od anatomii też powinni być. Ktoś napisał o nadgarstkach i kostkach - rzeczywiście ludzie mają je różne. Ale dalej przecież są cieniutkie kości, to o co chodzi? Tego, co tutaj wklejałam kiedyś, nie rozumiem do końca: http://www.trener.pl/artykul83_Ciezk....html?offset=0 Tam jest tabela mówiąca, ile waży kościec przy jakiej wadze (czyli to jest regułą, nie jest zależne indywidualnie?), a jednocześnie jest napisane: Cytat:
I nic nie ma o grubości niestety. To one wraz z tyciem czymś się wypełniają czy jak to działa? Nawet, gdyby zwiększały obwód, to jesu, o ile? I przecież tylko dlatego, że się przytyło ![]() Edytowane przez stewardesa Czas edycji: 2016-05-04 o 12:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2385 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Bo można z metek większości noszonych ciuchów, a można z tego ukochanego, najmniejszego, bo się akurat jakaś luźniejsza kiecka czy elastyczne spodnie trafiły. Cytat:
Cytat:
Ciekawe czy jak ktoś ważący 200 kilo schudnie do 60np. to mu te kości takie solidne zostają i może brać na sztandze 140 kilo więcej niż ktoś kto tak nigdy nie utył ani nie schudł, czy nie. ![]() Strzelałabym, że jak się ta masa trwale zwiększa, to kości obrastają okostną jak słoje w drzewach i wtedy się robią minimalnie grubsze. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2386 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale oczywiście, że 'grube kości' nie mają się nijak do grubego dupska. btw - ja miałam problem z tym, ile pokazuje mi waga, niezależnie od figury i rozmiaru. to jest objaw ED. co do kości - tak, one 'rzadzieją' z wiekiem, ale nie są to zmiany na tyle duże, by brać je pod uwagę przy zmianie wagi. przy porównaniu 20-latek vs 80-latek to może być współczynnik wpływający na różnicę, ale nie w okresie kilku miesięcy, na boga. ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- jeśli się mocno przytyje, to z tego, co wiem, kości po prostu gęstnieją - organizm pompuje w nie, żeby utrzymały cielsko. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2387 |
on tired little feet
|
Pierwszy raz poklocilam się tak z chłopakiem że wyszłam z mieszkania a on nawet nie zapytał gdzie ide. Siedzę na ławce i marzne w tyłek ale przecież nie wrócę do mieszkania bo duma urażona
![]() Kahoko wyślij sweter ![]()
I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it. Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet. Edytowane przez thirky Czas edycji: 2016-05-04 o 18:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2388 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a Ty przestań ![]() ![]() o co się pokłóciliście, jeśli można wiedzieć? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2389 |
Zakorzenienie
|
Swetrrrrr. Niezblokowany, no i światło koszmar.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2390 | |
on tired little feet
|
Cytat:
Poklocilismy się o jakąś ☠☠☠☠☠☠☠e, mój chlopak od 3 tygodni chodzi podminowany bo zepsuł swój Mega Super Wspaniały telefon a dla niego to koniec świata życie bez elektroniki [*]. I dziś probowal naprawić swój stary smarfon bo tak to jechał na firmowym telefonie ale musiał ciągle przekładać karty SIM. I ja zamiast się przymknąć to go zaczepialam jak siedział nad tym smartfonem, chcialam byc sexy thirky i ugryzc go lekko w szyje ale niechcacy wyszlo mocno i się na mnie wkurzył ze przeszkadzam, to powiedziałam że jest niemiły i se poszłam. Wróciłam do domu po pół h to pytal gdzie chipsy, bo myślał że poszłam do sklepu po chrupki o których jeczalam cały dzień ![]() Przeżywam jak szczur otwarcie kanału bo to najpoważniejsza nasza kłótnia jak dotąd. Tak, jutro zacznie mi sie okres.
![]() |
![]() |
#2391 |
Konto usunięte
|
224 posty. 224 posty. grrrrr.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2392 |
on tired little feet
|
![]() |
#2393 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2394 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Te, których brakuje do tej odrobiny romantyzmu. Magia, jednorożce, brokatowa sraczka i takie tam. Jak się tu nie zaspokoję, to pewnie wypadałoby chociaż spróbować zajść w ciążę szóstego czerwca, a że ostatnio nie mam śmiałości... to mimo wszystko łatwiej tutaj. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2395 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale jeśli o to, że go za mocno ugryzłaś, wyszłaś z domu z fochem, to WADR, masz zadatki na perełkę roku ![]() to jest masakra, jeśli chodzi o formalności ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2396 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Angelina mi się dziś normalnie oświadczył na skype. Tzn. prawie. No i tak technicznie to w sumie wczoraj. No, może nie dosłownie, ale na pewno miał to na myśli, jak zapytał, kiedy wreszcie przestanę rzucać ślubnymi aluzjami. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2397 |
Konto usunięte
|
Ale on by tak pięknie wyglądał w tradycyjnym, gruzińskim stroju galowym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2398 | |
on tired little feet
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:51 ---------- Poprzedni post napisano o 06:40 ---------- https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=59906526 O, rak.
![]() |
![]() |
#2399 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2400 |
on tired little feet
|
Poprzedni wpis tej osoby w tym wątku też jest niczego sobie
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=59905906 Pusia z północy, smieszkowa i uwielbiająca czekoladę. ![]()
I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it. Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet. Edytowane przez thirky Czas edycji: 2016-05-05 o 07:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:36.