![]() |
#2371 |
Gang Iren
|
Dot.: Piękne, młode i szalone, czyli 30+ 40+ c.d.
Aussie, pięknie!
![]()
#2372 |
Zakorzenienie
|
Zwiedzanie...
![]() ![]() ![]() Beti, wreszcie, ile to już lat je kupowałaś...? ![]() Miszka, samej ciężko ciagnac sklep, ale znalezienie dobrej pracownicy może potrwać ![]() A, przyszła kiecka z zalando. tak, jak dziewczyny pisały - jest za długa, na 1.80, nie nędzne 1.68 ![]() ![]() Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2016-08-04 o 18:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#2373 |
Konto usunięte
|
Aussi, piękne zdjęcia
![]() Tak, Kama, sama jestem zaskoczona. Może wpłynął na decyzje fakt,że druga para butów - 40%. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2374 |
Gang Iren
|
Miszka, współczuję tej sytuacji
![]() Obyś szybko znalazła dobrą pracownicę ![]() Z tymi fotkami, to racja. Kiedyś pstrykałam o wiele więcej. Teraz skupiam się na tym, by mniej pstrykać, a więcej być/przeżywać/doświadczać ![]()
#2375 |
Raczkowanie
|
Aussie, super zdjęcia
![]() Beata, udane zakupy ![]() Ja dzisiaj kupiłam Ombre Top Coat Golden Rose, który zmienia kolor lakieru i słynny puder brązujący Golden Rose nr 04 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2376 |
Zadomowienie
|
Miszka - czy dobrze kojarzę, że to Twoja druga kuracja Izo?
Zrobili Ci badania przed? Jaka dawka? Na suchość ust polecam maść oliwkową Ziaja, jest naprawdę niezastąpiona i chyba najtańsza na rynku z produktów do ust. Mój syn to potwierdza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2377 |
Zakorzenienie
|
Dyrcik, z Hydro Oleo Eris miałam próbki maski na noc - nawet fajna, chociaż z silikonami. Nawilżała całkiem ok.
Za to serum z tej serii - naprawdę mnie zainteresowało, chyba kupię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2378 |
Gang Iren
|
Maść oliwkowa z Ziaji jest super! Ręce popękane do krwii też mi wyleczyła. Tak samo maść z witaminą a. Cudeńka za grosze
![]()
#2379 |
Zakorzenienie
|
Beata- dawaj swoje kalosze
![]() ![]() ![]() Obejrzeliśmy wczoraj 1 i pół ![]() ![]() Miszka- no to masz babo placek. Podobno teraz w dobie 500+ bardzo ciężko znaleźć dobrego pracownika. Trzymam kciuki, żeby jednak tobie się udało ![]() Kamlisa- u mnie musi być zwiedzanie ![]() ![]() To były zdjęcia tylko z 2 miejsc. Odwiedziliśmy 8 czy też 9 miast ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2380 |
Zakorzenienie
|
Wolny dzien. Jestem totalnie padnieta
![]() ![]() Aussie, JA lubie zwiedzac, ale wakacje muszą być we dwoje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2381 |
Konto usunięte
|
Ależ mi ciasto pomarańczowe wyszło
![]() ![]() A wydawało mi się, ze pomarańcze słabe, bo kwaśne niewiarygodnie,ale ciasto ![]() ![]() Dlugo sobie ni poleży, ![]() Smutna rocznica jutro, jakby co.... Pewnego zaprzysiężenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2382 |
Zakorzenienie
|
U mnie deszczowo. Pada z drobnymi przerwami.
Beata ![]() ![]() Aussi lubię Bawarię. Wioski malownicze a ja lubię wiochowe klimaty ![]() Dziś byłam któryś tam raz u stomatologa. Ta przygoda nie ma końca ![]() ![]() Kama tylko przy tych ćwiczeniach to pamiętaj: raz lewa noga pierwsza, raz prawa ![]() Jutro mam przyjęcie weselne. Wesele międzynarodowe, więc liczę na atrakcję. Mam zamiar dobrze się bawić. ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Miszka już Ci współczuję w szukaniu pracownika. Życzę farta. Faktycznie 500+ zrobiło swoje. Dziewczyny nie chcą pracować, czasami im się nie opłaca bo stracą wszelkie świadczenia. W większości przypadków im się nie chce. U mnie na miejskim targu, w tygodniu po wydaniu decyzji o przyznaniu tego świadczenia kilkanaście osób szukało pracowników. Moja koleżanka, dobra koleżanka (trójka dzieci) w jednym dniu dostała na konto 6000 pln ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2383 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie Pis mi tu namieszał
![]() Mama już dziewuszkę na sklepie.. Oby sie sprawdziła ![]() Aussie zdjęciami się raczyłam na FB.Pięknie! Dirnik numer 2.Po poronieniu mam wahania hormonalne,więc muszę łyknąc dla dobra papy..1 x dziennie 20mg. O ziaja ![]() Jeszcze tylko problem z tymi hm drugimi ustami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2384 |
Zakorzenienie
|
Ja upiekłam muffinki sernikowe - przyjemność jedzenia sernika bez wyrzutów sumienia
![]() Remont trwa, choć dziś nie było panów. teraz na tapecie sa schody, musimy zdjąć czesc starych drewnianych i dorobić nowe....Oczywiście stolarz zaproponował, ze można zrobić wszystkie nowe...Jasne, spie na kasie ![]() Zaczełam już składac roznosci do dużej torby - prezenty gwiazdkowe czas zacząc ![]() ![]() Wiecie, ile u nas dostaje emeryt-rekordzista...? 37 gr... ![]() Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2016-08-05 o 17:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2385 |
Konto usunięte
|
Ogladam ceremonię otwarcia Igrzysk...
Jakie beznadziejne stroje ma nasza reprezentacja ![]() Dresy zwykłe byłyby lepsze niż te beznadziejne kolorystycznie spódnice ... Tż najbardziej chwali te z krajow Afryki Teraz kciuki za liczną nasza reprezentację, najbardziej za tych, ktorzy się nie krygują i mowią, że jadą po medal i tyle... Ale widowisko bardzo mi sie podobalo, skrót, oczywiście tylko widziałam, ale bardzo ladnie Brazylijczycy zrobili... |
![]() ![]() |
![]() |
#2386 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziałam Yoskine w Hebe, ceny dosyć wysokie. Zastanawia mnie fakt, że o Eris praktycznie nigdy nie rozmawiamy na tym forum, chociaż wybór kosmetyków tej marki jest ogromny. ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Gosia, wyjątkowo piękne miejsce - co to za park? Bardzo mi się podoba. Idę zrobić kawę. Może w końcu znajdę chwilę aby poczytać co tam naskrobałyście... na wakacjach człowiek wyjątkowo zajęty jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2387 |
Zakorzenienie
|
Znacie iossi? http://www.iossi.eu
Cuda, panie cuda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2388 |
Zadomowienie
|
Caffe - nie znam iossi a strona, którą podałaś nie bardzo chce mi działać
![]() Właśnie siedzę przy kawie z próbką maseczki Eris do cery naczynkowej, muszę przyznać, że bardzo przyjemna. Nie mam szczególnych problemów (prócz płytko unaczynionej cery tak ogólnie), ale czuję że przyjemnie nawilża i lekko napina skórę. Dziś wieczorem wybieram się na najnowszy film z Meryl Streep (Boska Florence), uwielbiam ją. Widziałyście już może? |
![]() ![]() |
![]() |
#2389 |
Zakorzenienie
|
Dircik - także lubię Streep, właśnie wczoraj obejrzałam "Julie & Julia".
U mnie strona iossi działa ![]() Maska Eris Hydro Oleo wchłonęła się u mnie nieomal całkowicie, pozostał tylko taki delikatny film - silikonowy, ja wszędzie je wyczuję ![]() ...w każdym razie maska niezła, skóra piła ją jak szalona i nie było co zmywać - więc również praktyczna, he, he. Polecam do wypróbowania. |
![]() ![]() |
![]() |
#2390 |
Zakorzenienie
|
a mi pasuje ta maskara
http://allegro.pl/benefit-roller-las...386865064.html ładnie wydłuza, podkręca, a nawet pogrubia rzęsy, miałam dziś firanki ![]() Wróciłam do oglądania House of cards, 2 sezon koncze... z masek testuję tę z dodatkiem samoopalacza z Vita Liberata, ale mnie nie zachwyca. dość cięzka, gesta, efekt bardzo delikatny...Taka za cięzka, jak na mój gust... |
![]() ![]() |
![]() |
#2391 |
Konto usunięte
|
House to nic w porownaniu z końcowką wyścigu...
Pedałowali 7 godzin, 240 km ![]() Godziny nudy, za to końcowka ![]() Brąz dla Rafała Majki ![]() ![]() ![]() Przez jakiś czas prowadził... Udany początek |
![]() ![]() |
![]() |
#2392 |
Gang Iren
|
Caffe, ten park to Peak District National Park
![]() Dzisiaj się wybawiliśmy. Byliśmy w wesołym miasteczku ![]() Do tego łażenie po dużym parku, muzeum, plac zabaw. Dzieciaki padły jak kawki ![]() Piękna pogoda u nas ![]()
#2393 |
Zakorzenienie
|
u nas niedziela zapowiada się słonecznie...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2394 |
Zadomowienie
|
U mnie niedziela również zaczęła się słonecznie, choć chmur niestety przybywa. Kapryśne to lato - na zmianę albo dokuczliwe upały, albo właśnie pochmurnie i deszczowo, niestety.
Kama - dzięki za polecenie maskary. Widzę, że w wielu miejscach ma bardzo wysokie oceny, a ja właśnie rozglądam się za następcą Volume Million Lashes. Ponoć największy efekt WOW ten roller robi jako pierwsza warstwa pod maskarę pogrubiającą - np. The're real albo le Volume de Chanel. Miło, że Rollera można kupić w mini-opakowaniu, szczególnie, że niektórzy narzekają na wysychanie produktu. Miszka - coś mi świta, że faktycznie mamy tego samego dnia rocznicę ślubu ![]() Najlepsze życzenia! ![]() Edytowane przez dircikowa Czas edycji: 2016-08-07 o 10:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2395 |
Zakorzenienie
|
Dircik, maskara może być jako miniatura 3,5 ml w zestawie, normalna miniatura 4 ml po 55 w sephorze, albo produkt 8 ml po 129 zł
![]() Jak dla mnie efekt wow daje na primerze, mam akurat jeszcze ze smashbox. primer pogrubia, a maskara wydłuza i podkręca, nic innego nie jest potrzebne, już to daje efekt teatralny ![]() Fajny efekt złotej opalenizny daje ten samoopalacz, dodawany do kremu/serum http://allegro.pl/clarins-radiance-p...147849233.html fajna paletka http://allegro.pl/rimmel-kate-3w1-ro...183156758.html testowałam dziś tez sympatyczna szminke z serii G jak Guerlain, bo moje dwie z poprzednich serii się koncza, ale uważam, ze nie jest warta 214 czy ile tam ![]() ![]() Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2016-08-07 o 14:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2396 |
Zakorzenienie
|
znowu pusto...? Zaszalałam dziś w tkmax
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2397 |
Zakorzenienie
|
Mój remont dobiegł końca
![]() ![]() Jak ja to lubię. Co prawda na dzisiaj pozostało mi sprzątanie, ale i tak bardzo się cieszę ![]() Wszyscy w koło mówią o zbliżającej się jesieni. Fakt, że poranki i wieczory już chłodne. Kawa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2398 |
Konto usunięte
|
Też o ochłodzeniu slysze, ale jakoś do mnie nie dotarło...Jest w sam raz.
Pora pomyśleć o botkach, szkoda, ze zamiast nich kupiłam ostatnio czółenka ![]() ![]() Kawa. |
![]() ![]() |
![]() |
#2399 |
Gang Iren
|
Dzień dobry
![]() U mnie jest pogoda w kratkę. Ciepłe dni staram się wykorzystać na maxa. Liczę na to, że jesienią długo będzie ładne. Już tak u nas bywało. Kawka obowiązkowo ![]()
#2400 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Czytam Hardą i kolejny raz myśl - to jest material na serial/film. Ktory nie powstanie, a przecież Mieszko jest na fali, tak hucznie świętowano rocznicę chrztu... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.