![]() |
#2401 |
Zadomowienie
|
Dot.: Staraczkowe grono 2020 - cz. 3
Wdech, wydech. Jeśli nie ma opcji, żeby wyprosić wcześniejszą wizytę, choćby teleporady to wytrzymaj do tej środy. A jak się masz stresować to jedz na pogotowie, jakąś ginekologię, ściemnij, że kluja cie jajniki, powiedz, co i jak i się poprostu boisz. Zbadają cię na miejscu
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2402 |
Zadomowienie
|
Postanowiłam,że powtórzę wynik za dwa tygodnie jak prześpię się w nocy i będę wypoczęta. Też dziwny lekarz skoro nic się mnie nie pytał,a jeszcze powiedział, że niektórych badań nie trzeba robić na czczo
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2403 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#2404 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2405 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2406 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#2407 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tego co wiem total to próba ciążowa ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2408 | ||
...
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2409 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny no i ta beta nie spadła i dramatycznie wolno rośnie... Co ja mam myśleć o czymś takim? To ja nie poroniłam? To dopiero przede mną?
![]() Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Chyba zrobiłabym nawet jutro ponowne badanie, żeby zobaczyć kierunek zmian. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2411 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2412 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
18.09 beta 10, prog 3 19.09 zaczął się okres i od jakiś już 4 dni tylko mam lekko brązowy śluz No i dzisiaj mamy 28.09 i beta 18, prog 0.3 Jedyna szansa że z piątku na sobotę 18/19.09 by wystrzeliła beta w kosmos po czym dostałam krwawienia i tak długo wciąż spada? Naprawdę to mi się wydają być tak małe wartości że aż ciężko mi w to uwierzyć że nie ma zera... I właściwie gdybym z głupoty dzisiaj nie zrobiła tego testu to bym o tym nie wiedziała, jedyny inny objaw to te lekkie plamienia. A test owu wyszedł praktycznie że pozytywny ![]() Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2413 |
Wtajemniczenie
|
Theali dobrze Ci radzi, żeby jutro jeszcze jednak sprawdzic, czy to już tendencja spadkowa, czy jeszcze rosnie
![]() ![]() |
![]() |
#2414 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny w życiu bym się tego nie spodziewała... Już się nawet cieszyłam że owu się zbliża i to w terminie, ale coś mnie podkusilo żeby zrobić jeszcze ciążowy raz... Masakra
Orientujecie się czy na USG coś lekarz zobaczy? Tzn przy takiej wartości bety nie będzie nic widać prawda? Więc nie będzie w stanie zobaczyć czy to pozamaciczna? Bardzo się boje tego wszystkiego co mi się tu szykuje, a myślałam że to już za mną i ruszymy do przodu... ![]() Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2415 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Cytat:
Lekarz po takim czasie powinien zobaczyć bo jeżeli to pozamaciczna to zarodek nadal rośnie, tylko nie w macicy, Pakuj się i jedź, 3maj się ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2416 |
Raczkowanie
|
Słuchajcie udało mi się dostać nr do lekarza u którego miałam mieć wizytę w środę - przełożona na jutro w południe, muszę wyjść z pracy w środku dnia. Powiedział że nie będzie stawiał diagnozy nie widząc nic na USG ale żebym przyszłą jutro
Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2417 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#2418 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2419 |
Raczkowanie
|
To prawda, szefostwo ekstra. Z drugą liderką miałam rozmowę po południu i miała już cały plan działania i od jutra zaczynam przekazywać wiedzę. Tak mi ulżyło.. I autentycznie się cieszyły moim szczęściem i ciągle powtarzały, że to super
![]() Frezjan, przykro mi, że takie przeżycia masz ![]() ![]() Moszka, przyszłam Cię ojojać też, więc ojojoj ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2420 |
Wtajemniczenie
|
Littleone, dziękuję Kochana
![]() ![]() ![]() Co do Twojej szefowych to aż miło się czyta, że takie cudowne podejście i reakcja na ciążę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2421 | |
Rozeznanie
|
Staraczkowe grono 2020 - cz. 3
Cytat:
Fajne, ze stanely na wysokosci zadania. Ja jestem managerem i bardZo sie ciesze kiedy moje pracownice mi ufaja i mowia, ze zaczynaja plany ciazowe, lub kiedy informuja mnie o ciazy na tyle wczesnie, ze moge poukladac wszystkie sprawy i zapewnic kobiecie odpowiednie warunki. Najgorsza opcja jest taka, kiedy dziewczyna mowi o ciazy i ma juz L4 od nastepnego dnia. Frezjan- trzymam kciuki, czekamy na info! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez Ryksa Czas edycji: 2020-09-28 o 20:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2422 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2423 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2424 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ojej, bardzo mi przykro ![]() Współczuję takich dodatkowych przeżyć. Obyś szybko się dowiedziała, co się dzieje. Być może poronienie jest jeszcze w trakcie? Bardzo trudno stwierdzić... najważniejsze, że masz umówioną wizytę.[/QUOTE]A jak będzie u Ciebie? ![]() Dziękuję, też mam nadzieję, ze sie uda to spokojnie poprowadzić dobremu specjaliscie. Zobaczymy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2425 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale to, ze dalas mu taki sygnal to juz bardzo duzo! Tym bardziej jesli warunki sa szkodliwe, to powinien sobie zdawac sprawe, ze moze Cie stracic z dnia na dzien. No ale coz, jego wybor skoro chce Zostac w kaczej d. to jego sprawa ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2426 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2427 |
Zakorzenienie
|
A ja szczerze chyba powiem w ostatnich dzień przed urlopem że po urlopie nie wracam. Moja szefowa patrzy tylko na siebie jakby mogła to by palcem kompa nie wlaczyla tylko wolała żeby jej to zrobić... Mówi jedno robi drugie. Obiecuje przy wszystkich powrót do normalnych pensji po czym w następnym miesiącu przychodzi nie tak to dopiero zapytana mówi że się rozmyslila jednak. I tak zrobię wszystko na top top przed urlopem więc zostaną biezace sprawy, niech kogoś szuka. Jak powiem wcześniej do mi dosadzi 500 innych rzeczy bym jej zrobiła najlepiej pół roku w przod. Nie chce mi się stresować i wyklucac.
#2428 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#2429 |
Zakorzenienie
|
O planach osobiście bym nie informowała. Nigdy nie wiadomo, ile starania potrwają i w ogóle, nie chciałabym dziwnych spojrzeń znosić 🤷 We wczesnej ciąży już pewnie tak, choćby po to, żeby nie pracować po jedenaście godzin. Przy czym u nas nie ma jakichś indywidualnych obowiązków, w które trzeba inną osobę wdrożyć, no i jednak w miarę możliwości chciałabym w ciąży jeszcze parę miesięcy pracować.
![]() ![]() |
![]() |
#2430 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny mam nieco wstydliwy problem i potrzebuje kobiecej porady, a już nie raz udowodniłyście, że tutaj nie ma tematu tabu. A więc tak:
Obie aplikacje na podstawie temperatury i śluzu mówią, że owu była w sobotę. A sobotę miałam też wyjazd, i chcąc nie chcąc musiałam korzystać z obcych toalet. I chyba coś złapałam :-( ogólnie takie infekcje czy podobne "przyjemności" dostaję po antybiotyku (dlatego je biorę dopiero w ostatecznej ostateczności). I teraz moje pytanie czy znacie może jakieś domowe sposoby lub apteczne (bez recepty) na takie infekcje/problemy intymne? Takie delikatne ni to pieczenie ni swędzenie przy wejściu pochwy... delikatne. nie chcę jechac od razu do lekarza bo przyjmuje w godzinach mojej pracy, czyli dzień wolny a koniec kwartału tuż i nie za bardzo mogę sobie pozwolić. Poza tym, jak to jeszcze świeża sprawa to ani pewnie się to dobrze nie rozwinęło żeby widział co to, ani przecież nie widać czy ciąża a jeździć co chwile i bulić za wizytę to tak średnio. No i coś delikatnie czułam gardło przy weekendzie, tż też pokasływał wiec obawa że przez to coś się przy zapłodnieniu pokićka i będzie powtórka z rozrywki level hard. No i sen że każde moje dzieciątko poronione też nie napawał nadzieją. No i starcie z pająkiem-gigantem z samego rana tez nie bylo super (arachnofobia). Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:47.