![]() |
#2401 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
A pewnie ze bym zjadla, gdyby byly, nie zaluje sobie. W koncu cos energetycznego tez trzeba jesc
![]() Tylko sama nie pojde do piekarni, bo pogoda pod psem, wietrzysko straszne wiec siedze w domu. A maz zajety, na spotkaniu ale moze wieczorem go wysle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2402 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2403 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a tak pozatym slicznie wygladasz i mała taka słodka ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2404 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Dopiero za któryś odświeżeniem strony załączyły mi sie fotki, szok...
Agatko ja to przez Ciebie w kompleksy wpadne... Brzuszka juz praktycznie nie widac, szczuplusienko wygladasz ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2405 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() porozmawiaj z TZ pewnie, niech wie, co Ty czujesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2407 |
Zakorzenienie
|
Kachula, wspolczuje Tobie i reszcze dziewczyn, i rozumiem. Nie wytrzymalabym dlugo chyba bez meza, a co dopiero jak czlowiek sie cieszy, ze sie zobaczycie, a tu taka wiadomosc ... Trzymaj sie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2408 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Kachulko pogadaj z nim jak najszybciej... Ma prawo wiedziec, ze masz juz tego dosc, ze chcialabys zeby byl blisko a nie gdzies w NIemczech, Wloszech itd. Rozumiem jemu tez jest ciezko, bo musi ciezko pracowac zeby zarobic, ale czy zawsze musi byc na 1 miejscu kasa??
Kierowca jezdzacy na miejscu ok, ale nie po kraju czy zagranica i samochodami ciezarowymi... Ja swojemu powiedzialam, ze wole nie kupic tych 10 bluzek, kosmetykow, jezdzic starym samochodem itd, ale zeby byl na miejscu a nie gdzies w swiecie... Z tym, ze ja to ja ![]()
![]() |
#2409 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2410 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2411 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje dziewczyn ki za cieple slowa
Ide rozladowac swoja zlosc i biore sie za ostre sprzatanie calego mieszkanka,chyba nawet firanki sobie wypiore bo jakos mnie tak dzis wzielo
![]() ![]() |
![]() |
#2412 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2413 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Emi i Kachulko zgadzam sie pasja, zamilowanie do duzych aut, te kilka wiekszych kol wiecej jak w osobowce, ale to mozna polaczyc... Mozna jezdzic po kraju... Teraz jest duzooooo oferta na kierowcow, sama taka oferte skaldalam, wiec jest w czym wybierac i wtedy mozna pogodzic to z rodzina, domem, przyjemnosciami i pasja, jaka jest jezdzenie... Rozmawiac , rozmawiac i rozmawiac, jak nie pasuje... Tak swoja droga najlepszymi kierocami sa kawalerowi, nie bedacy w zadnym zwiazku
![]() ![]() Kachulko wypucuj mieszkanko ![]()
![]() |
#2414 |
Zadomowienie
|
wiesz tylko taka płaca jak jest na krajówce to pozal sie Boże no ale cos za cos, ja wiem ze jak Pio jednak znajdzie prace na mimejscu to juz nigdy w zyciu nie pozwole mu wsiasc za kółko zawodowo, NIGDY!!!
![]() no a teraz cos nie w sosie jest az mi sie smutno zrobiło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2416 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2417 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2418 |
Zadomowienie
|
napisałam własnie Pio ze mnie juz drazni ta jego praca i mi sie to nie usmiecha, to mi napisał ze nigdzie na miejscu nie zarobi 3tys. na reke i taka jest z nim rozmowa
![]() ![]() ![]() ![]() a jeszcze dwie rodziny utrzymac musi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2419 |
Zakorzenienie
|
A mi tam wcale nie zalezay na kasie,moglby duzo mnie zarabiac ale byc na miejscu,dobra lece sprzatac bo do wieczora nie skoncze papa
![]() ![]() |
![]() |
#2420 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2421 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Emi wlasnie dla mnei jest zalosna taka kasa 3 tys za co?? za to, ze nie ma go w domu przez 2 tyg i jezdzi w neibezpieczne rejony??Slyszalam tez , ze niektorzy za km maja 0,20/0,25 groszy... szok... Czasami jak tata opowiada ile to tirowcy zarabiaja to szok... Swoja droga jakby znalazl dobrego przewoznika to w kraju moglby zarobic minimum 2tys i na noce bylby w domu...
![]() |
#2422 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2423 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2424 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2425 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
5, 6 dni?? szok, szok i jeszcze raz szok...To w takim razie zycze Wam tego zeby byl jak najczesciej, zeby w nocy tez byl przy Was, splacil wszystkie dlugi i zeby Kacperek pozniej tatusia czesciej widzial
![]() ![]() Idę dziewczynki, Kachulka zrobila mi chec na sprzatanie i ogarne troszke wszytskiego, pozniej siebie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2426 |
Zakorzenienie
|
Gusiu my bardzo się cieszymy z tych 2tyg w Egipcie mimo iż to jeszcze daleko
![]() Gizelcia bardzo ładnie wygladasz, a co do pracy pana T to czy to tak dobrze na jego kręgosłup? a on na Tiry poszedł czy na co? Ja dalej sie kuruje a synek własnie w maseczce siedzi i wdycha swoje leki. |
![]() ![]() |
![]() |
#2427 |
Zakorzenienie
|
Gdzies dziewczynki wywialo,
ja zjadlam juz moje nalesniki z Nutella i czekam na M, jest w drodze do domu ![]() Sama sie dziwie, ze jakos mi te dni tak szybko leca, bo w sumie ten tydzien tylko w domu siedzialam ![]() Dzis sie zastanawialam, ze juz niebawem bedzie 5 miesiac ciazy, czyli blizej niz dalej do porodu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2428 |
Zakorzenienie
|
jej dziewczyny ale sie rozpisalyscie aby pobierznie przejrzalam...
kachula ja cie doskonale rozumiem to widze we dwie dzis ryczlysmy bo ja tak samo... tez mam dosc wyjazdu meza... gdybym nie byla w ciazy to ok ale tak bardzo mi samej ciezko.. nad ranem dostalam skurczu lydki takiego ze sie ruszyc nie moglam i smutno mi bylo ze sama jestem nawet nie ma mi kto pomoc... a duzo czynnosci sprawia mi trudnosci nawet dzisiejsze chodzenie po supermarkiecie bylo problemem bo co chwile skurcze mialam ciagnace brzuch w dol nie bolesne bardzo ale dyskomfort przy chodzeniu byl.. teraz leze zeby sie to nie rozchustalo... ale zakupilam cala tabliczke czekolady bo mam ochote od wczoraj i tyle juz i tak gruba jestem i tak hehe moj maz dostanie zawalu jak mnie zobaczy na lotnisku hehehe
#2429 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2430 |
Zadomowienie
|
mezatko co u ciebie?? wcale sie nie oddzywasz dzis
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.