Emiraty Arabskie - Abu Dhabi, Ajmān, Dubai, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah, and U - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Emigrantki

Notka

Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: W którym Emiracie mieszkasz? (możliwość wyboru jednej opcji)
Abu Dhabi 24 30,00%
Ajmān 0 0%
Dubai 33 41,25%
Fujairah 1 1,25%
Ras al-Khaimah 0 0%
Sharjah 7 8,75%
Umm al-Quwain 1 1,25%
W innym państwie Middle East 14 17,50%
Głosujący: 80. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-11-09, 10:53   #2431
Eva ID
ForceIsStrongInThisOne...

GG do Eva ID
Dot.: Emiraty Arabskie - Abu Dhabi, Ajmān, Dubai, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah,

Cytat:
Napisane przez A z Z Pokaż wiadomość
Witam po długim czasie wszystkich i pozdrawiam
Witaj

Jak miło Cię w widzieć

Nie byłam na wyścigach, wykorzystałam weekend na wyskok do Jordanii i zwiedzenie Petry

Cuuuuudne miejsce.

Byłam tez nad Morzem Martwym, ale nie zrobiło na mnie większego wrażenia.

Mam stały kontakt z Jovikzu, jest dość mocno zajęta, a Jumeirah Girl spotkałam jakiś rok temu ostatnio, nie wiem co u niej. Może się odezwie.

Cieszę się bardzo, że twardo walczysz i idziesz do przodu, tak trzymaj

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Janek A Pokaż wiadomość
.... próbuje przywyknać do tych "NISKICH temperatur" jest naprawde ładnie

Witaj Janek, przywykłeś do niskich temperatur?
Jak sobie radzisz?

I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką

55 kg
Eva ID jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-11, 12:51   #2432
A z Z
Raczkowanie

Dot.: Emiraty Arabskie - Abu Dhabi, Ajmān, Dubai, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah,

Witam,
EVA jeśli możesz to opisz swoje wrażenia i zamieść zdjęcia z wycieczki .
Moich sąsiadów również nie zauroczyło Morze Martwe, mówią, że to jest takie miejsce, które warto zobaczyć ale niekoniecznie do niego wracać. Natomiast PETRA oglądana wielokrotnie zawsze robi wrażenie. Nie wiem nie byłam, wierzę na słowo
Właśnie wróciłam z Bieszczad, trochę odpoczynku od codzienności też się należy. Temperatury nie rozpieszczają, ale spotkania z ciekawymi ludźmi zawsze. Trafiłam na wernisaż twórców powiatu bieszczadzkiego. Okazją do tego była coroczna wystawa pt. „Tworzymy w samotności, wystawiamy wspólnie”. Szkoda, że nie jest nagłośniona medialnie.
Pozdrawiam A z Z
A z Z jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-13, 23:29   #2433
kakusek
Przyczajenie

Witam
Trafiłam tu dzisiaj przypadkiem i mam zamiar zostac na dluzej
Od jakiegos czasu maz mysli o zmianie pracy i opuszczeniu deszczowej Irlandii. Mozecie polecic jakies agencje lub stronki gdzie moglby poszukac pracy w zawodzie geodeta(land surveyor )? Wysyla CV na ogloszenia z netu ale wlasciwie bez zadnych rezultatow.Nie wiem czy jego resume jest zle skonstruowane czy moze w Emiratach maja jakies inne wymagania co do inzynierow
Prosze o informacje jak najskuteczniej znalezc prace
Ostatnio otrzymal maila (chyba z jakiejs agencji ) ze po wplaceniu 90 eur jego Cv zostanie umieszczone na ich stonie gdzie beda miec wglad potencjalni przyszli pracodawcy-czy to jest jakas sciema czy tak dzialaja agencje rekrutacyjne w Emiratach?
kakusek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-14, 12:43   #2434
Eva ID

GG do Eva ID
Smile Dot.: Emiraty Arabskie - Abu Dhabi, Ajmān, Dubai, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah,

Cytat:
Napisane przez kakusek Pokaż wiadomość
Ostatnio otrzymal maila (chyba z jakiejs agencji ) ze po wplaceniu 90 eur jego Cv zostanie umieszczone na ich stonie gdzie beda miec wglad potencjalni przyszli pracodawcy-czy to jest jakas sciema czy tak dzialaja agencje rekrutacyjne w Emiratach?
Witaj Kakusek

Poważna agencja rekrutacyjna NIE pobiera opłat od poszukujących zatrudnienia. Dostaję zapłate od Pracodawcy za zatrudnionego Pracownika.

Już podawane były w tym wątku agencje headhunterskie i linki do gazet zamieszczających ogłoszenia wyszukaj je.

Poza tym Irlandzkie biura rekrutujące mają kontakt z GCC więc jeśli profil Twojego męża dodadzą do bazy to znalezienie pracy może być łatwiejsze.

Znalezienie ofert wcale nie jest trudne.

land surveyor jobs in dubai

55 kg
Stary 2013-11-15, 21:00   #2435
kakusek
Przyczajenie

Ewa znalezienie ofert w necie nie jest trudne tylko tak jak pisalam nie mamy niestety na nie zadnych odpowiedzi (maz wysyla od kilku dni ) dlatego zapytalam o jakies konretne sprawdzone agencje .
Pogrzebawlam troche w watku i znalazlam faktycznie kilka namiarow-dziekuje bardzo
Staram sie przeczytac caly watek ale jestem dopiero na 20 stronie .Moze w wekend pojdzie to jakos szybciej
Jest tu tyle ciekawych informacji ze chlone wszystko z wypiekami na twarzy i strasznie Wam zazdroszcze ze mozecie tam mieszkac i obcowac z tym na codzien Szczeze powiedziawszy to raczej nie wierze ze mezowi uda sie znalezc prace w tym kraju ale lepiej probowac aby pozniej nie zalowac
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie i przyslijcie troche sloneczka na deszczowa wyspe
Stary 2013-11-20, 20:59   #2436
mikia20
Ekspert GotowaniaNaGazie

Hej, to znowu ja

W przyszły czwartek lecę do Dubaju liniami Emirates. I mam takie pytanko - czy nie będę miała problemu z przewiezieniem w bagażu głównym suszonych grzybów które własnoręcznie zebrałam i ususzyłam? Po prostu produkt "domowy".

Wiem, że nie mogę mieć maku, tylko kupić gotową masę w puszce. Mogę też zabrać pakowaną kapustę kiszoną i ogórki (kupione w sklepie, w torebce foliowej)?

No i oczywiście dwa pudła Ptasiego Mleczka i Michałków, co jeszcze?
mikia20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-21, 04:46   #2437
Eva ID

GG do Eva ID

Cytat:
Napisane przez mikia20 Pokaż wiadomość
czy nie będę miała problemu z przewiezieniem w bagażu głównym suszonych grzybów które własnoręcznie zebrałam i ususzyłam? Po prostu produkt "domowy".

Wiem, że nie mogę mieć maku, tylko kupić gotową masę w puszce. Mogę też zabrać pakowaną kapustę kiszoną i ogórki (kupione w sklepie, w torebce foliowej)?

No i oczywiście dwa pudła Ptasiego Mleczka i Michałków, co jeszcze?
Mikia, wszelkie jedzenie podchodzi pod Biosecurity ale ja nie słyszałam aby komuś suszone grzyby odbierali na lotnisku w Dubaju. Znajoma wiozła świeży koperek i ją zapytali co to jest, ale nie miała kłopotu z wjazdem.
Zawsze lepiej gdy jedzenie zapakowane jest hermetycznie i nie roznosi się zapach bo to może przyciągać uwagę psów nawet jak one na narkotyki są nastawione głównie.
Nie powinnaś mieć żadnych problemów... grzyby, te nie halucynogenne są czasami też do kupienia tutaj.

Maku tu nie ma wcale, nawet tego w puszcze, ale można go wwieźć taki przetworzony.

Ogórki i kapusta kiszona są do kupienia tutaj, też nie słyszałam aby komuś jakieś problemy przy tym robili.

Pamiętaj tylko, że wszystkie te produkty masz mieć w głównym bagażu.

Poza tym, jak masz manicure set, to też go do głównego daj, nożyczki i pilniczki to niebezpieczne przedmioty.

Życzę miłego lotu i do zobaczenia wkrótce Inshallah dzisiaj u nas deszcz pada, burza i wietrzysko paskudne

Na wszelki wypadek dla przypomnienia:

Cytat:
Banned Items at Dubai Airport
  • All kinds of Narcotic drugs (Hashish, Cocaine, Heroin, Poppy Seeds, Hallucination Pills, etc..).
  • Goods intended to be imported from boycotted countries.
  • Goods from Israeli origin or bearing Israeli trademarks or logos
  • Crude Ivory and Rhinoceros horn.
  • Gambling tools and machineries.
  • Three layers fishing nets.
  • Original engravings, prints, lithographs, sculpture and statues in any material.
  • Used, reconditioned and inlaid tires.
  • Radiation polluted substances.
  • Printed publications, oil paintings, photographs, pictures, cards, books, magazines stony sculptures and mannequins which contradict Islamic teachings, decencies, or deliberately implying immorality or turmoil.
  • Any other goods, the importation of which is prohibited under the authority of U.A.E. customs laws or any other laws in the country.
  • Forged and duplicate currency.
  • Cooked and home-made foods.
W zakazanych, przeciwnych Islamowi publikacji, to chodzi głównie o coś w stylu "Szatańskich Wersetów" i obrazki nagich osób, lepiej nie mieć Playboya ze sobą.

Natomiast Pismo Święte i ozdoby Chrześcijańskie można wwieźć bez bez problemu, czyli krzyżyk na szyi nikogo tutaj nie przestraszy, bo w Arabii Saudyjskiej można za to dostać karę chłosty, a w przypadku udowodnienia działalności misyjnej, karę śmierci.

55 kg

Edytowane przez Eva ID
Czas edycji: 2013-11-21 o 05:15

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-11-21, 10:15   #2438
mikia20
Ekspert GotowaniaNaGazie

Dziękuję Evo ID

Grzyby zapakuję do szczelnych torebek na mrożonki, kapustę i ogórki też dobrze zabezpieczę, zabiorę też suszone jabłka mojej babci Niestety nie zabiorę domowego winka i nalewek, chlip, chlip.

Z opłatkiem myślę że nie będę miała większych problemów.

Evo ID, a Ty gdzie spędzisz święta? Ja na razie nie umiem sobie wyobrazić świąt pod palmami, ależ to życie czasami zaskakuje :P
Stary 2013-11-22, 06:05   #2439
Eva ID

GG do Eva ID

Cytat:
Evo ID, a Ty gdzie spędzisz święta? Ja na razie nie umiem sobie wyobrazić świąt pod palmami, ależ to życie czasami zaskakuje :P
Święta w każdym miejscu na ziemi mogą być cudowne, to wszystko zależy tylko od nas.
Bożonarodzeniowa Choinka wśród palm ma wiele uroku

55 kg
Stary 2013-11-22, 21:04   #2440
kakusek
Przyczajenie

Ewa na pewno masz racje ale ciezko sie chyba przestawic do Swiat bez sniegu i Mikolaja w krotkich spodentkach
A jak w Emiratach wyglada okres przedswiateczny i Swieta? Tez jest szalenstwo prezentow, wolne od pracy itd?
Napisz troszke jak oni tam Swietuja i jak witaja Nowy Rok?
Stary 2013-11-23, 06:21   #2441
Zollerki
Raczkowanie

W ACE Yas Island mozna juz zamowic zywa prawdziwa kanadyjska choinke bozonarodzeniowa a wiekszosc sklepow z dekoracjami (Ikea, Home Center, Daiso, Marks and Spencer, BHS, Waitrose, Marina...) ma w asortymencie sliczne ozdoby swiateczne, bombki i akcesoria.
Zollerki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-23, 10:03   #2442
mikia20
Ekspert GotowaniaNaGazie

Cytat:
Napisane przez Zollerki Pokaż wiadomość
W ACE Yas Island mozna juz zamowic zywa prawdziwa kanadyjska choinke bozonarodzeniowa a wiekszosc sklepow z dekoracjami (Ikea, Home Center, Daiso, Marks and Spencer, BHS, Waitrose, Marina...) ma w asortymencie sliczne ozdoby swiateczne, bombki i akcesoria.
Ciekawe w jakiej cenie? Hmm, muszę powiedzieć o tym TŻtowi nie myślałam że w Dubaju będę miała możliwość kupienia żywej choinki
Stary 2013-11-23, 10:44   #2443
Eva ID

GG do Eva ID

Cytat:
Ciekawe w jakiej cenie?
399 Dh

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

Cytat:
Napisane przez kakusek Pokaż wiadomość
Napisz troszke jak oni tam Swietuja i jak witaja Nowy Rok?

W wątku jest już kilka opisów Świąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku tutaj.

Gorączka ogarnia Chrześcijan rzecz jasna, ale udziela się też i Muzułamanom, którzy Jezusa uznaja za jednego z Proroków i nazywają go Issa.

Idea świątecznych dekoracji, choinki i prezentów sprawia miłą atmosferę, zdarza się, że i w co bardziej otwartych i światłych domach Muzułańskich gdzie są małe dzieci stawiana jest choinka bo to dla nich ciekawa tradycja.

Nowy Rok to naturalnie fajerwerki i zabawy do rana, ale nie na ulicach.

Święta Bożego Narodzenia nie są dniami wolnymi od pracy państwowo, to wszak kraj Islamski i świeta tutaj są inne, ale wiele Chrześciajan ma możliwość wziąć sobie kilka dni wolnego w tym czasie.

55 kg
Stary 2013-11-24, 20:30   #2444
Oprindelige
Raczkowanie

Hej
Obserwuję wasz wątek od dłuższego czasu i jestem pełna podziwu dla Evy.
Serio, dawno nie widziałam kogoś tak pomocnego na tym forum
Mam pytanie, jak dużym atutem jest znajomość arabskiego w emiratach?
Jestem humanistką, językowcem. Planowałam studiować filologię arabską plus kierunek humanistyczny typu politologia/dyplomacja. Mieszkanie w krajach arabskich to moje marzenie, tylko myślę pod kątem znalezienia pracy w tamtych rejonach. Czy warto iść na filologię, czy po prostu zrobić inne humanistyczne studia i biegły angielski (potwierdzony certyfikatem) mi wystarczy? Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam
Oprindelige jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-25, 04:42   #2445
Eva ID

GG do Eva ID
Smile Dot.: Emiraty Arabskie - Abu Dhabi, Ajmān, Dubai, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah,

Cytat:
Napisane przez Oprindelige Pokaż wiadomość
Hej
... Mam pytanie, jak dużym atutem jest znajomość arabskiego w emiratach?

Witaj Oprindelige miło Cię widzieć w wątku, dziękuję za sympatyczne słowa.

Język Arabski jest dużym atutem w pracy tutaj, wszak językiem urzędowym w UAE jest Arabski.

Powszechność J. Angielskiego wynika z tego, że to kraj gdzie emigranci z całego świata stanowią ponad 80% i język biznesu był po prostu konieczny.

Poprzedni Ambasador Polski, pan Chałaczkiewicz świetnie mówił po arabsku, obecny niestety nie, ale za to Konsul zna Arabski, czyli przynajmniej jedna osoba w Ambasadzie porozumiewająca się po Arabsku jest przydatna.

55 kg
Stary 2013-11-25, 16:29   #2446
Oprindelige
Raczkowanie

łuuuu czyli są jakieś szanse
dziękuję za odpowiedź.
Po prostu podeszłam do tematu z trochę innej strony,
uwielbiam kulturę arabską, ale chciałabym to połączyć z pracą.
Przecież po filologii i dyplomacji/stosunkach międzynarodowych (bo tak planuję), mogę robić wiele rzeczy, od tłumaczeń zaczynając, na pracy w urzędach kończąc
jak na razie uczę się i mam nadzieję, że będzie dobrze
Oprindelige jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-28, 06:58   #2447
Jumeirah Girl
Rozeznanie

Cześć wszystkim!!

No i mamyy Expo2020

Długo mnie nie było tutaj , no i dużo zmian w moim życiu.
Stary 2013-11-28, 10:14   #2448
Eva ID

GG do Eva ID

Cytat:
Napisane przez Jumeirah Girl Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim!!

No i mamyy Expo2020

Długo mnie nie było tutaj , no i dużo zmian w moim życiu.
YAAAAAHHHHOOOOOOO!!!!

Nalezalo sie EXPO Dubajowi
To sie bedzie dzialo

Dawaj Jumeirah, kto to jest ten Lucky Guy?
Zadzwon do mnie.

55 kg
Stary 2013-11-28, 10:37   #2449
Jumeirah Girl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Eva ID Pokaż wiadomość
YAAAAAHHHHOOOOOOO!!!!

Nalezalo sie EXPO Dubajowi
To sie bedzie dzialo

Dawaj Jumeirah, kto to jest ten Lucky Guy?
Zadzwon do mnie.
Juz od miesiąca nie pracuję i bardzo się cieszę, i robię MBA.
Ten lucky guy jest ten sam hehe. Jestem zaręczona i koniec lutego jest ślub. Wczoraj już zapłaciam za suknie ślubną, będzie gotowa za dwa miesiące z Włoch. Sala w hotelu juz booked.

Edytowane przez Jumeirah Girl
Czas edycji: 2013-11-29 o 21:15
Jumeirah Girl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-01, 08:20   #2450
Eva ID

GG do Eva ID

Happy
UAE
National
Day
!!!!!!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg UAE-national-day.jpg (30,9 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20131007_UAE-National-Day-2013.jpg (35,5 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg uaenationals1122_5_innerbig.jpg (39,5 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2675261752.jpg (104,3 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: gif 2675261752a.gif (58,5 KB, 10 załadowań)

55 kg

Edytowane przez Eva ID
Czas edycji: 2013-12-01 o 08:22
Stary 2013-12-01, 08:38   #2451
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jumeirah Girl Pokaż wiadomość
Juz od miesiąca nie pracuję i bardzo się cieszę, i robię MBA.
Ten lucky guy jest ten sam hehe. Jestem zaręczona i koniec lutego jest ślub. Wczoraj już zapłaciam za suknie ślubną, będzie gotowa za dwa miesiące z Włoch. Sala w hotelu juz booked.
Dawno mnie tu nie było, ale wpadłam żeby złożyć gratulacje!

Stary 2013-12-01, 13:05   #2452
A z Z
Raczkowanie

Witam,
Jumeirah Girl Miło Cię "widzieć" Powodzenia w organizacji Twojego ślubu, aby ten dzień i każdy następny był wspaniały, niezapomniany i szczęśliwy dla Ciebie i Twoich bliskich.
Pozdrawiam A z Z
A z Z jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-01, 17:10   #2453
Jumeirah Girl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Dawno mnie tu nie było, ale wpadłam żeby złożyć gratulacje!

Ouchh!! Dziekuje bardzo

Cytat:
Napisane przez A z Z Pokaż wiadomość
Witam,
Jumeirah Girl Miło Cię "widzieć" Powodzenia w organizacji Twojego ślubu, aby ten dzień i każdy następny był wspaniały, niezapomniany i szczęśliwy dla Ciebie i Twoich bliskich.
Pozdrawiam A z Z
Dziekuje A z Z. Nawet nie wiem jak ci odpowiadac
Jestem bardzo zabiegana, ze nawet robienie zakupy sie stresuje hehe

Jak u ciebie? Jak zdrowka?
Stary 2013-12-18, 07:28   #2454
Eva ID

GG do Eva ID

Bożonarodzeniowa atmosfera w Emiratach

Wesołych Świąt
Całemu Światu

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 36536-350768.jpg (40,9 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg festival-13-350856.jpg (63,8 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 776_Christmas_Festival_Dubai.jpg (39,6 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 56699-people-walk-past-a-christmas-tree-at-dubai-mall-in-dubai-dec.jpg (104,4 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1353812505382123.jpg (59,1 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg a1c6cea9-0fe4-485e-a53a-905cdc1a0d89.jpg (150,9 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dubai_xmas.jpg (113,2 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dubai-mall-christmas-tree-decorations.jpg (63,1 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ubaiChristmas.jpg (65,6 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bestxmas1214_16_gallery.jpg (35,7 KB, 14 załadowań)

55 kg
Stary 2013-12-18, 11:09   #2455
pamparini
Przyczajenie

Witam serdecznie,
Wybieramy się grupką ok. 10 osób do Dubaju 2 lutego 2014r. Będziemy tam tydzień. Szukamy kogoś kto oprowadziłby nas po Dubaju, pokazał ciekawe miejsca, opowiedział jakieś ciekawostki. Bardzo proszę o kontakt jesli byłby ktoś zainteresowany oprowadzeniem naszej grupy na monika@buksatravel.pl Pozdrawiam!
pamparini jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-20, 13:59   #2456
pannajoanna71
Zakorzenienie

Zazdroszcze Wam Elissy na Sylwestra!!! Marzenie ściętej głowy- jej koncert Jak ktos bedzie sie wybierał- proszę zrób pare zdjęć

If I make a cake and it fails, it becomes a pudding.
pannajoanna71 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-20, 15:55   #2457
Eva ID

GG do Eva ID

Cytat:
Napisane przez pannajoanna71 Pokaż wiadomość
Zazdroszcze Wam Elissy na Sylwestra!!! Marzenie ściętej głowy- jej koncert Jak ktos bedzie sie wybierał- proszę zrób pare zdjęć

Nie wiem o kim piszesz? Kto to Elissa?

55 kg
Stary 2013-12-20, 21:24   #2458
pannajoanna71
Zakorzenienie

Piosenkarka popowa, bardzo znana w krajach arabskich. Doczytałam, że bedzie w Dubaju na Sylwestra http://www.elissalb.com/music.html
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg elissa.jpg (117,6 KB, 9 załadowań)

Stary 2013-12-21, 04:06   #2459
Eva ID

GG do Eva ID

Cytat:
Napisane przez pannajoanna71 Pokaż wiadomość
Piosenkarka popowa, bardzo znana w krajach arabskich. Doczytałam, że bedzie w Dubaju na Sylwestra http://www.elissalb.com/music.html

Dzieki, tak kojarze jej twarz. Faktycznie jest bardzo znana, ja tez kiedys sluchalam arabskiej muzyki ale mi jakos zupelnie przeszlo.

Czasem jakas jest nawet fajna, lubilam Amr Diab.

Slucham tutaj tylko Radio One, tylko zachodnia muzyka.

55 kg
Stary 2013-12-21, 10:35   #2460
pannajoanna71
Zakorzenienie

Eva a ja za to czasem podsluchuje Hayat FM, nadają właśnie od Ciebie, z Dubaju Bardzo fajne radio.

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Emigrantki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości