|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Lublin-gdzie kupię, znajdę, załatwię etc- zbiorczy cz. III
Cytat:
|
|
|
|
|
#2432 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;15556465]http://yups.pl/[/QUOTE]
wieeeelkie dzięki ![]() a zapytam się jeszcze Ciebie czy byłas moze ostatnio w tym sklepie? interesuje mnie ta bluzeczka a troche mi nie po drodze ![]() ale i tak się chyba przejdę ![]() zdjęcie zapożyczone od jednej z Wizażanek
|
#2433 |
|
Konto usunięte
|
nie byłam bo dla mnie to podróba butiku.. poza tym w butiku kupowałam ubrania gdy miałam lat 13-15 teraz kupuję raczej w innych sklepach .. typu croop town house reporter..
|
|
|
|
#2434 |
|
Konto usunięte
|
Gdzie kupię ładowarkę sieciową , żeby końcówkę miała mały usb?
|
|
|
|
#2435 |
|
Raczkowanie
|
Byłam w tym outlecie na nadbystrzyckiej całkiem niezły asortyment,w sumie jest w czym wybierać, ceny przystępne, tylko trudno go znaleźć bo jest usytuowany na jakimś podwórzu, ale jak ktoś wie, gdzie jest sklep 24/7 - Melanż to na bank trafi.
Co do ładowarki to praktycznie w każdym sklepie z telefonami (typu komis itp), na Narutowicza jest ich chyba z 7. Albo allegro. Ponawiam swoje pytanie, wie ktoś może gdzie w LBN dostanę kosmetyki INGRID?? Edytowane przez juki_90 Czas edycji: 2009-11-28 o 20:34 |
|
|
|
#2436 |
|
Zakorzenienie
|
A ten outlet to na jakiej dokładnie jest ulicy
nadbystrzycka ile?
|
#2437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poprądowałam, galwanizacji? Nie bardzo kumam . Wlasnie ja w sumie krot nie mam, tylko pory mi się takie wielkie zrobiły i takie malenkie krosteczki-jakby kaszka . Ja nie chce oczyszczania cery takiego tradycyjnego, mechanicznego A Ingrid widziałam chyba w sklepach Wszytsko po 4zl, czy jakoś tak
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2009-11-28 o 20:19 |
|
|
|
|
#2438 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;15550296]mam pytanie.. ile kosztuje bilet ulgowy (uczennica 18 lat) z Lublina do Warszawy..
busem pociągiem.. czymkolwiek.. aby jak najtaniej..[/QUOTE] popatrz sobie na stronie pksbilety.pl ja raz płacę 11 zł, raz 13, innym razem 17zl zależy o której godzinie
|
#2439 |
|
Raczkowanie
|
to zaraz za kebabem jest wejście na takie no nie wiem podwórze/zaułek i tam jest outlet jest tabliczka koło kebabu z napisem "OUTLET" a po przeciwnej stronie tego podwórza jest chata właśnie, sugeruję udać się do outletu zaraz po 1 chyba wtedy będzie dostawa.
A gdzie był tak w przybliżeniu ten sklep wszystko po 4zł z kosmetykami INGRID?? Edytowane przez juki_90 Czas edycji: 2009-11-28 o 20:27 |
|
|
|
#2440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2441 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2442 |
|
Zakorzenienie
|
Czy byłyście może dzisiaj w promodzie
![]() bo na ich stronie itnerenetowej zauważyłam że dużo rzeczy jest w "special price" czy u nas też ![]() aha i jeszcze jedno- czy mogą tam wyszukać po numerze referencyjnym
|
#2443 |
|
Zakorzenienie
|
czy rzuciły wam się w oczy bluzki typu nietoperz, z krótkim albo bez rękawa, najlepiej bez żadnych napisów typu sexy, hip-hop itp?
|
|
|
|
#2444 |
|
Zakorzenienie
|
ja widziałam w orsayu i re
|
#2445 |
|
Raczkowanie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;15558925]
padaka.. to to zależy która godzina? żal.pl raz nawet miałam tak, że zapłaciłam drożej, bo było przed wszystkimi świętymi i dużo ludzi jechało od przewoźnika zależy też, czy policzą ci dodatkowo bagaż (koło 2 zł) i takie tam... a orientujecie się może gdzie znajdę sklep muzyczny? (chodzi mi i o taki z instrumentami i taki z muzyką i gadżetami)
|
|
|
|
#2446 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na narutowicza - zaraz koło poczty przy skrzyżowaniu z głęboką |
|
|
|
|
#2447 |
|
Zakorzenienie
|
Też polecam hurtownie muzyczną na Wolskiej bo jest tam największy wybór. Mój brat tam kupuje.
![]() Wpisz w googlach Sklep muzyczny - MAGNUS i w dziale kontakt masz mapkę jak dojechać oraz zdjęcia ze sklepu.. no i oczywiście możesz przejrzeć co mają w ofercie.
|
|
|
|
#2448 |
|
Raczkowanie
|
Juki_90 i Fallen Apple dzięki za odpowiedz. Przespaceruję się do tego Outleta i zobaczę co tam mają. Na allegro czasem mają torby indyjskie i po 15 zł ale zwykle pasek jest dla mnie za długi , innym razem długość paska jest ok, ale cena z kosmosu ;] No nic będę szukać do skutku.
|
|
|
|
#2449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nadbystrzycka 20
|
|
|
#2450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2451 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny czy w poblizu chodzki jest sklep ortopedynczy?jesli nie to gdzie taki znajde?
moja szafa https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post14660836 moja wish https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post14660841 bardzo prosze o odpisywanie u mnie,nie mam czasu na sledzenie innych watkow.dziekuje |
|
|
|
#2452 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam jakiegoś pecha z dodzwonieniem się do jej gabinetu ;/
|
|
#2454 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja dzwoniłam tylko raz i jakoś mi się od razu udało. Trzeba dzwonić w dni i w godziny kiedy przyjmuje. |
|
|
|
|
#2455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzwonię w tych godz ale często wita mnie tylko nagranie ![]() w zeszłym tyg był wogóle nieczynny. Może to znak, że mam nie iść do niej?
|
|
#2456 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a może któraś z Was używała i wie gdzie w Lublinie mogę kupic ten podkład?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...korygujacy.htm |
|
|
|
#2457 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Cytat:
20-102 LUBLIN Zamojska RALPH PIOTR ZABEK 20-105 LUBLIN ZAMOJSKA 24 IMA Przedsiębiorstwo Prywatne 20-077 Lublin Jasna 7 KLEOPATRA S. C. KINGA I IENA SZYMANEK 20-077 LUBLIN JASNA 7 Hala Nova 20-121 Lublin Al. Tysiąclecia4
|
|
#2458 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję ślicznie!
|
|
|
|
#2459 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak się umówisz to napisz ile się czeka ale myślę że podobnie mi się wtedy jakoś od razu udało dodzwonić ale to był początek września. a to czy masz do niej iść, czy nie to może faktycznie jakiś znak przemyśl
|
|
|
|
|
#2460 |
|
Rozeznanie
|
Layla - na 100% dostałas uczulenia, wiec tak jak pisały Dziewczyny odstaw alergena i stosuj łagodne sprawdzone kosmetyki, albo samą wodę, plus łykaj wapno - po paru dniach powinno zniknąć
moje zdanie co do wspominanych dermatologów - dr piotrowska to swietny specjalista od wszelkich problemów dermatologicznych oprocz tradziku, pomogła mi, Tz, oraz bratu w pierwszym przypadku, natomiast w drugim, przy innej wizycie, nie racząc zapalić sobie światła stwierdziła ze boląca podskórna gula na moim policzku (bez białej główki) to pieprzyk dr Nowińska - na darmowej konsultacji odesłała mnie do innego lekarza, za wiele nawet nie komentując o co chodzi, aż szkoda było tyle drogi się fatygować i marnować kawałek wolnego dnia dr Skorupska Roguś - na samym początku jak przyjmowała panstwowo, to nawet było ok, potem niekonczace sie kolejki, lekarka uzyskała tytuł dr, zaczęła sie masówka i zapraszanie pacjentów prywatnie
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.

a troche mi nie po drodze 
. Ja nie chce oczyszczania cery takiego tradycyjnego, mechanicznego 

zależy o której godzinie
padaka.. to to zależy która godzina? żal.pl 

flejksy
jak się umówisz to napisz ile się czeka ale myślę że podobnie