![]() |
#2431 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19
|
![]() ![]() |
![]() |
#2432 |
Zadomowienie
|
Kobietki, chcę się wybrać na szkolenie kosmetyczne, u mnie 1 stopnia będzie akurat po świętach, więc będę miała czas.
Mam dzwonić do babki organizującej czy do OMS? (ja niezorientowana, bo zapisywała mnie jakaś kobitka, myślałam że jest liderką, ale w strefie jako lidera mam jakiegoś faceta, a ta OMS podana przy szkoleniu to jakaś inna niż ta co mnie zapisywała). I jak to wygląda z płatnością, muszę wklepać jakiś kod zanim pójdę na to szkolenie, czy dopiero po szkoleniu się to wpisuje? I kiedy po szkoleniu najwcześniej można zamówić te zestawy? Dziękuję z góry za odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2433 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2434 |
Zadomowienie
|
Mój brat Signature używa i też nie śmeirdzi dziadkiem hehehe.Ale trzeba przyznać,ze dla dojrzalszych panów
![]() też nieraz zamawiałam młodym chłopakom Signature bo taką wodę właśnie chcieli, nikomu nic nie narzucam, każdy kupuje to co mu się podoba, ale zdarzają się ,że pytają - a co dla np.40-sto latka? poza tym ten sam zapach może inaczej pachnieć na innej osobie, dlatego też gdy ktoś chce coś nowego/innego wylewam próbkę na nadgarstek , czekamy aż alkoh.wyparuje i decyzja należy do klienta ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
potem w kolejnych zamówieniach możesz zamówić 3 zestawy po 20zł każdy albo jednorazowo albo np. jeden w kolejnym katalogu, kolejne dwa w drugim ale najpóźniej w ciągu 3 katalogów po odbyciu szkolenia możesz je tylko zamówić |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2437 |
Zakorzenienie
|
Oprócz dziennego używania pianki do mycia mam: krem do cery mieszanej avon, podkład matujący: podstawa, maseczka błotna z planet spa (buzie mam napiętą jeszcze na drugi dzień). Czasem nakładam puder matujący, krem na noc. Dziennie używam toniku zielonego, ale akurat nie jestem przekona, czy jest taki dobry.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2438 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() czy to już lider się zajmuje dodaniem tego do mojego konta, w momencie kiedy się pojawię na szkoleniu? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2439 |
Zakorzenienie
|
Płaci się po szkoleniu na 100%. Na szkoleniu wpisujesz tylko swoje dane: Imię nazwisko, numer personalny. Ja oczywiście zapominam o tym numerze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2440 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() bo pewnie dopiero po świętach bym do niego zadzwoniła (możliwe że jakiś wyjazd mi wypadnie a szkolenie jest 29.04.) i jak np. się zapiszę a nie przyjdę to mam nadzieję że mi nie policzą tej opłaty? :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2441 |
Zadomowienie
|
przede wszystkim myje, likwiduje nadmiar sebum, skóra jest zmatowiona, nadaje się do skóry przetłuszczającej się,fajna w użyciu ale nie dla mnie - mam suchą skórę.Mój TZ po użyciu 1 butelki był nią zachwycony, kupiłam drugą i skóra zrobiła się przesuszona,musiał odstawić.Z kolei koleżance nic się nie dzieje a używa pianki od ponad roku o zadowoleniu z niej nawet nie wspomnę?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2442 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem jak jest u Ciebie. Ja na szkolenie zapisałam się w poniedziałek, a było w czwartek. Wątpię, byś musiała płacić w przypadku nie przyjścia. Dokumentacja do centrali tworzona jest dopiero na szkoleniu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2443 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli tak, jak piszesz - centrala dostaje liste obecnych po szkoleniu ![]()
![]() |
#2445 |
Wtajemniczenie
|
Co do szkoleń, to czy to jest tak, że idzie się np. na szkolenie pierwszego stopnia i potem można zamówić zestawy co drugi/trzeci katalog i to działa tak jakby "dożywotnio"? Czy trzeba iść jeszcze raz na kurs, żeby powtórnie móc zamówić te zestawy?
#2446 |
Zakorzenienie
|
Na pewno nie działa to dożywotnio. O ile dobrze pamiętam, to można je zamówić w przeciągu trzech katalogów.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2447 |
Zadomowienie
|
Tonia85 dziękuje za zdjęcie cienia bardzo mi pomogło ;*
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2448 |
Zakorzenienie
|
Fryzjerka wcisnęła mi jedwab do włosów z salonu, a wcześniej wspomniała, tylko nie kupować w avon, czy oriflame. Kosmetyki mogą robić, ale napewno nie znają się na włosach. W pierwszej chwili jej uwierzyłam, ale jak wróciłam do domu i przyjrzałam się jak mnie obcięła, to
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2449 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Moja siostra natomiast chwaliła silikonowy, więc z ciekawości wypróbowałam i nigdy więcej! ![]() ![]()
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2450 | |
BAN stały
|
Cytat:
każda skóra jest inna więc każda inaczej to przechodzi ... a co do zapachu to się nie zgodzę ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2451 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2452 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2453 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2454 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiadome, że każda ma inne potrzeby skóry i własne zdanie ... także tego ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2455 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a mogę zamawiać dopiero jak mi naliczą płatność za szkolenie, tak? nie wcześniej (ale już po szkoleniu)? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2456 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2457 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2458 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny pisałyście o tuszu za 1,00-gdzie w strefie można znaleźc info o tym?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2459 |
BAN stały
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;26276883]Dziewczyny pisałyście o tuszu za 1,00-gdzie w strefie można znaleźc info o tym?[/QUOTE]
Tusz po 1.00zł hmm ?? proszę proszę coś więcej na ten temat xD |
![]() ![]() |
![]() |
#2460 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:43.