![]() |
#2431 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona piąta:)
Dzewczonka Wy już krok dalej
![]() ![]() musiałam wyjść z Zochą z domu !!!!!! nie mogłam jej poskromić dziś kalosze, parasol i dawaj do biednejbronki ![]() dziecię przewietrzone = szczęśliwe dziecię ![]() Gaba niestety dziś powietrza nie zaliczyła cały dzień leje |
![]() ![]() |
![]() |
#2432 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, nie mam weny przez to uszysko, ale ponawiam informacje dotyczaca odplamiacza niemieckiego Ariel - mam wersje do kolorow i bialego. Namaczam na noc w 30 gramach, rano do pralki proszek + 30 g i sladu po plamach nie ma. Po tetrowkach nie jestem w stanie stwierdzic, ktore byly w marchewce, a ktore tylko w Pepti. Fenomenalny odplamiacz. W pralce wlaczam tylko dodatkowe plukanie, zeby sie wyplukalo.
Nie widzialam o czym pisalyscie, bo nie mam sily czytac ![]() Niech sałata bedzie z Wami! |
![]() ![]() |
![]() |
#2433 |
Zakorzenienie
|
MASAKRA, idę się powiesić.
![]() No, jak już wyżej pisałam, idę się powiesić. Nie mam siły, rzucam już q.wami na prawo i lewo. Eda spał dziś dwa razy po 15 minut. Za każdym razem usypiałam 2,5 h ![]() Ryk, płacz, stękanie, marudzenie... LITOŚCI! Niech ten je.any skok się już skończy i ten je.any ząb wyjdzie. Zaczynam myśleć, żeby sobie odpuścić jutrzejszy zlot... ![]() Nie mam do Edzika siły w domu, a co dopiero w CH, gdzie będzie głośno, a jemu będzie jeszcze gorzej zasnąć ![]() A noc? Pobudki o 20, 1:30, 4:30 i od tamtej pory nie chciał spać ![]() Także dziś dzień zombie (usnęłam koło północy). Kupa dziś normalna... A wczoraj nie dostał glutenu. Ma za to MEGA wysypkę na całych plecach i sporej części brzucha ![]()
![]() |
#2434 |
Zakorzenienie
|
matal masakra
![]() ![]()
#2435 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczonka, dla Ciebie i tż też moc ![]() Mattal, o mamo ![]() ![]()
![]() |
#2436 |
Zakorzenienie
|
Hm hm hm a kto wczoraj odebral paczke pelna Carter'sa z Ameryka?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2437 |
Zakorzenienie
|
Kupcie mi zatyczki do uszu
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2438 |
Zakorzenienie
|
Matall
![]() ![]() Mimbi Cieszysz oczy, powiadasz ![]() Ale jestem Happy ![]() Rozmawiam z rodzicami na Skype i pozalilam sie troche o tym nieodebranym paszporcie a oni do mnie, ze polaczymy przyjemne z pozytecznym i przyjada ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2439 |
Wtajemniczenie
|
Enchantress, ale Ty lepiej sprawdz czy mozna jeszcze wziac udzial. To nie bylby glupi pomysl. Ja siebie widze na Bahamah na Twoim slubie i to jeszcze jaaaaak!!!!
![]() 24kasia nie czytam harlekinow. Czytalam kiedys jak bylam na wakacjach na wiosce i nie mialam co robic, a jedyne jakie ksiazki tam mieli to wlasnie harlekiny. Teraz pisalam o tym, ze ide czytac co tam Enchanka napisala ![]() Andziot ![]() ![]() Dziewczonka ojjj ![]() Matall ![]()
#2440 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() dziewczyny i jak gotowe na zlot?? mam pytanko jak dlugo mozecie zostać??
![]() ![]() |
![]() |
#2441 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Najlepszeg dla Oli ![]() ![]() ![]() ![]() wiecej mi nie da napisac
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2442 |
Zadomowienie
|
Śpiewam sobie dziś "Jestem mamą, to moja kariera", a Ania woła: "Mamo, ale ty nie masz kariery".
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2443 | |
Zakorzenienie
|
pochwalisz sie???
![]() łacze sie z Toba w bólu Cytat:
![]() milo z jej trony:P ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- przychodzi godz 19 a ja nie mam siły czajnika właczyc ![]() nie mam kiedy ksiazki poczytac boli mnie całe cialo
![]() |
#2444 |
Zakorzenienie
|
Graża łączę się z Tobą w bólu...
![]() |
#2445 | |
Zakorzenienie
|
Udało mi się nadrobić 10 stron
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Moge dac za free mam w domu sporo par ![]() Poczytałam o tych kaszkach co dajecie i mam jeszcze wiekszy mętlik. Mam ten sinlac (któraś daje?), ale jeszcze nie próbowałam, Agata i tak przesypia noce. Aga wszystkiego co najlepsze dla Oli, niech rośnie zdrowo i szczęśliwie ![]() A propo dajesz juz Nutramigen 2? Czy będziecie przechodzić na zwykłe? W ogóle teraz jak nadrabiałam to leżałyśmy sobie na łóżku ja z lapkiem na kolanach i łokciem trzymam jej smoka, bo wypluwa ![]() ![]() Byłyśmy dzis na kontroli u fizjoterapeuty, Cwiczenia pomagają Agata pięknie się rozwija nie był zadowolony z tego ze sie dzwiga do siadania, al trudno, kaza jej nie pomagać. Dużo na brzuchu na podłodze, stymulować ją do obrotów, stymulować stawy i nadal to jedno ćwiczenie Vojty. Zazdroszcze zlotu ![]() Mimbi współczuje tego ucha, ze sie to cholerstwo musiało przyplątać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2446 | |
Rozeznanie
|
gosiek217, matall, graża
![]() Cytat:
![]() synuś wykapany leży w łóżeczku i arię odprawia ![]() idę do niego .... Edytowane przez night25 Czas edycji: 2011-10-19 o 18:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gabulec miał jakiś wieczorny zaciesz, machała witkami i śmiała się ze wszystkiego, na brzuszku to tak przewijała nóżkami jakby w maratonie biegła aż myślałam, że nici ze spania nocnego, ale w kąpieli tarła oczka (co mnie niezmiernie ucieszyło ![]() Zosi warkoczyk trzyma się do teraz ![]() żadna spinka się tak długo nie trzymała na jej włoskach, więc chyba będziemy częściej praktykować, pod warunkiem, że księżna pozwoli ... nadal pada zmarszczki mi się robią ![]() robię się STARA !!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2448 |
Wtajemniczenie
|
Mnie się już dawno zrobiły
![]() Stara to ja jestem ![]() ![]() Moje dziecko już śpi ![]() ![]() Oby do rana ![]() Idę cosik zjeść i odpalić dojarkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2449 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a glowke ma bardzo ladna Cytat:
![]() Cytat:
![]() od 4 msc jest i narazie musimy byc na tym nutramigenie - tak zalecila dermatolog moje dziecko nie spi!!!!!!! od 40 minut po kapieli ja usypiam nawet syropy nie pomagaj, te odczulajaco-uspokajajace ![]() ale prezentow dostala dzis duzo, az sie boje pomyslec co bedzie na roczek ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2450 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny jak myślicie, mogę zamrozić część soczku dla Lilki?? Wykupiłam dzisiaj soki z kuponów od nestle ale wiem że ona całego nawet w dwa dni nie wypije, a ja nie chcę ich pić i jej opijać
![]()
![]() |
#2451 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale chyba mozna
![]() |
#2452 |
Zakorzenienie
|
polozylam sie z ola na lozku
lezala na plasko na moim brzuchu klepalam ja po pupce (skojarzylo mi sie to z matall, wiem, ze Edzik sie tak uspokajal) no i ja klepie jedna reka, druga glaszcze po glowce a ona zasnela ![]() a na mojej bluzce mega wielka plama od sliny a wczesniej 40 minut pakowala piesci, 4 palce naraz, gryzla wargi, dentinox nie pomagal, sliny litr, no poprostu bidulka maaa a tz chory ![]() fak! ide popracowac moze zdaze to tap madl matall wczoraj mialam pisac, ze edzik zielone kupki robi ola tez na pepti robila, raz normalne, raz zielone ale tak jednorazowo to dziwnie troche ![]() wspolczuje skrzeczacego edzika oby ten skok przeszedl, bo widze, ze wiele dzieciaczkow sie z nim zmaga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2453 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardziej mnie martwi wysypka, którą ma na plecach, brzuszku, rączkach. I wyskoczyła równo z tymi kupkami ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2454 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzień beznadziejny Nie chce mi się chyba nawet o tym wszystkim pisać bo nie wiem jak to wszystko w słowa ubrać. Nie miałam czas cały dzień zajrzeć a teraz na szybko przeleciałam. Tęsknię i kocham ale jestem w środku mieszanką wybuchową :smutku, rozżalenia, nerwów i zwątpienia. ![]()
![]() |
#2455 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Współczuję Ci bardzo ![]()
![]() |
#2456 |
Zakorzenienie
|
Mamaopt, co się stało?
![]() ![]() Tymek dziś wyjątkowo późno był kąpany, teraz leży w łóżeczku i usypia. Ja tymczasem spadam do łóżka, bo jutro trzeba wcześnie wstać. Dobranoc ![]()
#2457 |
Zadomowienie
|
Masakra jakaś z tymi piersiami
![]() ![]() ![]() Przynajmniej tyle, że nie tylko ja tak mam.. Andziot, Dorkabl, Enchan,Delizateza, Ania z numerkami, Niebieska lwica, Anulka 81, uff! jak dobrze słyszeć, że nie u mnie tylko takei spostrzeżenia.. dzięki za odzew na moje pytanko ![]() ![]() Andziot aaa jaka Zosieńka! ..ten warkoczyk, ten nosek ![]() ![]() Night toż to ten twój Maciuś to wzorowy chłopak jest! Mój głodomor jak się porządnie nie naje przed snem (tym nocnym) to nie ma mowy o zaśnięciu.. a nawet jak bardzo zmęczony, to uśnie na godzinkę, góra dwie i już o papu się upomina ![]() Jak przeczytałam o torcie - boisku to od razu pytanie w głowie u kogo zamawialiście te torcik hehe Ale nie będziemy forum zaśmiecać, dopytam się na żywo ![]() ![]() Ddaiissyy no na kaszka raczej biznesu nie ubijemy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ania z numerkami a teraz już w ogóle piersią nie karmisz? Zrezygnowałas sama czy się Ala nie najadała? Matall kochana.. siły dla Ciebie i spokoju ![]() ![]() Mimbas nadal choruje buu ![]() Gusia super wieści! Nie dość, że paszport załatwicie to jeszcze z rodzinką sie zobaczysz jupiii ![]() ![]() Weredka to Cię Ania załatwiła ![]() ![]() Też nieraz podśpiewuje tą piosenkę i od razu tak mi się lepiej robi ![]() Pierwsza marchewka zaliczona ![]() ![]() ![]() ![]() Pewnie jeszcze nie raz będziemy ten moment wspominać! Wrzucę fotki do albumu jak znajdę czas, teraz ogarniam się przed wyjazdem.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2458 | |
Zakorzenienie
|
Ja juz do spania gotowa
Zoska spi! ale mam z nia problem od kilku dni mamy problem z zasypianiem nocnym jak nigdy! o 18:30 jest kaszka o 19:30 kapiel, zabawa, ziewanie i potem wycie nie chce UU smoka tez nei, musze bujac, uspokajac, dopiero wtedy wezmie troche UU i zasnie, ale najczesciej nei zasypia juz przy UU tylko najpierw ja uspie potem je UU i rozbudza sie i dopiero po kikunastu minutach zasypia w lozeczku moze zmienic system? moze karmic przed sama kapiela UU, ale sie nie powinno podobno? i od razu spac? HELP ![]() enchan przepis na kurczaka mega prosty, robisz mase jak na nalesniki, troche gestsza, w niej maczasz kawalki piersi kuraka, albo zmielone miesko kurczakowe(takie kuleczki) i wrzucasz na gleboki goracy olej. potem dajesz na papierowy recznik zeby tluszcz odszedl i wsadzam na chwile do piekarnika zeby byly chrupiace ![]() dziewczonka ![]() gusia eee tam ja kochana???! zaczerwienilam sie... matall wspolczuje zielonych kupek i przebojow z Edzikiem ![]() anulinka normalnie jak czytam o twoim dojeniu to ci poklony bije, twardziel z ciebie! andziot ja juz mam milion zmarch( w koncu w tym roku 3---0!!!) i siwych wlosow tyle ze az wstyd z domu wyjsc bez farbowania... Cytat:
boskie, poplakalam sie ze smiechu! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2459 |
Zadomowienie
|
aguś dla twojej Oleńki sto buziaków
![]() ![]()
#2460 | |
Raczkowanie
|
Dobrywieczor
![]() ![]() .Jak ja polozylam po 15 na macie to lezela tak sobie do 17 i gadala,spiewala,usmiechal a sie a ja nie moglam w to uwierzyc.Po kapaniu tez ladnie zasnela wiec jestem zrelaksowana ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Matall i Grazin wam rowniez przesylam pozytywne fluidy,oby dzieciaczki nie dawaly juz tak popalic.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.