| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. | 
| Pokaż wyniki sondy: kregle czy makao? | |||
| kregle - jesli sie uda wygrac wejsciowke |      | 2 | 10,00% | 
| kregle - i skladamy sie na wynajem toru |      | 8 | 40,00% | 
| makao |      | 4 | 20,00% | 
| jest mi wszystko jedno-dostosuje sie do wiekszosci |      | 6 | 30,00% | 
| Głosujący: 20. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2006-03-18, 13:43 | #2461 | 
| Zadomowienie | 

Dot.: Warszawa - marzec

Chodzi o to, że Aga napisała posta w którym poinformowała pozostałych, że regularnie kilka osób z innych miast nas śledzi, co piszemy i tu wyrabiamy. Wielkie mi przestępstwo.. jest takie powiedzenie: od której strony by nie patrzył, to dupa i tak zawsze będzie z tyłu. tu jest podobnie: jakby nie spojrzeć, to do wolności słowa na tym forum nam bardzo daleko. podkreślam: Agusia NIE WYMIENIŁA nikogo z nicka; gdzie tu logika????? 
				__________________ Nie próbuj dyskutować z kretynem, bo najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem... | 
|     | 
|  2006-03-18, 13:45 | #2462 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2002-06 Lokalizacja: spod kamienia 
				 | 

Cytat: 
  ) nawet z zagranicy    Cytat: 
    ale nieustannie nasuwa mi się jedno zdanie " tyle hałasu ... o nic"   
				__________________ Nawet najdłuższa podróż rozpoczyna się od pierwszego kroku. | ||
|     | 
|  2006-03-18, 13:49 | #2463 | 
| Zadomowienie | 

te kilka wspomnianych osób dzień w dzień siedziało na tym wątku. podobałoby Ci się, jakby ktoś przychodził do Twojego towarzystwa i w ciemnym kaptruze siedział gdzieś cały czas z boku, nie przedstawiwszy się nawet? rózni ludzie tu zaglądają, ale niektórzy to się tu tak zadomowili, że chyba ciężko im już było nadążać za innymi watkami. poza tym: czy ktoś z tego wątku śledzi co się dzieje na śląskim albo jakimś pcimowym? bo ja nie, i własnie takiego wszędobylstwa nie rozumiem. edit: to nie my zrobiliśmy tyle hałasu o nic, tylko szefostwo. poza tym dla nas to nie jest takie nic jak musimy sie pożegnać z Agusią   
				__________________ Nie próbuj dyskutować z kretynem, bo najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem... | 
|     | 
|  2006-03-18, 13:52 | #2464 | ||
				 | 

Cytat: 
  to że jest tych kilka osób czy to że Aga to powiedziala? (chyba już zaczynam kumac  ) Generalnie muszę was ze smutkiem    poinformować że kategoria Śledzia (nic, tylko siedzi i śledzi    ) jest znana szeroko już od czasów czatów wizażowych. Znaczy się Śledzie były, są i będą. A to że Aga o tym poinformowala hmm no ja w tym nie widzę nic zdrożnego - czasami śledź dostający bodziec zamienia się z niemej Ryby w Wizażankę      Cytat: 
  ps: Zlo bądz mily bo w skore  cmoki 
				__________________ Nawet najdłuższa podróż rozpoczyna się od pierwszego kroku. | ||
|     | 
|  2006-03-18, 13:56 | #2465 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-01 
				 | 

Hmm.. nadal nie rozumiem o co w tym wszystkim chodzi.  Zrobiło się COŚ z niczego. Jakieś tam osoby przygladaly sie naszemu watkowi... Jeśli o mnie chodzi to... co z tego? To forum publiczne, niech sie przygladaja. Ja to nawet podziwiam, ze im sie chcialo to czytac. Przeciez nawet my sie gubimy w tym watku a co dopiero osoby ktore w tym wszystkim nie uczestnicza... Agusia i Lexie jako jedyne z nas widza osoby ukryte i zauwazyly ze ktos zaglada tu bardzo czesto... Agusia poinformowala nas o tym, bo moze jakas Warszawianke to niepokoi i np. przestanie sie czuc swobodnie w tym wątku. OK. Mnie to ani grzeje ani ziębi, ale moze komus sie ta informacja przydała... Ale przeciez Agusia nie rzuciła tu żadnymi nickami! Wiec o co tyle krzyku? Nie chce mi sie wierzyc ze ktos sie poskarżył. BO NIBY NA CO??? 
				__________________ | 
|     | 
|  2006-03-18, 13:57 | #2466 | |||
| Zadomowienie | 

Cytat: 
  Cytat: 
  ) się odzywały. ale co się stało po tym poście Agi? ubyło kilku zalogowanych uzytkowników i przybyło tyle samo gości.. przecież to już jakiś specjalista od dyńki jest potrzebny...   Cytat: 

__________________ Nie próbuj dyskutować z kretynem, bo najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem... | |||
|     | 
|  2006-03-18, 14:08 | #2467 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
 po co tyle krzyku? bo ktoś chyba się nudzi i problemy musi wymyślać.. 
				__________________ Nie próbuj dyskutować z kretynem, bo najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem... | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2006-03-18, 14:17 | #2468 | ||
				 | 

Cytat: 
    (już bardziej paskudnego typa (oczywiście mam na mysli avatar  ) nie widzialam    ) a teraz na serio: ja nie mam nic na przeciwko że: a/ ktoś poinformuje mnie o ilości śledzi b/ śledzie dalej będą siedzialy sobie gdzie chcą, ponieważ na forum pisze tylko tyle żeby dalej pozostać w swoim miesice anonimową - przynajmniej w tłumie. Podejrzewam jednak że na dziewczynach ta informacja zrobila trochę inne wrażanie (nieprzyjemne, wręcz może trochę przestraszyła). Ale to jest też częściowo efekt tego, że sami/same "wystawiacie się na widok publiczny". I to uważam było potrzebne bo może uswiadomiło wam rzeczy, o którym wczensiej po prostu nie myslalyście. Z drugiej jednak strony nie dziwie sie że redakcja sie wkurzyła o używanie informacji niedostępnych dla normalnych użytkowników przez moda bez ich zgody. Sama bym warknęła  , chociaz nie za mocno  Ale można było sie dogadać "przed" i powiadomic wszyskich tak, żeby wilk byl syty i owca cala. teraz proponuje wszystkim goraca herbatke  Cytat: 
  da sie zrobic  ssmoki   
|     | 
|  2006-03-18, 14:27 | #2469 | ||
| Zadomowienie | 

Cytat: 
  Cytat: 

__________________ Nie próbuj dyskutować z kretynem, bo najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem... | ||
|     | 
|  2006-03-18, 14:52 | #2470 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-06 
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
  . Ślub braliśmy w Ożarowie Mazowieckim, wesele odbyło się w Piorunowie, domu weselnym na kształt dworku, przerobionym z jakiejś starej stodoły. Spodobało nam się  . 
				__________________ Jaś ma: http://lb4f.lilypie.com/MTFXp2.png  Antoś ma: http://lb1f.lilypie.com/AA2Gp2.png  | |||
|     | 
|  2006-03-18, 14:53 | #2471 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ Nawet najdłuższa podróż rozpoczyna się od pierwszego kroku. | |
|     | 
|  2006-03-18, 15:10 | #2472 | |||
				 | 

Cytat: 
 Wklejając tu swoje zdjęcia i pozwalając innym na to doskonale zdawałam sobie sprawę, że nie tylko ja i nie tylko zaprzyjaźnione ze mną osoby będą je oglądały. Ryzyk-fizyk  . Zawsze jednak, o czym pisałam już wcześniej, staram się je w miarę szybko usuwać. Chyba wiem, o którą wypowiedź Agusi chodziło. I nawet się do niej ustosunkowałam następnego dnia rano  : Cytat: 
  Cytat: 
 Zapytałam w którymś naszym wątku, co myślicie o usunięciu fotek, jak to uczyniły wrocławianki, ale nie doczekałam się odzewu. Uznałam, że milczenie oznacza zgodę  i poprosiłam Złosia, by to zrobił na moją odpowiedzialność. W ciągu 10 minut nie można było wyświetlić żadnej fotki. Gdybyście dodatkowo dziś nie usunęły tych "skrótów", mogłybyście same się o tym przekonać  . 
				__________________ Jaś ma: http://lb4f.lilypie.com/MTFXp2.png  Antoś ma: http://lb1f.lilypie.com/AA2Gp2.png  Edytowane przez demonik Czas edycji: 2006-03-18 o 16:55 Powód: lit. | |||
|     | 
|  2006-03-18, 15:27 | #2473 | |
| Przyjaciel wizaz.pl Zarejestrowany: 2004-06 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
  Czyli albo musimy usuwać same, albo prosić Zło  Bo moderator nie ma mozliwości usinięcia czegokolwiek z serwera   | |
|     | 
|  2006-03-18, 15:34 | #2474 | |
				 | 

Cytat: 
  . Nie znam mocy moderatorskich łapek  . Najlepiej robić to osobiście. Ja poprosiłam Zło, ponieważ chodziło m.in. o zamknięty wątek, na którym sama umieszczałam fotki - z zamkniętego już nie mogłam ich wyrzucić. Dla jasności - Złośliwiec usunął zdjęcia bodajże z dwóch wątków, nie pamiętam dokładnie których  . Resztę musimy same wydłubać  . 
				__________________ Jaś ma: http://lb4f.lilypie.com/MTFXp2.png  Antoś ma: http://lb1f.lilypie.com/AA2Gp2.png  | |
|     | 
|  2006-03-18, 16:01 | #2475 | |
				 | 

Cytat: 
  A było tego sporo bo zazwyczaj bylam na spotkaniach głównym fotografem  Jej, ale jestem śpiąca  zasnełabym w mig ale nie moge bo za jakas godzine ma przyjsc Wojtek i boje sie ze nie uslysze dzwonka do drzwi   
				__________________ | |
|     | 
|  2006-03-18, 16:03 | #2476 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Pojedzie człowiek do muzeum w sobotę, wraca, zagląda i co? I znowu jakaś afera... O co tak naprawdę chodzi? O ujawnienie super tajnej informacji że ktoś ukryty to czyta? Bez podawania kto to jest? Teraz też widzę że wątek czytają 4 osoby a widać tylko Lexie i mnie. Znaczy się ze ukryte są 2 osoby? I co z tego? 
				__________________ KOTY. KOTY SĄ MIŁE. | 
|     | 
|  2006-03-18, 17:19 | #2477 | 
				 | 

Mam pytanie... Jak sie umawiamy? Stanelo w koncu na sobocie? Moze byc 18ta tradycyjnie pod Empikiem przy palmowym rondzie? 
				__________________ | 
|     | 
|  2006-03-18, 17:24 | #2478 | 
				 | 

Z tego co wiem to aktualna jest sobota 25 marca o 18.00, miejsce zbiórki chyba nie było ustalone więc pewnie tradycyjnie może być palma    
				__________________ KOTY. KOTY SĄ MIŁE. | 
|     | 
|  2006-03-18, 17:24 | #2479 | |
				 | 

Cytat: 
 | |
|     | 
|  2006-03-18, 17:40 | #2480 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-08 Lokalizacja: sklepy cynamonowe 
				 | 

Szemrana ta historia. Rozumiem, że ktoś, kto się nigdy na naszych wątkach nie odezwał, ale stale na nich przesiaduje, poczuł się urażony wypowiedzią Agusi i zrobiła się "cicha afera", tak? Chociaż nie wiem, po kiego grzyba komuś zdjęcia zezujących lub wydurniających się wizażanek tudzież nasze pokopane rozmowy o wibratorach i brazylijskich serialach   Decyzji Agusi też za bardzo nie rozumiem. Może dlatego w zasadzie nic z tego nie rozumiem  Cytat: 

__________________ Between men and women there is no friendship possible. There is passion, enmity, worship, love, but no friendship. Oscar Wilde | |
|     | 
|  2006-03-18, 18:04 | #2481 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2003-12 
				 | 

Aguuuuuś   Się porobiło  Ja też nic z tego nie rozumiem. Niby rozumiem znaczenie każdego słowa, które wysmarowaliście tutaj w charakterze wyjaśnienia. Bardzo to wszystko ładnie, gramatycznie i po naszemu. Ale w dalszym ciągu nie rozumiem ścisłego sensu tego co się stało. Też potrzebuję kogoś od rozumu  i to szybko. | 
|     | 
|  2006-03-18, 18:21 | #2482 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-03 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
  ). Co ja pocznę bez ciebie, do kogo się przytulę? Kto mnie zechce?   
				__________________ 30 Day Shred: done!  Ripped in 30: done!  Body Revolution: IN PROGRESS/ON HIATUS (przerwa spowodowana remontem i przeprowadzką) Jem trawę - blog (też zaniedbany, ale kiedyś doń wrócę) | |
|     | 
|  2006-03-18, 18:30 | #2483 | |
				 | 

Cytat: 
 W tej chwili nie mam nawet ochoty myśleć o spotkaniu  Ehhh nawet nie wiecie jak mi jest dzisiaj źle  Nawet tiramisu mnie w najmniejszym nawet stopniu nie pocieszyło, a to już zły znak...  Siedzę przed kompem i nie wiem co mam robić. Czuję się taka... otępiała. :/ Nawet wątek zamarł i w sumie nic dziwnego... Co za podły dzień, niech się już skończy! Będę mogła poudawać, że jutro będzie lepiej... Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2006-03-18 o 19:39 | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2006-03-18, 19:47 | #2484 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-06 
				 | 

nie bylo mnie  dzien  caly  i  gdy  wracam sie  wywizazowac  widze  cos  takiego...  smutne. Agus   nie bedzie mnie na spotkaniu w sobote  rodzice przyjezdzaja. zdjecia usuwam. dzielnie. | 
|     | 
|  2006-03-18, 19:49 | #2485 | 
| Zadomowienie | 

Uwaga, wszem i wobec ujawniam tajemnicę państwową - udało mi się shakować ściśle tajne miejsce na tej stronie, i patrzcie co odkryłem: Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (3 użytkowników i 0 gości) maciek_k, nekome matulu przenajświętsza, przecież ujawnianie takich informacji grozi destabilizacją naszego kraju... jaki ja dureń, błagam o delikatny wymiar kary i szybką śmierć.. miło mi było Was wszystkich poznać, ale złamałem naraz 500 artykułów kodeksu karnego i musi mnie spotkać zasłużona kara..   
|     | 
|  2006-03-18, 19:52 | #2486 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-06 
				 | 

no coz nie rozumiem tej afery   przeciez kazdy widzi ilu uzytkownikow przeglada ten watek i widzi ilu z nich jest widocznych i ze reszta jest ukryta, i wiem ktore osoby przegladajace ten watek sa ukryte i mimo ze matematyka to nie moja ulubiona dziedzina nauki to wiem ze sa osoby ktore czytaja i milcza. Uwazam podobnie jak Maciek ze forum spotkaniowe jest przeznaczone dla osob ktore maja ochote na spotkaniu sie pojawic (czyli np. znajome Lexie i bodajze kolezanka Ines, pozdrawiam was i zapraszam na spotkanie, naprawde fajnie jest na nich) a nie dla ludzi ktorzy chca sobie poczytac o nas. 
				__________________ Jestem stuprocentowym facetem, na prawie stuprocentowo babskim forum   | 
|     | 
|  2006-03-18, 20:02 | #2487 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-06 
				 | 

Cytat: 
 | |
|     | 
|  2006-03-18, 20:05 | #2488 | |
				 | 

Cytat: 
 Primo - powinieneś zmienić nick na taki zawierający kilka iksów - bo im większy haker tym ma więcej iksów w nicku, serio  Może Maxciexk_xkx ?   Po drugie primo - dziś było w pewnej chwili bardzo strasznie bo wątek przegladałam ja i 3 ukryte osoby  oczywiście szybko uciekłam  Po trzecie primo - ciekawe ile osób przegląda wątek kiedy nikt go nie przegląda?   
				__________________ KOTY. KOTY SĄ MIŁE. | |
|     | 
|  2006-03-18, 20:08 | #2489 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-08 Lokalizacja: sklepy cynamonowe 
				 | 

Ja już wiem, o co chodzi (Maciek -   ), ale wcale mnie ta wiedza nie pocieszyła, w głowie też nic się z tego powodu nie przejaśniło  Strachul ->  Co za filozoficzne podejście masz dzisiaj?   
				__________________ Between men and women there is no friendship possible. There is passion, enmity, worship, love, but no friendship. Oscar Wilde | 
|     | 
|  2006-03-18, 20:08 | #2490 | 
				 | 

Lexie, a ty nie smutaj...   Zarówno ty jak i Agusia macie sie pojawić na spotkaniu (powiało dyktaturą  ) Ja nadal nie rozumiem o co tyle szumu i kto do tego doprowadził. Komuś może bardzo przeszkadzala mila atmosfera w naszych wątkach...  Cały czas nie moge uwierzyć w to, że ktoś sie POSKARŻYŁ. Jezeli w ogole cos takiego mialo miejsce... Nic nie zostalo powiedziane wprost ale ze słów Maćka wywnioskowałam ze mial miejsce jakiś donos.  Jedno wiem na pewno - nie chce aby cos sie zmienilo w naszych kontaktach... Spotkania beda dalej, licze na to ze w tym samym a moze nawet w wiekszym gronie... Jeżeli ktos mial na celu zasianie wsrod nas jakiegos zamętu to NIE DAJMY MU takiej satysfakcji... 
				__________________ | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:48.

przepiekne. Nie moge sie napatrzec. Swietnego fotografa mieliscie...
 przepiekne. Nie moge sie napatrzec. Swietnego fotografa mieliscie...

.
.