|
|
#2461 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Bollywood
Z tego co wiem to nie jest tak ze szczepionki sa wymagane ale TŻ sie szczepil na zoltaczki tezec heinego-medina (czy jak tam to sie pisze
) i tez cos o tabletkach na malarie byla mowa ale sie dowiedzieli ze jezeli sie nie jedzie na jakies dzikie wyprawy to nie sa potrzebna a poza tym sa bardzo ciezkie dla zoladka takie nieprzyjemne uczycie takie jak przy chorobie morskiej wiec ich nie kupowal i chyba tyle ubezpieczenie oczywiscie wymogane do wizy chyba bylo nawet ale reki nie dam jak cos to pytaj to zdobede info dla ciebie odnosnie takiej SUPEROWEJ wyprawy
|
#2462 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, pewnie do końca życia nie uzbieram, ciekawe ile takie coś kosztuje..Może jak z dwa lata będę oszczędzać to w końcu się uda
![]() Właściwie to moja koleżanka Hinduska może mi udzielić odpowiednich informacji, ale jakby co to będę pytać ![]() Klucha, Twój TŻ na ile tam pojechał? Bess, z jakiego filmu to jest http://www.youtube.com/watch?v=6jjZQuXBJOo&mode ? Oglądam to na okrągło
|
|
|
|
#2463 |
|
Rozeznanie
|
wiesz co najdrozszy z tego wszytskiego jest bilet tam juz nie jest drogo zeby sobie spokojnie nocowac jesc i jeszcze jakies zakupy zrobic a TŻ pojechal na 4 miesiace
(juz dwa minely ) z tym ze on za nic nie palci przelot kasa za mieszkanie dojazdy do pracy i do tego 10 000 rupii stypendium funduje urzad miasta a koszty szkolenia firma. Za te 10tys rupii musza sobie kupic tylko jedzenie. TŻ mowil ze tak bez zadnego oszczedzania wydaje na jedzenie i jakies drobne zakupy 5000 miesiecznie max! wiec aby dojechac to juz pozniej jakos pojdzie za szczepionki wszystkie zaplacilismy niecale 600zl a wiza to jakies 100zl A ostanio natkelam sie na oferte do tego GOA to osztowala 2500zl bez oplat lotniskowych teraz a tam najlepiej jechac w grudniu tak powiedzial szef TŻ hindus
|
#2464 |
|
Rozeznanie
|
Wlasnie co to za film Bess!!!!! Cos cudownego!!!!!
|
#2465 |
|
Zakorzenienie
|
O, no to nawet nie tak drogo. Własnie widziałam dzisiaj jakiś program, częściowo o Indiach i tam taksówkarz zarabia na miesiąc 40 $, czyli to jest trochę ponad 120 zł
Że też potrafi z tego wyżyć, jestem normalnie w szoku! Chciałabym też tak pozwiedzać na własną rękę, takie wycieczki z biura podróży to trochę jednak zawsze ograniczają..Hmm muszę coś wymyslić, najlepiej jakby jakiś Hindus mnie zabrał ze sobą ![]() Dobra dziewczyny, ja się kładę spać za niedługo, dobranoc! |
|
|
|
#2466 |
|
Zakorzenienie
|
no co wy przeciez to Chalte Chalte
![]() tylko chyba lepiej widac te niuanse w zwolnionym tempie ,w filmie jakos tak przelatuje ekhm w 3:37 jest podobny uklad jak ten w piramidowej piosence .Ma taka sama mine,ale tam powachal Kajolke ,a tutaj Rani pocalowal w polika i to nawet 2 razy![]() Jestem pewna, ze Rani czuje do niego miete ![]() Justin zaloz profil w Shaadi.com to moze jakis Hindus Cie zabierze forever
Edytowane przez bess Czas edycji: 2007-05-29 o 00:55 |
|
|
|
#2467 |
|
Konto usunięte
|
Przybieglam oglosic ze premiera Chak De India 10 sierpnia
(DOPIEROOOOOOOOOOOOOOOOO) a zadnych fot nie ma ;/
|
|
|
|
#2468 |
|
Rozeznanie
|
NIe wiedzialam ze to powiem ale szkoda
ze TŻ wraca 1 sierpnia tak to moze by mi chociaz plytke z muzyka z Chak De India a tak niestety :/
|
#2469 |
|
Zakorzenienie
|
Bess, powiem Ci, że to jest dobry pomysł!
![]() Ja nie chcę forever, ja chcę tylko na chwilę, ale chyba prędzej mnie weźmie jak mu powiem, że forever ![]() Ty masz tam swój profil? ![]() Wreszcie
|
|
|
|
#2470 |
|
Konto usunięte
|
Klucha ale jest szansa na muzyke
Zawsze tk ok.2-3 tyg przed premiera OST wychodzi wiec bedzie mogl ci przywiezc
|
|
|
|
#2471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 miesiace zleci szybciej niz nam sie wydaje,niestety.A dostep do takiego nowego filmu to inna sprawa,szczegolnie teraz ![]() Malinqo,czy wiadomo kiedy bedzie polska premiera KANK i Dona???? |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2472 |
|
Konto usunięte
|
Bess nie boj nic, ja ci podam fajna stronke gdze mozna (niestety bez napisow i w nieidealnej wersji ale zawsze
) obejrzec najnowsze filmy (tak ogladalam TRRP).KANK i DON maja byc wyswietlane na 3 Bilecie do Bollywood ktory rusza w sierpniu w Warszawie i potem sie przewinie przez inne miasta (nie wiem jeszcze jakie). Tym razem wszystkie filmy puszczane w Wa-wie beda w kazdym miescie rowniez Oprocz Kanka i Dona bedzie Sholay i stary Don... plus 5 film nad ktorym trwaja rozmowy, podejrzewam ze bedzie to tamilski Anniyan....
|
|
|
|
#2473 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny musialam wam to dac z dwoch powodow 1. jedna z moich ulubionych hinduskich piosenek 2. fajne sceny oczywciscie Szaruka ale z Rani najlepsza warto poczekac
![]() http://www.youtube.com/watch?v=LMLjm3PUMZ0
|
#2474 |
|
Zakorzenienie
|
Klucha
super teledysk znalazlaś.Nie wszystkie filmy kojarze niestety.Nabralam ochoty na powtorke z Chalte Chalte ,to przez te odwazne sceny
|
|
|
|
#2475 |
|
Rozeznanie
|
Diekuje
a widzialyscie wyciete sceny z KANK bo wlasnie znalazlam linki
|
|
#2476 |
|
Zakorzenienie
|
nie pamietam ,ale podziel sie co za duzo to bardzo zdrowo jesli chodzi o Szaruka
![]() co to za film,w ktorym siedzi na wózku inwalidzkim??? 3:23 |
|
|
|
#2477 |
|
Rozeznanie
|
Musialam wam to przeslac zobaczcie jak sie pracuej w Indiach TŻ mi powiedzial ze ten facet jeszcze wczesniej przysnal na fotelu
wstal usiadl i zasnal znowu ZenSar work in progress.jpg
|
#2478 |
|
Rozeznanie
|
Prosze bardzo
bez napisow ale my juz wszystko bez nich rozumiemy prawda? ![]() http://www.youtube.com/watch?v=NUSj0tuQYuw http://www.youtube.com/watch?v=9ht4X...elated&search=
|
#2479 |
|
Zakorzenienie
|
dawno nie dawałam ,zadnych zdjec.Prosze bardzo
![]() l_2692437fb5b32f294da8adf1c0265896.jpg w kapelutku m_6d4a7a6110e08bde04d1760fcae439ef.jpgw nakolannikach (co za perwersja )l_03963e3614689556a22acdc9191a542f.jpgw swoim malutkim domku 1344948083_l.jpgjakis taki podłużny ![]() 984887432_l.jpgfaajne l_e42b452ca4252a27b3551df9962c4841.jpgale to najbardziej przypadlo mi do gustu |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2480 |
|
Rozeznanie
|
Mam nadzieje ze przynajmniej kilku nie bylo
milego ogladania still2~116.jpg still1~120.jpg 11779-2-b.jpg 11780-1-b.jpg 14579-6-b.jpg 14595-9-b.jpg
|
#2481 |
|
Rozeznanie
|
moje wszystkie nowosci nigdy za wiele!!!!! SRK
srk08b~1.jpg srk13b~0.jpg srk19b.jpg still1~120.jpg still14~29.jpg
|
#2482 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem co jest w tej fotce, ale umarłam!!!!!!!!!
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1180890786
|
|
|
|
#2483 |
|
Rozeznanie
|
Justin ja wiem OCZY!!!!!
P.S link do radia hinduskiego w UK po prawej stronie sa do wyboru ja polecam Sunrise.na winampa http://www.bollywoodmusic.com/ tutaj czasem leca takie "normalne" pisoenki ![]() a tu drugie nastawic po lewej str. na winamp 64kbps http://www.apnaradio.com/
|
#2484 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, to te oczy i ta mina tez tak na mnie działa
Marika!!!!! Gdzie się podziewasz? shahrukh_khan_050.jpg Uwielbiam tą jego szopę :d shahrukh_khan_258.jpg tu wygląda jak Tom Cruise ![]() shahrukh_khan_143.jpg hehe cóż za koszulka ![]() shahrukh_khan_080.jpg te już pewnie były nie raz ale co tam :loveshahrukh_khan_113.jpg |
|
|
|
#2485 |
|
Rozeznanie
|
Justin zdj nr.1 uwielbiam jak ma taki lekki usmiech i to samo co do zdj nr.5 ach PIEKNY!!!!
|
#2486 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ogladalyscie nic nowego??Pochwalcie sie.
Ja widzialam niecala godzinke Hum Tum ale jakos na razie nie bylam zbyt zachwycona.Te kreskówki ![]() Gdzie jest Luba ,Marika i Esia! |
|
|
|
#2487 |
|
Rozeznanie
|
troche swiezych wiadomosci o SRK; troche tez o Rani i Kajol
![]() http://ww.smashits.com/articles/arti...ID=6220&Back=x
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie oglądałam jeszcze nic nowego, brak mi czasu
![]() Ja właśnie nie wiem, gdzie one się wszystkie podziewają, Midori też zniknęła, a Catt nas odwiedza chyba raz na rok Powiem Wam, że poczytałam trochę w tym linku, który wkleiła Klucha i nie wiedziałam, że między Kajol i Rani nie ma najlepszych stosunków Myślałam, że się lubią, bo dosyć często zapraszają je reazem do różnych programów
|
|
|
|
#2489 |
|
Rozeznanie
|
Ja wiem dlaczego sie nie lubia!
Dlaczego miedzy kobietami (szczegolnie ze sa obie piekne chociaz z mojej strony Kajol ma przewage ) sa jakies zgrzyty????oczywiscie chodzi o faceta i oczywiscie w tym przypadku O Szaruczka!!!! ![]() Co myslicie o mojej teorii spiskowej????
|
#2490 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny ktora ma Veer Zaare bo ja nie moge jej dorwac nigdzie a juz nie moge z niecierpliwosci zeby ja obejrzec!!!!PLS!!!!!
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:53.

) i tez cos o tabletkach na malarie byla mowa ale sie dowiedzieli ze jezeli sie nie jedzie na jakies dzikie wyprawy to nie sa potrzebna a poza tym sa bardzo ciezkie dla zoladka takie nieprzyjemne uczycie takie jak przy chorobie morskiej wiec ich nie kupowal i chyba tyle ubezpieczenie oczywiscie wymogane do wizy chyba bylo nawet ale reki nie dam 
(juz dwa minely
Że też potrafi z tego wyżyć, jestem normalnie w szoku!

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
super teledysk znalazlaś.