|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odpieluszkowe Zapalenie Mózgu cz. V
|
![]() ![]() |
![]() |
#2462 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2463 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2464 |
Konto usunięte
|
Przez takie myslenie wstydzilam sie jesc cokolwiek w towarzystwie (nie mowiac o jakims fast foodzie) majac nadwage jako nastolatka. Myslalam, ze kazdy bedzie sobie myslal "gruba a je". No i widocznie tak jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2465 |
Zakorzenienie
|
Mnie też denerwuje takie myślenie o kimś. Jest tysiąc powodów zdrowotnych przez które jest się otyłym. Ale nie, najlepiej stwierdzić,że babcia czy rodzice pasa dziecko jak prosiaczka, odżywiają się niezdrowo bo akurat się go widziało z paczką chipsów.
Uwielbiam wizaż, gdzie każda odżywia się zdrowo,nie je syfu, ma swój ogród i zwierzątka na mięso. A jeśli ktoś tak nie je, jest nieodpowiedzialnym idiota bo jest chipsy, kebaba czy o zgrozo pieczone mięso ... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2467 |
Zakorzenienie
|
Wiecie, są takie rzeczy które jakoś przychodzą do głowy po prostu, jednak zdecydowana większość przypadków otyłości wynika z jedzenia za dużo, bez filozofii, choroby itp to zdecydowanie mniejszy odsetek. Więc jak widzimy otyłe osoby które na dodatek jedzą np fast food to jakby daje nam to potwierdzenie tej tezy ze same zapracowaly na swoją tusze.
Ja jestem za tym żeby nie oceniać bo ta osoba może być na diecie i dzisiaj mieć cheat meal z okazji urodzin albo niedzieli ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2468 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2469 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Znam osoby, które jedzą chyba niewłaściwie, ale w sumie dość normalne rzeczy. Takie, które się nie ruszają. Takie, które zaczęły tyć od hormonów i takie, którym kolejne ciąże zostawiały x kg. Zapisz
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2470 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2471 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
To kwestia kultury, a nie analizy przyczyny wagi. Nie określa się każdego kto ma inne poglądy "debilem", nie nazywajmy każdego kto waży więcej "tucznikiem". Komentarz vixen i wszystkie popierające ją to nie pochylenie się nad problemem, a chamstwo. Edytowane przez victorion Czas edycji: 2017-07-13 o 22:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2472 | |
404 Not Found
|
Cytat:
I różnicę między "przychodzą mi do głowy ale zachowam to dla siebie", a "przychodzą mi do głowy i tak sobie chlapnę nie myśląc co mowię." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2473 | |||
Zakorzenienie
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;75470691]Po zastanowieniu - większość znanych mi otyłych osób wcale nie żre za dużo. Ba, większość fast foody jada bardzo rzadko.
Znam osoby, które jedzą chyba niewłaściwie, ale w sumie dość normalne rzeczy. Takie, które się nie ruszają. Takie, które zaczęły tyć od hormonów i takie, którym kolejne ciąże zostawiały x kg. Zapisz [/QUOTE]Tak, bo za dużo to nie musi znaczyć dużo objętościowo, może oznaczać za dużo kalorii, węglowodanów, niewłaściwie, tak jak mówisz, Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2474 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Po przeczytaniu komentarzy dodam tylko, ze dziewczynki byly wrecz chude, mama szczupla, tylko ojciec z brzuchem. Mi sie po prostu nie podoba pakowanie w dzieci smieciowego jedzenia, kiedy mozna w nim uksztaltowac dobre nawyki zywieniowe.
Jak na św. Hieronima jest deszcz albo go ni ma, to na św. Szczepana pada albo nie pada. Edytowane przez ciri15 Czas edycji: 2017-07-14 o 09:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2475 |
Zakorzenienie
|
Tutaj przypomina mi się serial My mad fat diary, gdzie otyla główna bohaterka nie mogła jeść przy ludziach i tłumaczyła to słowami - jak będę jeść cos niezdrowego, powiedzą, że niedziwne, ze jestem gruba; jak będę jeść coś zdrowego, powiedzą, ze jaasne, jakby tak jadła to nie byłaby gruba.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
“Would you tell me, please, which way I ought to go from here?" "That depends a good deal on where you want to get to." "I don't much care where –" "Then it doesn't matter which way you go.” Edytowane przez Shawtty Czas edycji: 2017-07-14 o 09:51 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2476 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A moze chipsy kupili z mysla o innych pacjentach, zeby dzieci byly cicho w poczekalni, bo mama w ciazy nie jest w stanie za nimi biegac? I jeszcze to stwierdzenie ''tylko ojciec z brzuchem''. Skanowanie i zapamietanie tuszy wszystkich obecnych. Bo jakie bluzki mieli na sobie nie zapamietalas, prawda? Niech kazdy pilnuje swojego nosa i lodowki. Shawtty trafnie to podsumowala. PS I jeszcze cos - ja tez nie lubie, jak sie dzieciom daje slodycze. Jak widze matke, ktora ma lodowke wypchana mlecznymi kanapkami zamiast zrobic dziecku budyn czy mus owocowy. Ale nie oceniam tego na podstawie JEDNEJ mlecznej kanapki, ktore jakies dziecko je na placu zabaw. Edytowane przez ef9f8e413e9eb165fadd201f4168adc65c42d03a Czas edycji: 2017-07-14 o 10:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2477 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Dostają raz do roku, akurat w kolejce do lekarza? Serio Ty w to wierzysz? Dzieci byly bardzo żywe, jedzenie i tak ich nie interesowało. Chyba rodzice znaja swoje dzieci na tyle, zeby wiedziec, ze nie zajma ich czipsami.
![]() |
#2478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie jak wchodzę ze swoim synem do sklepu spożywczego to też wszyscy myślą: "ale ona jest głupia, kupuje dwulatkowi Kinder jajko", ale tak naprawdę nikt nie wie, że moje dziecko uwielbia zabawki z Kinder niespodzianki, a generalnie nie lubi słodyczy i NIGDY nie zjadł tej czekolady. Ale dla obserwatora zawsze już będę matką, która wprowadza złe nawyki żywieniowe, bo moje dziecko wbiega do sklepu i bierze sobie z półki jakąś słodycz. Bo przecież obca osoba wie lepiej co robimy, co lubimy i jak powinniśmy się zachowywać, żeby czasem nie musiała opisać nas na wizażu.
![]() |
#2479 |
Konto usunięte
|
A mój syn by się akurat zajął czipsami, ba, jakby ktoś go widział przy czipsach, to by pomyślał, że się zażera codziennie, bo uwielbia. Problem w tym, że dostaje legalnie dwa-trzy razy na rok (swoje urodziny, jakiś Sylwester i może jego ulubione święto Halloween), poza tym je tylko, jak dostaje na placu zabaw od kolegów. No tylko on jest chudy jak patyk, to może chyba, no nie?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2480 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;75482301]A mój syn by się akurat zajął czipsami, ba, jakby ktoś go widział przy czipsach, to by pomyślał, że się zażera codziennie, bo uwielbia. Problem w tym, że dostaje legalnie dwa-trzy razy na rok (swoje urodziny, jakiś Sylwester i może jego ulubione święto Halloween), poza tym je tylko, jak dostaje na placu zabaw od kolegów. No tylko on jest chudy jak patyk, to może chyba, no nie?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Nie, jesteś wyrodną matką ![]()
#2481 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
/ed ups, takie Graże opowiadacie, że aż wątki pomyliłam. Edytowane przez Lottie69 Czas edycji: 2017-07-14 o 12:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2482 |
Wtajemniczenie
|
Na szaro: ja chyba jestem złą wizażanką bo sobie sama od czasu do czasu chipsy jem
![]() ![]()
#2483 |
Konto usunięte
|
Btw jak dziecko jest chude, a je słodycze na widoku to też jest źle, bo pewnie przez to nie je konkretnego obiadu i jest takie chude. Nie dogodzisz.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2484 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dzieciak dostał czipsy w przedszkolu na Mikołaja. Zabrałam je na wyjazd w lutym. Właśnie miały się nimi zająć w oczekiwaniu na transport. Nie zasmakowały im. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Body shaming w każdym wydaniu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2486 |
Zakorzenienie
|
Możesz się uważać za dobrą matkę dopiero wtedy, gdy twoje dziecko odwraca głowę ze wstrętem widząc czekoladę, ma odruchy wymiotne po chrupkach, a na widok cukierni czy lodziarni wpada w płacz.
#2487 |
Zakorzenienie
|
Anty ozm
Czytalyscie o 12 letnim chlopcu, ktorego rodzice leczyli u znachora zamiast w szpitalu? No az mnie trzesie. http://uwaga.tvn.pl/reportaze,2671,n...iu,236218.html
#2488 |
Zadomowienie
|
To w przypadku jedzenia nie jest aktualne wizażowe "kto by się przejmował opiniami innych"? Tu już nie są wyśmiewane osoby, które przejmują się opinią innych?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego U20 Plus przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.