![]() |
#2461 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniówki 2017 <3 cz.4
Cytat:
![]() Ja z moim to kupowałam tylko wózek dla Grześka razem a tak to też sama wszystko. Ale wiem, że on po prostu taki jest i nie zmienię tego na siłę. Bo po co. Pokazywałam mu potem to wszystko no ale nie było jakiegoś wielkiego entuzjazmu. Ot są dzidziolowe rzeczy ![]() Ale to tylko rzeczy. Teraz moi dwaj panowie świata poza sobą nie widzą ![]() Nie martw się. Wiem... fajniej byłoby we dwoje zakupy robić i przeżywać wszystko od nowa... pamietaj jednak, ze najważniejsze i tak przed Wami - sama wiesz ![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Grześ ![]() Igor ![]() Maja ![]() Edytowane przez diablica80 Czas edycji: 2017-05-21 o 17:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2462 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2463 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2464 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
My mamy identyczna, przez pierwsze 6 miesięcy przynajmniej będziemy używać a potem kupimy łóżko. Albo starsza odda a jej kupimy większe. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2465 |
Zadomowienie
|
Martoolka, uśmiecham się o dopisanie na pierwszej stronie wizytę 24.5
![]() Dziewczyny, ile bierzecie majtek tych siatkowanych do szpitala? Bo na liście z mojego szpitala są dwie pary. Na pewno wezmę więcej, ale ciekawa jestem w ile sztuk wy się zaopatrujecie? |
![]() ![]() |
![]() |
#2466 |
Zakorzenienie
|
Podaj adres
![]() Dziewczyny ja to myslalam ze moj maz jest jakis wypruty z emocji i na sile musze mu pokazywac kocyki itd. Jedyne co go troche zainteresowalo to wozek i fotelik..no ale tego przy drugim nie bedzie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2467 | ||||
Zakorzenienie
|
witam
my dziś na imprezie rodzinnej, teraz lenistwo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() idę na świeżego rogala ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2468 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
My dzisiaj popołudniu wróciliśmy z zawodów. Mąż zadowolony bo to jego drugi triathlon a zmieścił się w pierwszej setce na swoim dystansie. Ja miałam siedzieć na tyłku w cieniu ale oczywiście nie mogłam się powstrzymać i kibicowałam mu po wyjściu z wody, po przejechaniu na rowerze no i na mecie. Do tego pierdyliard razy się chodziło po terenie zawodów. Opaliłam się delikatnie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2469 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam to samo, przy córce śpiewał, czytał Do brzucha a teraz nic, nawet nie wie co mam a co musimy kupić. Tym bardziej ze drugie to synek wiec myślałam ze będzie szaleć, chyba tylko raz był ze mną u gina, nawet o zdjęcia z usg nie pyta. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2470 |
Zadomowienie
|
crescent, myślę że mogłabyś zostać moją żoną z tym gotowaniem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2471 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Ja kupiłam 4 paczki po 2 szt. (2x Canpol, 2x BabyOno, bo nie wiedziałam, które mi będą bardziej pasować), czyli razem 8. I więcej już nie dokupuję. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2472 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kupowałam juz z materacem i prześcieradłem muszę sie przejść do garażu, dam ci jutro znać, jeszcze nie myślałam czy kupować nowy czy ten tylko wyprać i zostawić Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2473 |
Zadomowienie
|
Dziękuję, za miłe słowa i wsparcie. smutne to ale cieszę sie, że nie jestem sama z tym wszystkim i u was jest podobnie. Myślałam, że tylko u mnie tak sie dzieje ale teraz widzę, że to mężczyźni nie potrafią sie odnaleźć i taka jest już ich przypadłość.
Zejdę z niego troszkę ![]() A co do pracy to rzeczywiście, ciężko i długo pracuje wiadomo chce jak najlepszy byt nam zapewnić. Bardzo mocno go kocham i wiem, że on mnie też. Za dużo od niego wymagam. Jeszcze raz dziękuję dziewczyny otworzyłyście mi oczy ![]() Wysłane za pomocą mTalk |
![]() ![]() |
![]() |
#2474 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2475 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2476 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Nie śpię od 4 ![]() ![]()
#2477 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2478 | ||||
Madi
|
aby was pocieszyć, ja też już godzinę nie śpię, mężuś mnie zbudził bo do pracy się wybierał, no i teraz mam w planie was nadrobić, bo kilka dni mnie nie było
![]() ---------- Dopisano o 07:26 ---------- Poprzedni post napisano o 06:24 ---------- co do waszych soczewicowych przepisów, uwielbiam soczewicę i cieciorkę również, aczkolwiek ostatnio popadły w zapomnienie, więc pomysł na dzisiejszy obiad voila ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() yabadabadooo daj znać, jak dostaniesz wyniki z glukozy, może jednak mieścisz się w normach i nie będzie tak źle, te normy ciągle się zmieniają ![]() Cytat:
itakasia- gratuluję rozgarniętej Finki, a sąsiadom współczuję tego italiano, ale byłam tam, większość dzieci jest tam rozkapryszona i rozpuszczona... ciekawi mnie czy mieliście opcje wyboru z jakiego kraju chcecie gościć dziecko ? ![]() ![]() ![]() ![]() oriane- widzę, że komlpetowanie wyprawki przebiega bardzo sprawnie ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2479 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Jakie plany na dziś? Ja mam całą górę ubrań do prasowania, zaraz sie za to musze zabrać. Zjadłam śniadanko ale jakoś siły mi brakuje. No nic moze jeszcze parę minut i ogarniam ciuchy Wysłane za pomocą mTalk |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2480 |
Zakorzenienie
|
Hejka, ja mam stresa dzisiaj. Wstałam popatrzyłam i stwierdzam, że jestem daleko w tyle ze wszystkim. Zaraz zamawiam z gemini rzeczy, ruszam na lumpki.
Wczoraj byłam w tesco i trzymałam body i nie wiedziałam ktore brac ![]() ![]() Za to sobie stanik tam znalazlam ![]() Itakasia super mebelki! Szafa do nas przyszla i komoda, tylko ktoś musi to złozyć ![]() Stolarza ma zabrać łożeczko do przemalowania. Normalnie czuje oddech porodu na plecach ![]() Co do zaangazowania partnera, to mój nigdy nie był jakos zaangazowany strasznie, większośc decyzji pozostawił mi. Ale wiem, ze taki ma charakter i po prostu wybór kolorów pokoiku czy szaf konsultowałam z nim, ostatnie słowo należało i tak do mnie. Jedynie co to chcail tapete taka a nie inna, ale potem spasowal. To nie znaczy, że sie tym on nie przejmuje czy nie zalezy mu na dziecku. Jak było trzeba to stanął na wysokości zadania. Ja byłam z Tomciem w szpitalu, to on mi kupił koszule do ramienia, laktator, ba stanik do karmienia. Moge mu spokojnie zaufać i wiem że tetre kupi dobrą czy rzeczy z apteki. Także to, że nie piszczy na widok słodkich kocyków mi nie przeszkadza ![]() ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Doswiadczone laski, ja nie pamietam jaki rozmiar majtek siatkowych sie brało? Pametam, ze raczej wieksze niz mniejsze, bo wsio mnie uciskalo i bylo nieprzyjemnie. Ale jakies konkrety? |
![]() ![]() |
![]() |
#2481 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2482 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny😊 A ja właśnie siedzę na glukozie. Wreszcie się zebrałam.. właśnie po mnie weszła dziewczynka i zemdlała podczas pobierania krwi. Masakra... tak sie biedna bała.
Co do majtek ja wezmę takie bardziej dopasowane. Pamietam ze miałam siateczkowe takie większe to byłam bardzo zła bo mi nie trzymały tych wkładek poporodowych. Wiec nosiłam je 2 dni a potem normalne podpaski. Teraz kupię napewno jakieś mniejsze. Muszę się rozejrzeć które spełnia moje kryteria. |
![]() ![]() |
![]() |
#2483 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja własnie mało co pamietam niestety... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2484 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Ja też mam wrażenie że mój Mąż żyje w innej rzeczywistości czasami ale niekiedy ma przeblyski i san z siebie zapyta o coś związane z porodem, pielęgnacja małego etc. Nie lubi po prostu jak ja non stop mu coś tłumaczę żeby wiedział albo po raz setny pytam o wózek czy łóżeczko. Mowi: wybierz 3 które Ci się podobają, pokaz mi i zdecydujemy a nie karz mi przeglądać całego Internetu ![]() Ale kocham go nad życie, wiem że mogę na niego liczyć i że będzie super Tata ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2485 |
Zakorzenienie
|
Witam się i tu
![]() Dla pocieszenia też pół nocy nie spałam.. Wróciliśmy do domu i córka się budziła pół nocy i w efekcie tyle spała z nami że jestem połamana bardziej niż zwykle.. Także eh. Teraz dopiero jem śniadanie bo mam takie zwolnione tempo. Na szczęście ładnie słoneczko świeci więc trzeba się ogarnąć ![]()
#2486 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() 2. zazdroszcze rogala...mam ochote na rogala!!! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() pierwsze to kliknąć w koncu wózek z fotelikiem, ale to wieczorem z tz, bo o dziwo chcial przy tym byc ![]() dwa dokonczyc liste wyprawkowa trzy ogarnac fotki z kanarow do pierwszej fotoksiazki. no i cztery w miedzyczasie ugotowac kapusniak ![]() Nawet jak o napisalam dopiero to juz nie widze tego jak podolam ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2488 |
Rozeznanie
|
Mój mąż też się nie interesuje jakimiś kocykami, ubrankami, meblami, że o butelkach, szumisiach i innych bzdetach nawet nie wspomnę. U nas on wie, że najpierw ja przejrzę pół neta, coś wybiorę i ewentualnie z kilku opcji mu pokaże. Zrobił się wygodny pod tym względem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.