Piękne, młode i szalone 30+, 40+- kontynuacja - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kobieta 30+

Notka

Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-10-11, 15:52   #2461
SovaEvree
Zadomowienie

Dot.: Piękne, młode i szalone 30+, 40+- kontynuacja

Marjolka no ja to w sumie tylko niedziela i to nie kazda.... cholerka....

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Stary 2017-10-11, 17:35   #2462
mar_jolka
mar_jolka

Send a message via Skype™ to mar_jolka

To moze pomyslmy o jakiejs niedzieli????

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
mar_jolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-11, 18:06   #2463
SovaEvree
Zadomowienie

Chetnie... trzeba pomyslec poki jesien jakas w miare laskawa

Wlazlam do dauglasa....i wpadl mi w nos nowy guerlain, chociaz nie wiem czy na dluzsza mete by mi sie spodobal... musze przemyslec....
Stary 2017-10-11, 18:09   #2464
Kamlisa
Zakorzenienie

Aussie, faceci czuja się w obowiązku powiedzieć nam, ze zle wyglądamy, mamy siniaka po mezo, albo skore podrazniona po zabiegu. Po prostu MUSZĄ nam to powiedzieć, bo może my tego same nie widzimy ...
Pogoda listopadowa, podobno ma być ładniej, ale w to nie bardzo wierze. a piątek szczecin...
Przymierzałam całkiem niebrzydki chabrowy płaszczyk w reserved, ale w piątek będę miała właśnie czas na galerie to obejrze w ilus sklepach...Rzadko mam galeriowy dzień, raz na iles miesiecy i najczęściej jestem zmeczona, nim skoncze galerie
Marjolka, mydełka bardzo apetyczne Ale powiedz, ze pachna rownie smakowicie

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

pewnie, jak bede w perfumerii - poprosze o probki tego guarlaina i clinique. i pewnie...nie wyrobie ze zuzyciem probek Dla mnie kupowanie pełnego podkładu to zupełne wyrzucanie kasy w błoto - nie wykorzystam, stosuje w minimalnych ilosciach.
Kamlisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-11, 18:59   #2465
gosia261282
Gang Iren

A ja dziś buty kupiłam na zimę. Takie zwyklaki, niedrogie, ale bardzo wygodne, a to dla mnie najważniejsze.

Stary 2017-10-11, 19:32   #2466
mar_jolka
mar_jolka

Kamlisa dalam olejek eeryczny lawende do tego mydla mam nadziejeze jak dojrzeje to mydlo to zapach zostanie jeszcze

Stary 2017-10-12, 07:14   #2467
aussiewoman
Zakorzenienie

No i mam do kompletu opryszczkę od dzisiejszego poranka
W związku z tym samopoczucie nieco do niczego.... Coraz ciężej też wstaje mi się rano.
Słyszeliście, że być może nie będziemy zmieniać czasu na zimowy?

Marjolka- mydełka super
Gosia- mam podobne buty i bardzo je lubię
LaMary- i co z synem? to uczulenie czy wirusówka jakaś?

Miłego dnia!
aussiewoman jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-10-12, 08:53   #2468
mar_jolka
mar_jolka

Ausie-ciesze sie ze podobaja Ci sie mydelja.
Na opryszczke zerwij kisc babki mize byc ta szerokolistna lub lancetowata. Trzeba go umyc i troche zmiazdzyc( np lekko pogryzc) i przyklej go plastrem na noc. Mozesz odczuwac rwanie. Ale prawdopodobne jest ze opryszczka zniknie po tej nocy. W dzien tez mozesz przykleic jak bedziesz w domu.
Dzis jade na wycieczke do Krakowa. W planach teatr( nie znam tytulu) a co jutro-dowiem sie jutro to opowiem. Krakow niedaleko wiec akurat mi to pasuje

Stary 2017-10-12, 11:07   #2469
Kamlisa
Zakorzenienie

Aussie, plany zmiany w zmianie czasu ida dopiero przez rząd, wiec tegorocznie raczej bedzie po staremu
Wczoraj miałam zabawna sytuacje w pracy. Do przychodni dojezdza czasem doktorka, 40+. widujemy sie z daleka, w przelocie, nie zamieniłysmy dwoch słow poza dzien dobry przez poł roku...Ona zapracowana, ja zapracowana, moze nie lubi pogaduszek, mi to pasuje...Ale wczoraj przyjechał po mnie mąz. Patrze, a babka leci przez poł pokoju z wyciagnieta reka i szczebiotem: Iza jestem, och, pracujemy razem i nie mielismy sie okazji poznac, och, trzeba to nadrobic, ti, ti...
NIm sie ubrałam opowiedziała mu mnostwo roznosci o sobie, z chorobami włacznie Mnie godzine wczesniej kiwneła gowa, jak zwykle...
Wiecie, to nie był żaden podryw, to była odruchowa reakcja kobiety, moze nawet nieswiadoma, dla ktorej w pokoju liczy sie przede wszystkim męska para spodni...Babski tłumek nie istniał
I nie tylko ja podsmiechiwałam sie pod nosem, inne babki tez to zauwazyły. zafrapowały mnie u niej jeszcze usta, dawno nie widziałam, by ktos sobie dal zrobic taki kaczy dziób, natura az tak okrutna nie bywa...Wargi nie tylko powiekszone, ale po prostu wywiniete, ciekawe, jak ona pije... NO, ale to juz taka mała złosliwosc. Ja tam byłam zadowolona, ze tz miał ładna, chabrowa koszule na sobie
Stary 2017-10-12, 11:10   #2470
SovaEvree
Zadomowienie

Aussie wspolczuje... ja zawsze na takie wypryski stosuje heviran w masci (albo moze on w kremie...no tubka w kazdym razie) szybko przechodzi...

Kama usmialam sie.... uwielbiam takie kobiety ktore jak widza kawalek meskich gaci to od razu sie rozplywaja... mialam w pracy podobna babke... masakra

Stary 2017-10-12, 11:47   #2471
Anyzkowa
Zakorzenienie

Zachowanie kobiety względem męża tendencyjne
Zauważcie jak kobiety siedzące przy stoliku, popijające wino, rozmawiające zmieniają postawę kiedy do stolika dosiada się partner którejś z dam. Najbardziej zauważalna zmiana dokonuje się w damie owego partnera. Ona w jednej chwili ma w dupie koleżanki on jest bogiem
albo niby żarciki typu: kończę bo wraca mój pan, lecę bo on mnie potrzebuje...
sierotka
niedomagający
no upośledzona jednostka
wiele można opowiadać o takich zachowaniach
więc kończę

słonce u mnie na niebie

Aussi jak masz opryszczkę to nie będzie rewitalizacji lica
Anyzkowa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-10-12, 12:49   #2472
caffeine
Zakorzenienie

Dzień dobry

Dawno tu nie zaglądałam. Śpieszę nadrobić zaległości!
caffeine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-12, 12:55   #2473
Anyzkowa
Zakorzenienie

Caffe a wczoraj czytając wątek przy kawie myślałam o Tobie. Stawiałam, że mała chora.
Stary 2017-10-12, 13:30   #2474
caffeine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dircikowa Pokaż wiadomość
...

Z doświadczeń swoich, i koleżanek, mezoterapia to naprawdę dla młodziutkich jest ale już taki gęstszy kwas hialuronowy jak w Restylane skinbooster/vital daje widoczne efekty i to mniej więcej na rok. Również po zabiegach w Eris na tym najnowszym sprzęcie (biolaser +radiofrekwencja) efekty są widoczne gołym okiem, to nie jest mizianie, a z drugiej strony nieinwazyjnie można stan napięcia skóry poprawić. Nawet mezoterapia bezigłowa (we wrześniu była w promocji za darmo po zabiegu) - ma tak mocne parametry, że hoho.
Dircik, napiszesz coś więcej o biolaserze u Eris? Planuję wybrać się do gabinetu, warto spróbować?
Bezigłową miałam - absolutne zero efektów u mnie. Zabieg z witC natomiast - miodzio

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Anyzkowa Pokaż wiadomość
Caffe a wczoraj czytając wątek przy kawie myślałam o Tobie. Stawiałam, że mała chora.
Anyżku, dzięki za pamięć
Tym razem to ja coś złapałam - zatoki do tej pory mam w opłakanym stanie... Tak to jest, jak się na rowerze jeżdzi bez czapki

Za to w tym tygodniu nadrobiłam zaległości w ćwiczeniach. Niedziela: 1godz przysiadów itp z ciężarkami + 40min jogi rozciągającej, poniedziałek - powtórka, wtorek: 1,5 godziny jogi, bardziej intensywnej (na brzuch np.), środa: 40min na bieżni, pobiłam osobisty rekord max hr 198, nie wiem jak to interpretować? + 1km na wioślarzu + 15min rozciąganie ...uffff

Czuję się już lepiej, jednak po chorobie następuje jakiś dziwny letarg, musiałam ciężko pracować nad przywróceniem się do stanu używalności

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

Kama, nawet bym się uśmiała z tego co napisałaś, ale zachowanie tej pani wydało mi się okrutnie niesmaczne
I jakoś ten śmiech mi ugrzązł w gardle, bo przypomiałam sobie podobną sytację z moim ex i jego koleżanką z pracy, która otwarcie z nim flirtowała na moich oczach. Co sobie wyobrażają takie kobiety! Że nikt tego nie widzi?

I gdyby zapytać panią doktor - pewnie ogłosiłaby swoją niezależność i to że absolutnie nie dba o to co myślą o niej mężczyźni... a w rzeczywiści tylko w ich oczach chce się przeglądać. Smutne.

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Gosia, fajne traperki, mam kilka par w tym stylu
Nie lubię tylko butów ocieplanych, noszę wełniane rajstopy (cienkie!) i to mi wystarcza.

Polecam wam markę Zign na Zalando lub Asos - dobra relacja jakość - cena.

Stary 2017-10-12, 14:03   #2475
Kamlisa
Zakorzenienie

Caffe, no nareszcie wrociłas. I od razu mnie zdołowałas z cwiczeniami...Ja jestem na etapie nie lubienia siebie z racji ciasnych spodni
Pani mnie nie wkurzyła, ale rozbawiła. Ona nie flirtowała w pełnym tego słowa znaczeniu, po prostu znalazła momentalnie najciekawsza dla siebie osobe do rozmowy Mnie to by do głowy nie przyszło, by probowac zwrocic na siebie uwage faceta, ot, tak, odruchowo...No przynajmniej od 20 lat mi to nie przychodzi, a doktorce tez daleko do nastolatki.
Stary 2017-10-12, 15:21   #2476
aussiewoman
Zakorzenienie

Ledwo weszłam do domu a już słyszę- kiedy obiad i co na obiad ileż ta moja latorośl je ostatnimi czasy

Anyżkowa niestety tez tam myślę. No cóż trudno. Pozostanie mi konsultacja i umówienie się na inny termin.

Mówiąc szczerze jestem na etapie zmęczenia chorobą. Mam dosyć, a opryszczka mnie po prostu dobiła
Dla tak zwanej poprawy nastroju umówiłam się na środę do fryzjera.

Kamlisa- strasznie zaczęło wiać dzisiaj po południu. Pełno gałęzi na drogach. Sprawdź sobie pogodę na jutro, żebyś się odpowiednio ubrała.
Stary 2017-10-12, 15:42   #2477
a41e5628ec20eaaf3266066f6eafe0f03253103a_68100871c0c55
Konto usunięte

Kama, rozbawił mnie twój post, wyobraziłam sobie scenkę... Chciałabym zobaczyć Twoją minę ( na pewno bezcenna ), gdy nowa koleżanka podbiega do ciebie z imieniem na ustach... TAKICH ustach
No cóż, są kobiety ( i nie mam na myśli tylko 20-letnie ), które na widok mężczyzny - tudzież wystarczą tylko spodnie zaczynają zachowywać się jak zmęczone mimozy ( skąd ta nagła obojętność i usztywnienie?) a są i takie, w które wstępuje dziki podryw i dla których tak wazny jest tzw. social proof
Może to trochę nadinterpretacja z mojej strony bo w końcu jest jeszcze cały "środek" innych zachowań
Ale twoja nowa koleżanka widać szybko poczuła się swobodnie w twoim ( i nie tylko ) towarzystwie

Wysypka syna ustępuje, prawdopodobnie nażarł się niemytych owoców. Kupił, zjadł, zapomniał

Gosia, buty przygarnęłabym
Też jestem zmarzlak jak Ty
Wstyd się przyznawać ale jak wychodzę z psem na spacer to ubieram się jakbym miała wyjechać co najmniej na Antarktydę lub inną Alaskę

Aussie, opryszczka powiadasz...
Przykro ale muszę powtórzyć za Anyżkową: wizyta będzie przełożona

wzruszyła mnie przed chwilą córka...
Otóż musimy ściąć drzewo w ogrodzie, szkoda bardzo ale rozrosło się niemożliwie. próbowalismy przycinać... ale tylko się wzmocniło.
Córkę ta informacja o ścięciu zabolała tak bardzo, że wyszła do ogrodu, przytuliła się do drzewa i coś tam do drzewa mówiła...
Widziałam całe zdarzenie z okna...

Marjolka, zerknęłam na poprzednią stronę i zauważyłam bajkowe mydełka
Jesli mnie pamięć nie myli to Ty chyba nie używasz kolorówki? Albo rzadko? W każdym razie jeśli chcesz - nie narzucam się mogę tobie dać: całą butelkę Smashboxa Primer water ( nieudany zakup), 3/4 bazy Sensai bo sporadycznie używam a czas płynie dla terminu ważności, 3/4 podkładu Collistar nr 3 Lifting - jak wyżej , 3/4 kremu pod oczy nieszczęsnego Martina Gebhardta... mnie uczulił niestety...
I takim to sposobem zaczniesz malować lico

Edytowane przez a41e5628ec20eaaf3266066f6eafe0f03253103a_68100871c0c55
Czas edycji: 2017-10-12 o 16:11
a41e5628ec20eaaf3266066f6eafe0f03253103a_68100871c0c55 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-12, 16:10   #2478
Kamlisa
Zakorzenienie

LaMary, ona nie podbiegła do mnie ani ja nie byłam w tym samym pokoju tylko obok, przy otwartych drzwiach. do mnie ona sie nigdy nie odezwała, nie przedstawiła, jak juz na siebie wpadłysmy było przelotne"dzien dobry" i ani słowa wiecej, null...Wczoraj tz stał w towarzystwie dwoch innych babek, ktore mineła w pedzie Dlatego ta jej nagła wylewnosc i towarzyskosc tak mnie zaskoczyła Logicznym sie wydaje podobne traktowanie wszystkich, czyz nie? Gdyby kiedykolwiek przez te miesiace rozmawiała ze mna - to nie widziałabym w tym nic zaskakujacego...
Stary 2017-10-12, 17:00   #2479
mar_jolka
mar_jolka

LaMary...bardzo mila i kuszaca propozycja. Bo ja jak kiedys pisalam maluje tylko oczy. Reszty nie opanowalam. Nigdy nie udalo mi sie kupic ani sensownego pudru ani podkladu. Teraz jestem w Krakowie ale jak wroce to sie odezwe. Fajnie ze tak ladnie okreslilas mydelka slicznie-bajkowe

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-10-12, 19:42   #2480
Ahnesa75
Przyczajenie

Dobry wieczór,
jestem tu po raz pierwszy, ale mam nadzieję, że jako 40+ przyjmiecie mnie do swojego grona.
Wszystkim zakatarzonym i zawirusowanym życzę dużo zdrowia. Sama na razie jakoś dzielnie walczę, żeby nie ulec przeziębieniu. Może się uda.

Pozdrawiam serdecznie.
Ahnesa75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-12, 21:31   #2481
caffeine
Zakorzenienie

Ahnesa, witaj
Napisz o Sobie coś więcej. Im więcej tym lepiej

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Kama, żeby nie było - ostatnio zaniedbałam ćwiczenia, zapalenie zatok to dla mnie tortura, nawet jak już gorączka spadnie to ból głowy mnie nokautuje, nawet nic na niego nie biorę - bo NIC nie pomaga...

Więc po prostu musiałam się za siebie ostro wziąć, naprawdę łatwo nie było... szczególnie że po przerwie zaczęły mnie boleć plecy. Rozciąganie to też już inny poziom, trzeba nadrabiać.

Jednak szybko widzę efekty - sprężysty krok, lepszy nastrój, więcej ochoty na różne... hmmm... przyjemności

A skoro o przyjemnościach mowa - ostatnio robię francuskie ciasto z pieczonymi jabłkami. To znaczy "robimy" - ja i Mała
Ciasto kupuję w sklepie (ok, ok!), połówki jabłek kroję w grube paski i ustawiamy takie "żeberka" na prostokątach z ciasta (posmarowanych pracowicie żółtkami przez moje dziecko). Trochę cynamonu, trochę cukru...
Najlepiej smakują gorące! A jaki zapach w całym domu! Naprawdę super na chłodne dni. I poprawę nastroju
Stary 2017-10-12, 22:41   #2482
mar_jolka
mar_jolka

Caffe ale pieknie opisalas ciastka. Az sie glodna zrobilam...
Zazdroszcze zaciecia w cwiczeniach...bo u mnie orbitrek chyba rok nie uzywany..jakies hantelki, tasmy wioslarz i platforma wibracyjna tez stoi bezczynnie...brak mi kogos kto pocwiczylby ze mna i pokonwersowal...samej ciagle odkladam na potem cwiczenia

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ----------

Anhesa-witaj na forum. Napisz cos o sobie

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

A ja juz po sztuce. Bardzo mi sie podobala. To bylo ,,Za rok o tej samej porze" w krakowskiej Bagateli. I aktorzy bardzo dobrzy. Grala Magdalena Walah i Wojciech Leonowicz. Sztuka jest o 20 letnim romansie przy czym kochankowie spitykaja sie tylko raz do roku i milosc trwa i jest namietna. Mimo ze czasem sie nie zgadzaja nawet staraja sie rozstac i nawet pomimo tego ze takze kochaja swoich slubnych partnerow. Dzieki zwiazkowi partnerzy sie rozwijaja i intelektualnie i emocjonalnie. Kazdy cos zyskuje na romansie. Mam o czym myslec teraz po spektaklu....

Stary 2017-10-13, 06:30   #2483
SovaEvree
Zadomowienie

Marjolka uwielbiam film pod tym samym tytulem... z Alanem Alda i Ellen Burstyn http://m.filmweb.pl/film/Za+rok+o+te...rze-1978-30444
Jak mam dola albo nastroj do bani to lubie go obejrzec...polecam dla porownania po sztuce....

Anhesa witaj

Caffe...ciastka mniam.... moze zrobie w weekend....

Stary 2017-10-13, 06:46   #2484
mar_jolka
mar_jolka

Ooo koniecznie obejrze. Mozna to znalezc na youtube? Czy na innym portalu szukac?

Edytowane przez mar_jolka
Czas edycji: 2017-10-13 o 06:48
Stary 2017-10-13, 06:58   #2485
SovaEvree
Zadomowienie

Marjolka zobacz na cda....

Stary 2017-10-13, 07:45   #2486
aussiewoman
Zakorzenienie

Helo
Miałyście niestety dla mnie rację Zabiegi nie są wykonywane , gdy opryszczka w natarciu....buuuu... muszę wizytę przełożyć. Poczekać, aż paskudztwo mnie opuści. A miało być tak pięknie Dobrze, że pomimo wszystko dzisiaj nastrój mam już lepszy. Wczoraj było fatalnie. Mam nadzieję, że za tydzień max dwa po opryszczce pozostanie tylko wspomnienie Póki co nie jest dobrze. Dzisiaj wieczorem filharmonia z całą rodzinką

Anhesa witaj

Kamlisa- tak to już jest z niektórymi kobietami Słońce od rana Ładną pogodę będziesz miała w naszym mieście wojewódzkim

Caffee- super z tymi ćwiczeniami, ja niestety na etapie nic nie robienia....

LaMary- słodka ta twoja córcia w miłości do roślin przypomina mi młodego

A tak w ogóle piątek, piątunio
Stary 2017-10-13, 07:55   #2487
mar_jolka
mar_jolka

Jak tylko wroce do domu to obejrzymy. Fajnie ze jest ten film

Stary 2017-10-13, 09:01   #2488
Anyzkowa
Zakorzenienie

Słoneczny poranek, wręcz aż niemożliwe
Miałam ochotę na botki i gołe nogi do spódnicy. Jednak miałam rano dużo biegania i zrezygnowałam na rzecz butów nie na obcasie.

Caffe a jogę nadal zgłębiam. Po normalnym treningu koło 15, 20 min ćwiczę jogę. Ależ to ciężkie. Jest zdecydowanie lepiej ale dużo czeka mnie pracy. Niesamowicie rozciąga, ciało staje się takie plastyczne, giętkie, sprężyste. Cieszę się, że w końcu zaczęłam

Wczoraj wieczorem zrobiłam sobie maskę na ciało z borowiny i kąpiel borowinową. Polecam z całego serca. Niesamowicie odprężające doznanie. Jak dodać do tego dobroczynne działanie borowiny na ciało to już cud, miód i orzeszki
Sprzątanie łazienki przemilczę

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Dodam, że papkę borowinową położyłam na twarz niektóre gabinety kosmetyczne oferują zabiegi odżywcze na twarz i dekolt i z tego co wiem, klientki są bardzo zadowolone.
Stary 2017-10-13, 12:33   #2489
caffeine
Zakorzenienie

Dzień dobry

Kawa co się stało z moim postanowieniem zamiany przynajmniej jednaj filiżanki na zieloną herbatę???

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

Anyż, czy piszesz o borowinie Tołpy? Bardzo lubię serię spa z borowiną, przypomniałaś mi, że mam gdzieś chyba maskę do ciała!
Fajna sprawa, pięknie nawilża.
Idę poszukać!
Stary 2017-10-13, 13:37   #2490
a41e5628ec20eaaf3266066f6eafe0f03253103a_68100871c0c55
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mar_jolka Pokaż wiadomość

[/COLOR]A ja juz po sztuce. Bardzo mi sie podobala. To bylo ,,Za rok o tej samej porze" w krakowskiej Bagateli. I aktorzy bardzo dobrzy. Grala Magdalena Walah i Wojciech Leonowicz. Sztuka jest o 20 letnim romansie przy czym kochankowie spitykaja sie tylko raz do roku i milosc trwa i jest namietna. Mimo ze czasem sie nie zgadzaja nawet staraja sie rozstac i nawet pomimo tego ze takze kochaja swoich slubnych partnerow. Dzieki zwiazkowi partnerzy sie rozwijaja i intelektualnie i emocjonalnie. Kazdy cos zyskuje na romansie. Mam o czym myslec teraz po spektaklu....

Witam, piatek, piąteczek, piątunio

Marjolka, znam sztukę, już dawno u nas grali. Ale nie pamiętam obsady
Film również znany, spojrzałam na moją kolekcję filmów, ale nie mam
szkoda bo wysłałbym Tobie do obejrzenia Miałabyś z Tż zapewniony wieczorny seans domowy

My dziś całą rodziną wybieramy się o 17:20 na film Emotki
Dla dzieci...

A tak co tydzień mamy jakieś rodzinne spotkania, sypią się imieniny, urodziny, rocznice...

Cytat:
Napisane przez aussiewoman Pokaż wiadomość
Helo

LaMary- słodka ta twoja córcia w miłości do roślin przypomina mi młodego

A tak w ogóle piątek, piątunio
Aussie, wieczorem, przed pójściem do łóżka jeszcze czekał mnie rzewny płacz... dzieciaki wymyśliły że drzewo ( wybujałe nadto...) można przecież przesadzić do innego ogrodu. Tu padały propozycje: dziadkowie, ogród w starym domu, sąsiedzi... Tłumaczyłam córce, że jest mi również przykro, że nie ma innej możliwości...
trudno było wyjasnić, tym bardziej, że ona widzi rozwiązanie, którego my rodzice w ogóle wg niej nie dostrzegamy...

Cytat:
Napisane przez Anyzkowa Pokaż wiadomość
Słoneczny poranek, wręcz aż niemożliwe

Wczoraj wieczorem zrobiłam sobie maskę na ciało z borowiny i kąpiel borowinową. Polecam z całego serca. Niesamowicie odprężające doznanie. Jak dodać do tego dobroczynne działanie borowiny na ciało to już cud, miód i orzeszki
Sprzątanie łazienki przemilczę

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Dodam, że papkę borowinową położyłam na twarz niektóre gabinety kosmetyczne oferują zabiegi odżywcze na twarz i dekolt i z tego co wiem, klientki są bardzo zadowolone.
U nas równie słonecznie chociaż wieje wiatr.

Anyż zabiegi borowinowe brzmią kusząco
Można sobie dzieciństwo powspominać zażywając kąpieli błotnej
jednak gdy pomyślę o sprzataniu błota... to szczerze pisząc odechciewa się przyjemności
No i chyba śmierdzi błotem... podobno Teściowa coś kiedyś wspominała, jak w sanatorium z dobrodziejstw borowiny korzystała.

A że również zachciało mi się jakiejś przyjemności dla ciała ( byłam już dosyć dawno ) skorzystałam z oferty rabatowej, którą przysłali mi na skrzynkę mailową z gabinetu kosmetycznego pracującego dla kliniki, do której chodzę.
Bądź piękna tej jesieni i zadbaj o kondycje ciała... jakoś tak szło...
Może bym zignorowała ale rabat wysoko przeze mnie notowany kusił...
Umówiłam się na przyszły piatek
zabieg pistacji z czekoladą +masaż
Lubię również z kawą ale doznania wg mnie lepsze przy czekoladzie
Coś jak uniesienia ( wyobraźnia nie zna granic hehe...) czy miłość bez zobowiązania
No i najważniejsze... łazienki nie trzeba myć

Witaj Ahnesa
Bydgoszcz, czy Toruń? czy bliżej jednej miejscowości, czy drugiej?

Kama dzisiaj pięknieje?
a41e5628ec20eaaf3266066f6eafe0f03253103a_68100871c0c55 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kobieta 30+

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości