![]() |
#2461 |
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne, młode i szalone 30+, 40+- kontynuacja
Marjolka no ja to w sumie tylko niedziela i to nie kazda.... cholerka....
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2462 |
mar_jolka
|
To moze pomyslmy o jakiejs niedzieli????
Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2463 |
Zadomowienie
|
Chetnie... trzeba pomyslec poki jesien jakas w miare laskawa
![]() Wlazlam do dauglasa....i wpadl mi w nos nowy guerlain, chociaz nie wiem czy na dluzsza mete by mi sie spodobal... musze przemyslec.... ![]()
#2464 |
Zakorzenienie
|
Aussie, faceci czuja się w obowiązku powiedzieć nam, ze zle wyglądamy, mamy siniaka po mezo, albo skore podrazniona po zabiegu. Po prostu MUSZĄ nam to powiedzieć, bo może my tego same nie widzimy ...
![]() Pogoda listopadowa, podobno ma być ładniej, ale w to nie bardzo wierze. a piątek szczecin... Przymierzałam całkiem niebrzydki chabrowy płaszczyk w reserved, ale w piątek będę miała właśnie czas na galerie to obejrze w ilus sklepach...Rzadko mam galeriowy dzień, raz na iles miesiecy i najczęściej jestem zmeczona, nim skoncze galerie ![]() Marjolka, mydełka bardzo apetyczne ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- pewnie, jak bede w perfumerii - poprosze o probki tego guarlaina i clinique. i pewnie...nie wyrobie ze zuzyciem probek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2465 |
Gang Iren
|
A ja dziś buty kupiłam na zimę. Takie zwyklaki, niedrogie, ale bardzo wygodne, a to dla mnie najważniejsze.
![]()
#2466 |
mar_jolka
|
Kamlisa dalam olejek eeryczny lawende do tego mydla
![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2467 |
Zakorzenienie
|
No i mam do kompletu opryszczkę od dzisiejszego poranka
![]() W związku z tym samopoczucie nieco do niczego.... Coraz ciężej też wstaje mi się rano. Słyszeliście, że być może nie będziemy zmieniać czasu na zimowy? Marjolka- mydełka super ![]() Gosia- mam podobne buty i bardzo je lubię ![]() LaMary- i co z synem? to uczulenie czy wirusówka jakaś? Miłego dnia! |
![]() ![]() |
![]() |
#2468 |
mar_jolka
|
Ausie-ciesze sie ze podobaja Ci sie mydelja.
Na opryszczke zerwij kisc babki mize byc ta szerokolistna lub lancetowata. Trzeba go umyc i troche zmiazdzyc( np lekko pogryzc) i przyklej go plastrem na noc. Mozesz odczuwac rwanie. Ale prawdopodobne jest ze opryszczka zniknie po tej nocy. W dzien tez mozesz przykleic jak bedziesz w domu. ![]() Dzis jade na wycieczke do Krakowa. W planach teatr( nie znam tytulu) a co jutro-dowiem sie jutro ![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2469 |
Zakorzenienie
|
Aussie, plany zmiany w zmianie czasu ida dopiero przez rząd, wiec tegorocznie raczej bedzie po staremu
![]() Wczoraj miałam zabawna sytuacje w pracy. Do przychodni dojezdza czasem doktorka, 40+. widujemy sie z daleka, w przelocie, nie zamieniłysmy dwoch słow poza dzien dobry przez poł roku...Ona zapracowana, ja zapracowana, moze nie lubi pogaduszek, mi to pasuje...Ale wczoraj przyjechał po mnie mąz. Patrze, a babka leci przez poł pokoju z wyciagnieta reka i szczebiotem: Iza jestem, och, pracujemy razem i nie mielismy sie okazji poznac, och, trzeba to nadrobic, ti, ti... NIm sie ubrałam opowiedziała mu mnostwo roznosci o sobie, z chorobami włacznie ![]() Wiecie, to nie był żaden podryw, to była odruchowa reakcja kobiety, moze nawet nieswiadoma, dla ktorej w pokoju liczy sie przede wszystkim męska para spodni...Babski tłumek nie istniał ![]() I nie tylko ja podsmiechiwałam sie pod nosem, inne babki tez to zauwazyły. zafrapowały mnie u niej jeszcze usta, dawno nie widziałam, by ktos sobie dal zrobic taki kaczy dziób, natura az tak okrutna nie bywa...Wargi nie tylko powiekszone, ale po prostu wywiniete, ciekawe, jak ona pije... NO, ale to juz taka mała złosliwosc. Ja tam byłam zadowolona, ze tz miał ładna, chabrowa koszule na sobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2470 |
Zadomowienie
|
Aussie wspolczuje... ja zawsze na takie wypryski stosuje heviran w masci (albo moze on w kremie...no tubka w kazdym razie) szybko przechodzi...
Kama usmialam sie.... ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2471 |
Zakorzenienie
|
Zachowanie kobiety względem męża tendencyjne
![]() Zauważcie jak kobiety siedzące przy stoliku, popijające wino, rozmawiające zmieniają postawę kiedy do stolika dosiada się partner którejś z dam. Najbardziej zauważalna zmiana dokonuje się w damie owego partnera. Ona w jednej chwili ma w dupie koleżanki ![]() albo niby żarciki typu: kończę bo wraca mój pan, lecę bo on mnie potrzebuje... sierotka niedomagający no upośledzona jednostka wiele można opowiadać o takich zachowaniach więc kończę ![]() słonce u mnie na niebie ![]() Aussi jak masz opryszczkę to nie będzie rewitalizacji lica ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2472 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dawno tu nie zaglądałam. Śpieszę nadrobić zaległości! |
![]() ![]() |
![]() |
#2473 |
Zakorzenienie
|
Caffe a wczoraj czytając wątek przy kawie myślałam o Tobie. Stawiałam, że mała chora.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2474 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bezigłową miałam - absolutne zero efektów u mnie. Zabieg z witC natomiast - miodzio ![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Cytat:
![]() Tym razem to ja coś złapałam - zatoki do tej pory mam w opłakanym stanie... Tak to jest, jak się na rowerze jeżdzi bez czapki ![]() Za to w tym tygodniu nadrobiłam zaległości w ćwiczeniach. Niedziela: 1godz przysiadów itp z ciężarkami + 40min jogi rozciągającej, poniedziałek - powtórka, wtorek: 1,5 godziny jogi, bardziej intensywnej (na brzuch np.), środa: 40min na bieżni, pobiłam osobisty rekord max hr 198, nie wiem jak to interpretować? + 1km na wioślarzu + 15min rozciąganie ...uffff Czuję się już lepiej, jednak po chorobie następuje jakiś dziwny letarg, musiałam ciężko pracować nad przywróceniem się do stanu używalności ![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Kama, nawet bym się uśmiała z tego co napisałaś, ale zachowanie tej pani wydało mi się okrutnie niesmaczne ![]() I jakoś ten śmiech mi ugrzązł w gardle, bo przypomiałam sobie podobną sytację z moim ex i jego koleżanką z pracy, która otwarcie z nim flirtowała na moich oczach. Co sobie wyobrażają takie kobiety! Że nikt tego nie widzi? I gdyby zapytać panią doktor - pewnie ogłosiłaby swoją niezależność i to że absolutnie nie dba o to co myślą o niej mężczyźni... a w rzeczywiści tylko w ich oczach chce się przeglądać. Smutne. ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Gosia, fajne traperki, mam kilka par w tym stylu ![]() Nie lubię tylko butów ocieplanych, noszę wełniane rajstopy (cienkie!) i to mi wystarcza. Polecam wam markę Zign na Zalando lub Asos - dobra relacja jakość - cena. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2475 |
Zakorzenienie
|
Caffe, no nareszcie wrociłas.
![]() ![]() Pani mnie nie wkurzyła, ale rozbawiła. Ona nie flirtowała w pełnym tego słowa znaczeniu, po prostu znalazła momentalnie najciekawsza dla siebie osobe do rozmowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2476 |
Zakorzenienie
|
Ledwo weszłam do domu a już słyszę- kiedy obiad i co na obiad
![]() ![]() Anyżkowa niestety tez tam myślę. No cóż trudno. Pozostanie mi konsultacja i umówienie się na inny termin. Mówiąc szczerze jestem na etapie zmęczenia chorobą. Mam dosyć, a opryszczka mnie po prostu dobiła ![]() Dla tak zwanej poprawy nastroju umówiłam się na środę do fryzjera. Kamlisa- strasznie zaczęło wiać dzisiaj po południu. Pełno gałęzi na drogach. Sprawdź sobie pogodę na jutro, żebyś się odpowiednio ubrała. |
![]() ![]() |
![]() |
#2477 |
Konto usunięte
|
Kama, rozbawił mnie twój post, wyobraziłam sobie scenkę...
![]() ![]() ![]() No cóż, są kobiety ( i nie mam na myśli tylko 20-letnie ), które na widok mężczyzny - tudzież wystarczą tylko spodnie ![]() ![]() ![]() Może to trochę nadinterpretacja z mojej strony ![]() ![]() Ale twoja nowa koleżanka ![]() ![]() Wysypka syna ustępuje, prawdopodobnie nażarł się niemytych owoców. Kupił, zjadł, zapomniał ![]() Gosia, buty przygarnęłabym ![]() Też jestem zmarzlak jak Ty ![]() Wstyd się przyznawać ale jak wychodzę z psem na spacer to ubieram się jakbym miała wyjechać co najmniej na Antarktydę lub inną Alaskę ![]() Aussie, opryszczka powiadasz... ![]() Przykro ale muszę powtórzyć za Anyżkową: wizyta będzie przełożona ![]() wzruszyła mnie przed chwilą córka... Otóż musimy ściąć drzewo w ogrodzie, szkoda bardzo ale rozrosło się niemożliwie. próbowalismy przycinać... ale tylko się wzmocniło. Córkę ta informacja o ścięciu zabolała tak bardzo, że wyszła do ogrodu, przytuliła się do drzewa i coś tam do drzewa mówiła... Widziałam całe zdarzenie z okna... Marjolka, zerknęłam na poprzednią stronę i zauważyłam bajkowe mydełka ![]() Jesli mnie pamięć nie myli to Ty chyba nie używasz kolorówki? Albo rzadko? W każdym razie jeśli chcesz - nie narzucam się ![]() I takim to sposobem zaczniesz malować lico ![]() Edytowane przez a41e5628ec20eaaf3266066f6eafe0f03253103a_68100871c0c55 Czas edycji: 2017-10-12 o 16:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#2478 |
Zakorzenienie
|
LaMary, ona nie podbiegła do mnie ani ja nie byłam w tym samym pokoju tylko obok, przy otwartych drzwiach. do mnie ona sie nigdy nie odezwała, nie przedstawiła, jak juz na siebie wpadłysmy było przelotne"dzien dobry" i ani słowa wiecej, null...Wczoraj tz stał w towarzystwie dwoch innych babek, ktore mineła w pedzie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2479 |
mar_jolka
|
LaMary...bardzo mila i kuszaca propozycja
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2480 |
Przyczajenie
|
Dobry wieczór,
jestem tu po raz pierwszy, ale mam nadzieję, że jako 40+ przyjmiecie mnie do swojego grona. ![]() Wszystkim zakatarzonym i zawirusowanym życzę dużo zdrowia. Sama na razie jakoś dzielnie walczę, żeby nie ulec przeziębieniu. Może się uda. Pozdrawiam serdecznie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2481 |
Zakorzenienie
|
Ahnesa, witaj
![]() Napisz o Sobie coś więcej. Im więcej tym lepiej ![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Kama, żeby nie było - ostatnio zaniedbałam ćwiczenia, zapalenie zatok to dla mnie tortura, nawet jak już gorączka spadnie to ból głowy mnie nokautuje, nawet nic na niego nie biorę - bo NIC nie pomaga... Więc po prostu musiałam się za siebie ostro wziąć, naprawdę łatwo nie było... szczególnie że po przerwie zaczęły mnie boleć plecy. Rozciąganie to też już inny poziom, trzeba nadrabiać. Jednak szybko widzę efekty - sprężysty krok, lepszy nastrój, więcej ochoty na różne... hmmm... przyjemności ![]() A skoro o przyjemnościach mowa - ostatnio robię francuskie ciasto z pieczonymi jabłkami. To znaczy "robimy" - ja i Mała ![]() Ciasto kupuję w sklepie (ok, ok!), połówki jabłek kroję w grube paski i ustawiamy takie "żeberka" na prostokątach z ciasta (posmarowanych pracowicie żółtkami przez moje dziecko). Trochę cynamonu, trochę cukru... Najlepiej smakują gorące! A jaki zapach w całym domu! Naprawdę super na chłodne dni. I poprawę nastroju ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2482 |
mar_jolka
|
Caffe ale pieknie opisalas ciastka. Az sie glodna zrobilam...
Zazdroszcze zaciecia w cwiczeniach...bo u mnie orbitrek chyba rok nie uzywany..jakies hantelki, tasmy wioslarz i platforma wibracyjna tez stoi bezczynnie...brak mi kogos kto pocwiczylby ze mna i pokonwersowal...samej ciagle odkladam na potem cwiczenia Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- Anhesa-witaj na forum. Napisz cos o sobie ![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- A ja juz po sztuce. Bardzo mi sie podobala. To bylo ,,Za rok o tej samej porze" w krakowskiej Bagateli. I aktorzy bardzo dobrzy. Grala Magdalena Walah i Wojciech Leonowicz. Sztuka jest o 20 letnim romansie przy czym kochankowie spitykaja sie tylko raz do roku i milosc trwa i jest namietna. Mimo ze czasem sie nie zgadzaja nawet staraja sie rozstac i nawet pomimo tego ze takze kochaja swoich slubnych partnerow. Dzieki zwiazkowi partnerzy sie rozwijaja i intelektualnie i emocjonalnie. Kazdy cos zyskuje na romansie. Mam o czym myslec teraz po spektaklu.... Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2483 |
Zadomowienie
|
Marjolka uwielbiam film pod tym samym tytulem... z Alanem Alda i Ellen Burstyn http://m.filmweb.pl/film/Za+rok+o+te...rze-1978-30444
Jak mam dola albo nastroj do bani to lubie go obejrzec...polecam dla porownania po sztuce.... Anhesa witaj ![]() Caffe...ciastka mniam.... moze zrobie w weekend.... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2484 |
mar_jolka
|
Ooo koniecznie obejrze. Mozna to znalezc na youtube? Czy na innym portalu szukac?
Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka Edytowane przez mar_jolka Czas edycji: 2017-10-13 o 06:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2485 |
Zadomowienie
|
Marjolka zobacz na cda....
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2486 |
Zakorzenienie
|
Helo
![]() Miałyście niestety dla mnie rację ![]() ![]() ![]() ![]() Anhesa witaj ![]() Kamlisa- tak to już jest z niektórymi kobietami ![]() ![]() ![]() Caffee- super z tymi ćwiczeniami, ja niestety na etapie nic nie robienia.... LaMary- słodka ta twoja córcia ![]() ![]() A tak w ogóle piątek, piątunio ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2487 |
mar_jolka
|
Jak tylko wroce do domu to obejrzymy. Fajnie ze jest ten film
Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2488 |
Zakorzenienie
|
Słoneczny poranek, wręcz aż niemożliwe
![]() Miałam ochotę na botki i gołe nogi do spódnicy. Jednak miałam rano dużo biegania i zrezygnowałam na rzecz butów nie na obcasie. Caffe a jogę nadal zgłębiam. Po normalnym treningu koło 15, 20 min ćwiczę jogę. Ależ to ciężkie. Jest zdecydowanie lepiej ale dużo czeka mnie pracy. Niesamowicie rozciąga, ciało staje się takie plastyczne, giętkie, sprężyste. Cieszę się, że w końcu zaczęłam ![]() Wczoraj wieczorem zrobiłam sobie maskę na ciało z borowiny i kąpiel borowinową. Polecam z całego serca. Niesamowicie odprężające doznanie. Jak dodać do tego dobroczynne działanie borowiny na ciało to już cud, miód i orzeszki ![]() Sprzątanie łazienki przemilczę ![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Dodam, że papkę borowinową położyłam na twarz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2489 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Kawa ![]() ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Anyż, czy piszesz o borowinie Tołpy? Bardzo lubię serię spa z borowiną, przypomniałaś mi, że mam gdzieś chyba maskę do ciała! Fajna sprawa, pięknie nawilża. Idę poszukać! |
![]() ![]() |
![]() |
#2490 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Witam, piatek, piąteczek, piątunio ![]() Marjolka, znam sztukę, już dawno u nas grali. Ale nie pamiętam obsady ![]() Film również znany, spojrzałam na moją kolekcję filmów, ale nie mam ![]() szkoda bo wysłałbym Tobie do obejrzenia ![]() ![]() My dziś całą rodziną wybieramy się o 17:20 na film Emotki ![]() Dla dzieci... ![]() A tak co tydzień mamy jakieś rodzinne spotkania, sypią się imieniny, urodziny, rocznice... ![]() Cytat:
trudno było wyjasnić, tym bardziej, że ona widzi rozwiązanie, którego my rodzice w ogóle wg niej nie dostrzegamy... Cytat:
Anyż zabiegi borowinowe brzmią kusząco ![]() Można sobie dzieciństwo powspominać ![]() ![]() jednak gdy pomyślę o sprzataniu błota... to szczerze pisząc odechciewa się przyjemności ![]() No i chyba śmierdzi błotem... podobno ![]() A że również zachciało mi się jakiejś przyjemności dla ciała ( byłam już dosyć dawno ) skorzystałam z oferty rabatowej, którą przysłali mi na skrzynkę mailową z gabinetu kosmetycznego pracującego dla kliniki, do której chodzę. Bądź piękna tej jesieni i zadbaj o kondycje ciała... jakoś tak szło... Może bym zignorowała ale rabat wysoko przeze mnie notowany kusił... ![]() Umówiłam się na przyszły piatek ![]() zabieg pistacji z czekoladą +masaż ![]() Lubię również z kawą ale doznania wg mnie lepsze przy czekoladzie ![]() Coś jak uniesienia ( wyobraźnia nie zna granic hehe...) czy miłość bez zobowiązania ![]() No i najważniejsze... łazienki nie trzeba myć ![]() Witaj Ahnesa ![]() Bydgoszcz, czy Toruń? czy bliżej jednej miejscowości, czy drugiej? Kama dzisiaj pięknieje? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:12.