![]() |
#2461 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXVIII
Wiecie ja po prostu nie jestem w stanie zrozumiec motywow zdrady, bo jak sie zdradza to dla mnie oznacza ze cos jest nie tak.
A.swoja droga jak jeden zdradza na prawo i lewo a następny po pewnym czasie przestaje patrzeć na mnie jak na kobietę to ciezko czasem myslec ze wszystko jest ok. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez czekoladowoo Czas edycji: 2017-10-04 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#2462 |
Gazela inteligencji
|
A ja muszę się przyznać - widziałam się z moim. Rozmawialiśmy długo i szczerze. Nie będę tu wszystkiego streszczać, ale wrażenie było naprawdę pozytywne. On nie jest manipulantem, nie jest kłamcą, nie upiększa rzeczywistości, mówi jak jest - dlatego wierzę w to, co mówił. Będę obserwować jego zachowanie - na razie na spokojnie, na odległość, z dystansem.
#2463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2464 |
Konto usunięte
|
Dobra dziewczyny.
Spadam. Z tego wątku, i z wizazu. Trzymajcie się laski ;-) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2465 |
Zakorzenienie
|
Pirx haremek swoj zostawiasz ?
![]()
![]() |
#2466 |
Konto usunięte
|
Harem?...
Proosze was ;-) Dacie sobie radę ;-) Tak poważnie : Ani to mój harem,ani to mój sposób na poprawienie ego. W sumie rzeczywistość jest brutalna. 1.małżeństwo - fejk .byłem dobry do roli 'męża' i ojca. 2.Bliska osoba postanowiła zrobić sobie ze mnie odskocznie. 3.Dałem się wkręcić w bycie plastrem. Komu mogłem pomóc -pomoglem.Sam sporo wiedzy lyknalem. Pogodzilem z tym wszystkim. Kontakt :pirx@poczta.fm Czas wrócić do życia w którym byłem szczęśliwy ;-) Bez porywu serca,emocji,forów,wurtua la. Nie dajcie się laski ;-) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2467 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2468 |
Zakorzenienie
|
Pirx
![]() ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
![]() |
#2469 |
Raczkowanie
|
Powodzenia Rodzynku
![]() będziemy tęsknić ![]() Zobaczycie Dziewuchy, wkrótce pójdziemy śladami Pirxa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2470 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nie jest tak, że uważam się za jakąś straszną, ale za niewystarczająca(nie wiem jak inaczej to wytłumaczyć). Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 04:34 ---------- Poprzedni post napisano o 04:26 ---------- Cytat:
Teraz już tak źle się nie czuje, bo to że dla jednej osoby nic nie znaczyłam nie jest wyznacznikiem wszystkiego. Ps żeby było śmieszniej eks, jest teraz prawie ideałem, tzn stara się wkrasc w moje łaski. Ostatnio potrzebowałam pomocy w ważnej dla mnie sprawie i jak tylko o tym usłyszał (nie bezpośrednio ode mnie) to od razu zgłosił się do pomocy i faktycznie pomógł (nie miałam niestety czasu żeby szukać kogoś innego do pomocy). Do tego oczywiście cały czas wyznania o miłości. Ech dlatego żałuję, że od razu nie zerwałam z nim kontaktu, teraz będzie ciężej. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 04:37 ---------- Poprzedni post napisano o 04:34 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 04:40 ---------- Poprzedni post napisano o 04:37 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 04:42 ---------- Poprzedni post napisano o 04:40 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 04:42 ---------- Poprzedni post napisano o 04:42 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 04:44 ---------- Poprzedni post napisano o 04:42 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 04:45 ---------- Poprzedni post napisano o 04:44 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2471 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to sie nie mogę nadziwić ze Ty w ogóle z nim rozmawiasz, serio ![]() Tak w zasadzie to ja toksyka nie wybrałam, to on mnie wybrał i tak dlugo męczył ze w końcu go polubiłam i pokochałam. Moim błędem było to ze nie potrafiłam odejść odpowiednio wcześnie. A z eksem tak naprawdę nie powiem ze było coś nie tak, po prostu po czasie okazało sie ze do siebie nie pasujemy ( chociaz on uwaza inaczej ![]() Trafiłam na kilku dupkow, na kilku fajnych facetów z którymi nie było nam po drodze ale generalnie to dobre chłopaki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoją drogą to Kłamca też mnie wybrał, a nie ja jego. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2473 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2475 |
Gazela inteligencji
|
Tez mam nadzieje, ze niedługo opuszczę ten wątek
![]()
#2476 |
Konto usunięte
|
Kalor, trzymam kciuki, zeby było dobrze dla Ciebie
![]() Księgowa, Czekoladowoo jest coś takiego, że ludzie o podobnych historiach, zaburzeniach, deficytach się przyciągają. Do mnie ZAWSZE ciągną jacyś psychopaci ![]() I dopiero eks mi uświadomił, że ja sama o tym decyduję, ze się z nimi wiążę. |
![]() ![]() |
![]() |
#2477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2478 | |
Zakorzenienie
|
Witam się w całkiem dobrym jak na mnie nastroju.
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2479 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2480 |
Zadomowienie
|
Pirx a dlaczego masz nie mowic kocham ,jesl i to czujesz ? Natrzaskac to Cie moge za to.
Spanish_girl co do domku w gorach wrzuc sobie w youtuba -domek w karkonoszach ,czy jakos tak ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2481 |
Konto usunięte
|
Teraz na yt to słucham jakichś rzewnych pieśni :P
BTW mój były były eks chce się ze mną umówić hahahaha |
![]() ![]() |
![]() |
#2482 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Cytrynowy_Sorbet24 Czas edycji: 2017-10-05 o 11:46 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2483 |
Konto usunięte
|
Zdarzyło mi się i już nie zdarzy. Mój mąż był moim chłopakiem jak mieliśmy po 14-15 lat :P
Bo powód rozstania jakiś był i nie przestał istnieć do tej pory Jedyne co mnie korci to spotkać się i zobaczyć jak JA się zmieniłam. Bo dużo się wydarzyło po drodze. A my się spotykaliśmy lata temu. |
![]() ![]() |
![]() |
#2484 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2485 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2486 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
No a jeśli się udaje poskładać związek i być szczęśliwym...to tym bardziej warto ![]()
![]() |
#2487 |
Zakorzenienie
|
Co tu takie pustki? Wszystkie już wyleczone? Zazdroszczę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2488 |
Raczkowanie
|
Ja się ostatnio nie mogłam wbić w temat, bo strasznie dużo pisaliście, więc tylko podczytywałam. Mój współlokator (i wieloletni przyjaciel) namawia mnie, żebym się odezwała do eks, ale zaparłam się, że nie, że nie zniżę do tego.
Wydaje mi się, że to rozstanie ma szansę pchnąć mnie dużo bardziej do przodu, niż poszłabym z jego ręką we własnej. I to na kilku płaszczyznach. Brakuje mi flirtu, bliskości i kogoś do kochania, ale do życia potrzebny jest tlen i glukoza, nie ramiona faceta. |
![]() ![]() |
![]() |
#2489 |
Gazela inteligencji
|
A mi wstyd pisać, bo możliwe, że głupio robię!
#2490 | |
Raczkowanie
|
Nie. Zamyślone
![]() Byłam dziś na drugim, wstępnym spotkaniu z psycholog. Z jednej strony jakieś takie jakby mniej produktywne, z drugiej umówiłyśmy się już na konkretną terapię. Zobaczymy. Po spotkaniu jest mi troszkę smutniej niż przed. Wiem, że ex nie jest dupkiem, choć oczywiście nie zachował się fair. Uznałyśmy wspólnie, że być może nie trafiliśmy na siebie w dobrym czasie. Stwierdziła, że on mógł w to brnąć nie potrafiąc mnie skrzywdzić (paradoksalnie, ostatecznie krzywdząc mocniej). Wiem o tym, jednak to mi w żaden sposób nie pomaga. Wręcz jest mi trudniej bo wiem, że to dobry facet, tylko ma też swoje wady, jak każdy. Moje negatywne emocje opadły. Oczywiście żałuję, że pisałam do ex bo ta ostatnia dłuższa wiadomość była bardzo emocjonalna i ironiczno-złośliwa ![]() Ostatecznie mam poczucie, że nie spotkam już tak fajnego faceta. Jakkolwiek został tu przeze mnie negatywnie przedstawiony, nie jest gnojkiem. Może co najwyżej niedojrzałym 30-okilkuletnim facetem który chce żyć w świecie bez problemów... Czuję smutek z powodu straconej szansy na coś pięknego i prawdziwego. Echhh znów coś wraca... a było już tak dobrze. Dziś nie był pierwszą myślą po przebudzeniu ![]() Cytat:
W dodatku skoro doszłaś do takich a nie innych wniosków, to już nie ma chyba sensu. Pozostaje życzyć Ci powodzenia w samorozwoju ![]() Ajjjj Dziewczynki... smuteczkowo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.