|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Grupa Wsparcia Puszystych/pulchnych Wizażanek :)
Alithia!
Z okazji Twojego święta, jakim są Twoje urodziny chciałam Ci złożyć najserdeczniejsze życzenia ![]() ![]() dużo zdrowia, szczęscia, kanapki z dżemem, pomyślności, kanapki z dżemem, powodzenia w życiu, następnej kanapki z dżemem, wygarnej w kumulacji lotto, wygranej na wyscigach, rozbicia banku w kasynie, lekkich na glowe alkoholi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O! Ciekawych książek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ponieważ nie znalazlam fajnej kartki urodzinowej wysyłam Ci kociaka. A mam! Nawet dwie. Duża dziewczynka jesteś, więc taki prezent dostać mozesz. A tutaj szampana masz! Tylko bardzo wolno po butelkach kursorem przejedz, zgodnie ze strzalkami.
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2007-03-15 o 15:01 Powód: Tak bez emotek to łyso było ;) Zaraz jeszcze kolorki dorzucimy :) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2462 |
Zakorzenienie
|
Alithia, ja tez wszystkiego najnajnaj. dobrze, że Szpieg trzyma rekę na pulsie
![]()
#2464 |
Zakorzenienie
|
A ja kanapki z dżemem nie dorzucę, bo albo to rzadkie i spływa po bułce/chlebie/dłoni/brodzie/talerzu/ręce, albo z żelatyną. Brr.
![]() Dołożę za to: -miękkiego podłoża, gdyby chodniki nie okazały się tak "nieśliskie", jak życzy Ania -czegoś zimnego i "neutralnego" do picia po tych wszystkich kanapkach -dobrych leków łagodzących objawy niestrawności ![]() A poza tym: tyle miłości, że wyleje się z Twojego serca, tyle szczęścia, że nie starczy Ci uśmiechu i tyle wzruszeń, że zabraknie łez... |
![]() ![]() |
![]() |
#2465 |
Zakorzenienie
|
Alithia dziewczyny ci już wysmarowały takie piękne życzenia, że ja się tylko mogę pod nie podłączyć jesli pozwolą
![]() ![]()
![]() |
#2466 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
#2467 |
Zadomowienie
|
Alithia dużo serdeczności i wiele miłych chwil w całym życiu
|
![]() ![]() |
![]() |
#2468 |
Zakorzenienie
|
No kochaniutkie dziewczątka moje najpiekniejsze a co z naszym spotkankiem (myslę, że jednak w Warszawie)? Jakbysmy chciały w czasie wakacji jakis weekend, to juz by trzeba mysleć.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
#2469 |
Zadomowienie
|
Ojejku...az sie zawstydziłam i zarumieniłam....
![]() Dziękuję Wam Bardzo bardzo bardzo serdecznie, z całego serducha ![]() Szpiegu ![]() Et-ka ![]() Cmoksia ![]() _totally_ ![]() Kulbit ![]() Hejasz ![]() Robutko ![]() Jesteście wszystkie bardzo bardzo KOCHANE!!!!!! ![]() Jeszcze raz dziękuję, nawet nie wyobrażacie sobie, jaką sprawiłyście mi niespodzianke i przyjemność ![]() Ściskam Was Wszystkie mocno ![]() p.s. uwielbiam kanapki z dżemem ![]()
Skąd wiesz jak smakuje jabłko, jeśli patrzysz tylko na drzewo. Skąd wiesz jak smakuje miód, kiedy patrzysz tylko na pszczoły. Nie oceniaj mnie.... Moje blogowanie: http://okiemidlonmi.blogspot.com/ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2470 |
Zakorzenienie
|
Alithia, mam nadzieję, że choc na chwilę sie uśmiechnęłaś.
#2471 |
Zadomowienie
|
Mnie Warszawa odpowiada.Jest jednak może dla niektórych problem z dojazdem i odjazdem - zależy jakie która ma połączenie.Jeśli musiałaby nocować to na hotel jeszcze trzeba,a nie każdą na to stać.Chyba ,że u którejś by miała możliwość się zatrzymać.Należy zobaczyć, która musi zostać na następny dzień i zdecydować gdzie by przenocowała.Ja jak jadę do Warszawy to ok tygodnia zostaję u córki chociaż ma maleńkie mieszkanko.
Dlatego masz rację Hejasz,że trzeba pewne sprawy już przemyśleć. Mam jeszcze jedną propozycję Toruń. Nie ma problemu z zostaniem na drugi dzień.Można 1 przeznaczyć na zwiedzanie miasta i sklepów, a drugi dzień na plotki. Wiem, jak dziewczyny z innego forum się spotykają u którejś to przywożą ze sobą śpiwory ,czy maty i śpią nawet na połodze.Ja mam duże mieszkanie i 4 spania wolne, więc mogę pomieścić kilka osób. To jest moja tylko propozycja,a gdzie zdecydujecie to się dostosuję. |
![]() ![]() |
![]() |
#2472 | ||
Zakorzenienie
|
Jak w wakacje to ja jestem w pelni elastyczna czasowo i miejscowo :P
![]() |
#2473 |
Zadomowienie
|
Alithia, które to urodziny?;P Wiem, wiem kobiet o wiek się nie pyta
![]() ![]() ![]() A ja w wakacje nie mogę, bo mam praktyki.. Robótki propozycja jest strasznie kusząca, choć Toruń jest jeszcze dalej niż Warszawa. Chyba pół dnia pociągem bym jechała. Warszawa jednak trochę bliżej. Jak mojemu narzeczonemu o tym powiem, to popuka się w głowę. Jakby mi termin spasował z praktykami, to pewnie bym się z chęcią wybrała, żeby was poznać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2474 |
Zakorzenienie
|
No to tylko propozycja, bo fajnie by było spotkać się w realu. Toruń dla mnie trochę dalej niz Warszawa. Do Warszawy mam autobus i nie muszę na noc zostawać, a do Torunia nie mam bezposredniego połączenia. Mi odpowiadałaby Warszawa, ale jak większość wybierze Toruń to sie dostosuję.Spiwór i plecak mam.
![]() ![]() |
![]() |
#2475 |
Zakorzenienie
|
A ja tak "niespotkaniowo"...
Dziś o 10 mój Pyszczek miał zabieg. ![]() Tak mi go żal. ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2476 | ||
Zakorzenienie
|
Totally, nie martw sie. Najgorzej jest do zdjecia szwow, bo pies chce je gryzc, lizac i pies sam wie co jeszcze. Pozniej juz moze byc tylko lepiej
![]() Ja mojego gnojka chce wykastrowac, a wszyscy pukaja sie w czolo "To rodowodowy pies, po co?". Najgorsze zdanie rodzicow, ze przeciez moge dogadac sie z wlascicielami suni w typie (bez rod.) ktora mieszka w ich bloku, i kilka miotow mozemy sprzedac... *wali glowa w sciane*
![]() |
#2477 |
Zakorzenienie
|
Chcesz go wykastrować? Bez wskazań zdrowotnych? Ja nigdy bym się na to nie zdecydowała gdyby nie te problemy z torbielami. Miałam kiedyś wycinany guz, wiem jaki to ból. Patrzę na niego i chociaż nie może nic powiedzieć, wiem jak bardzo Go boli...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2478 | ||
Zakorzenienie
|
Totally, już Ci wyjaśniam:
Jest to pies ktorego rozmnazac nie chce, wystawiać tez, chce uniknac sytuacji w ktorej ucieknie za suka w cieczce. Chce uniknac tego ze ktos moze mi psa do rozrodu ukrasc. Chce uniknac nowotworow prostaty. Psa nie kastruje sie tylko wtedy gdy sa wskazania zdrowotne. Tylko po to, aby sie nie mnozyly, nie byly agresywne, nie uciekaly z powodu suk w cieczce. Nie chce, aby nie daj bog, gdy mi pies zginie, aby dzieki jego plemnikom przyszlo na swiat od 8-80 szczeniakow z bezpanskich suk, za duzo sie napatrzylam bied w schroniskach. Wlasnie po to w schroniskach kastruje sie zwierzaki (samice tez sie kastruje, kastracja - usuniecie narzadu, sterylizacja - podwiazanie), aby nie mnozyly sie dalej i aby wiecej nie bylo niechcianych szczeniat.
![]() |
#2479 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2480 |
Zadomowienie
|
Et-ka tak uśmiechnęłam się
![]() Evilcia urodzinki 22, czyli dwa łabądki na karku mam.... ![]() ![]() ![]() ![]() _totally_ nie martw się, na pewno wszystko będzie dobrze. Pieski dość szybko wracają do siebie po zabiegach. Moja niunia po operacji po tyg hulała jak wcześniej ![]() Mogę się Wam Puchatki pochwlaić, że leki mi pomagają....lepiej się czuje, zwłaszcze fizycznie. Zobaczymy jak będzie dalej, niestety leczenie potrwa jeszcze długo.... Lekarz powiedział mi jedno "Pani Aniu, niech pani za dużo nie myśli, bo to nie pomaga wyjśc z tego dziadostwa. " Ehhhh.....Dobrze że chociaż fizycznie mi lepiej..... Ściskam Serdecznie ![]() ![]()
Skąd wiesz jak smakuje jabłko, jeśli patrzysz tylko na drzewo. Skąd wiesz jak smakuje miód, kiedy patrzysz tylko na pszczoły. Nie oceniaj mnie.... Moje blogowanie: http://okiemidlonmi.blogspot.com/ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2481 |
Zakorzenienie
|
Alithia, czas jest najlepszym lekarzem, we wszystkim. mam tylko nadzieje, że u Ciebie nie będzie to trwało strasznie długo.
#2482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Totally Majka też szybko do siebie doszła.Cieszę się, że postanowiłaś pomóc swemu pupilowi, a nie uśpić go. Niektórzy wybieraja to drugie wyjście.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2483 |
Zakorzenienie
|
Helenko, uśpić?! Uśpić mojego ukochanego pieska? Gdybym musiała, sprzedałabym komórkę, komputer i cokolwiek jeszcze mam, aby mu pomóc...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2484 | ||
Zakorzenienie
|
Witajcie puchatki.
Ja dzisiaj was odwiedzam w bojowym nastroju. Dlaczego? Pani dozorczyni przesadziła.
![]() |
#2485 |
Zakorzenienie
|
tak na poprawę humoru - http://www.youtube.com/watch?v=DCqvYaxJv24
jedna z maturzystek mi tym niedawno humor poprawiła, jako, że wracam w szeregi singli..
#2486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2487 |
Zakorzenienie
|
ja też tak stwierdziłam
![]() moja rozmowa z kolegą: Ja: http://www.youtube.com/watch?v=DCqvYaxJv24 Lukasz: zboczona jestes Ja: ?? Lukasz: oglądac ruskie disco polo z pedalami Ja: hehehe dostalam linka w ramach pocieszenia i padłam ale zobacz, tam nasz Romek za młodu jest drugi od lewej Lukasz: lol tylko jeden? to jego cała rodzinka Ja: ale ten jest wyjątkowo podobny Lukasz: jak podobny? przeciez to on
![]() |
#2488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2489 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio mam problem dostac sie na wizaz. Znów mi sie nie ładuja posty
![]() ![]() ![]() Dario teledysk jest super. Normalnie spadłam z krzesłam i przez jakis czas nie przestawałam sie śmiać. Podła jestem, ale coż... sami tego chcieli. Po nim widac jak wazny jest właściwy image sceniczny. Młody Giertych wymiata. ![]() Potem szłam ulica i na samo wspomnienie sama do siebie sie usmiechałam. ![]() EDIT. Załadował sie i nie umarłam.
![]() ![]() |
![]() |
#2490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rewelacja, a podobieństwo uderzające. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:21.