![]() |
#2461 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 6
Cześć i czołem. Dawno mnie tu nie było.
Mam nadzieję, ze u Was i maluszków wszystko dobrze. U nas też do przodu. Z córeczką wszystko ok. Rośnie, a ja razem z nią ![]() Z wyprawką jesteśmy daleko w lesie. Dzis może w koncu zamówimy wózek. Mamy upatrzony Riko Naturo. Łóżeczko i komoda wstępnie upatrzone w Ikei. I to by było na tle.
#2462 |
Zadomowienie
|
Hej i czołem😉
Torrence, Koma wy nie dobre! 😜 rzucicie mnie tak na pożarcie? Heh 😜 ale już jest pierwszy efekt... gosza i FallenAnn się odezwaly. 😊 cześć dziewczyny, super że u was dobrze i do przodu ☺ Ja jeszcze lezakuje i nie wychodzę dziś z domu nawet 😉 chyba. O.mateczko, jeszcze staniki do karmienia 🤔 mi to w ogóle cyce zmalaly. Możliwe To? Myślałam że teraz to tylko będą rosnąć. Czarodziejka ale Ci mąż wróży... Ale masz rację, lepiej być przygotowana i spokojnie czekać w gotowości. Jak ja już torbę spakuje to zacznę bać nie na żarty 😉 Miłego i spokojnego dnia dziewuszki 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2464 |
Zakorzenienie
|
Ojoanna materace Hevea będą pasować do łóżeczka IKEA bo mają standardowy wymiar 120x60
![]() Hej ![]() Kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2465 |
Zakorzenienie
|
Muszę pochwalić Panią z Lidla. Wywołała nas z partnerem wczoraj z kolejki. Szczerze to miałam dość po szkole rodzenia, więc mnie bardzo uratowała
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2467 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2468 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Kochane okienka, będzie co myć ![]() Cytat:
![]() Obrączkę pewnie będzie trzeba zdjąć, bo chyba przy cesarce nie można mieć ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale wczoraj mieliśmy przedstawienie. Mała wreszcie dała popis pływania. Odkrycie brzucha jej nie zrażało ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Pannkaka, my też mamy materac z Ikei. Najpierw chciałam kokos, ale poczytałam, że się może zniekształcać i wygniatać i odpuściłam. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2469 |
Zakorzenienie
|
Masakra jaki skandal, Teściowa w środę była wpisana do szpitala ale też zamiast komputerowo to do jakiegoś zeszyciku, w którym się zrobił bałagan i nagle zaczęli twierdzić, że co ona tam robi i niech się wypisze bo oni nic jej nie zrobią. Potem jak to naprostowała to najpierw mieli jej składać nogę w czwartek, potem w piątek a teraz jest mowa o 2. stycznia czyli chyba z 10 dni po złamaniu w wigilię. Chyba czekają na zielone ale teściowie na to jeszcze nie wpadli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2470 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2471 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() torba już spakowana? ![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2472 |
Zakorzenienie
|
Torrence paczaj jakie fajne skarpetki kupiłam właśnie na ali
![]() https://pl.aliexpress.com/item/free-...790939397.html ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapomniałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2474 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Dzisiaj zaczynam III trymestr z synkiem. ![]() ![]() Jedziemy zaraz do taty. Na obiad dziś pomidorowa ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2475 | |||||
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Ja jeszcze nadaje z łóżka, wstawiłam pranie. Musze wyjsć z domu do Rosska i apteki, chciałam na zakupy jechać spożywcze ale takie pustki mamy w lodowce, ze wykorzystam do tego TZ po pracy, bo nie uśmiecha mi sie dźwigać (nie mamy juz zadnych warzyw i owoców ![]() ![]() QUOTE=Lunak;80013791]Zaliczyłabym glebę na mokrej podłodze ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk[/QUOTE] Dobrze ze nic sie nie stało i dzis juz nic nie ciągnie ![]() ![]() Cytat:
![]() A ten maz niech lepiej Ci nic nie wróży ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie, nawet za bardzo nie miałabym co do tej torby spakować ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2476 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2477 |
Raczkowanie
|
Tak piszecie, że ciężko będzie z obrączką niedługo, a ja już od wielu tygodni nie noszę, bo nie mogłam jej potem zdjąć. Stopy spuchły mi tylko raz w wigilię. Ale tak, że nie mogłam założyć butów, które normalnie są na mnie luźne.
![]() ![]() |
![]() |
#2478 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, to ABSOLUTNIE nie ma zabrzmieć jak krytyka, ale ja naprawdę podziwiam Was, że trzymacie się z wyprawka
![]() ja chyba z natury jestem trochę panikarą, ale słysząc ile dziewczyn urodziło np. miesiąc przed terminem zaczynam się stresować, że nie mam jeszcze przygotowanego pokoju dla młodego. Wyprawka zrobiona, ale torba nie spakowana, ciuchy nie wyprane, nawet mebli nie mam jeszcze. A co jeśli wezmą mnie rodzącą z ulicy i mąż będzie musiał to ogarnąć??? Aaaaaaaa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2479 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja obrączki też już nie noszę, bo nie mogę jej później zdjąć. W ogóle zaczynam trochę puchnąć. A może trzeba napisać na fb do dziewczyn Dust na pewno tam jest ![]()
#2480 |
Zakorzenienie
|
Ja tez jyz zdjelam obraczke chwile temu. Jeszcze nic sie nie dzialo ale nie chcialam pozniej na sile sciagac.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2481 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja sie sama nie czuje komfortowo z taka sytuacja, ale u nnie dodatkowo wszystko komplikuje fakt, ze pod koniec stycznia pewnie będziemy sie przeprowadzać. Wiec lekko i łatwo nie jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2482 |
Zadomowienie
|
Ja jeszcze nie musze ściągać obraczki, może dlatego że musiałam ja powiększyć po ciąży z Z.? Nawet mam luzy
![]() ![]() |
![]() |
#2483 |
Wtajemniczenie
|
Ja jeszcze nie sciagam obraczki, jeszcze mam luz
![]() Ilsa - co za skandal! Szkoda ze tak nieszczesliwie trafila tesciowa. Kasia - moze Kaaie tak maja, ja tez sie denerwuje ze torba nie spakowana bo z reszta maz by sobie poradzil. Ale od stycznia sie za nia biore i bede miala spokojniejsza glowe. Wczoraj rzeczy malego przejrzalam wiec jakby co to wrzucic do pralki i wysuszyc i by byly ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2484 |
Zakorzenienie
|
Ja też planuję spakować torbę już w styczniu. Ale z drugiej strony przeraża mnie fakt że tak mało czasu zostało
![]()
#2485 |
Raczkowanie
|
dzień dobry
Wózek przyszedł ekspresowo ![]() ![]() jak zdązymy poskładamy przed wieczornym wyjściem, póki co kolor i pikowanie mi się podobają ![]() jaram się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2486 |
Zadomowienie
|
Ja po nowym roku też piore, prasuje, szykuje torbę i gonie męża żeby przestawial mi komody, szafy itp i wszystko żeby było już do końca stycznia na tip top 😊 jeszcze fotelik musimy kupić, wczoraj się już pogniewalam na niego że tak się ociaga z wyborem. 😉
Robię krem z dyni, pije pokrzywe i czuję że wzbiera we mnie jakieś dziwne napięcie i frustracja 🤔 w ogóle ciemno jak w du.pie dziś, mam jakiś totalny spadek formy i energii dziś. Czuje się jak kupa. Robinsonka ale pudło. 😊 super że dotarł. Czekamy z Tobą na rozłożenie go i relacje 😎 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2487 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2488 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zgrzeszylam dziś w Macu ale miałam taka ochotę na wrapa ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#2489 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Jednak dziś zamontowali tylko jedno, takie wielkie, tarasowe. Reszta jutro. Będzie co myć, to prawda, ale powiem Ci że już teraz mogłabym lecieć i je wacikami pucować bo są NASZE! ![]() Cytat:
![]() A skarpetki cudne ![]() ![]() Ostatnio pokazywałam mojej mamie pościel. Mama była w szoku, że nie jest w króliki ![]() ![]() Mi urosły póki co o jeden rozmiar, wydaje mi się, że tak zostanie. Nie obraziłabym się gdyby tak zostało ![]() A jeśli chodzi o wyprawkę to mam tak samo. Jak w połowie stycznia torba nie będzie gotowa to chyba zwariuję ![]() Robinsonka mamy obie dzień dużej i ważnej paczki ![]() ![]()
![]() |
#2490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:01.