|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 |
Rozeznanie
|
Dot.: Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy
to juz jutro ?
nareszcie nie bedzie trzeba kurosowac do wwa zeby zrobic zakupki w sephorze i h&m ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2462 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2463 |
Rozeznanie
|
no wlasnie tez mi sie obil o uszy 25. maja bo wtedy jest pierwszy seans w cinema city. w ogole fajne ze bedzie multiplex czyzbysmy wreszcie nie musieli w lublinie czekac na premiere filmów 3 tygodnie, a bywalo ze sie nigdy nie doczalismy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2464 |
Zakorzenienie
|
Otwarcie Plazy jst 25 maja
![]() Też nie mogę doczekać się Sephory ![]() ![]()
#2465 |
Rozeznanie
|
dzisiaj widzialam jak sieją juz trawkę przed plazą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez widzialam i plaze i napisy i bilbordy ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2467 |
Zakorzenienie
|
ojoj....ale Lubelanek
![]() ![]() ![]()
#2468 |
Zakorzenienie
|
oj cos mi sie wydaje ze 25 maja to sie tam wszystkie pozabijamy pod ta plaza
![]()
#2469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uzywaj opcji edytuj. Nie pisz prosze post pod postem.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2470 |
Rozeznanie
|
oj ja tez sie nie wybieram. nie lubie takich otwarciowych szopek i szału sklepowego. mam nadzieje ze bedzie czynna do tej min. 21 to bede chodzila po zajeciach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2471 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Eh, pomarzyc dobra rzecz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2472 |
Rozeznanie
|
Noooo...i jeszcze takie nocne wyprzedaże...i przedsprzedaże...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2473 |
Raczkowanie
|
Dzikie tłumy będą na 100%, bo podobno pierwszego dnia mają być najatrakcyjniejsze promocje. Jak ktoś potrenuje wcześniej zapasy, to na pewno sobie poradzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2474 |
Zakorzenienie
|
ja tez nie przepadam za otwarciami ... Pojde ktoregos dnia na spokojnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2475 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tak sobie myślę, że jak tak każda z nas nie wybiera się na otwarcie to kto tam pójdzie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2477 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() wiecie czego sie obawiam, ze dadzą platne parkingi :/ bo to jest scisle centrum , a w tym rejonie naprwade trudno o miejsce. wiem bo mam niedalego angielski. wiec pewnie bedzie wielu cwaniakow ktorzy beda chcieli tam stawac. tak jak w zlotych tarasach jest platne :| mam nadzieje ze to tylko moje chore wymysły bo tym bardziej zbankrutuje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2478 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2479 |
Przyczajenie
|
zmienię temat z Plazy trochę ; DD
gdzie mogę dostać łańcuszki,właściwie wisiorki z jakimiś napisami ? bądź kolczyki w stylu "koło i w środku napis" ? a i wracając do naszego nowego ch ![]() ![]() swoja drogą tak myślę,że Lbn trochę za ubogi, jak na h&m i tego typu marki,bo jeśli River Island zbankrutowało i zlikwidowało swoje stoisko,to co bd ze sklepami w Plazie .. ?! yhh i niestety nie bd mogła zachować jako takiej swojej indywidualności już,bo w końcu dostępne bd ciuchy,które do tej pory miały elitarne osoby i które kupywałam w Londonie (m.in. h&m i bershaka(o ile ma być z w Plazie ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2480 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
nie chce byc niegrzeczna ale troche wieje lansem, "elitarne osoby"... po pierwsze to od kiedy h&m jest drogim sklepem ?? cenowo jest normalny, przystępny jak na warunki polskie i taką jakość. swiadcza o tym na pewno tlumy w kazdym h&m w polsce. jak mozna porownywac ceny river island do h&m ? Polecam najpierw zobaczyc jakie sa sklepy, byla juz o tym mowa, a potem deklarowac takie pseudoekonomiczne postulaty ktory to sklep zlikwidują bo zbankrutuje. dla Twojej informacji jest wiele dziewczyn w Lublinie ktore jezdza do h&m na zakupy, m.in. ja ale nie czuje sie z tego powodu jakas "wyrózniona czy elitarna". poprostu lubie ten sklep. poza tym Lublin jest raczej biednym miastem (w najbiedniejszym euroregionie ue nieliczac nowych panstw), ale bez przesady, nie ubogim. Mysle ze inwestorzy wiedzą wiecej niż Ty i wiedzą w co inwestują. a ze akurat sie troche tym interesuje to mam pojęcie. swiadcza o tym na pewno takie inwestycje jak plaza, orkan, felicity, zana house, park echo, gala, carrefour. wystarczy spojrzec ile osob w Lublinie teraz jezdzi bardzo dobrymi samochodami. wiec zbyt sklepy typu h&m czy cubus beda mialy na pewno. Edytowane przez _Karolka_ Czas edycji: 2007-05-19 o 17:00 Powód: +poprawki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2481 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idac dalej, skoro Lbn jest taki maly, biedy i w ogole to po co buduja Felicity, po co Plaze zrobili,po co wreszcie Olimp jest systematycznie rozbudowywany? Poza tym nie wiem, czy zdajesz sobie sprawe z tego, ze otwarcie takiego centrum handlowego zmniejsza bezrobocie, moze nie jakos bardzo znacznie, ale zawsze. Uwierz mi w biznesie nikt nie chce stracic, nikt przeciez nie buduje domow handlowych w jakiejs wiosce, jezeli nieoplacalnym byloby budowanie plazy to by jej nie budowali ![]() Prawa rynku: jest popyt, jest podaż ![]() Cytat:
![]() Do Warszawy duzo blizej i taniej ![]() Ja rozumiem, ze mozna jechac po jakies rzeczy/ciuchy, ktore w Polsce sa nie do kupienia,alenie po h&m. Ale sie pochwale,bo nalezalam do "elity" ![]() ![]() Edit: ![]() ![]() Pozdrawiam.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2007-05-19 o 17:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2482 |
Raczkowanie
|
Byłam w H&M w Gdańsku i Wwie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2483 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2484 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2485 |
Przyczajenie
|
racja, słowo "elita" nie na miejscu .. i nie chciałam się lansować mówiąc to, bo wcale do lanserek nie należę .. przepraszam jeśli kogoś uraziłam, nie miałam zamiaru ani się wywyższać, bo nie mam czym ani nikogo poniżać .. a do Londynu nie jeżdżę tylko i wyłącznie do h&m'u czy na zakupy,po prostu mam okazję, to odwiedzam to miasto ; ]]
swoją drogą ja tylko się wypowiedziałam, nie musiałyście się od razu masowo na mnie "rzucać", w końcu każdy ma prawo do własnego zdania i nie zawsze jest ono zgodne z innymi .. przykro mi trochę,że źle odebrałyście moja słowa .. i szkoda,że zwróciłyście tylko na drugą część wypowiedzi .. nie wiem czy w ogóle tu słowo przepraszam na miejscu,bo serio nikogo,ale to nikogo nie chciałam zaliczać do jakiejś elity (która zresztą była użyta w przenośni) tylko dlatego, że kupuje/kupował w h&m i podobnych sklepach .. mam nadzieję,że zrozumiecie teraz,co miałam na myśli,jeśli nie trudno,lepiej wytłumaczyć nie potrafię ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2486 |
Przyczajenie
|
bardzo się gniewacie ? mam szansę jakoś się zrekompensować za nieprzemyślane słowa czy nie bardzO ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2487 |
Zakorzenienie
|
Jak nam przywieziesz jakomś fajnom kiece na lato z Londynu
![]() Joke. Dajmy spokój, ten wątek nie jest od tego ![]() ![]() ![]() ![]() (byłam ost w sklepie kosmetycznym z SZYLDEM "Lumene" [!!] i zapytałam się grzecznie Pani sprzedawczyni czy takową dostanę, na co ona mi odparła równie uprzejmie, że nigdzie ich nie można już praktycznie dostać i nie wie czy będą.. ![]() ![]()
#2488 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
- zwrocilysmy Ci uwagę ze Twoje wypowiedzi sa niestosowne i mijaja sie z prawdą, mamy prawo, a TY od razu ze sie "rzucamy" - sama chyba nie wiesz czy to bylo nieprzemyslane czy ze to Twoje zdanie ale Kicia ma racje, szkoda czasu i miejsca na takie jalowe dyskusje. bo lumene chyba nie ma w sephorach, no nie ? :/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2489 |
Przyczajenie
|
to jak z tymi kolczykami z napisem w środku,o których pisałam kilka postów wcześniej ? nie wiecie,gdzie mogę dostać takie coś ?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2490 |
Zakorzenienie
|
bershki nie będzie w Plazie . .
ze strony PLAZY : Na wynajęcie powierzchni zdecydowały się już m.in.: Rossmann, Stokrotka, Komputronik, Sunset Suits, 5-10-15, Zibi, Cafe Club, Empik, Mexx, Mango, Primo Moda, Vip Collection, Esprit, Boss, Monnari, W. Kruk, Deni Cler, H&M, Aldo, Apart, Wittchen, Mpunkt, Vision Express, In Medio, Germanos, Orange, Cafe Vanilla, Carry, Danija, Benetton, Sephora, Royal Collection, Promod, Hexeline, Nine West, Smyk, Yes, Camaieu, Akademia Berendowicz-Kublin, Nivena, Zaza, Orsay, Bata, Kantor, Willsoor, Vero Moda, Wallis, Gatta, Bytom, Ryłko, La Senza, La Vantil, CCC, Fantasy Park, Planet Outdoor, Wrangler, Levi’s, Redstar, Cinema City, In Medio, Balcan Restaurant, North Fish, Grycan, MORE, Mustang, Smith’s, Converse. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:07.