![]() |
#2461 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy Grudniowe 2019
![]()
Ja chyba ogole się przed szpitalem. W ciąży mogę się golic co dwa tygodnie, tak mi wolno włoski rosną więc nie powinno być problemu
![]() Co do gotowania to nawet lubię to robić, chociaż czasami wolę jak mnie ktoś w tym wyreczy ![]() Na jakieś imprezy przeważnie robię tortille z serkiem i łososiem albo szynka parmenska, ślimaki z ciasta francuskiego, paluchy serowe, rolade szpinakowa z łososiem, tarty, pizze itp. Do tego jakieś chipsy, orzeszki, ciastka i jest ok. Nikt głodny nie wychodzi ![]() Dzisiaj moja siostra przywiozła mi rzeczy po swoich dzieciach i mam tego tyyyle, że chyba nie będę musiała prac, bo zdąży wyrosnac ![]() ![]() ![]() Powiedzcie mi, bo siostra przywiozła mi też śpiworek do wózka, czy będę potrzebować 2? Nie wiem, czy go zostawiać, czy nie... Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2462 |
Zakorzenienie
|
![]()
Alicja raczej nie przydadzą się dwa.
Dzieki dziewczyny za pomysly na jedzonko, juz listę zamknęłam ale przyda mi sie tez na przyslosc garsc inspiracji. Teraz nowosią będą te oliwki na pewno ![]() Przyszly mi dzisiaj "Mamy dla mamy" wiec klade sie z kawa i czytam 🥰 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2463 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
Ja na szczęście nie zmarzłam mimo że było cholernie zimno ![]() ![]() ![]() Ja też lubię gotować i robić różne przekąski, ale tak więcej zaczęłam gotować jak mąż ze mną zamieszkał bo samej dla siebie to zawsze coś na szybko Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2464 |
Zakorzenienie
|
![]()
Alicja raczej nie przydadzą się dwa.
Dzieki dziewczyny za pomysly na jedzonko, juz listę zamknęłam ale przyda mi sie tez na przyslosc garsc inspiracji. Teraz nowosią będą te oliwki na pewno ![]() Przyszly mi dzisiaj "Mamy dla mamy" wiec klade sie z kawa i czytam 🥰 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2465 |
Zadomowienie
|
![]()
Co do maszynki to polecam męska Gilette Fusion Proglide. O mamusiu odkąd na nią przeszłam nie mam ŻADNYCH problemów. Już pomijając, że goląc się po ciemku bez pianki tą maszynką nic sobie nie zrobimy, to jeden wkład starcza na miesiące. Ja teraz polowałam na jakieś promo na nie bo kupuje taki zestaw zawsze z zapasem 4 szt. To zanim kupiłam nowy poprzednim wkładem goliłam się 6 miesięcy. Praktycznie codziennie bo lato itd. Niby kosztuje ok 90 zł ale to jest minimum rok używania. Do szpitala jej nie biorę bo mi szkoda, mam nadzieję zdążyć się ogolić w domu. Dokupiłam jednorazówkę gdyby trzeba się było poprawić i tyle. Pianki nie biorę bo i nie używam. Ta gilette w sumie nie wymaga pianki. Teraz mam taki problem ogolić się na dole a nią po prostu na wyczucie robię i jest git
![]() O mamusiu zrobiłam dziś tyle kroków po grobach. Ale było spoko tylko mała kopała jak oszalała. A teraz jem sałatkę jarzynową i przeżywam to jak mrówka okres. Taką miałam ochotę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2466 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2467 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2468 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2469 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ja bym się najchętniej oporządziła depilatorem, niestety w ciąży mam jakąś nadwrażliwą skórę i za każdym razem kiedy próbowałam kończyło się zapaleniem mieszków włosowych. Horror.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2470 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Kupuje męskie maszynki ![]() ![]() ![]() ![]() Ja poprzelewałam kosmetyki w buteleczki jak do samolotu, miniaturki się nie opłacały i nie ma tych co używam ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Cytat:
Najlepiej na Allegro kupować są po 5 dyszek ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2471 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Uff dopiero wrocilismy od rana.
Ale w sumie bardziej mnie zmeczylo jedzenie plackow u rodziny niz chodzenie po cmentarzach ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2472 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ja uzywam tych z lidla od lat. Za to maz juz nie ,bo goli sie trymerem na 1mm. I tez uzywam żelu nie pianki haha. Ale robi sie z niego piana wiec haha. Tak - kalafior i ciąża
![]() ![]() https://massivehoopie.blogspot.com/2...shark.html?m=1 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2473 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#2474 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Padam na twarz. Wzięłam się za prasowanie stosu dziecięcych rzeczy. ![]() ![]() Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez mychamycha Czas edycji: 2019-11-01 o 17:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2475 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy Grudniowe 2019 ❤ -część 4.
Cytat:
Piąteczka, też w ciąży coś spadła mi tolerancja na depilator. Kontynuuję tylko pachy i nogi, z czego te ostatnie coraz trudniej mi ogarniać przez rwę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pięknie wyglądałam na weselu u znajomych ![]() Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2477 |
Raczkowanie
|
![]()
Co do szybkich przekąsek imprezowych, moje ostatnie odkrycie to sałatka z kaszą bulgur, fetą, oliwkami, suszonymi pomidorami. Do tego dowolny olej/oliwa, sól, pieprz, sok z cytryny dla fajnego posmaku i natka pietruszki (ale ja jestem psychofanką tejże
![]() Pati, co ile kąpiesz i strzyżesz psa? Dobrze pamiętam, że masz maltana? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2478 | ||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
O te dokładnie. Cytat:
![]() Wróciliśmy do domu, najadłam się dobrego co dostałam w słoiki i padłam jak mucha . Normalnie jak dziecko na siedząco odpływałam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2479 |
Zakorzenienie
|
![]()
Zazdroszczę wam dzisiaj tej calej magii 1 listopada, uwielbialam chodzic po rozswietlonych cmentarzach wieczorem... taka zaduma i refleksja zawsze mnie nachodzila.
I to dobre jedzonko u jednej i drugiej babci 🥰 Przyssałam sie do tej ksiazki,i jest naprawde fantastyczna. Niby wszystko wiem póki co, ale czyta sie ja tak przyjemnie ,że żal omijać jakiekolwiek fragmenty. Pominęłam tylko temat straty dziecka. Black,tak mam maltankę. Kąpię ja roznie. Wstyd się przyznać ale czasami co tydzień. I tak w sumie większość robi. A czasami co miesiac i tu juz jest szara 🤦☠♀️ W ciąży co miesiac, łapki tylko częściej i pyszczek. A Ty jakiego masz psa? Strzygę ją co 3 mce sama. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2480 |
Zakorzenienie
|
Ja chyba zaraz eksploduję. Jestem najedzona po korek, ciekawe kto to będzie zrzucał po nowym roku, jak ja jestem taką leniwą bułą.
Ale w zimową kurtkę się dopięłam ![]() Moja mama jak zwykle milusia, olaboga jaka ja jestem wielka, ona w żadnej ciąży nie miała takiego brzucha, a jeszcze półtora miesiąca, ojejujeju, na pewno grudnia nie doczekam! ![]()
#2481 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja wczoraj i dziś trochę poszalam z intensywnością rzeczy które robiłam i teraz ledwo wstałam z kanapy tak pachwiny bolą ![]() Jutro cały dzień leżę, wieczorem tylko jadę na spotkanie klasowe z LO ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2482 |
Zakorzenienie
|
![]()
Tez bym sie nie przejmowala tym bardziej Voice ze Ty akurat wielka to nie jesteś
![]() Ola ale fajnie... w zeszłym roku sasiedzi u nas byli w wigilię o 10 czy 11 z flaszką i kieliszkami. ![]() ![]() Ale fajnie to wspominam. Chłopaki przycinali wtedy drzwi na tarasie, ja biegalam przenosilam nasze rzeczy ze starego domu. Od razu weselej bylo i rzeczywiście nie potrzeba bylo kurtki. ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2483 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wygląd wygląd wygląd to tylko wygląd ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2484 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Wy to teraz każda wigilię będziecie miło wspominać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2485 | ||
Zakorzenienie
|
![]()
Nie no, jasne że się nie przejmuję. Bawi mnie to, bo przy każdej wizycie jest to samo, jakby się nagrała i puszczała z odtwarzacza
![]() A jej facet do niej dzisiaj: no, ciekawe gdzie są twoje zdjęcia ciążowe, chętnie byśmy obejrzeli ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2486 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Ja ostatnio na wieczorny spacer z TZtem brałam jego kurtkę. Było ciemno, więc wyglądem się nie przejmowałam, a przynajmniej mogłam się zapiąć i było mi ciepło. A tak to latam w jesiennym płaszczu na zakładkę, choć i ten po mału brzuch odkrywa. Ach ta mama ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, zaczęła któraś już masaż krocza? Ja się zmobilizować nie mogę. ![]() Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2487 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2488 |
Zakorzenienie
|
![]()
Dobry wieczór
![]() Właśnie w tv widziałam pierwsza świąteczna reklamę... Nie wiem gdzie ten świat zmierza? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2489 | ||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2490 |
Zakorzenienie
|
![]()
U nas we wrzesniu pijawily sie ozdoby świąteczne. Mi to w sumie nie przeszkadzałoby gdyby nie fakt ze nie moglam przez to kupic dekoracji jesiennych - powinnam zrobić to w lipcu?
![]() Ale reklamy to przesada, rzeczywiście... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:02.