|
|
#2461 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Staraczkowe grono 2020 - cz. 3
Cytat:
Ale liczę, że za wiele tam do zrobienia nie będzie, chociaż jakoś czas też nie byłam, bo ostatnich kilka lat moich kontaktów z dentystą to było wymienianie amalgamatów na jasne plomby, żadnych "świeżych" sprawę. Jeszcze coś tam zostało na tyłach, ale na razie chyba dam im spokój.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2462 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Hej, ja dziś cierpię na ból głowy, masakra... Ta zmienna pogoda mnie dobija ![]() Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2463 |
|
Rozeznanie
|
Tak apropo ósemek to mi nie wyrosły. Ba, nie mam nawet chyba wszysykich siódemek... nie jestem mądra wcale a wcale
theali, mam nadzieję że nie będzie za dużo roboty przy Twoich ząbkach ☺Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2464 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem jak wytrzymam do niedzieli
Ciągle myślę czy ta małpa przyjdzie czy nie. Jeszcze w domu siedzę i dlatego mam dużo czasu na rozmyślania![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też mam nadzieję, że dużo roboty nie będzie
|
|
|
|
|
#2466 |
|
Rozeznanie
|
Wczoraj Wam pisałam, że 1dc, ale to był jednak fałszywy alarm.. w poniedziałek miałam delikatne plamienie, wczoraj też trochę (co pomyliłam z miesiączką), dziś też trochę plamię.. łudzę się, że to plamienie implementacyjne. Do tego piersi mam mega ciężkie, od czasu do czasu ból podbrzusza i bardzo mało energii.
|
|
|
|
#2467 | |
|
...
|
Cytat:
też muszę iść na kontrolę, ale nie lubię sadystów ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2468 |
|
Rozeznanie
|
Moje ósemki póki co są 'na obserwacji', ale dentystka mnie przestraszyła, bo stwierdziła, że jak mi usunie jedną, to mogę mieć paraliż twarzy po jednej stronie, na jakieś 6 miesięcy... ale generalnie dentysty się nie boję
zęby są jedne na całe życie, trzeba dbać.
|
|
|
|
#2469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale naprawdę paskudne to było, szczękościsk, z braku wyboru dieta płynna, a jak trochę odpuściło, to wizyta u dentysty i wycinanie kawałka dziąsła ("bo możemy tego nie robić, ale one się za łatwo nie przebiją i to się będzie powtarzać"). Brrr. I jeszcze głupi dentysta, który na stwierdzenie, że mimo znieczulenia mnie boli, stwierdził "nie histeryzuj"
|
|
|
|
|
#2470 |
|
...
|
U mnie zaczęły na pierwszym roku studiów. Studia skończyłam, ale widocznie nie zmądrzałam
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2471 |
|
Raczkowanie
|
Ja też w klasie maturalnej miałam przeboje z ósemkami - dla odmiany nie miały szansy wyjść bo rosły poziomo pod siódemki, więc miałam wycinane u chirurga szczękowego - dramat
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2472 |
|
Zakorzenienie
|
safie, współczuję. To moje przynajmniej rosną we właściwym kierunku i nawet mają miejsce, tylko przypominają o sobie w uciążliwych momentach.
|
|
|
|
#2473 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A mi mialy nie wychodzic bo przy mojej wadzie genetycznej uzebienia ponoc nie rosna. I co? I cichaczem dwie wylazly. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2474 |
|
...
|
Chyba wypiję wino po pracy. Koleżanka z pracy jest w ciąży, a nawet nie zaczęła się starać. Tzn miała zamiar za kilka miesięcy. Ech, czuję się teraz jak wrak kobiety.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2475 | ||
|
Zadomowienie
|
Co do ósemek i w ogóle zębów to oprócz tego, że za dzieciaka nosiłam aparat to chodzę raz na kilka lat. Nic mi się nie dzieje.
Cytat:
️Właśnie wróciliśmy z wizyty w poradni. Dzisiaj badał mi tylko progesteronu wzięli wymaz. TZ zabrali 9 fiołek krwi i badali krocze, jest umówiony na badanie nasienia. Ja szerokie badania łącznie z genetycznymi będą później robić między 3 a 7 dc. A w pierwszym dc mam dzwonić umówić się do szpitala na badanie drożności. Masaaaakra tego jest mnóstwo. Wszystko. Jeszcze pokazałam moje wyniki tsh i prolaktyne. Powiedział, że on by mi nie dał bromergon bo ta prolaktyna jest ok. Teraz nie wiem co robić, powiedział, że nie muszę brać i chyba faktycznie skoncze brać to co mam i koniec. Ogólne wrażenia super lekarz. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Cytat:
Ale nie ma co się łamać bo na każdą z nas przyjdzie pora!!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2476 |
|
Raczkowanie
|
Kruszyna, fajnie że taki super lekarz. Powodzenia dalej
Ja dziś płaczę z bezsilności, wymiotowałam rano, nadal mnie mdli, nie jestem w stanie nic zjeść, siły zero i tak cały dzień. Jestem trupem. Popracowałam trochę, ale chyba na przyszły tydzień ogarnę jakieś L4, mam gin jutro wieczorem, więc chyba poproszę.. |
|
|
|
#2477 |
|
Zadomowienie
|
Kruszyna, super lekarz! Nie tracicie czasu, tylko od razu będziecie kompleksowo przebadani
![]() Littleone, nawet się nie zastanawiaj, weź sobie L4, odpocznij i zobaczysz czy się polepszy! Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2478 |
|
Zadomowienie
|
Kruszyna, a jaka masz prolaktynę jeśli mogę zapytać? Ja mam 34.10 i gin chce mi dać bromergan. Jednak najpierw chce powtórzyć badanie.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Upewnij sie, ze bedziesz wyspana, nie draznij sutkow, nie uprawiaj seksu dzien przed badaniem i sie rozluznij
|
|
|
#2480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2481 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, ja mam mega ciężkie dni po powrocie z urlopu. Wczoraj ta wizyta u gina, tone w robocie, nie mogę się odkopać a tu jeszcze ta wstrętna pogoda...
Oczywiście ja nadal mam śluz zabarwiony na brązowo, nic się nie zmieniło a to już 13dc Już to olewam, bo co mam zrobić, chociaż już sobie wyguglowalam nadżerkę albo mięśniaka macicy (ale nie wiem jeszcze czy to by było widać na USG wczorajszym czy nie ). Lekko mnie jajnik kłuje, pewnie na tą owulację, pogadałam wczoraj z TŻ, on jak najbardziej żeby się starać, bo on już nie chce gumy zakładać bo za dobrze mu bez ![]() I w sumie stwierdziłam też że dobra, skoro gin mówi ze wszystko wygląda w normie, zbiera się na owulację i wygląda wszystko w porządku, to ok. Może faktycznie nie ma przeciwwskazań. Może nie może być ciąży pozamacicznej i jednocześnie kolejnej owulacji (mam nadzieję że to tak działa ) więc co będzie to będzie. Jak będzie ochota to będzie seks i tyle. A może po tym cyklu wrócę do starań takich na 100%, po prostu muszę przetrawić to co się wydarzyło i tyle. Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2482 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czasem jak mam gorsze dni to myslę że nigdy nie zajdę, ale teraz mam myśli skupione gdzie indziej, testy owu kupione, temp mierze, ten cykl jest nasz i Wasz , i nas wszystkich ![]() ![]() A i winka się chętnie wirtualnie z Tobą napiję, czirs ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2483 |
|
Zakorzenienie
|
Podczytuję Was tu cały czas i trzymam kciuki za każdą
![]() U nas ten cykl też nie wiem czy nie będzie stracony, ale co zrobić... Pogoda dodatkowo optymistycznie nie nastraja, ale w końcu dla każdej z nas zaświeci słońce (taką mam nadzieję |
|
|
|
#2484 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2485 |
|
Raczkowanie
|
Aha laski, bo jeszcze bym zapomniała, słuchałam dzisiaj kolejnego podcastu dziewczyn z akademii płodności, był z gościem, dziewczyną po ciąży pozamaciczna i dwóch nieudanych in vitro - zaszła w ciążę naturalnie. Naprawdę ogromnie wam polecam tę podcasty
Dla mnie są mega kojące w ciężkie dni. I dają ogrom nadziei Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2486 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Właśnie teraz mam 4 dni do małpy i znów mam przeczucie, że nic z tego. I doopa i depresja ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2487 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Także no, tulę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2488 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Wiecie co, przy tym programie można iść do psychologa, i się zastanawiam. Mój TZ cały czas mi powtarza, że problem siedzi tylko w mojej głowie. I sama nie wiem. Prawda jest taka, że stres w pracy to jedno, ale ja na codzień się bardzo stresuje nawet na głupich zakupach, bo mam pewne problemy zdrowotne i się krępuje tym, że to widać itd, a wtedy z automatu jest gorzej, ehhh Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2489 |
|
Raczkowanie
|
Teksty o odpuszczaniu to pikusś - mnie kolezanka (która od razu w pierwszym cyklu zaszła), że w sumie tyle lat nie chciałam dziecka, że tak widocznie miało być ...
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2490 |
|
Zadomowienie
|
Jaki błąd!!!!! Nie zadki tylko rzadko 🤦☠♀️
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:54.

Ale liczę, że za wiele tam do zrobienia nie będzie, chociaż jakoś czas też nie byłam, bo ostatnich kilka lat moich kontaktów z dentystą to było wymienianie amalgamatów na jasne plomby, żadnych "świeżych" sprawę. Jeszcze coś tam zostało na tyłach, ale na razie chyba dam im spokój.
powodzenia w tym cyklu
dziś 24dc piersi jakoś dziwnie bolą, plecy na dole ciągną, na dole brzucha coś od czasy do czasu zakłuje.. I nie wiem po co ale wczoraj robiłam jeszcze test owu (w ciągu dnia) i ta kreska testową też była dość ciemna. Wiem że to bez sensu ale te piersi jakoś dziwnie bola/kłuja a dawno już tego nie miałam. 

theali, mam nadzieję że nie będzie za dużo roboty przy Twoich ząbkach ☺
Ała.
też muszę iść na kontrolę, ale nie lubię sadystów

️

Już to olewam, bo co mam zrobić, chociaż już sobie wyguglowalam nadżerkę albo mięśniaka macicy (ale nie wiem jeszcze czy to by było widać na USG wczorajszym czy nie 
i Wasz , i nas wszystkich 

Właśnie teraz mam 4 dni do małpy i znów mam przeczucie, że nic z tego. I doopa i depresja