|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ćwiczycie regularnie? Plotkowo-aktywnie, cz.2.
Cytat:
Co do pleców i okresu tak mam i chyba to standard u kobiet, do tego lekkie rozwolnienie. Lepiej być mężczyzną. ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2462 | |
Czarna owca
|
Cytat:
![]() Sent from my M2101K6G using Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2463 |
Konto usunięte
|
O nie cebula w skarpecie.
Tak jak pomysły mojej mamy z dzieciństwa. Jakieś liście kapusty pod ubranie przy chorobie ![]() A z @ to jak wyjdzie. Czasem normalnie ćwiczę, czasem coś lżejszego. A czasem zdycham, że nawet pracować się nie da. Ale na szczęście nie zdarza mi się to często. Maria z tego co opisałaś to brzmi jakby jej dźwięk przeszkadzał. A Tobie wygodnie na takiej zwijającej się? Z czego ona jest zrobiona, że dźwięki wydaje. Mi przeszło ćwiczenie na klubowych matach bez ręcznika chociaż przy twarzy jak zobaczyłam, że ludzie normalnie zdejmują skarpety i sobie ćwiczą na tym. Nawet dezynfekcja tego nie załatwi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2464 |
Zakorzenienie
|
[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;89515673]
Maria z tego co opisałaś to brzmi jakby jej dźwięk przeszkadzał. A Tobie wygodnie na takiej zwijającej się? Z czego ona jest zrobiona, że dźwięki wydaje. Mi przeszło ćwiczenie na klubowych matach bez ręcznika chociaż przy twarzy jak zobaczyłam, że ludzie normalnie zdejmują skarpety i sobie ćwiczą na tym. Nawet dezynfekcja tego nie załatwi ![]() Mata jest z Lidla, nie wiem z czego dokładnie jest zrobiona, ale dość dobrze trzyma, więc dla mnie ok. Wolę taką zwijającą się niż te przepocone. Rozumiem, że dźwięk jest specyficzny, ale żeby aż tak przeszkadzał? Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#2465 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak samo nie znoszę ludzi ciymkajacych cukierkami, chrunkajacych czy mlaskajacych. Wtedy mogę wyjść lub zmienić miejsce. No a na zajęciach niestety nie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#2466 |
Zakorzenienie
|
Jestem kompletnie niewrazliwa na dzwieki. Mi nic nie przeszkadza. W ogole 2 dni temu chlop zwrocil uwage (ogladalam serial) ze musial mnie poprosic o przyciszenie, bo byla tam pewien dzwiek, ktory go wrecz "bolal", a ja nie wiedzialam o co mu chodzi. Z tej okazji poszukalismy strony gdzie mozna bylo sluchac dzwiekow zmieniajac czestotliwosc suwakiem. Od pewnej czestotliwosci on nadal slyszal, a ja nihuhu.
Co do mat na zajeciach. Korzystam z klubowej. Mnie nie rusza ze inni tez z niej korzystaja. Przeciez pojde do domu to sie umyje. Tydzien temu po kolku (po wiec sorry ale pot byl) polowa lasek przymierzyla bluze instruktorki, bo dosc spontanicznie stwierdzilysmy ze tez chcemy. Instruktorka miala bluze z logiem naszego klubu i imieniem z tylu. W sprzedarzy sa t-shirty ktore robi, ale bluze zrobila tylko dla siebie. Nie miala dodatkowych sztuk do przymierzania. Gryzia domowy sposob na przeziebienie: bierzesz goracy prysznic, taki gdzie prawie cie parzy, wskakujesz w dres i od razu do lozka. Rano masz do prania zarowno dres jak i posciel, bo wszystko jest mokre, ale dziala. Ja sie tak ratowalam kiedy mialam 39 stopnini 2 dni do wyjazdu na Teneryfe. 2 takie nocki sobie zafundowalam. Po tym tonjuz chyba 3 tabsy paracetamolu i bylam zdrowa jak ryba, od pierwszego dnia zwiedzanie, plywanie, nawet wiecsorne marzniecie nie spowodowalo ze cokolwiem wrocilo. Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2467 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaraz tu przetestujemy na Gryzi wszystkie babcine i szurowskie metody. Na razie cebula w skarpetach wygrywa ranking i to w cuglach. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Cytat:
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny bola mnie lydki po body pump - robilismy przysiady ze sztanga jak zwykle plus wchodzenie na step a druga noga poza stepdm musiala byc na palcach (pieta w powietrzu) i wtedy mnie troche piecze. Ktore miesnie tu pracuja ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2469 |
Zakorzenienie
|
To sposob z grzancem dla tych z " mocnym" pecherzem
![]() Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2470 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2471 |
Zakorzenienie
|
Ja z kolei nie moge w filmach ogladac brutalnych scen. Ogolnie najchetniej wybieram Walt Disney, bo tam w miare pilnuja by nie bylo za ostro. Jestem wzrokowcem.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2472 |
Zakorzenienie
|
W komunikacji miejskiej w 2 lata dojazdow przeczytalam 45 ksiazek. Wiem dokladnie bo zapisywalam sie wtedy do biblioteki i moge sprawdzic w systemie.
Mieszkalam w akademiku. Spalam chocby nie wiem co sie dzialo obok. Nie lubie ran i krwi wiec tez kiedy cos ogladam to czasami nie patrze. Stanowczo jestem wrazliwa wzrokowo, ale dzwiekowo czy zapachowo kompletnie nie. Wech mam takiej jakosci jak sluch. Latem to jest mega wybawienie. Gorzej jak cos pieke albo gotuje. Zdazylo mi sie zjarac ciasto mimo ze bylam w kuchni, bo tak sie skupialam na czyms innym, ze nie poczulam spalenizny ![]() Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#2474 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2475 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2476 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
W dodatku strasznie mnie stresuje głośne środowisko czy nagły hałas. Akurat dzisiaj pracuję w miejscu, w którym są renowacje i co chwilę ktoś coś wierci. Gdybym wiedziała, to bym się nie zgodziła. Edytowane przez 980cf4958a6e724c916e7adb24f4c6159aa2df82_65d7e02c47328 Czas edycji: 2023-02-28 o 15:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://www.instagram.com/reel/CodGW...YmMyMTA2M2Y%3D
![]() |
![]() |
#2478 |
Konto usunięte
|
Walczyłam ze sobą, żeby nie iść na siłownię po pracy, ale coś mnie dzisiaj te plecy mniej bolą, to może w końcu siedząc na tyłku zaleczę ten mięsień.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2479 |
Dzik
|
Machnęłam wzmacnianie całego ciała, szczególnie zad jest mi wdzięczny po wczorajszym siedzeniu na skalach i czekaniu na zorze
![]() Jutro rurka. I może spacer po pracy, bo mam być piękna pogoda. Jestem bardzo wrażliwa na dźwięki, meczy mnie tez np. glosna muzyka podczas zajęć grupowych. Wybieram z reguły przezornie miejsce daleko od głośnika. I wkurzają mnie osoby zajęte rozmowa podczas niektórych zajęć. Jak robimy różne rzeczy na rurce to jest luźna atmosfera i jest inaczej, wiadomo, ale miałam kiedyś dwie gwiazdy uwielbiające gadać ze sobą podczas strechingu i każde zajęcia kończyłam z wizja posiekania ich toporami. Finalnie rozciągam się sama w domu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2480 |
Zakorzenienie
|
Magbeth, rozciagasz się z kimś konkretnym czy losowe ćwiczenia albo sama coś kombinujesz?
Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#2481 |
Dzik
|
Rozciągam się z kobieta-guma czyli Kamą Nienaltowska, zaglądam do Whitepointshoes i hrywinska streching.
Niektore treningi z White mam w tej apce od pani fizjotrener. Wole prowadzony trening, bo sama potrafię tak odlecieć w myślach, ze kończę w jakimś dziwnym miejscu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#2483 |
Zakorzenienie
|
Melduję się dzisiaj z prawie półtoragodzinnym cardio i krótkim rozciąganiem
![]() Dodatkowo dzisiaj minęło mi dwa miesiące z Fitatu i regularnymi treningami, rano postanowiłam to uczcić ważeniem i od początku roku mam prawie 7kg na minusie. Zaczynam mieć nadzieję, że do ślubu będę wyglądać jak panna młoda z prawdziwego zdarzenia a nie ludzik Michelin ![]() Dzisiaj pierwszy raz spróbowałam przedtreningówki i kurcze, mega dziwne uczucie, w ogóle nie mogłam sobie tętna podnieść, normalnie na orbitreku przy mniej więcej 5 poziomie już po 10 minutach zegarek informował mnie o wejściu w puls spalania a tu musiałam na 10 podkręcić ![]() Myślałam, że to zadziała odwrotnie, że mi automatycznie puls skoczy. Edytowane przez Imperfecta Czas edycji: 2023-02-28 o 18:59 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2484 |
Zakorzenienie
|
Ja byłam na tabacie. Super dziewczyna u nas to prowadzi, szaleństwo istne. Na koniec to już chyba nikt na sali nie wie jak się nazywa i gdzie jest.
![]()
![]() |
#2485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#2486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluje, a to poltora godzinne cardio to ile razy w tygodniu robisz ? Ja tez na orbitreku robie poziom 5, moge wiecej ale ten podobno jest najlepszy na spalanie. I co jest przedtreningowka ? Cos Twoja silownia jest bogato wyposazona. U mnie sa orbitreki - dwa typy prosty i ze skrecaniem w talii w czasie cwiczen, rowerki stacjonarne, wioslarz oraz bieznia. I chyba tyle plus urzadzenia silowe, ale z tych sama nie korzystam tylko chodze na grupowe zajecia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2487 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem, bo przerobiłam. ![]() Cytat:
![]() Przedtreningowka to taki shot kofeinowy na przykład, który ma niby dawać więcej siły do treningu. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2488 |
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2490 |
Zakorzenienie
|
Co do przedtreningowek, to ja kiedyś chciałam się pobudzić, i zrobiłam kawe z 1 łyżeczka kawy więcej niż zwykle i prawie bez mleka, szczypta chilli. Przez kolejne 30 min nie mogłam się zatrzymać i chodziłam po domu tak mnie nosiło ;p ale ja raczej pije mleko z kawa, wiec był znaczny przeskok
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:17.