|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: od dziś (xx.xx.2007) 100 dni bez słodyczy
moniqa16, przez samą rezygnację ze słodyczy schudłaś??
No to ja tym bardziej nie jem ![]()
|
|
|
|
#2462 |
|
Zakorzenienie
|
moniqa16 coś tam mówiłaś o jadłospisie...
klaudynka na pewno jeśli teraz jesz sporo słodyczy, to ich niejedzenie dużo da
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#2463 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no te 3 kg to tak, bo nic innego nie robiłam , jadłam normalnie i nie ćwiczyłam
|
|
#2464 |
|
Zakorzenienie
|
ojoj, dużo
Wydaje się, że czekolady tylko trochę a wieczorem patrzę to całej tabliczki nie ma A cukierków ile... Lepiej nie myśleć ile to kalorii
|
|
|
|
#2465 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
już wysłałam na prv
|
|
#2466 |
|
Zakorzenienie
|
klaudynka nie martw się, wytrzymasz razem z nami
![]() moniqa16 już sprawdzam
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#2467 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2468 |
|
Zakorzenienie
|
moniqa16 mam nadzieję, że pomogę...
Mogę powiedzieć, że 42 dzień za mną ufff, jeszcze ''tylko'' 58 dni Ja myślę, że jak po tych 100 dniach będziemy sobie jadły słodycze w umiarkowanych ilościach to nam się w boczki nie odłożą ![]() Oby
|
|
|
#2469 |
|
♥
|
własnie wrociłam od babci - nie zjadłam słodyczy a babcia sie denerwowałą bo nie chcialam jesc , a jak sie ucieszyła jak powiedziałam jej ze moze mi dac 4 orzechy
|
|
|
|
#2470 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale ciesze sie ze sie nie dalas![]()
|
|
#2471 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na pewno pomożesz
|
|
#2472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu dość ładne zdjęcie![]() 30 kg? Omg.. Chyba nie dałabym rady. Chciałabym 12, ale coś mi nie idzie ostatnio. Załamka
|
|
|
|
|
#2473 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tez bym chciałą zaraz ide cwiczyc...jestem po kolacji, dwoch jajeczkach na miekko i z 2 kromkami ciemnego chlebka..posłuchałam Was i staram sie jesc kolacje białkowa, 3 godziny przed snemi ciemny chlebek zamiast ryżowego buziaki.a moje wyjscie w srode zbliza sie nieubłagalnie a ja nadal nie wiem co zalozyc;(
|
|
#2474 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ:"W tłusty czwartek przynoszę Ci pączka z czekoladą z cukrem pudrem. Masz go zjesc na moich oczach, bo musisz w koncu jesc normalnie".
|
|
|
|
#2475 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kiedy jestem u niego i jego mama sie pyta czy zjem cos tam..ja mowie tak ale 1, a on za moimi palcami pokazuje 3.. i dostaje 3 i musze zjesc bo tak głupio ;( a w tłusty czwartek chyba sie z nim nie spotkam:P Kurcze dlaczego oni nie rozumieją naszych postanowien?!?! kiedy mowimy ze nie chcemy jesc słodyczy...to oni mysla ze jak jeden dzien zrobimy wyjatek to nic nam sie nie stanie..
|
|
#2476 |
|
Zadomowienie
|
Brenda_19 a jak Ci idą zmagania z boczkami? Kto ma nad kim przewagę?
|
|
|
|
#2477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja chyba serio nie mam wyjścia.. :| Sie obrazi na mnie i dopiero by było
|
|
|
|
|
#2478 |
|
♥
|
moniqa ja tez sie ciesze hehe a nawet dzisiaj babcia mi próbowała wmuwic ze sernik ten co był na stole to nie słodycze bo wiekszosc z tego to był serk i na niziutkim biszkopcie myslałam ze z krzesła spadne
nefre i brenda : ta faceci juz tacy sa , nie wierza w nasze postanowienia mysla ze kazde jest tylko na chwilke
|
|
|
|
#2479 |
|
Zakorzenienie
|
Mój TŻ twierdzi że ja zawsze byłam chuda (wiadomo, chłopskie gadanie) i on naprawde chce zebym jadła tak jak dawniej, ale ja już nie potrafię...
|
|
|
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
Ochh, wszyscy faceci tacy są
|
|
|
|
#2481 |
|
Raczkowanie
|
anett234 hmm nie wiem cięzko powiedziec:P kurcze jak ja chce wagę... no i hula hop i takie tam:P hmm a kurcze ja sama duzo nie zauwaze, moj TŻ mowi ze jemu sie podobam i on nie widzi nawet zebym przytyla( chłopskie gadanie) a w spodnie sie nie zapinam:P no..i ten.. mogłam wkleic fotke przed odchudzaniem i po:P hihi
coz..zobaczymy jak to bedzie z pomiarami, dzis kolejny dzien z cwiczeniami, Cwicze co dwa dni te cwiczenia Cco Ci podalam..wiec moze cos to da... juz zakwasy znikaja:P
|
#2482 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Brenda ja też nie mam ani wagi ani hula hop..A TZ to nie słuchaj..oni zawsze tak mówią..Moj TZ np..uważał mnie za ideał..jak dla niego boska figura,włosy i nawet cera (pamiętam,że nigdy nie kazał mi sie malowac tak mu się cera moja podobała )..A później nie wiadomo kiedy wyskoczył jak ten filip z konpii i zaczął przebąkiwac,że może bym sie za siebie wzięła itp..Tak,że w tym względzie trzeba się zdac na siebie..A co do środy to jestem przekonana,że cokolwiek nie założysz będziesz wyglądała ślicznie |
|
|
|
|
#2483 |
|
♥
|
eh a ja cos sie źle czuje głowa mnie bardzo boli... ide sie położyc i raczej juz tutaj dzisiaj nei powróce dobranoc
|
|
|
|
#2484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobranoc 16 dzien minął ![]() A TŻ-towa mama kupiła takie pyszne wafelki. Coś w stylu knopersa, ale.. nie tknęłam W lodowce ciasto bananowa oblane czekoladą i na to bita smietana.. też mnie nie rusza.Ten tłusty czwartek |
|
|
|
|
#2485 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a przperaszam co do budyniu.. to mozna czy nie?
|
|
#2486 |
|
Wtajemniczenie
|
dubel....przepraszam
fotografia wykorzystana dzieki uprzejmości ~kalasznikova http://www.digart.pl/praca/422738/Sl..._portrait.html VIVA! Akcja dla zwierząt! http://www.viva.org.pl/index.php?id=strona_glowna ![]() Malum est in necessitate vivere, sed in necessitate vivere necessitas nulla est. |
|
|
|
#2487 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziś 28 dni i jest oki...było wczoraj kuszenie u babci ptasim mleczkiem ale dałam rade się powstrzymać nie widze efektów a już lada moment minie miesiąc.... zabieram się za ćwiczenia na brzuszek ...może to mnie zmobilizuje bo sama jazda na rowerku to chyba za mało chce już wiosne ..będzie można biegać i jeździć na moich ukochanych rolkach !!!!!!!!!!!!!!!!!! przy takiej pogodzie moja mobilizacja spada diametralnie
fotografia wykorzystana dzieki uprzejmości ~kalasznikova http://www.digart.pl/praca/422738/Sl..._portrait.html VIVA! Akcja dla zwierząt! http://www.viva.org.pl/index.php?id=strona_glowna ![]() Malum est in necessitate vivere, sed in necessitate vivere necessitas nulla est. |
|
|
|
|
#2488 |
|
Zadomowienie
|
Dzień nr 43
I 1 dzień nowego semestru Boże ja nie wyrobie w tej szkole dzisiaj...
|
#2489 |
|
♥
|
witam z rana
Brenda budyn bez cukru chyba jest dozowlony jak pamietam ![]() moniqa ja dzisiaj zaczełam ferie a nowy semestr zaczełam juz tydzien temu...lilu ghratuluje wiesz na efekty niestety trzeba cierpliwie czekaca mnie okropni boli głowa i żołądek ![]()
|
|
|
|
#2490 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam ferie
![]() I 17 dzień |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:34.

No to ja tym bardziej nie jem 

Wydaje się, że czekolady tylko trochę a wieczorem patrzę to całej tabliczki nie ma
A cukierków ile... Lepiej nie myśleć ile to kalorii 

Po prostu dość ładne zdjęcie
do 51 dlatego, że zaczęłam ćwiczyć a do 49 to wina kilku ostatnich dni, gdzie ilość mojego jedzenia była duuuuuuuużo za mała...