![]() |
#2461 |
Zadomowienie
|
Dot.: jak schudnąć?
Dziewczyny witajcie
![]() Neska,dzięki za komplement ale są miejsca gdzie mam trochę za dużo ![]() Taka taka nie dostałam jeszcze nic ![]() ![]()
#2462 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2463 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2464 |
Zadomowienie
|
Taka taka, Toogra czekam na Wasze fotki.
![]()
#2465 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2466 |
Zakorzenienie
|
Niko wysłałm wczoraj, tylko się nie podpisałam, ale taka starsza blondynka to ja (z kieliszkiem białego wina)
Nesko dostałm Twoje zdjęcia ![]() wyglądasz na pełną życia, znającą swoją wartość dziewczynę, a figurka.... zazdroszczę ![]() pozdrawiam Was ![]() Toogra, do Ciebie też wysłałam |
![]() ![]() |
![]() |
#2467 |
Zakorzenienie
|
ja też mam wrażenie że Cię znam
|
![]() ![]() |
![]() |
#2468 |
Zakorzenienie
|
lewek cholera nie uwierzysz zawsze chciałam być brunetką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2469 |
Zakorzenienie
|
Cześć Laski!
![]() Wszystkie jesteście piękne i szczupłe!!! Nesko, tylko musiałabyś się liczyć z tym, że brunetki (chyba większość) mają takie czarne włoski...prawie wszędzie... ![]() ![]() ![]() Nikuś, a Ty też szczupła laska jesteś! Kłamczucho! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2470 |
Zakorzenienie
|
Nesko wyobrażłam sobie Ciebie włśnie jako brunetkę, chyba nik mnie zmylił, neska-kawa-czarna
nie wiem skąd? wiekowo to się chyba trochę mijamy, Ty młodziutka jesteś ![]() a może przypominasz mi jakąś aktorkę piosenkarkę? nie wiem ja dziś urządzam przyjęcie, kupa roboty, nie powinnam wogóle komputera otwierać, ale zawsze się z Wami mijam, więc chociaż dziś spróbuję zaglądać i coś napisać Lewek wysyłm zdjęcia |
![]() ![]() |
![]() |
#2471 |
Wiedźma
|
Wy wszystkie jesteście kłamczuchy!
Nie jestem żadnym szkieletorem - wyglądam właściwie tak samo, jak Wy. Co za baby! ![]() ![]() Taka Taka - wysłałam Ci mój adres na PW. I w związku z tym liczę na "coś". ![]()
![]() |
#2472 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2473 |
Zakorzenienie
|
!
Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2007-02-10 o 12:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2474 |
Zakorzenienie
|
!
Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2007-02-10 o 12:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2475 |
Zakorzenienie
|
!
Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2007-02-10 o 12:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#2476 |
Zakorzenienie
|
[
Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2007-02-10 o 12:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2477 |
Zakorzenienie
|
!
Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2007-02-10 o 12:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#2478 |
Zakorzenienie
|
[
Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2007-02-10 o 12:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2479 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2480 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Widziałam zdjęcia. Jesteś w sam raz! ![]() Pod każdym względem! ![]() Odwdzięczyłam się.
![]() |
#2481 |
Zakorzenienie
|
![]() coś się u mnie popieprzyło ![]() spróbuję to pokasować |
![]() ![]() |
![]() |
#2482 |
Wtajemniczenie
|
Kochane Moje Dziewczyny,
zajrzałam na chwilę - dosłowną, bowiem korzystam gościnnie zupełnie z komputera. Przez weekend niestety nie będę miała możliwości do was zajrzeć, a w poniedziałek ciąg dalszy pzreprowadzki w pracy (co doprowadza mnie do szału z różnych względów, ale cóż takie warunki i niestety pzrze jakiś czas nie będę miała swojego pokoju, tylko będę miała towarzystwo - co wcale mi sie nie uśmiecha - z różnych powodów - tym bardziej, że moja twórcza praca wymaga totalnego skupienia i możliwości pracy w samotności) ale takie życie. Kochane , nie wiem, czy będę mogła zajrzeć nawet we wtorek, bowiem cały sprzęt mi odłączą, a termin jego podłączenia jest zagadką. Nie zapominajcie o mnie Najpiękniesze Dziewczyny Świata. Mam nadzieję, że pzreślećie mi swoje zdjęcia - gdybyście chciały zobaczyć mnie , to Sabbath - w swojej wielkiej dobroci - pokaże Wam mnie na minutkę. Sabath Kochana, przepraszam Cię za te prośby i dodatkowy problem, ale może kiedys się nauczę. Kochane pzrepraszam za nieskładne mysli, ale nie jestem u siebie. Nikuś jesteś Piekna i bardzo szczupła, to chyba tylko ja musze się w tym towarzystwie odchudzac. Całuję was i nie zapominajcie o m |
![]() ![]() |
![]() |
#2483 |
Wtajemniczenie
|
Sabbath Kochana,jeśli mozesz to pokaz lub pzreślij Dziewczynom moje zdjęcie., ale gdybys umieszczala, to bardzo prosze pozbadz sie ich w szybkim tempie.
Kochana postaram Ci sie wyslac zdjecia Mojego Syneczka, ja tylko bede miala mozliwosc skorzystania ze swoich komputerow - w domu, lub w pracy. Caluje Cie Kochana |
![]() ![]() |
![]() |
#2484 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Ha! Wydrukuję to sobie! Albo lepiej wyślę linka wszystkim, którzy twierdzą, żem wredna. Czyli wszystkim. ![]() Ależ oczywiście, że tak wzięta pod włos (mrrraaaał) będę zamieszczała zdjęcie na każde żądanie i to w podskokach! Teraz? Już? ![]() Edit: Usunęłam, na życzenie wrzucę ponownie.
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2007-02-10 o 15:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2485 |
Wtajemniczenie
|
A jeszcze pomyslałam Kochane Dziewczyny, może Nika lub Lewek, czy mara mają jeszcze zdjęcia Mojego Syneczka, ktore Im pzresąłłąm. dziewczynki jeśli byście je miały, to bardzo prosze pzreślijcie je Sabbath.
Dziekuje Wam za pomoc i bardzo boleję nad faktem, że musze Wam opuścić na kilka dni. Całusy nie zapominajcie o mnie. Bede tesknila. Dorinko, odezwij sie. Juz odrywaja mnie od klawiatury |
![]() ![]() |
![]() |
#2486 | |
Wiedźma
|
Cytat:
O kurczę! Kilka dni bez Świtezianki?! ![]() Poschniemy tu z tęsknoty! ![]() Świtezianko - istnieją kawiarenki internetowe!
![]() |
#2487 |
Wtajemniczenie
|
Sabbath Kochana,
nie dałam się oderwać od klawiatury, gdy zobaczyłąm Twoje słowa! Kto zaś śmie twierdzić, że Ty wredna jesteś? Przecież biała bronią władasz, skruć takiego o głowę. Dementuję i donosze wszem i wobec - Sabbath jest cudowną kobietą, pełna ciepła, pozytywnych uczuc i wielkiej mądrości, a dodatkowo jest zjawiskowo piękna - można to przeczytac w każdym linku. I uświadamiam wszystkich, iż nie jest to żadna z metod socjotechnicznych. Teraz juz moge spokojnie dac oderwać się od komputera i dac sie wyrzucić z mieszkania znajomych. Sabbath Kochana, wyrzuć prosze potem to zdjęcie, by nie narażac bliźnich na szok. Jak któras z naszych Cudownych Dziewczyn będzie jeszcze chciała zetknąć się zmoja szczurzą gębą, to zamiescisz jeszcze na chwilę. Całuję |
![]() ![]() |
![]() |
#2488 |
Zakorzenienie
|
wywala mnie z forum, coś mi się psuje
śliczne jesteście |
![]() ![]() |
![]() |
#2489 |
Wtajemniczenie
|
Sabbath Kochana,
wiem, że istnieja kawiarenki internetowe, ale czy wyobrazasz sobie taką nadętą babę jak ja, chodzącą jakoby kij połknęła od szczotki i podrobioną makijażowo - w kawiarence internetowej? Przecież niewinni ludzie by popadlai z konieczności pzrebywania w moim ohydnym towarzystwie.. A tak poważnie Kochana, bede szukała jakiejś możliwości komunikacji z Wami, niestety Kochanie mama wiele takich obowiązków, ktore nie pzowalaja mi na spędzanie czasu w takiej formie jaką ja sobie wybiorę. Ale o tym już innym razem. Całuję Cię Kochana |
![]() ![]() |
![]() |
#2490 |
Wtajemniczenie
|
Taka Taka Kochana, a ja Ciebie nie widziałam i jeszcze teraz dodatkowo musze Was na kilka dni opuścic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:53.