|
|
#2461 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Śmiechostki biżuteryjne :)
Cytat:
Teraz idę czytać komentarze w galeriach, toż tam jest kopalnia śmiechostek! |
|
|
|
|
|
#2462 |
|
Zakorzenienie
|
Co do neutrali to mi się też oberwało i to dwa do tej pory - jeden za to, że "bigle niewygodne"... Tia... Oczywiście poza tym kolczyki śliczne... Jak byk były bigle obfocone razem z kolczykami i nie widzę żadnego problemu w wymienieniu, co zresztą napisałam, ale było już po fakcie. Drugi neutral oberwałam za to, że mi się źle zemaliowały kolczyki (moja pierwsza próba z emalią chyba) i okazała się być za miękka (moja wina). No ale poprawiłam kolczyki, dałam im nową emalię i wszystko było ok, no ale neutral dostałam, o dziwo z opisem całej sytuacji
- pocieszam się, że to w gruncie rzeczy pozytywna opinia o moim podejściu do klienta. Ale i tak oba neturalne przeżywałam jak mrówka okres i mój facet mnie "stawiał do pionu" .A co do tej oksydowanej bransoletki to też czytałam ten komentarz w galerii i myślałam, że UMRĘ ze śmiechu. Naprawdę boskie ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2463 |
|
Raczkowanie
|
Biżu dentystyczna http://www.joemonster.org/art/12988/...a_dentystyczna
|
|
|
|
|
#2464 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
PS: Pomysłowe
|
|
|
#2465 |
|
Rozeznanie
|
To ja dodam cosik też
http://prototyp.pl/item/8787_bransol...rodzaju-1.htmlA to jakby ktoś jeszcze nie miał pomysłu na prezent! dobre! http://prototyp.pl/item/8697_krowkow...wiateczny.html Edytowane przez agnieszkamundra Czas edycji: 2009-12-15 o 22:16 |
|
|
|
|
#2466 |
|
Zakorzenienie
|
Znajomy przysłał mi dziś link do tego. Zawieszki na sutki
Osoba ta posiada na aukcjach również inne dziwne biżuty ;] Uwaga, tylko dla pełnoletnich :P |
|
|
|
|
#2467 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Padłam!!!
|
|
|
#2468 |
|
Rozeznanie
|
dobre! niesamowite pomysły to ludziska mają!
|
|
|
|
|
#2469 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2470 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie dlatego, że wykonane z kamieni szlachetnych...
|
|
|
|
|
#2471 |
|
Rozeznanie
|
Zauważyłam
|
|
|
|
|
#2472 |
|
Przyczajenie
|
a mnie rozśmieszyło i trochę zaniepokoiło w pewnej galerii takie coś http://brocante.pl/sklep/szczegoly/p...388-komplet-wr
Rozumiem, że to zamówienie, ale dlaczego bez zdjęcia....., przecież to tylko reklama, a tak......rzuca cień, że jest to jakiś pomysł innego twórcy, zrobiony na zamówienie. Takie moje spostrzeżenie, a co wy na to? |
|
|
|
|
#2473 |
|
Zakorzenienie
|
Równie dobrze komplet mógł być robiony na prezent i klientka nie chciała żeby przed podarowaniem osoba obdarowana znalazła zdjęcie, bo może obserwuje prace Avadory i jest taka możliwość. Chociaż taki brak jakiegokolwiek zdjęcia żeczywiście dziwnie wygląda. Możnaby zrobić takie zdjęcie czy szczegół żeby całości nie można się było domyśleć.
|
|
#2474 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poza tym myśle ża avadora ma na tyle rozpoznawalny własny styl że nie bawiłaby się w podrabianie cudzych prac na zamówienie
|
|
|
#2475 |
|
Rozeznanie
|
Ale nie rozumiem, po co takie coś umieszczać w galerii?
|
|
|
|
|
#2476 |
|
Zadomowienie
|
Ktoś zamówił coś właśnie przez galerię i tylko przez galerię może dość do transakcji. Wiele razy widziałam tego typu zamówienia - bez zdjęć właśnie (np. Paka) i szczerze powiem, że ja nie widzę w tym nic złego. Zdarza się, że mimo informacji o wykonaniu za zamówienie, ktoś podkupuje pracę. A kota w worku to raczej nikt nie kupi
- stąd brak zdjęcia.
|
|
#2477 |
|
Zadomowienie
|
bo jesli zamowienie przyszło przez galerie to musiała cos umieścic by sprzedać- proste. Jesli klient nie chciał by osoba obdarowana wiedziała co dostanie musiała zamieścić taką tablice-dogadanie się z klientem poza galerią łamało by regulamin i groziło wykluczeniem z galerii...nie rozumiem o co ten cały szum i dziwne spekulacje- na jej miejscu zrobiłabym dokładnie tak samo gdybym dostała nietypowe zamówienie przez galerie-klient dostanie zdjęcia na PW a osoba obdarowana ma niespodziankę
![]() edit: widze że rusałka mnie uprzedziła z wyjasnieniem
Moje próby z drucikami Moje decoupage blog ,,Rób to co lubisz a nigdy nie będziesz pracował"Konfucjusz Edytowane przez Reverie1 Czas edycji: 2009-12-21 o 13:34 |
|
|
|
|
#2478 |
|
Przyczajenie
|
no wiesz, styl stylem, ale wiele razy była posądzana o różne "inspiracje", stąd sie zastanawiam
![]() Poza tym, jezeli to prezent, to przecież osoba obdarowywana nie wie, że to dla niej Na galerii nie widać kto kupuje!
|
|
|
|
|
#2479 |
|
Zadomowienie
|
ło matko...normalnie spiskowa teoria dziejów! moze po prostu napisz do avadory i niech ci przysle zdjęcia tych kompletów (bo dwie takie sprzedaże były) i bedziesz mogła dalej dochodzic czy popełniła plagiat czy nie.....Wiesz- rzucanie takich oskarżeń czy chocby sugestii na publicznym forum bez dowodów jest dla mnie conajmniej niesmaczne- gdyby ktos mnie taki numer wycioł i spekulowal w ten sposób na temat moich prac za moimi plecami byłabym nieźle wkurzona- ty chyba też prawda?
|
|
#2480 |
|
Przyczajenie
|
spokojnie, po to jest forum, różne tematy tu poruszacie, mnie akurat to zastanowiło i trochę rozbawiło
Bez przesady aż tak ciekaw nie jestem Na tym forum było juz głośno, z tego co pamietam o tej Pani ale nie broniła się jakoś, a prace szybko usuneła. I póki co nie oskarżam tylko zastanawiam się. Nie sądziłem, że Ciebie akutat to tak poruszy
|
|
|
|
|
#2481 |
|
Rozeznanie
|
rusa1ka, Reverie1 - dzięki za wyjaśnienia, nie jestem zorientowana w zasadach pracy galerii.
|
|
|
|
|
#2482 |
|
Zakorzenienie
|
Co do Avadory to ja bym plagiatów tam żadnych nie widziała
. Dziewczyna po prostu nie chciała, żeby było widać, że powtórzyła dwie swoje prace, bo to trochę łyso jak ktoś chce być postrzegany jako robiący pojedyncze egzemplarze. WR to jej wcześniejszy wzór "Wild Roses", a SF to "Savage Flowers". Moim zdaniem ot i cała tajemnica. Jeśli plagiat, to co najwyżej z samej siebie .
|
|
|
|
|
#2483 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2484 | |
|
www.dulcedo.pl
|
Cytat:
|
|
|
#2485 |
|
Zakorzenienie
|
Nie tylko Tobie
![]() Ale swoja droga opis wyglada bardzo nieprofesjonalnie - mimo calej mojej sympatii dla Meduski i jej prac, ale mogla zadac sobie trud chocby rozeznania sie wsrod innych bizuteryjek czy one znaja nazwe kamienia
|
|
#2486 |
|
Zakorzenienie
|
eee tam. Dla mnie to z humorem jest
Wcale nie wydaje mi się nieprofesjonalne. Więcej luzu Meduska w ogóle ma dystans do tego co robi.
|
|
|
|
|
#2487 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz, ale i Klienci sa rozni..
|
|
#2488 |
|
Raczkowanie
|
Ot, taki tam... bestsellerek
|
|
|
|
|
#2489 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#2490 |
|
www.dulcedo.pl
|
http://img.pakamera.pl/wire-wrapping...44_mainpic.img koniec z popsutymi biglamie, nie wiem czy było, ale niezła metaloplastyka. Może kogoś zainspiruje
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:59.

jestem również

- pocieszam się, że to w gruncie rzeczy pozytywna opinia o moim podejściu do klienta. Ale i tak oba neturalne przeżywałam jak mrówka okres 

Padłam!!!

pewnie dlatego, że wykonane z kamieni szlachetnych...