wszystko o marce BERSHKA - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-02-07, 20:58   #2461
Catalina21
Raczkowanie

Dot.: wszystko o marce BERSHKA

Cytat:
Napisane przez anulkasloneczko Pokaż wiadomość
pomocy, zlozylam w niedziele zamowienie na bershce. jednak dzis zobaczylam że są dostepne bezrekawniki ktore bardzo chcialam, ze w dniu zamoweinia ich nie bylo. i anulowalam teraz owe zamowienie, aby zamwoeic jeszcze raz ale tym razem dodatkowo jeszcze te bezrekawniki. ale nie jestem pewna czy dobrze zrobilam? anuluja mi te zamoweinie i nie pobiora pieniedzy z karty??
Jeśli anulowałaś zamowienie to zwrócą Ci kasę na konto z ktorego placiłaś. Tak naprawde to kasa jest pobierana z karty chwile przed dostarczeniem zamówienia (np. ja zamawialam 1.02, dzisiaj dostalam info ze moge oderac rzeczy i kase tez dopiero dzis sciagneli z konta), w momencie złozenia zamówienia suma do zaplacenia jest "blokowana/zamrazana" na karcie (u mnie w banku nazywa sie to blokada na karcie), jesli anulujesz zam. to kasa zostaje "odblokowana" w ciagu kilku dni, zalezy od banku. pzd

Cytat:
Napisane przez Fionaaa Pokaż wiadomość
www.bershka.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/bershkapl/pl/bershka/155121/172562

Dziewczyny, możecie coś powiedzieć o tych rzeczach, czy warto je kupować?
Ja mam ten swetr i go uwielbiam jest bardzo wygodny i mimo ze nie za gruby to cieplutki (ma domieszke welny). Właściwie to mam 2, najpierw kuilam pasiak jeszcze za 34,90 a w zeszłym tyg dokupilam fioletowy za 29,90. Tylko dla mnie rozmiarówka jest troche skopana, normalnie raczej nosze L-ki, i tak tez wg tabeli rozmiarów powinnam brac w Bershce ale te swetry pasuja M-ki.

BTW jak wygląda sprawa z rozmiarowką tych płaszczyków, standardowa?sugerowac sie tabelą rozmiarow??Bede wdzięczna za opinie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 6701085600_1_1_1.jpg (70,3 KB, 13 załadowań)

Edytowane przez Catalina21
Czas edycji: 2012-02-07 o 21:40
Catalina21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-07, 21:40   #2462
sarong
Rozeznanie

Dziewczyny online są dostępne w tej chwili jasnopopielate trencze - S i L

sarong jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-08, 03:18   #2463
darejka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anulkasloneczko Pokaż wiadomość
pomocy, zlozylam w niedziele zamowienie na bershce. jednak dzis zobaczylam że są dostepne bezrekawniki ktore bardzo chcialam, ze w dniu zamoweinia ich nie bylo. i anulowalam teraz owe zamowienie, aby zamwoeic jeszcze raz ale tym razem dodatkowo jeszcze te bezrekawniki. ale nie jestem pewna czy dobrze zrobilam? anuluja mi te zamoweinie i nie pobiora pieniedzy z karty??
zamówienie anulują, pieniędzy nie pobiorą (ale będziesz miała nadal blokadę na karcie - chyba przez dwa tygodnie od zamówienia i dopiero po tym czasie zniknie i pieniądze wrócą na konto do swobodnego wykorzystania)

darejka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-08, 09:35   #2464
aagusiaa88
Zakorzenienie

pytanie za 100pkt.... dlaczego nie moge czegos zamowic? wczoraj normalnie zamowienie przechodzilo, a od wczoraj wieczorem juz nie. czy jest jakis limit, ze mozna jednoczesnie zlozyc np. 2 zamowienia, albo cos??
aagusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-08, 12:46   #2465
iwona200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fionaaa Pokaż wiadomość
Hmm... nie mam Bershki w pobliżu jak już pisałam, więc pocztą zwrócić rzeczy, a chyba za to nie zwracają kasy? Przynajmniej większość sklepów ma taką politykę

Ponawiam więc: ktokolwiek widział, ktokolwiek wie i coś może na temat powiedzieć
http://www.bershka.com/webapp/wcs/st.../155111/248514

http://www.bershka.com/webapp/wcs/st.../155121/172562

http://www.bershka.com/webapp/wcs/st.../155014/173110

http://www.bershka.com/webapp/wcs/st.../155111/173159

http://www.bershka.com/webapp/wcs/st.../155115/173182
Oni mają "dziwną" politykę, że wypełniasz formularz zwrotu i oni do Ciebie przysyłają kuriera, który to od Ciebie odbiera za darmo. Sama nie korzystałam, ale tak jest napisane w regulaminie i na ulotce, którą sie dostaje razem z zamówieniem.

Mierzyłam ten drugi sweterek, ale dla mnie on po prostu gryzie, a tego nie cierpię

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Catalina21 Pokaż wiadomość
Jeśli anulowałaś zamowienie to zwrócą Ci kasę na konto z ktorego placiłaś. Tak naprawde to kasa jest pobierana z karty chwile przed dostarczeniem zamówienia (np. ja zamawialam 1.02, dzisiaj dostalam info ze moge oderac rzeczy i kase tez dopiero dzis sciagneli z konta), w momencie złozenia zamówienia suma do zaplacenia jest "blokowana/zamrazana" na karcie (u mnie w banku nazywa sie to blokada na karcie), jesli anulujesz zam. to kasa zostaje "odblokowana" w ciagu kilku dni, zalezy od banku. pzd

Ja mam ten swetr i go uwielbiam jest bardzo wygodny i mimo ze nie za gruby to cieplutki (ma domieszke welny). Właściwie to mam 2, najpierw kuilam pasiak jeszcze za 34,90 a w zeszłym tyg dokupilam fioletowy za 29,90. Tylko dla mnie rozmiarówka jest troche skopana, normalnie raczej nosze L-ki, i tak tez wg tabeli rozmiarów powinnam brac w Bershce ale te swetry pasuja M-ki.

BTW jak wygląda sprawa z rozmiarowką tych płaszczyków, standardowa?sugerowac sie tabelą rozmiarow??Bede wdzięczna za opinie
Ja mierzyłam S, zwykle noszę w sieciówkach (np. H&M, Zara) XS i była na mnie dobry, a nawet nie obraziłabym się gdyby był ciut mniejszy Jutro prawdopodobnie odbieram niebieski to moge podać wymiary.

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

Cytat:
Napisane przez sarong Pokaż wiadomość
Dziewczyny online są dostępne w tej chwili jasnopopielate trencze - S i L
Ajjj dzisiaj przeczytałam i juz wyprzedane
iwona200 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-08, 13:35   #2466
lizawietta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aagusiaa88 Pokaż wiadomość
pytanie za 100pkt.... dlaczego nie moge czegos zamowic? wczoraj normalnie zamowienie przechodzilo, a od wczoraj wieczorem juz nie. czy jest jakis limit, ze mozna jednoczesnie zlozyc np. 2 zamowienia, albo cos??

hmm... jedynie co mogę powiedzieć to, że ja dziś złożyłam zamowienie i przedwczoraj też i nie było zadnego problemu. Patrzyłam i nic nie ma o tym, ze sa jakies limity zamówien, moze probuj jeszcze
lizawietta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-08, 13:41   #2467
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lizawietta Pokaż wiadomość
hmm... jedynie co mogę powiedzieć to, że ja dziś złożyłam zamowienie i przedwczoraj też i nie było zadnego problemu. Patrzyłam i nic nie ma o tym, ze sa jakies limity zamówien, moze probuj jeszcze
przed chwila probowalam zamowic legginsy i tez mi blad wyskakuje... nie wiem o co chodzi bezsens jakis. odpuszczam, widocznie ani te rozowe ani te legginsy nie sa mi przeznaczone
Stary 2012-02-08, 14:07   #2468
lizawietta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aagusiaa88 Pokaż wiadomość
przed chwila probowalam zamowic legginsy i tez mi blad wyskakuje... nie wiem o co chodzi bezsens jakis. odpuszczam, widocznie ani te rozowe ani te legginsy nie sa mi przeznaczone
możliwe, że jutro jeszcze coś dokupię (dzis juz pustki na koncie) i dam znac czy u mnie dzien po dniu dalo radę zakupić
Stary 2012-02-08, 14:10   #2469
kardashi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _czarny_kot Pokaż wiadomość
kurcze, ja mam 10 cm więcej, więc może być za krótka. a mogłabyś zmierzyć jej długość całkowitą? byłabym wdzięczna
Jak będę wieczorkiem w domu to ją zmierzę

Cytat:
Napisane przez Catalina21 Pokaż wiadomość

Ja noszę zazwyczaj S albo jak jest XS. Ten płaszcz mam S i mógłby być mniejszy

10.11.12 - zapuszczam włosy

kardashi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-08, 14:18   #2470
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
możliwe, że jutro jeszcze coś dokupię (dzis juz pustki na koncie) i dam znac czy u mnie dzien po dniu dalo radę zakupić
no wlasnie nie wiem, bo ja wczoraj robilam 2 osobne zamowienia. najpierw sobie ten plaszcz, a potem jakies 2 h pozniej robilam osobne, bo bralam dla kolezanki bluzke. i wszystko poszlo bez problemu... a wieczorem chcialam dokupic spodnie (czyli 3 zamowienie) i juz mi nie przeszlo. dzisiaj tez nie chce. nie wiem.
Stary 2012-02-08, 14:23   #2471
lizawietta
Zadomowienie

A tak w ogole to co sądzicie o nowej kolekcji? Moim zdaniem super, gorzej tylko z cenami
Stary 2012-02-08, 14:27   #2472
aagusiaa88
Zakorzenienie

jst juz pare takich perelek, ktore mam na oku ta spodnica w przodu z koronka, zakiet
Stary 2012-02-08, 14:30   #2473
kardashi
Zakorzenienie

Cytat:
A tak w ogole to co sądzicie o nowej kolekcji? Moim zdaniem super, gorzej tylko z cenami
Niezła, chociaż jakoś nie zachwyca aż tak bardzo.

Podobają mi się na pewno kolory.
Kilka bluzek, które planuje kupić, marynarka, którą już kupiłam.. i tyle

Stary 2012-02-08, 14:32   #2474
iwona200
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie się sporo podoba, szczególnie sukienki, ale raczej i tak nic nie kupię w normalnych cenach
Stary 2012-02-08, 14:42   #2475
lizawietta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iwona200 Pokaż wiadomość
Mnie się sporo podoba, szczególnie sukienki, ale raczej i tak nic nie kupię w normalnych cenach
mnie sie podoba taka za 189, ale szczerze to nawet połowy bym raczej nie dała tej kwoty poczekamy do wyprzedaży
Stary 2012-02-08, 14:46   #2476
Catalina21
Raczkowanie

Dzięki dziewczyny za odp w sprawie rozmiarowki
W przyplywie zakupoholizmu wzielam wczoraj niebieski plaszczyk XL, bałam się troche wziąść L bo wg tabeli mogłabym sie w tzw. cycu nie dopiąć. Najwyzej wymienie na L.
Catalina21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-08, 14:54   #2477
iwona200
Zakorzenienie

Cytat:
mnie sie podoba taka za 189, ale szczerze to nawet połowy bym raczej nie dała tej kwoty poczekamy do wyprzedaży
Ta?

http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...uczn.%2Bzamszu
Stary 2012-02-08, 15:21   #2478
lizawietta
Zadomowienie

Cytat:

kupowałyscie cos z online shopu ze stradiego?
Stary 2012-02-08, 15:24   #2479
iwona200
Zakorzenienie

Cytat:

Ja tak A co?
Stary 2012-02-08, 15:28   #2480
lizawietta
Zadomowienie

Cytat:
Ja tak A co?
to prawda, że nie moge na rzeczy z wyprz wziac opcji dostawa do sklepu? bo w sumie same rzeczy które chce wziac kosztuja 26zł, a przesylka 15zł to srednio sie to kalkuluje:/
Stary 2012-02-08, 15:36   #2481
iwona200
Zakorzenienie

Cytat:
to prawda, że nie moge na rzeczy z wyprz wziac opcji dostawa do sklepu? bo w sumie same rzeczy które chce wziac kosztuja 26zł, a przesylka 15zł to srednio sie to kalkuluje:/
Nie. 2 dni temu kupiłam 3 paski z wyprzedaży i normalnie wzięlam opcje dostawa do sklepu.
Stary 2012-02-08, 15:39   #2482
lizawietta
Zadomowienie

Cytat:
Nie. 2 dni temu kupiłam 3 paski z wyprzedaży i normalnie wzięlam opcje dostawa do sklepu.
oo, to super ubzdurało mi sie cos widocznie
Stary 2012-02-08, 17:58   #2483
Kina Marcepanowa
Raczkowanie

Dziewczyny, dostanę gdzieś jeszcze te buty w r. 36?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5565031040_1_1_3.jpg (15,8 KB, 7 załadowań)
Kina Marcepanowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-08, 20:23   #2484
Hedvigis
Zakorzenienie

Cytat:
Ja kupiłam żakiet za 139 zł, ale ze względu na to, że jest super skrojony i dobrze leży, zastanawiam się nad sukienką, 99 zł, dużo nie dużo, ale mam przez cenę właśnie dylemat
Hedvigis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-09, 09:49   #2485
panna__em
Raczkowanie

Cytat:

ja kupowałam jakoś na początku stycznia i byłam bardzo zadowolona
gdyby nie święto Trzech Króli to na zamówienie czekałabym w sumie 3 dni, bo zamawiałam we wtorek wieczorem. A tak dostałam po długim weekendzie. Oddawałam później jeden sweterek w sklepie i bez problemu mi przyjęli, na zwrot kasy czekałam w sumie 2 dni także szybko.

ja natomiast mam pytanie jeśli chodzi o Bershkę.
zamówiłam przedwczoraj rano marynarkę, kasę pobrali/zablokowali i po godzinie dostałam e-mail, że dziękują za zaufanie itd. (to chyba potwierdzenie zamówienia?), do dzisiaj moje zamówienie jest w realizacji, a z tego, co wyczytałam to dopiero kiedy dostanę drugi e-mail moje zamówienie zostanie wysłane. Trochę długo się czeka w porównaniu do Stradiego, gdzie zamówienie wyszło z magazynu już na drugi dzień...

ile czekałyście mniej więcej na tego drugiego e-maila, czyli info o wysyłce i czy jak już wyślą rzecz to szybciej to idzie? gdybym dzisiaj dostała e-mail dot. wysyłki to jest szansa, że dostanę marynarkę jeszcze jutro?
panna__em jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-09, 09:58   #2486
sanita1985
Rozeznanie

ja jak zamawiałam w listopadzie to czekałam 3 dni... tydzień temu zrobiłam dwa zamówienia i cały czas mam napisane w realizacji... dzwoniłam wczoraj do bershki i dziewczyna mi powiedziała ze sa przerażeni ilościa zamowien ...ale powiedziała mi ze dzis sie postaraja wysłać...
sanita1985 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-09, 10:16   #2487
panna__em
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sanita1985 Pokaż wiadomość
ja jak zamawiałam w listopadzie to czekałam 3 dni... tydzień temu zrobiłam dwa zamówienia i cały czas mam napisane w realizacji... dzwoniłam wczoraj do bershki i dziewczyna mi powiedziała ze sa przerażeni ilościa zamowien ...ale powiedziała mi ze dzis sie postaraja wysłać...

o kurcze tydzień? to sobie poczekam

dobrze, że marynarkę kupiłam z myślą o wiośnie no, ale w sumie to wolałabym nie czekać tyle.
panna__em jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-09, 10:19   #2488
ckin2u
Zakorzenienie

fajna nowa kolekcja... ale ceny chociaz moglobyc gorzej, tak czy siak czekam do wiosny z zakupami
ckin2u jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-09, 11:58   #2489
kardashi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez panna__em Pokaż wiadomość
ja kupowałam jakoś na początku stycznia i byłam bardzo zadowolona
gdyby nie święto Trzech Króli to na zamówienie czekałabym w sumie 3 dni, bo zamawiałam we wtorek wieczorem. A tak dostałam po długim weekendzie. Oddawałam później jeden sweterek w sklepie i bez problemu mi przyjęli, na zwrot kasy czekałam w sumie 2 dni także szybko.

ja natomiast mam pytanie jeśli chodzi o Bershkę.
zamówiłam przedwczoraj rano marynarkę, kasę pobrali/zablokowali i po godzinie dostałam e-mail, że dziękują za zaufanie itd. (to chyba potwierdzenie zamówienia?), do dzisiaj moje zamówienie jest w realizacji, a z tego, co wyczytałam to dopiero kiedy dostanę drugi e-mail moje zamówienie zostanie wysłane. Trochę długo się czeka w porównaniu do Stradiego, gdzie zamówienie wyszło z magazynu już na drugi dzień...

ile czekałyście mniej więcej na tego drugiego e-maila, czyli info o wysyłce i czy jak już wyślą rzecz to szybciej to idzie? gdybym dzisiaj dostała e-mail dot. wysyłki to jest szansa, że dostanę marynarkę jeszcze jutro?
nie wiem ile czekałam na meile, bo w sumie nie patrzyłam, ale na przesyłkę czekałam ok tygodnia. raz zamówiłam w niedziele miałam w piątek. potem zamówiłam w czwartek i w czwartek następny miałam.

Stary 2012-02-09, 12:05   #2490
lizawietta
Zadomowienie

Pisałam tez na wątku o Stradim, ale może tu sie ktos wypowie , mam rpoblem z zamowieniem w online shopie w Stradim.jak chce wybrac opcje do domu to jest ok,ale nie moge dodac sklepu w ktorym chce odebrac zamowienie klikam i wyskakuje ta mapa i trzeba wpisac miasto i w ogole nic sie nie dzieje :/obok tej mapy mam taki czarny kwadrat nie wiem , o co chodzi
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości