![]() |
#2461 | |
Raczkowanie
|
Dot.: .:: Zelixa::.
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2462 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do samego leku to jest pewna różnica między osobą ważącą 100 kg a 60 kg. Jak sama nazwa wskazuje "Lek" jest substancją, która ma wyleczyć, w tym przypadku ma wyleczyć naszą otyłość, która zagraża zdrowiu i życiu i nie bierzemy tego leku bo to fajny cukierek, lecz po to by odciążyć stawy, serce i inne narządy i w naszym przypadku jakikolwiek obciążający sport jest wręcz zakazany (możemy sobie poniszczyć stawy), więc ten LEK jest właśnie po to byśmy doprowadziły się do stanu,w którym będziemy mogły nie tylko dietą działać, do stanu, w którym lek nie będzie już potrzebny i można będzie ćwiczyć by spalić to co jeszcze pozostało. Stosowanie leku powinno mieć wskazania stricte medyczne a nie wyłącznie estetyczne. Do prawdy, nie rozumiem Twoich pobudek, jak byk masz w ulotce napisane: lek na otyłość, a się tu szarpiesz nie wiadomo po co i w imię czego. Chcesz sobie brać lek na otyłość to proszę, Twoja sprawa, ale dobrze byś nie propagowała tu niewłaściwych zachowań typu branie Zelixy dla zrzucenia 5 kg, bo może nie wiesz, ale ktoś się może zasugerować Twoimi wypowiedziami i narazić na uszczerbek zdrowia, a po co.
![]() |
#2463 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2464 |
Przyczajenie
|
Podpisuję się pod Waszą opinią dziewczyny... nie rozumiem , co to za nadwaga lub otyłość 4-6kg. To można biegiem spalić przez ćwiczenia, mniejszą ilość jedzenia no i posiłki do 17.00 max 18.00godz... Trzeba mieć odrobinę wyobraźni i tyle !!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2466 |
Rozeznanie
|
oj kobitki nie denerwujcie sie tak bo złość piekności szkodzi ;-))) a one niech sie truja na własne zyczenie ....My bedziemy laski a one beda latac po lekarzach bo zelka zniszczy in organizm ;-PP
#2467 |
Rozeznanie
|
Opwiem Wam jak moj kochajacy maz ladnie mnie zakomplementowal. Zanim jednak zaczne napisze, ze w Angli jest bardzo duzo bardzo grubych oblesnych kobiet, niezadbane, tluste wlosy, wojskowe zeby. Niektore sa sliczniutkie ale grubiutkie(tu jest duzo sklepow gdzie mozna fajne ciuchy kupic nawet w duzych rozmiarach). Potocznie polscy faceci mowia na nie 'materace'.
wracam wiec do glownego tematu Lezymy sobie na dywanie,dziewczynki przegladaja ksiazeczki ja leze na brzuchu i tlumacze dziewczynka co jest w ksiazeczkach. Milosz polozyl sie w poprzek opierajac glowe na mojej pupie (zawsze sie nia zachwycal i mowil, ze ma fajny ksztalt) i mowi ale masz fajna sprezysta pupcie (ja odpowiadam - tak oczywiscie sprezysta z tona tluszczu), a on nato naprawde sprezysta jak taki materac troche niedodmuchany. Na to ja zartobliwie - no dziekuje Ci mezu ja tu sie kurcze staram od ust sobie odejmuje a ty mi mowiesz, ze jestem jak materac i to jeszcze niedodmuchany ![]() Potem sie pyta co Ci zrobic na kolacje - nic jestem materacem nie moge sie opychac Moze chcesz capuchino - nie jest tuczace. I teraz gdy tylko ma jakies uwagi, ze przesadzam z odchudzaniem to mu przypominamto, ale on zawsze sie upiera, ze nie to mial na mysli. Trzymajcie sie i milego dnia.
![]() |
#2468 |
Przyczajenie
|
DO Meliameli :Jak długo zrzucasz kilogramy? Udało Ci już już ponad 8kg...super ... moje gratulacje! A czy dużo ćwiczysz? Ja od czasu do czasu ćwiczę ale przy moich maluchach (4.5 roku-chłopiec i 1.5 -dziewczynka) trudno wygospodarować czas... poza tym jak już ćwiczę to mikrusy skaczą po mnie, przeszkadzają i więcej mamy śmiechu niż ćwiczeń. Pozdrawiam!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2469 |
Przyczajenie
|
Teresko, a Ty już długo walczysz z kilogramami? Mam wrażenie, że po 30stece kilogramów jest się trudniej pozbyć... Nie wiem, ile czasu mi zajmie ale nie poddam się!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2470 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2471 |
Przyczajenie
|
Witam. Widze, ze znacie sie doskonale na wszystkim co moze zafundowac nam zelixa? Biore ja od 1,5 miesiaca, na poczatku waga szybko mi spadla (13kg), niestety od jakis 3 tygodni stoi w miejscu, i zczely sie problemy ze skutkami ubocznymi; na poczatek jestem strasznie spiaca, a do tego ciagle zla? Dziwne, ale prawdziwe, teraz jak by tego bylo malo, zatrzymalo mi sie misiaczkowanie, nie wspomne juz o niesamowitej suchosci w ustach, rozkojarzeniu i szybkim meczeniu sie. Do tabletek od pierwszego dnia zazywania stosuje tez diete rozdzielna. I pytanie- mial ktos takie objawy przy zazywaniu zelixy? Bo jesli nie, musze poszukac innego zrodla moich problemow, albo zwariuje!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2472 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mija 18 dzień bez zeli , funkcjonowanie organizmu wraca do normy, waga stoi, centymetry w pasie i biodrach ubywaja ![]()
![]() |
#2473 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2474 |
Rozeznanie
|
ooooooooooooooo kobitki coś złego sie dzieje na <naszym> forum jakies laski coś nam psuja ,..... moim zdaniem psuja nasz wizerunek
![]()
#2475 |
Raczkowanie
|
witam...a niech łykają tabletki...jak ktoś nie potrafi czytać ulotki...a po drugie to na wszystkich lekach są jakieś uboczne skutki...Na Zeli pisze ich sporo.......ale to lek testowany ..i gdy czujesz sie dobzre nogi nie puchna i takie tam..to łykasz ..a jak nie to odstawiasz .........a ci co nie mają nadwagi ..chcą łykac ..to proszę bardzo...Błagamy tylko o dalsze tu pisane..o waszych ubocznych skutkach...jesteśmy ciekawi czy kosci też da sie odchudzic.......Jolka a Ty wracaj na inne forum ..bo się tu denerwujesz...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2476 |
Przyczajenie
|
Do angelka23: No współczuje, nie miałam takich skutków i oby ich nie było...zrzuciłaś 13kg z jakiej wagi ciała... moje gratulacje. Czy Ty też katowałaś się ćwiczeniami czy nie musiałaś? Pozdrowienia! Anka
#2477 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Od czasu do czasu może napisze o ile ktoś będzie chciał słuchać. ![]()
![]() |
#2478 |
Przyczajenie
|
Teresko, ja też mam z tym problem i raczej nigdy na stałe nie byłam filigranowa
![]()
#2479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2480 |
Wtajemniczenie
|
wysłałam na priw wiadomość
#2481 |
Zakorzenienie
|
#2482 |
Przyczajenie
|
![]()
Cześć dziewczyny.Dziś wzięłam pierwszą tabletkę Zelix 10. 5 m-cy temu urodziłam drugie dziecko-wymarzonego synka i mam do zrzucenia przynajmniej 20 kg. Jestem nowa ,ale mam nadzieję, że już niedługo też będę mogła się pochwalić sukcesami.Dodatkowo zaczęłam stosować dietę 1200kcal.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2483 |
Przyczajenie
|
Hej, no fakt 13 kilo to calkiem sporo, no ale przy mojej wadze(95/170cm) jeszcze drugie tyle mi zostalo. Jak pisalam do tabletek stosuje diete rozdzielna, cwicze jak tylko znajde na to czas, ale to glownie dla przyjemnosci, basen najczesciej, rzadziej aerobik. A w wakacje wciagnelam sie w nordick walking i przeszlam cale beskidy( wtedy dostrzeglam swoja "niepelnosprawnosc" wynikajaca z nadwagi. Zelixe polecila mi znajoma dietetyczka, ale teraz powaznie zastanawiam sie czy nie zrezygnowac???
|
![]() ![]() |
![]() |
#2484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2485 |
Przyczajenie
|
Hejka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2487 |
Przyczajenie
|
![]()
Dzięki bardzo. Mam nadzieję,że się uda
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2488 |
Raczkowanie
|
Witam! jestem tutaj nowa, zaczynam drugi dzień z Zelixą10.. Powiedzcie mi.. czy to jest normalne,że nie czuję zadnych skutków ubocznych? Normalnie śpię, myślę, nic mnie nie boli...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2489 |
Zakorzenienie
|
Czy działanie Zelixy jest takie same jak Meridii????
#2490 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.