|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzamy sie ZDROWO i SKUTECZNIE! (bez diety "cud")
Cytat:
Czyli mam tak jakby za dużo tłuszczu? Moze masz racje. Kiedys tu znalazłam jakis przelicznik na podstawie wymiarów i miałam za duzo tłuszczu. Za mało sie ruszam zdecydowanie. Prawie w ogole!!!! dlatego moze ten tłuszcz mi sie tak odłożył. Bo wage mam normalna przeciez. Tak jak mówisz, dla nas powinno byc to ok.57kg. A ja waże 54kg. Poprostu musze zaczac sie ruszac. I troche tez mniej jesc. Bo co z tego ze jem zdrowo jak w takich ilosciach ze poprotu wspólczuje mojemu żołądkowi ze musi to trawic. Na wakacjach i wczesniej wazyłam 49 lub w porywach 50kg. i wyglądałam wtedy normalnie. Musze powrócic do tej wagi. I to obrałam za mój cel. Dziekuje za podpowiedz |
|
|
|
|
#2462 |
|
Zakorzenienie
|
sieweczka - przykro mi bardzo
moze naprawde nie moze? Mam nadzieje, ze wszystko sie wyjasni ![]() Ps. Dzien doberek wlasnie wrocilam z zakupow
|
#2463 |
|
Wtajemniczenie
|
Chwilka przerwy i dalej wracam do sprzątania, bleee
Jak dobrze, że takie zjazdy rodzinne są rzadko :P Jutro zapewne nie będę się odzywać, nie wiem czy dziś jeszcze... 30 ludzia na głowie Uch...Trzymajcie się wszystkie, buziaki w pysiaki
|
|
#2464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co to za zjazd rodzinny? Z jakiej okazji? POCHWAL SIE
|
|
#2465 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu zalatana i kolejny dzień bez Wiazażu. Powiedzcie mi, czy ze mna jest cos nie tak, czy to inni wydziwiają? No bo, niby się odchudzam i powolutku lecą centymetry ale nie czuję żebym chudła tak jak na początku. Czasem mówię, że muszę zrzucić jeszcze jakieś 3-4 kg to słyszę, że przesadzam, bo przecież jestem chuda i mogłabym jeść normalnie. Ale jak wrócę do sosów z torebek, pierogów, frytek itp to na 100% przytyję, a tego nie chcę. Sama juz nie wiem, odchudzac się czy nie odchudzać. Dla innych jestem szczupła ale dla samej siebie nie
Chyba zaraz złapię jakiegoś doła.Dzisiaj było: 2 kanapki z chudą wedlina i pomidorem, miska muesli z jogurtem, ryż z mieszanką chińska z patelni (paskudztwo- w życiu już tego nie zjem). |
|
|
|
#2466 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam nową kulinarną miłość- makaron razowy! wow- nigdy tego przedtem nie jadłam... zakochałam się
można to jeść codzienie na obiad? pyycha
|
#2467 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zatem wolę cierpieć z dala od tego pysznego jedzonka i walczyć, walczyć o tą swoją wymarzoną figurkę ![]() A'propo walki.. ja nie wiem co dziś i jutro z A6W zrobić bo jestem u TŻ a tu zupełnie nie mam do tego warunków :/ żałuję że nie pomyślałam wcześniej i nie zrobiłam zanim wyjechałam z domu jutro to myślałam że się gdzieś na łąkę wybierzemy... ale dziś nie wiem co wymyślę może na łóżku nie dość że mam okres i jak zawsze potwornie mnie brzuch boli Przez ten brzuch miałam ochotę przerwać ale jak walczyć to walczyć - przy moich dolegliwościach miesiączkowych to ja bym nigdy całego programu A6W nie zrobiła ;/może tym razem się uda
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2469 |
|
Zakorzenienie
|
to w sumie byo "przymróżenie oka".. pewnie by mi się znudził
![]() byłam dziś na wielkich zakupach w markecie kupiłam sobie też zapas wasy zytniej (uwielbiam, jem zamiast chleba), pumpernikiel i brązowy ryż- zapas wegli na dwa tygodnie oprócz tego przeprosiłam się z serkami wiejskimi (nie za bardzo zaa nimi przepadam, ale hmm przekonuje się- nie są takie złe ) nawet mi się to podoba.. nawet nie sądziłam, że jedząc 100-1200 kcal dziennie mozna nie być głodną ech te diety cud, niech ich gęś kopnie
|
#2470 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś pogrzeszyłam, nadprogramowo podjadałam płatki kukurydziane, zjadłam loda 'śnieżke' waniliową i bułe z keczupem
Ale w pore sie nawróciłam, poćwiczyłam Cardio party mix 1 i fat blaster, razem troche ponad 1h intensywnego aerobiku. Może spaliłam chociaż po części te moje grzeszki.Cytat:
Wszystkie części TBW są takie krótkie jak te ze stepem? Która Ci sie najbardziej podoba? ![]() Cytat:
Co ciekawego kupiłaś? Pochwal sie nam Cytat:
Musze kiedyś spróbować, może w następnym tygodniu sobie go zrobie. A on jest jak normalny makaron? Z czym go jecie?
|
|
#2471 |
|
Raczkowanie
|
przestalam stosowac wszelkie diety ..
w koncu chce zyc a nie myslec w ciaz o ktorej mam zjesc dany posilek ![]() czesc
|
|
|
|
#2473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taki normaly makaron tylko koloru kakao kupiłam w auchan i nie był to lubellla fit tylko jakis inny- nazywa się "graham- makaron razowy" skład- mąka razowa, mąka sitkowa, woda
|
|
#2474 |
|
Raczkowanie
|
Podziwiam!
![]() Ja próbowałam schudnąć ale zawsze brakuje mi silnej woli i po tygodniu ćwiczeń mam już dość! A ja chcę schudnąć!!
|
#2475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2476 |
|
Przyczajenie
|
Jest tez cos posredniego.To formuła odchudzania która proponuja salony Naturhouse. Sa juz pierwsze w Bydgoszczy na Długiej i Poznaniu przy Starym Rynku na 23 Lutego. Sa to pierwsze miejsca w Polsce ale w Europie jest ich ponad 1000.sama widziałam podczas wakacji w walencji ponad 20 takich. W skrłócie polega to na cotygodniowych wizytach u dietetyka ( za darmo ! ) cotygodniowym pomiarze wagi , zawartosci wody tłuszczy na specjalistycznej wadze.nastepnie dietetyk układa co tydzień odpowiednia diete i w miejsce niektórych produktów wprowadza naturalme suplementy.ja schudłam tak 8 jk w 3 tyg.nastepnie chodzimy tak długo ile musimy schudnac i potem tyle wizyt kontrolnych ile kg schudlismy.Proste_ jasne ye tak a poya tzm nie musye mzslec co gotowac ,co yamawiac bo mam to ustalone a dietetyczka i jej rola jest motywowanie mnie w chwi;lach słabosci.jak dla mnie super.Mój ojciec z cukrzyca i nadwaga schudł ponad 5 kg w 2 tyg a nie dawał sobie wczesniej rady.Polecam serdecznie jakby co moge dac namiary telefoniczne dla chetnych.
|
|
|
|
#2477 |
|
Raczkowanie
|
No tak ale to w Bydgoszczy i w Poznaniu.. A jak ja w Siedlcach mieszkam? ;(
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
coś mi tu reklamą pachnie...
yellow9- ja też tak miałam kiedyś teraz mam szczery zamiar wytrwać ćwiczę już dwa tygodnie, odchudzam sie od jednego... i powiem tylko tyle, że czytanie tego forum pomaga w podtrzymaniu motywacji
|
#2479 |
|
Raczkowanie
|
ja tez mam juz dosc ..
musze wprowadzic wiecej ruchu ![]() tzn wprowadzic .. poprostu musze sie zaczac wiecej ruszac a mniej jesc ![]() zastanawiam sie czy calkowicie wyeliminowac slodkie czy od czasu do czasu .. |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
ja to musze wyeliminować całkowicie
bo na razie jak spróbuje chociaż jedną kosteczkę czekolady to kompuls gotowy
|
#2481 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale z kumpelami nie ma jak a samej to mi się szczerze powiem poprostu NIE CHCE! ;/ Co do mniejszej ilości jedzenia to to wytrzymuję jednak ruch to dla mnie katorga
|
|
#2482 |
|
Zakorzenienie
|
no przecież my jesteśmy twoje kumpele
z nami raźniej ja się zgadałam z jedną moją koleżanką i próbujemy razem
|
#2483 |
|
Raczkowanie
|
Ja cholera jem własnie białą bułke
nie jadłam białego pieczywa juz tyyle czasu. Teraz cos mnie wzieło bo bylo w domu. Ale dzis duzo cwiczylam wiec jakos sobie to wybacze.
|
|
|
|
#2484 |
|
Raczkowanie
|
Hehe
Nie no ja pieczywa bialego to nie jem. Jak coś to razowy albo vasa i powiem wam że do chcleba mnie nie ciągnie <lol> Aj. Jutro idę na rolki! Sama czy nie idę! Wierzcie we mnie!
|
#2485 |
|
Raczkowanie
|
Mnie tez juz nie ciągło ale dzisiaj kiedy akurat diete zaczelam. Od lutego tylko Wase jadłam. Ale co tam
|
|
|
|
#2486 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wlasnioe naprawilam mojego cudownego mp3 playera
![]() hyyyy ![]() Az mi sie skakac zachcialo A co do dietki, to dzisiaj troszke nagrzeszylam.. ale od jutra poprawa
|
#2487 |
|
Raczkowanie
|
Może już gdzieś tu był taki temat to wybaczcie
![]() Szukam diety. nie diety "cud" tylko poprostu coś oczyszczającego, pomagającego schudnąć. no i coś co da dość szybko efekty bo długo to ja nie wytrzymam Znacie coś takiego?
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Witam na początku wszystkie nowe osoby! Dzisiaj cały dzień na nogach.. Strasznie zmęczona jestem, ale przynajmniej troszkę kalorii spalonych ![]() Chociaż oczywiście dzisiaj musiałam zgrzeszyć, podjadając troszkę płatków Cini Minis. I jeszcze bułeczka ziarnista z tuńczykiem i mozzarelą . Eh. Pociesza mnie jedynie fakt, że w tym tygdniu to pierwsze pieczywo, jakie zjadłam i pierwsza tego typu 'wpadka' ![]() Zaraz pójdę poćwiczyć. A od jutra znowu z czystym kontem
|
#2489 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Weszłamna chwilkę sprawdzić co u Was
Witam nowe ososby Cytat:
zresztą nigdy nie więcej niż 4-5.Które części, hmmm... wszystkie są fajne :P Ja nie lubię wykopów itp. dlatego cardio kickbox omijam ![]() Komunia brata Cytat:
Poza tym... ja potrafię sama schudnąć i guzik mi po takich rzeczach Cytat:
Ja poprawiajac jadłospisy itp. opieram się na 10PŻ Diet "cud" nie ma - chudniesz, a potem makabara się zaczyna.
|
|
|
#2490 |
|
Zakorzenienie
|
Witam i odrazu się żegnam
Nie było mnie cały dzień ...Tak w ogole, mam do wykorzystanie 100 zlotych na esy i rozmowy w orange, a tylko jedna znajoma ma w tej sieci. Może któraś z was ma jeszcze do wykorzystanie na koncie promocyjnym i by popisała??
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:46.

Poprostu musze zaczac sie ruszac. I troche tez mniej jesc. Bo co z tego ze jem zdrowo jak w takich ilosciach ze poprotu wspólczuje mojemu żołądkowi ze musi to trawic. Na wakacjach i wczesniej wazyłam 49 lub w porywach 50kg. i wyglądałam wtedy normalnie. Musze powrócic do tej wagi. I to obrałam za mój cel. Dziekuje za podpowiedz

moze naprawde nie moze? Mam nadzieje, ze wszystko sie wyjasni
wlasnie wrocilam z zakupow
można to jeść codzienie na obiad? pyycha
nie dość że mam okres i jak zawsze potwornie mnie brzuch boli
Jestem idealna
wszak kula to kształt doskonały 

Ale w pore sie nawróciłam, poćwiczyłam Cardio party mix 1 i fat blaster, razem troche ponad 1h intensywnego aerobiku. Może spaliłam chociaż po części te moje grzeszki.
Musze kiedyś spróbować, może w następnym tygodniu sobie go zrobie. A on jest jak normalny makaron? Z czym go jecie?

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)