![]() |
#2461 |
Raczkowanie
|
Dot.: ---> 10 kg mniej do końca roku 2007 <---
hej!
Mi w tym tygodniu poszło bardzo ładnie -1,1kg ![]() wprawdzie planowałam sobie 0,5-0,7kg tygodniowo ale na początku zawsze szybciej chudnę, gorzej będzie jak nagle waga sie zatrzyma w miejscu i za nic w świecie nie będzie chciała się ruszyć ![]() te kryzysy..bo potrafią trwać nawet do 3 tygodni ![]() nie widzę efektów mojej pracy i sobie odpuszczam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2462 |
Wtajemniczenie
|
Kami- bardzo ładnie
![]() ![]() Mi w tym tygodniu też poszedł kg ![]() ![]() ![]() Teraz już normalnie wracam do szkoły i na treningi, więc zobaczymy ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#2463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2464 |
Raczkowanie
|
Nio dzisiaj jak narazie jest ok rano musli poznije jogurt i na obiad kaszka manna , uwielbiam ja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2465 |
Raczkowanie
|
witam wszystkie dziewczyny
niestety u mnie ważenie wykazało całkowity brak postepów a nawet 0,1 więcej.. ehh trudno, tydzien stracony ale w nastepna sobotę będzie 0,5 mniej ![]() a u was jak leci?
![]() |
#2466 |
Raczkowanie
|
Umnie dzisiaj ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2467 |
Wtajemniczenie
|
U mnie też dobrze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Perobelka- fajne masz nastawienie. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrowionka ![]() ![]()
![]() |
#2468 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() gratuluje kilograma mniej ![]()
![]() |
![]() |
#2469 |
Raczkowanie
|
dubel
![]() |
#2470 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Tyle co ty teraz ważysz a tyle co wazyłas ![]() ![]() A dasz fotke z przed i po odchudzaniu... nie tz z przed i jak teraz wygladasz xD |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2471 |
Wtajemniczenie
|
Hej, hej
![]() ![]() Muszę się pochwalić, że wczoraj jak zakładałam obcisłą bluzeczkę (taką,którą nosiłam jak waga była ok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buuziaki ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2472 |
Raczkowanie
|
heja dziewczyny ciesze sie , ze wam sie udaje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2473 |
Raczkowanie
|
jestem skruszona moim nierozsądnym postepowaniem i teraz juz na serio biorę sie za siebie.
Nie mówie ze uda mi się schudnąć dokładnie 10 kg, ale kazdy spadek masy ciala byłby cudowny. Z każdego kg mniej bede szczęśliwa ![]() Koniec ze słodyczami, trzeba wyrobić w sobie cukrowstręt ![]() Zimno sie robi i juz biegac nie chce mi sie bo mozna zamarznać, zanim naprawde sie rozgrzejesz... ![]() Gratulacje dla wszystkich wytrwałych ![]() Może w koncu i mi uda sie do Was dolaczyć, trzymajcie kciuki ![]()
![]() |
#2474 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja teraz też postanowiłam definitywnie chce już etap odchudzania zakończyć, nie chce żeby ciągneło sie to przez całe moje życie... jeszcze 3 kilogramy... tylko tyle i aż tyle
![]() |
![]() |
#2475 |
Raczkowanie
|
ja teraz też postanowiłam definitywnie chce już etap odchudzania zakończyć, nie chce żeby ciągneło sie to przez całe moje życie... jeszcze 3 kilogramy... tylko tyle i aż tyle
I tak powinnas byc z siebie dumna ze udalo ci sie tyle schudnac, gratuluje ci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2476 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() buu do tego w ramach domowych sposobów doszedł rosołek... i grzaniec ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2477 |
Wtajemniczenie
|
Współczuję
![]() ![]()
![]() |
#2478 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny powiedzcie mi , czytam ze tak dobrze idzie wam te odchudzanie , co jecie , co robicie , jaki macie jadlospis?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2479 |
Rozeznanie
|
madziarka przeczytaj poprzednie posty, wszystko tam jest..
![]() |
#2480 |
Raczkowanie
|
Witam, witam
ja jeszcze nie doszłam do siebie całkowicie, ale już lepiej się czuję... kaszelek jeszcze mnie tylko trochę męczy; wypiłam kubekczerwonej herbaty i zjadłam śniadanko, 2 kromki ciemnego chleba z ziarnami słonecznika, polędwica sopocka i pół ogórka zielonego; i obiecałam sobie, że w tym miesiącu ostro ćwiczę, bo we wrześniu to jakaś komedia była... ![]()
![]() |
#2481 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() podzrawiam
![]() |
![]() |
#2482 |
Raczkowanie
|
nio dzisiaj bylo w maire na sniadanie zjadlam i kromke wasy , pozniej jogurt, o 12 30 jogurt i jablko , 0 15 obad i kolacje juz zjadlam a na nia troche ryzu ogulnei jest ok , poczytam sobie wasze poczatkowe posty , bo tez chcialabym zrzucic tyle co wy , tylko boje sie ze znowu opusci mnie ta silna wola i zaczne sie obrzerac://///
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2483 |
Raczkowanie
|
No udalo mi sie dzien bez slodyczy, oddalam nawet mamie cukierk a to sie u mnie raczej nie zdarza. Ide pobiegac po schodach, bo skorzystamz rady i w taki deszcz nie chce nabawic sie przeziebienia na dworze. Wracaj do zdrowia kolezanko, a grzaniec, przymknij oko oby samopoczucie wrocilo a choroba poszla precz
![]() Ja to wymyslilam ze nie bede jadla owocow po 18, gdzies przeczytalam ze podobno wieczorem lepiej ich nie jesc, moze to i racja? No i ogolnie mniej jedzenia ale czesciej. Jednak wczoraj zrobilam cos glupiego, bo uczylam sie do pozna i ok polnocy zlapal mnei taki glod przed snem ze sie poddalam i napakowalam brzuch musli. Jestem podwojnie zla, bo sie poddalam no i na dodatek kalorycznemu. Ach, poprawie sie. po 21 zero niamkania. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2484 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Ja dzisiaj nie zgrzeszyłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buziaki: D
![]() |
#2485 |
Raczkowanie
|
ja dzisiaj jakoś przebrnełam bez grzechów..narazie.. ale niestety też bez ruchu - zwolnienie, leże w łózku i tworze sobie jadłospisy ;/
..a od myślenia o jedzeniu to jeszce nikt nie schudł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2486 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
bendzie dobrze zobaczysz , musisz tylko uwierzyc w siebie , ja tez ciagle myslalam o jedzieniu , po prostu 24 godz i dostawalam na łep, ale po woli bendzie ook , zobaczysz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2487 |
Raczkowanie
|
Hej Wizażanki!
Chciałabym się dołączyć do Waszej akcji masowego chudnięcia! Wiem, że wątek został założony w czerwcu ale do końca roku jeszcze niecałe 3 miesiące i wierze uda mi się coś schudnąć! Mój cel to schudnąć przynajmniej 5 kilo do końca roku, chociaż jesli uda mi się więcej to będe bardzo szczęśliwa ![]() Przy wzroście 170 cm ważę 63 kilo. Mam zbędny tłuszczyk na brzuchu i trochę zgromadzonego na udach a to jest dla mnie koszmar. Jak chodzę to czuję jak mi wszystko lata ![]() Więc od dzisiaj zaczynam. Moje ograniczenia to: nie jedzenie kolacji, słodyczy i fast food'ów. Zamierzam codziennie ćwiczyć brzuszki. Będę uważała na to co jem, max 4 posiłki dziennie, w tym małe porcje. ![]() Życzcie mi powodzenia bo nie wiem jak to będzie. Jestem bardzo niewytrzymała i łatwo mogę się złamać ![]() Pozdrawiam Wizażanki, BoJaLubięMarchewke.
![]() |
#2488 |
Rozeznanie
|
Widzę dziewczyny, że wy tu chudniecie pełną parą
![]() ![]() Mi niestety to znowu się nie udaje, wszytsko przez szkołe, stres, lenistwo... jem coraz więcej słodyczy a waga rośnie... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2489 |
Wtajemniczenie
|
Witam Cię BoJaLubieMarchewke
![]() ![]() ![]() Właśnie wróciłam z aerobiku:P Było super. Odchudzanko zresztą też idzie mi super no, a co najmniej bardzo dobrze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam i życzę dobrego dietkowania ![]()
![]() |
#2490 |
Raczkowanie
|
Haha! Dziękuję
![]() U mnie pierwszy postęp: nie zjadłam kolacji. I przeszła mi ochota na coś do jedzenia jak to zwykle u mnie bywa około godziny 20. ![]() Teraz idę robić brzuszki ![]() Ps. Boże, Olga:P jak ja Ci zazdroszcze ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:53.