![]() |
#2461 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06 II
Kurde widze że wszyskie jesteśmy bez weny
![]() ![]() Kostko myśle że powinnaś Natalce dać troche czasu do przyzwyczajenia się do nowego łózeczka ![]() Kasiulko a co mówią lekarze, dobrze że chociaż na salsie troche się odstresujesz ![]() Uciekam się pouczyć bo wkońcu kiedyś trzeba zacząc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2462 |
Rozeznanie
|
ja to mam takie myśli diabelne ostanio azeby sie upić jak dzika świnia- brzydko bo brzydko ale jestem Mama to mi wolno troszke
![]() ![]() ![]() ![]() nie nie zgin przepadnij ty diable jeden ty!!!!!!!!!!!sama sie ukaram ![]() oj Lejdis lejdis zaWÓD MAMA to naprawde cieżka praca ![]() co do łózeczka to nic nie doradze ponieważ zuza maiła zmnienione na juniorowe w pazdzierniku ale 2007.......ale ja mysle ze Kostaka jest bardzo konsekwentna i pewnie nie wróci do starego łózeczka.... bądż co bądz jestem ![]() nawet kropli winka nie mam ![]() ![]() jaki zestaw cistoliny macie dziewczeta a no jeszcze zrywy psychicznego zorania mamy przez starszą córke tez mamy a wiec Płatku podaje rączke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2463 |
Zadomowienie
|
Ja mam ciastolinę playdoth czy jakoś tak; taka ośmiornica.
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2464 |
Wtajemniczenie
|
hello ja zyje ale mam sie kiepsko. humoru ani wigoru zero. nic mnie nie cieszy. we wtorek TZ mial wolne i zostal z wiki w domu a ja pocieklam na bazarki i kupilam sobie firanki na swieta i po godzinie zadowolenie minelo. myslalam ze jak sie rusze to mi pomoze. wiec we wtorek wieczorkiem pomylam okna az trzy je mam, zmienilam firanki wyodkurzalam i pomylam podlogi. i nic. tylko padlam ze zmeczenia o 22. jak sie ta pogoda nie unormuje to mi cialo padnie. dzisiaj TZ pojechal do warszawy do pracy ja dla wiktorii mialam jeszcze uszka z wczoraj wiec ze szwagierka kupilysmy sobie po kebabie duzym. zjadlam go i godzine temu juz mialam chec na drugiego. a kiedys taki jeden to na caly dzien starczylby mi.
Kasiulko co mowi lekarze. macie jakies inne wyniki?? wiem ze zycie tak sie toczy ze jak sie wali to kilka rzeczy na raz. trzymaj sie kobietko i pamietaj ze my tutaj zawsze jestesmy. choc moze nie piszemy ale zawsze czytamy i trzymamy kciuki aby wszytsko sie potoczylo i ulozylo po twojej mysli. ![]() Kostko a moze poczula troche wolnosci i chce to wykorzytstac. rozumiem ze z lozeczka takiego ze szczebelkami przeszliscie na zwykle lozko. my coz bylismy zmuszeni przejsc jak sie nagle przeprowadzilismy. tez z lozeczka przeszlismy na lozko. wiki tez kombinowala. ale przyzwyczaila sie, zrezygnowalismy z drzemki popoludniowej i teraz sama grzecznie zasypia okolo 21. wlasnie zaczyna kombinowac wiec scielimy lozko i idziemy spac. i tak nic ciekawego w tv nie ma. Daria trzymaj sie kobietko. ja cie podziwiam bo nie wyobrazam sie siebi w takiej sytuacji jak ty masz teraz. jeszcze z dala od rodziny. pa dziewczynki ![]()
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2465 |
Zakorzenienie
|
dziękuje Wam dziewczyny, no to nas ogarneły chandry jesienne ale nie damy
![]() U nas to jest srednio ciekawie, tesc jeździ codziennie na naświetlania, cykl 10 naswietlan a potem tomografia i zobaczą czy cokolwiek to dało. Tesc jest w kondycji psychicznej tragicznej i dołuje całą rodzine w tym mojego meza. To sie niestety odbija na naszych stosunkach tez i co gorsza na małża pracy. No kicha po prostu. Oby tylko to leczenie coskolwiek pomogło A ja tez małego dołka podłapałam i kiepsko sie czuje. Mam migotania i bole w klatce piersiowej, byłam dzis na masazu kregosłupa i to podobno od kręgosłupa mi sie robi. A mam go w tragicznym stanie - prawie wyłam z bólu jak mnie masowała. Po prostu sypie sie. Dobrze ze jest Oliwka bo ona nas nieustannie rozsmiesza i nie pozwala popaść w całkiem tragiczny nastrój ![]() Dzis skakała po lóżku i krzyczała "robie energie, robie energie". ![]() ![]() ![]() Ja juz pomału mysle o Mikołaju i prezentach i dzis kupiłam na allegro zestaw zabawek Przyjaciele z Podwórka, mysle ze Oliwka sie ucieszy bo bardzo lubi tą bajke. W ogole lubi śpiewanie, non stop musze jej cos spiewac i sama też próbuje. A Wy juz myslicie o prezentach? W TV juz reklamy swiateczne, wczesnie zaczęli ![]() Tiaaro Ty jestes perfekcyjna Panu domu, u mnie w chałupie taki burdel na kółkach ze szok, ale chyba dopiero na święta posprzątam ![]() Daria ja tez mam ciastolione Playdough, jest fajna, super kolorki. Choc osobiscie nie lubie jak Oliwka sie nią bawi bo cała podłoga sie uświni a to jest tłuste i zostawia plamy na panelach. Więc ciastolina jest schowana i bawimy sie nia tylko jak sie Oliwce przypomni czyli rzadko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2466 |
Zakorzenienie
|
My też już o prezentach myślimy. Z Karolina nie ma problemu, bo jeszcze ani jednej lalki nie ma w swojej kolekcji
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2467 |
Wtajemniczenie
|
Kasiulko moze perfekcyjna pani domu ale przy moim postrzelonym dziecku juz po godzinie na podlodze nie widac ze bylo sprzatane. czasem zastanawiam sie po co moja robote ale nie potrafie siasc sobie. co dwa dni odkurzanie scieranie kurzy i mycie podlug. jakbys mieszkala blizej to bym wpadla na sobote to bysmy posprzataly. dla mnie jest dobra taka terapia. przestaje myslec o glupotach a i potem lepiej mi sie na dom patrzy jak wiem ze czysty.
na sweta juz sie pomalu szykuje. pomimo ze to jeszcze wiecej niz miesiac ale nie chce wszystkiego na oststnia chwile zostawiac. czesc zakupow juz w tym miesiacu zrobie. a jesli chodzi o zabawki to wiki lubi takie ktore reaguja i oststnio przykul jej uwage interaktywny kucyk pony. kosztuje bagatela 150 zł wiec z TZ tem pojedziemy kiedys sami na spokojie i zobaczymy co on dokladnie robi. wiki jest jak kazde dziecko przez tydzien zafascynowana zabawka. wiec zastanawiamy sie czy kupic jej jedna drozsza czy moze kilka ciut tanszych zeby na dluzej miala z nich pocieche. co do plastoliny nie kupuje . wiki tylko przez chwile bawila sie jak trzeba nie a potem wyklejala sciany. a ile razy zostawie ja z TZtem to jak tylko TZ zostawi na jej wysokosci jakis pisak to mi stworki maluje na scianach. jesli udalo mi sie dobrze uchwycic na aparacie ostatnie dzielo towkleja pozniej. normalnie stworek potworek.
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2468 |
Zakorzenienie
|
Ja mam coastolinę Tchibo, są fajne foremki i jest jej dużo- 6 sztuk w dużych kubeczkach. Mały mój uwielbia bawić się ciastoliną czy masą solną to świetna zabawa dla dzieci, rozkładam mu na macie na podłodze, ale i tak roznosi, czasami gdzieś się wklei, ale specjanie to sam jej nigdzie nie wciska mi w szpary czy meble, ta ciastolina nie zostawia tłustych plam.
Kociulku mój Mati ostatnio dorwał tą tablicę w Tesco i dawaj w nogi ![]() ![]() ![]() Ja przyznam się ze może nawet choinki nie będe miała w tym roku ![]() Dziewczyny Mati jest dalej taki rozhisteryzowany i strasznie niegrzeczny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Parę zdjęć Matiego: Edytowane przez płatek1 Czas edycji: 2008-11-08 o 10:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#2469 |
Zakorzenienie
|
Płatku rozumiem Cię, bo przeciez u mnie było to samo
![]() ![]() Co do tablicy to teraz była taka mała za 15zł. A w gazetce światecznej widziałam, że ma być ta sama za 30zł., ale nie wiem od kiedy. Ta która wpadła mi w oko jest duża, na stelarzu, ma w sobie 3 różne tablice (za 129zł.) i ma być, jak dobrze pamiętam, od 20 listopada. Taką samą widziałaś w tesco? Pamiętasz może cenę? Super, że macie już własne mieszkanko ![]() ![]() Wiem, że niewiele Cię to pocieszy, ale z Adriana też zrobił się straszny łobuz. Nic do niego nie dociera, zupełnie się nie słucha, pyskuje i dalej robi swoje. Wkurzam się sama na siebie, że tracę przez niego nerwy. Błędne koło ![]() ![]() ![]() Mateuszek widzę, że bardzo ładnie bawi się z dziećmi ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2470 |
Zakorzenienie
|
Płątku super muszą byc te zajęcia, widac po Matim jaki zadowolony
![]() ![]() ![]() Napisz cos o mieszkanku więcej, no i gratulacje ![]() ![]() ![]() ![]() Ja z Oliwka w tym roku bede piekła domek z piernika, ciasto kupimy w Ikei, narobię lukru i kolorowych groszków i będziemy dekorowac, ciekawe co nam z tego wyjdzie ![]() Kostko jak zdrówko, odezwij sie |
![]() ![]() |
![]() |
#2471 |
Zakorzenienie
|
Kociulku myslała o tej małej tablicy magnetycznej nawet nie widziałam tej na stelażu
![]() ![]() ![]() Przypomniała mi się Agika ![]() ![]() Mati lubi skakać po kałużach właśnie jak świnka Pepa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mati zażyczył sobie po choinkę ciuchcię i tak myślę o drewnianej Tomka, ma takie klocki-puzzle do układania Tomek i przyjaciele i tworzy z nich cuchcię ![]() ![]() ![]() Kasiulko mieszkanie kupiliśmy w bloku na 4p 53m2, są trzy pokoje i bede już młodego uczyła spania samemu, najwyżej zacznie przechodzić do naszej sypialni, zobaczymy, kupuję mu małe łóżko dzieciece i ja tam już nie wejde ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2472 |
Zadomowienie
|
Płatku -- gratuluję mieszkania
![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2473 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Ch_aga jak znajdziesz gdzieś najtaniej tą ciuchcię i tory do niej to daj cynk
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2474 |
Zakorzenienie
|
hehe Płatku widze ze Ty tak jak ja, jedną noga na wizażu a drugą na nk
![]() Super z tym mieszkankiem, teraz pewnie bedziesz obmyslac urzadzanie, fajna sprawa ![]() Co do Agiki to tez mi przykro, miałam nadzieje ze jednak czasem wpadnie i napisze ![]() No i Kostka sie nie odzywa? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2475 |
Zadomowienie
|
Jestem, jestem, tylko nie miałam jakoś ostatnio weny do pisania
![]() Płatku, świetnie, że będziecie już na swoim. To super przyjemnośc urzadzac własne gniazdko ![]() A Mateuszek to śliczny chłopczyk, z kazdym zdjęciem jest coraz "doroślejszy". Natalce wpadł w oko ![]() ![]() Co do Mikołaja, to Natala ma ostatnio hopla na punkcie instrumentów muzycznych (to chyba dzięki rytmice w żłobku). Dlatego od Mikołaja dostanie porządne cymbały ![]() ![]() Ja już czuję się dobrze, pod każdym względem ![]() ![]() Na przyszłośc bedę pamiętac, żeby przy jakiejkolwiek zmianie troche wczesniej i lepiej ją do tego przygotowac ![]() A co do Agiki, to tez mi troche przykro, ze nas juz w ogóle nie odwiedza. Jakiś czas temu wysłałam Jej wiadomośc na naszej klasie, ale niestety nie odpisała ![]()
"Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie." Paulo Coelho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kostka.kr Czas edycji: 2008-11-10 o 12:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2476 |
Zakorzenienie
|
Nie ma to jak w domu
![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuje za komplementy pod adresem mojego "aniołka". Kostko cieszę się bardzo, ze Mati przypadł do gustu Twojej córeczce bo przecież jest jednym z potencjalnych, wizażowych kandytatów na Twojego zięcia ![]() ![]() Dobrze, że już wróciłaś do zdrowia, cieszę się bardzo ![]() Kasiulko ja jak odpalam kompa to odrazu wszystko na raz, łącznie ze ściąganiem poczty ![]() ![]() Uciekam rybki smażyć- dzisiaj ide na łatwizne. Agiko jak miło, że nas czytasz. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2477 |
Zadomowienie
|
witam witam
wchodzę sobie na wizaż z kawką w ręku myślę, zrelaksuję się trochę, a tu zrypka na zrypce. No ale macie rację, obiecałam wam jakiś czas temu Milka pokazać i nic. Obiecjuę znowu ![]() Kostko nie dostalam od ciebie info na naszej klasie ![]() ![]() ![]() A co u nas. Milek nadl chodzi do żłobka, ale będe musiała rozejrzeć się za przedszkolem, gdzieś bliżej domu. Od tygodnia miaeszkamy w nowym domku, wiele rzeczzy wymaga jeszcze roboty, ale już jest cudownie. Poza tym, że ciągle jeżdżę na miotle mi rozmazuję kurz. Normalnie rano zetrę stół po kolacji a przed śniadaniem warstwa kurzu. Tak więc Płatku gratuluję nowego lokum, naprawdę super sprawa być na swoim. Ja jestem na urlopie 2 tydzień, wczoraj wróciliśmy z krotkiego pobytu nad morzem, oststni rok był dla nas nie lada wysiłkiem.Jak zwykle padaka. Już miałam dość, bo męża ciągle nie było właściwie nasza rodzina zaczeła sie rozjeżdżać. Nic tylko budowa. Mam nadzieję że to się zmieni teraz. Tiaara, jestem pełna podziwu dla twojej determinacji. Myślę, że Wiktoria ci to w przyszłości wynagrodzi ![]() Idę szorować łazienke. Pozdrowienia A
#2478 |
Zakorzenienie
|
no i zrypka przyniosła skutek, musimy częsciej to robic
![]() ![]() Miło Cie widziec Agiko ![]() widze nawet Joasie w watku ale nie wiem ile psów bysmy musiały na nniej nawieszac zeby sie odezwała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2479 |
Zakorzenienie
|
Agika, jak ja Ci zazdrposzczę, że już jesteście na swoim
![]() My pewnie bylibyśmy teraz na etapie wykończenia, ale już nie napiszę co mnie bierze przez tych "fachowców" ![]() ![]() ![]() No dobra, pomarudziłam. Ale cieszę się bardzo, że już macie własny domek ![]() ![]() Kostka, cieszy mnie, że z Twoim zdrówkiem już lepiej ![]() ![]() Płatku, u mnie też dziś była rybka ![]() Kasiula, pochwal sie później jak Wam wyszedł ten piernikowy domek ![]()
![]() |
#2480 |
Zakorzenienie
|
Jak to dobrze czasami kogoś zrypać
![]() ![]() ![]() Agiko bardzo fajnie, że jesteście juz na swoim, zostaw raz te sprzatanie i powklejaj Wasze zdjęcia, Was, Kamilka, domu ![]() ![]() ![]() Ja najbardziej się boję, że będzie nam cięzko znaleźć fachowców od zaraz i mówię o tym tż by kogos już szukał, nie wiadomo kiedy Ci ludzie się wyprowadzą, a my tutaj zostajemy do 10 stycznia, a wolałabym przeprowadzić się po remoncie, a nie przed ![]() Kociulku, a dawałas kiedyś makrele wędzoną dla Adriana? Mati zajadał się nią z moją siostrą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2481 |
Zadomowienie
|
Kociulku rozumiem dokładnie o czym piszesz, nie dość, że płacisz masę kasy pseudo fachowcom, to tak cię olewają i nie szanują twojej własności. O terminowości nie wspomnę. Brrr nie chce już o tym myśleć. Życzę cierpliwości, bo nic innego nie pozostaje. A zanim się obejrzysz, a będziecie się cieszyć na swoim
![]() Płatku już teraz szukaj fachowców. U nas oprócz chałupy wszystko po staremu. Praca ta sama, choć teraz mamy trochę problemów, dodatkowo będę miała straszny dojazd ![]() ![]() ![]() Dzidzi nadal w planach ![]() Wklejam fotki Milka- jedno z kolacji dzisiejszej, drugie z morza i trzecie jakieś z września. Mam z nim problem, bo nie chce dać obciąć włosów, ostatnio przez 3 dni pod rząd chodziłam do fryzjerki, spędzałam z nim ponad godzinę i nic, włosy nadal na głowie, już nie wiem jak na niego wpłynąć.
#2482 |
Zakorzenienie
|
Agiko ale Milcio sie zmienił, szok i opad kopary
![]() ![]() ![]() gratuluje chałupy, super w takiej nowej pachnacej czystością i swieżą farbą sie mieszka ![]() ![]() A co do włosów to może stary sprawdzony sposób rodziców - przekupstwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2483 |
Zadomowienie
|
Wow, ale Kamilek już duży chłopak
![]() ![]() Agiko napisałam do Ciebie jakieś miesiąc, półtora, temu. Pytałam jak Milcio i Wy sie miewacie i czy już jesteście w swoim domku ![]() Być może otrzymane wiadomości na naszej klasie mają określony czas oczekiwania, nie wiem ![]() Oczywiście ja również dołączam się do gratulacji z okazji posiadania własnego Gniazdka ![]() ![]()
"Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie." Paulo Coelho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2484 |
Wtajemniczenie
|
hello kobietki
Platku gratuluje nowego mieszkanka. najwazniejsze ze wlasne. szkoda tylko ze starzy wlasciciele wyprowadzaja sie po swietach - posprzatalabys sobie i chociaz choinke postawila. juz dom inaczej wyglada. Agiko tobie tez gratuluje. Milcio super chlopak. jaki duzy. pisz czesciej. wiem ze czasem jest tak ze czlowiek nie ma sil. ja tez tak mam czytam i potem juz nawet skrobnac mi sie nie chce, ale chcialybysmy wiedziec co sie u was dzieje. a ja wreszcie po roku czasu doczekalam sie wlasnych mebli na mieszkaniu. we wtorek wreszcie tesciu podstawil nam samochod i TZ z kolegami przewiozl meble. ale ile nerwow mnie to kosztowalo. najpierw mielismy miec samochod w sobote. okazalo sie jednak ze brat TZta bardziej go potrzebuje. nie wnikalismy bo byl dlugi weekend tylko ile mozna ludzi z dnia na dzien przekladac. potem mielismy miec samochod w poniedzialek dopiero TZ pogadal porzadnie z tesciem i mielismy samochod we wtorek. i powiem wam szczerze ze tye osob nam mialo pomoc a pomogli tylko znajomi TZta. o 8 pjechali po pierwsze meble. TZ wzial wiktorie do moich rodzicow. ta niedobra zaba wstala o 3 w nocy. potem musieli zrobic dwie godziny przerwy. efektem o 16 mialam komplet mebli w domu. na szczescie wszystko poszlo gladko bo jakis czas temu oproznilam meble z rzeczy. a tutaj na miejscu wwiedzialam gdzie co ma stac. tylko w drugim pokoju musialam na szybcika poprzekladac z jenych mebli ubrania do naszych. a TZ wczoraj wyjechal do wawy do pracy wiec ja na spokojnie skonczylam wczoraj sprzatac. odebralam tez wczoraj wyniki wiktorii ze szpitalika. badanie rezonans magnetyczny wyszedl prawidlowo wiec nie ma zmian na mozgu ale eeg ( praca mozgu) wyszlo nieprawidlowo. pytalam sie lekarza co to oznacza ale powiedzial ze niestety nie moze mi pomoc bo nie zna dziecka i nie prowadzi go. tylko jeszcze badan metabolicznych nie bylo. mam zadzwoic w piatek. i z kompletem isc do neurolorzki. oczywiscie nie bylabym soba jakbym od razu nie siadla na internecie i nie poczytala. doczytalam sie ze nawet zdrowe dzieci maja czasem nieprawidlowe eeg. trzymam sie tego bo inaczj bym oglupiala juz przez noc.
![]() ![]() |
![]() |
#2485 |
Zakorzenienie
|
Tiaara, to super, że badania wyszły dobrze
![]() ![]() ![]() To Wy już rok tam mieszkacie? ![]() ![]() Niestety ja też się przekonałam, że na znajomych o wiele bardziej można liczyć, niż na rodzinę ![]() A propos szpitala, słyszałam, że jak podyt wynosi, nie chę skłamać, ale chyba nie mniej jak 5 dni, to mają dofinansowanie z NFZ, więc może dlatego chcieli Was tam tyle przetrzymać. Tak mi się to teraz przypomniało, bo synek mojego ciotecznego brata był teraz w szpitalu i niby było wszystko ok, a nie chcieli ich wypuścić ![]() Agika, z Kamilka faktycznie już duzy chłopczyk ![]() ![]() A co do włosków, to ja obawiam się, ze Adrian tez nie pozwoliłby cokolwiek zrobić fryzjerce ![]() ![]() Agika, pochwal się mieszkankiem ![]() ![]() Płatku, o makreli nie pomyślałam ![]() ![]()
![]() |
#2486 |
Wtajemniczenie
|
Kociulku dokladnie 16 wrzesnia minal rok. wreszcie doczekalam sie mebli i czuje sie juz inaczej.
a co do szpitalika - u nas zwrot maja po trzech dniach ale za wyzywienie. za badania maja zwrot chocbym byla jeden dzien. ale tak na prawde t wiki nie jadla tam bo wiecznie na czczo. fakt faktem ze wypisalam ja na wlasne zyczenie. nie wygladala zle i nie przeszla jakos tego uspienia. wiec po co mam dziecko meczyc kolejna nocka. a dlatego nie chcieli nas wypisac w piatek a potem dopiero w poniedzialek by nas wypisali bo w weekend nie ma lekarza typowo na oddziale. a zaden z doskoku nie wypisze dziecka nie znajac karty chorobowej.
![]() ![]() |
![]() |
#2487 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ale super fotki ![]() Płatku Matiemu chyba będzie się podobało w przedszkolu, widać zadowolony jest na tych zajęciach ![]() ![]() Tiaara to fajnie że wkońcu masz już swoje meble, a z wynikami się nie zamartwiaj poczakaj i zobacz co powie ci lekarz ![]() Agiko no to moje gratulacje, szybko uwineliście się z budową ![]() ![]() ![]() Uciekam bo jutro do szkoły a jeszcze dziś do pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2488 |
Zakorzenienie
|
Ja jak zwykle siedze sama w domu, Mati śpi więc gotuje obiad, pije kawkę i zagladam na wizaż
![]() Haniu ja bede miała straszny problem z przedszkolem, Mati na krok mnie nie odstępuje i jak jest wspólna zabawa dzieci z piosenką to siedzi przytulony do mnie i nawet nie myśli byśmy razem poszli się bawić ![]() ![]() Tiaaro ja rówież trzymam kciuki za dalsze wyniki, oby wszystko zakończyło się dobrze ![]() ![]() Agiko mi również kopara opadła na widok Kamilka ![]() ![]() ![]() ![]() Kociulku Mati też do jedzenia jest ostatni ![]() ![]() Edytowane przez płatek1 Czas edycji: 2008-11-15 o 12:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2489 |
Zakorzenienie
|
Płatku, u nas było dokładnie tak samo. Nie było mozliwe abym gdziekolwiek wyszła bez niego, bo był jeden wielki płacz. Nie było mowy o tym aby został u moich rodziców, bo my mielismy cos do załatwienia. Ale sposób na to sam przyszedł
![]() ![]() ![]() ![]() A co do jedzenia, to Adrian był do tej pory strasznym głodomorem, to w ciągu ostatniego miesiąca tak się zmieniło ![]() ![]()
![]() |
#2490 |
Zakorzenienie
|
Tiaaro jestes bardzo dzielną kobietą - wierze mocno i trzymam kciuki ze będzie wszystko dobrze
![]() u mnie nie ma problemu z jedzeniem, Oliwka wciąga wszystko jak smok, pol godziny po obiedzie woła - mamo jeść ![]() Haniu podziwiam ze chce Ci sie uczyc przy dziecku. Mnie sie ostatnio nie chce dosłownie nic, jestem wyzdechlona, stara pierdoła sie ze mnie robi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:22.