|
|
#2461 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: "Emo" fryzurka, kontynuacja ;P
Jak je dobrze pielęgnuje i chorni przed temperaturą to nie widze problemu ; ) przecież na wizażu można znaleźć dziewczyny które prostują włosy z 6 lat i łyse nie są
![]() Ja właściwie w małym mieście nie mieszkam ale ludzie i tak patrzą jak na ufo o.o" ale to normalne, chyba wszędzie w Polsce tak jest
|
|
#2462 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Już nie wspomnę o Arabach i murzynach śmigających po ulicy w swych etnicznych strojach... wyglądają naprawdę oryginalnie i to w pozytywnym tego słowa znaczeniu
|
|
|
#2463 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#2464 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, co robicie by uzyskać na glowie ten "artystyczny nielad"?
Używacie jakiś pianek, czy lakierów?
|
|
|
#2465 |
|
Raczkowanie
|
No ja osobiście używam lakieru do włosów sporadycznie nakładam gume, ale cały efekt daje tapir.., tapir.. i jeszcze raz tapir lakier daje tylko do utwardzenia efektu no i się trzyma
|
|
#2466 |
|
Przyczajenie
|
heeej.
a można te clip on przyczepiac do krotkich wlosow ? bylam u frzyjera, obciął mnie tak, że od trzech dni chodze załamana ;/ i myślę o takich wlasnie klipsach. i czy to wygląfda w miarę naturalnie ?
|
|
|
|
|
#2467 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiem, jestem jakaś glupia, ale nie wiem XDD
|
|
|
|
#2468 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak by ci to dobrze wytłumaczyć dodaje objętości jak również doskonale utrwala fryzurę jest mocniejsza od lakieru i nakłada się ją tylko od nasady włosów. A w razie czego wyszukiwarka też nie gryzie
|
|
|
#2469 |
|
Rozeznanie
|
mozna przyczepiac do krotkich mysle ze da sie juz od 2,5-3cm tylko koniecznie trzeba natapirowac nie rozczesywac i spryskac lakierem dopiero wtedy sie nie zsuną. Moim zdaniem nie wyglada to zbytnio naturalnie w moim przypadku posiadam jasny popielaty blond są bardzo błyszczące ale mysle że jesli pofarbujesz włosy na identyczny kolor, porządnie wyprostujesz i nabłyszczysz to nie było by tak zle
|
|
|
|
|
#2470 |
|
Przyczajenie
|
ja chyba sie jednak zdecyduje na zwykłe przedłużanie na micro ringi. podobno najmniej inwazyjne i wlosy same rosną i nic im tego nieumozliwia... ^^
|
|
|
|
|
#2471 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moja koleżanka uzywa pasemek clip-on.. niewygladaja sztucznie, tylko od czesania zrobily sie takie... jak strasznie zniszczone i popalone wlosy
|
|
|
|
|
|
#2472 |
|
Rozeznanie
|
up up, pare fryzur ode mnie
![]() jestem totalnie szczęśliwa bo na gwiazde najprawdopodobniej dostane doczepiane włosy xD
|
|
#2473 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez lady1717 Czas edycji: 2015-03-30 o 17:35 |
|
|
|
|
#2474 |
|
Przyczajenie
|
Emo
HEJ wszystkim...
Mam pytanie oglądam często fryzury Emo na stronie google...i wszystkie mi sie podobają lecz one mają najczęściej okrągłe lub owalne twarze a ja mam podłużną boje się że kiedy fryzjerka już zrobi mi taką fryzurę nie będzie mi pasować >.....
|
|
|
|
|
#2475 |
|
Raczkowanie
|
Hej... Dawno nie zagladalam za Wizaz.... Powiem tak :
Bardzo chce Emo fryzure... lLecz... Wlosy mi wolno rosna i mam dopiero do ramion (Cos ktos mowil o jakiejs odzywce domowej roboty ale nie moge znalezc dokladnego przepisu...)Jak narazie mam... 2 dlugie pasma po bokach glowy.... z tylu mam bardzo krotkie.... Niestety nie moge tak fajnie natapirowac ich jak maja te wszystkie dziewczyny ze zdjec.... Mam chyba za cienkie wlosy.... Mysle nad scieciem wlosow tak bardzo krotko... zeby mialy po ok. 4 - 5 cm.... Ale szkoda mi tych 2 pasm.... POMOCY !! ![]() :conf used:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2476 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
szybko opada i wogole. A nie możesz tylko podciąć te pasma? Aa i mozesz dodać swoje zdjęcie to mozemy znaleźć ci jakaś ladną emo fryzurke tylko w krótszej wersji
Edytowane przez LuvMSI Czas edycji: 2008-11-17 o 17:01 Powód: dopisek |
||
|
|
|
|
#2477 |
|
Raczkowanie
|
[quote=MiLkA2693;9744828]Hej... Dawno nie zagladalam za Wizaz.... Powiem tak :
Bardzo chce Emo fryzure... lLecz... Wlosy mi wolno rosna i mam dopiero do ramion (Cos ktos mowil o jakiejs odzywce domowej roboty ale nie moge znalezc dokladnego przepisu...)Jak narazie mam... 2 dlugie pasma po bokach glowy.... z tylu mam bardzo krotkie.... Niestety nie moge tak fajnie natapirowac ich jak maja te wszystkie dziewczyny ze zdjec.... Mam chyba za cienkie wlosy.... Powiem tak ja też się zastanawiałam czy na emo fryzurkę nie mam za cienkich włosów, bo moje z reguły również nie są grube. No ale jednak zrobiłam se tą fryzurę i powiem że nie jest źle dobry lakier i tapir załatwiają sprawę Pzdr...
gówno mnie to obchodzi kto na forum komu lodzi kto na forum komu słodzi kto podobny jest do Dodzi kto z kim tutaj zaszedł w ciąże od miłości mi nie dobrze. Edytowane przez aniula22856 Czas edycji: 2008-11-17 o 21:24 |
|
|
|
|
#2478 |
|
Przyczajenie
|
Co sadzicie o Fryzurach EMO.;)
Bardzo mi sie Podobaja te fryzury ..Sama chciala bym taka miĆ alE nie stety jestem bladynka...i nie zbyt mi ta Fryzz nie pasi xDnoi uzywam za delikatneGo mejkapu bo w mocniejszyM wygladam jak Idiotka XD
a wy co sadzicie o Fryzurach EMoO? |
|
|
|
|
#2479 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Co sadzicie o Fryzurach EMO.;)
po pierwsze co fryzury maja wspolnego z dzialem 'moje makijaze'?, a po drugie jest caly watek o fryzurach EMO- uzyj wyszukiwarki.
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2480 |
|
Wtajemniczenie
|
Kolorowa, tu jest dział "Moje makijaże", o fryzurach tutaj nie rozmawiamy, jak już to sporadycznie
najpierw powinnaś użyć wyszukiwarki na forum "fryzury", wpisz sobie "EMO" i wyskoczy Ci parę wątków, jednak tu: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...&highlight=emo masz bardzo obszerny wątek o fryzurkach jakich szukasz na stronie 57 jest sposób układania takiej fryzurki ![]() Widzę że jesteś nowa, więc tak na początek: jak zamieszczasz wątek na jakimś forum zapoznaj się z jego regulaminem, unikniesz nieporozumień
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
|
|
|
|
#2481 |
|
Rozeznanie
|
Pozatym , że nie powinnaś tutaj umieszczać takiego wątku [jak wspomnieli inni] uważam że te fryzury są brzydkie , nieładne , osoby w takich 'fryzurach' wyglądają jakby huragan przelaeciał im przez włosy , jak kogoś takiego widze to chce mi się śmiać , takie feyzury niszczą strasznie wlosy <tapirowanie> A pozatym jaki sens ma ta żekomo emo fryzura ? Wszystkie emo wyglądają tak samo <i chłopcy i dziewczyny > A to chyba nie było ich glównym celem ? Oo
|
|
|
|
|
#2482 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2483 |
|
Raczkowanie
|
Ależ mnie tu dawno nie było ;D
A włoski rosną i co jakiś czas sama sobie je podcinam ![]() Moje emo ;D |
|
|
|
|
#2484 |
|
Rozeznanie
|
up up
![]() jakoś nam tak wątek zdycha. przypomniało mi się o nim niedawno xD w sobotę byłam u fryzjera. 3 podejście, 3 fryzjerów i w końcu mam grzywkę na bok!xD powędrowała tam razem z przedziałkiem. teraz musze mocniej tapirować bo mam cienkie włosy. no ale przyzwyczaiłam się trochę krótko mnie obcięła i znowu mam włosy do obojczyków no ale używam waxa, masuje głowe, powoli odstawiam prostownice więc rosną ![]() pochwale się xD wiem że troche mało widać ale z komórki bo mam zepsuty aparat ._."
Edytowane przez LuvMSI Czas edycji: 2008-12-09 o 16:13 Powód: zapomniałam zdjęcia dodać xD |
|
|
|
|
#2485 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Czy ma ktoś jakieś zdjęcia fryzury emo bez grzywki? (żeby nie było, przeleciałam wiele razy obydwa wątki o fryzurze emo ). Sama myślałam trochę o takiej fryzurce (ale w takiej wersji, żeby nie trzeba było jej tapirować, tylko, żeby były naturalnie zwichrzone, no i bez grzywki, nie pasuje do mojej twarzy... jeśli któraś z Was miałaby jakieś zdjęcia podobnej fryzury, to prosiłabym bardzo.
|
|
#2486 |
|
Raczkowanie
|
HELLOO!! emo bez grzywki i bez tapiru?? chyba coś ci sie pomyliło emo fryzura jeżeli już nie ma grzywki to jest mocno na tapirze, żeby ona chociaż na taką wyglądała, a fryzura bez grzywki i tapiru hmm.. to raczej nie emo !!. skieruj się ku innemu wątkowi. I jakby co wyszukiwarka 'google' nie gryzie warto poszukać.
|
|
#2487 |
|
Przyczajenie
|
Avril lavigne ma taka ala emo fryzure nie wiem moze podobną
|
|
|
|
|
#2488 |
|
Raczkowanie
|
Wychodzi na to że fryzurki emo są już nie modne :P
|
|
|
|
|
#2489 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2490 |
|
Przyczajenie
|
Ja TEz jestem tu nowa;d
Ale Polecam kazdemu ,,Zmierzch'' Edward<Robert Pettinson> Slicznie wyszedł w tym filmie po prostu kazdy sie zakocha ![]() A co do Fryzurki Emo Mam pytanie Jak tapiruje włoski to po paru minutach mi te włosy znowu sa przykapniete Wie ktos czy jest jakis szampon na to lub olejek >? POzdrowienia |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:07.

Już nie wspomnę o Arabach i murzynach śmigających po ulicy w swych etnicznych strojach... wyglądają naprawdę oryginalnie i to w pozytywnym tego słowa znaczeniu
Używacie jakiś pianek, czy lakierów?

Wiem, jestem jakaś glupia, ale nie wiem XDD

Mam pytanie oglądam często fryzury Emo na stronie google...i wszystkie mi sie podobają lecz one mają najczęściej okrągłe lub owalne twarze a ja mam podłużną boje się że kiedy fryzjerka już zrobi mi taką fryzurę nie będzie mi pasować >.....
Wie ktos czy jest jakis szampon na to lub olejek >?