|
|
#2461 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe Tableciary plotkary :-)
Cytat:
||||||||||||||||||||||
|
|
#2462 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co do kaca to przeszedł po 1 herbacie ![]() Cytat:
i ty kochana doczekasz sie swojego bobaskaCytat:
tylko musiałam sie szybko zwinac bo moałam juz faze ze hoho a Pio nie chciał ze mna tanczyc![]() tak to jest jak sie miesza piwo i wódeczke hehe
|
|||
|
|
|
#2463 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Emi doczekac to się mam nadzieje, ze doczekam hmmmm tak za 3 latka hmmmmmm to jeszcze spoooro czasu...
|||||||||||||||||||||
|
|
#2464 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc dziewczynki
Emi fajnie ze imprezka sie udala Marcelinko 3 lata szybko zleca ani sie nieobejrzysz Super ze wyszla ci ciemna czekolada a nie czarne,bo z tymi szamponetkami to roznie bywa Ja rowniez wam zycze milej soboty,a zachwileczke znikam z tz na zakupy,a potwm sama mam zamiar farbowac wloski(mam nadzieje ze niewyjde zolta )
|
|
|
|
#2465 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale mnie zaszokował ten twój maz kochana, ale pozytywniemój mi nigdy nie zaproponował ze cos ugotuje...a przepraszam zrobił jajecznice ale taka tłusta ze sam ja pózniej jadł ![]() hahaha ale sie usmiałam przy tym zdieciu w połaczeniu z twoim komentarzem do niego, super!!![]() Cytat:
![]() Cytat:
włąsnie tak jak napisała Ray jej własny mocz predzej jej pomoze... |
||||
|
|
|
#2466 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie Kobietki
Wpadam na chwilunię bo mój mąż już walczy z sufitem i gładzią jeszcze troszkę i pogoni mnie od komputera. Dzisiaj zaskoczył mnie poraz drugi. Obudziłam się o 9.30 a mój mąż właśnie wszedł do pokoju. Okazało się że wstał cichutko o 8.00 (to nie w jego stylu) pojechał po zakupy na cały weekend i właśnie zaczął szykować się do remontowania kolejnego pokoju. Dostałam na śniadanko świeże bułeczki i białą kieubaskę. W lodówce już czeka duży kawał karkówki którą mój mąż ma zamiar osobiście przyządzić jutro na obiad ![]() Chyba muszę przestać na niego tak marudzić, bo potem głupio to wygląda. Emi narobiłaś mi ochoty i tym imprezowaniem i spacerem ![]() Dobra dziewczynki ja uciekam i życzę wam miłego weekendu. Mam nadzieję że uda mi się was szybko odwiedzić. Buziaki pa
|
#2467 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja22 zapomnialam dodac ze masz super psa no i twoj komentarz do tego to juz wogole
![]() Tylko pozazdroscic takiego meza karkowka na obiad w wykonaniu faceta no no ![]() A ja wlasnie wrocilam z zakupow,udalo mi sie kupic super cieple kapcie i kozaki zamszowe ![]() No a zaraz sie biore za farbowanie wlosow-mam nadzieje ze nie wyjde jak kurczak
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2468 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
Cytat:
Sony ma słabą baterię, ale ogólnie nie jest zły. Robi ładne zdjęcia, stabilizacja obrazu dobra. Ale mój P. proponuje, jeżeli możesz troszkę dołożyć, żebyś zastanowiła się nad canonem s5, bo jest bardzo szybki, bardzo dobra stabilizacja, nie ma niepotrzebnych pierdołek jak sony, a tego i tak się nie wykorzystuje tylko zaśmieca aparat. To tyleCieszę się, że ci włoski dobrze wyszły, chociaż jakby nie wyszły to byś mnie odwiedziła ![]() Cytat:
MniamiA my dzis z P. jedziemy kupić mi "wyprawkę" do szkoły. Znaczy się piórniczek mały, czerwone długopisy itd Ale mam frajdę![]() Miłej sobotki życzę |
||
|
|
|
#2469 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ..mysmy spalui dzis do 12:30..hihihihi..Tomek na mnie mowi ze spie do 12 a dzis spal jak suselek..hihihihi..faceci .. ..a jutro sie spotykam z Nikitka!!!!!! Kasiu wszystkiego naj z okazji rocznicy!!!
|
||||
|
|
|
#2470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każdy w życiu popełnia błędy, ja nie znam idealnych ludzi, a ty? Ale by byli nudni, ci idealni ludzie Beznadzieja!
|
|
|
|
|
#2471 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i zawalczymy troche a nystatyna niby dobra ale jednego razu jak mi sie Kacper zadusił to pózniej przez pół godz nie mógł oddechu złapac dlatego jestem przeczulona na nia... [/I]
|
|
|
|
|
#2472 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
..oliwii przeczytalam bajeczke i juz jest spokojniejsza |
|
|
|
|
#2473 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2474 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Agatko to z "niezlym" facetem bylas :///
MIsia a ja bym chciała żeby czas troszke przyśpieszył :P Pomidorko dziękuje, że odp ... Teraz się zastanawiam ile to ja mogę dołożyć i z czego zrezygnować hehe My juz wiemy gdzie jedziemy na Sylwestra ![]() ![]() a mianowicie do Sierpca...Tam gospodarze prowadzą działolność agroturystyczna, jest stawik, las... Cacy J. przyjezdza do mnie w pierwszy albo w drugi dzień świąt i 27.12 dzień wyjeżdzamy ![]() ![]()
|||||||||||||||||||||
|
|
#2475 |
|
Zakorzenienie
|
Marcelinko, sprawdź sobie aparaty na www.skapiec.pl to będziesz widziałą jaka jest różnica
tak mniej więcej oczywiście.Fajnie, że macie plany na Sylwka. My jeden wielki spontan w tym roku. Ale może właśnie dlatego będzie fajnie
|
|
|
|
#2476 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
MIaly byc góry, ale ze szkoda mam kasy to bedzie sporo taniej
||||||||||||||||||||||
|
|
#2477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agatko dziekuje ja tez sie bardzo ciesze że jutro sie spotkamy ![]() Jutro Agatka dostanie od nas prezent dla Olisi
|
|
|
|
|
#2478 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Nikitko Hmmm to będziecie się widzieć pierwszy raz?
|||||||||||||||||||||
|
|
#2479 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2480 |
|
Wtajemniczenie
|
Nikitko wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
udanego spotkania z Agatka zycze-ja niestety nie moglam sie z nia spotkac bo bylam tylko dni w Pl,ale mam nadzieje ze zaproszenie na kawe Gizelciu nadal aktualne? Marcelinko wcale sie niedziwie ze chcialabys aby ten czas szybko minal. Dziewczyny nie mam kurczka na glowie ale sie ciesze |
|
|
|
#2481 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
MIsia widzę, że od razy dobrego humorku przybyło
![]() ![]() Jak już kupię aparacik to wyśle Wam zdj ![]() ![]() ![]() Nikitko to będziemy czekać na relacje ze spotkania
|||||||||||||||||||||
|
|
#2482 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje ![]() Cytat:
pewnie że zdam relacje, ale dopiero w poniedziałek bo pewnie w domciu bede ok. 22 w niedziele ![]() biore aparat Michałka i bede fotki robic naładowałam 3 komplety bateri żeby nie padły przypadkiem i może zwine mężusiowi karte 2GB do aparatu bo synek ma tylko 256
|
||
|
|
|
#2483 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To już Wam życze miłego pobytu razem ![]() ![]() hehe może się uda kiedyś i się spotkamy wszystkie razem ![]() Buziaczki dziewczynki
||||||||||||||||||||||
|
|
#2484 |
|
Wtajemniczenie
|
masz racje Marcelinko humorek odrazu lepszy-jutro zrobie fotke to sie wam pokaze
![]() Nikitko spodziewamy sie obszernego sprawozdania ze spotkania z Agatka ![]() A ja zmykam z TZ do Polskiego pub-u na pierogi i barszczyk Milego wieczorku dziewczynki |
|
|
|
#2485 |
|
Zadomowienie
|
ale tu dzisiaj cichutko....
hej dziewczynki gdzie jestescie??
|
|
|
|
#2486 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Misia pewnie ze kawa nadal akuatlna..ja nie rzucam slow na wiatr ..super ze wkoncu zobacze sie z Kasia..juz sie nie moge doczekac ..ide nakarmic mala po kapieli..bede za kilka chwil ![]() Marcelinko fajnie by bylo gdybysmy sie kiedys wszystkie razem spotkaly..trzeba byloby cosik wykombinowac..hmm..pomysl imy pomyslimy..moze w ferie?
|
|
|
|
|
#2487 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo to akurat po sesji na pewno coś trzeba bedzie pomyśleć ![]() Misia smacznmego życze, choć penie już jesteście po kolacji :P Czekamy na zdjęcia ![]() ![]() ![]() Emi cichutko bo dziś sobota, dziewczyny odpoczywają, dni wolne Idę się popluskać bo potem zlukam "Dirty dancing" po raz n-ty
||||||||||||||||||||||
|
|
#2488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bedzie obszerne sprawozdanie bedzie spokojnie, ale mam tyle tobołków że szok jak ja wejde do tego pociągu prezent jest wielki a mam jeszcze dużą siatke i swój plecaczek
|
|
|
|
|
#2489 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2490 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, na fbl jest zdjęcie w nowym kolorze włosów. Tylko trochę ciemno wyszło, jeszcze je przerabiałam, więc nie widać, że jest taki jasny
Ale uwierzcie na słowo A te które nie mają rockowej duszy, niech nie oglądają klipu
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.

czarne mi nie wyszły na szczęście,ale zapobiegawczo krócej trzymałam... Włoski mogłabym farbować normalnie co kilka dni
i ty kochana doczekasz sie swojego bobaska
a Pio nie chciał ze mna tanczyc
bede sama z synkiem bo rodzice ida gdzies na imprezke

włąsnie tak jak napisała Ray jej własny mocz predzej jej pomoze...

Sony ma słabą baterię, ale ogólnie nie jest zły. Robi ładne zdjęcia, stabilizacja obrazu dobra. Ale mój P. proponuje, jeżeli możesz troszkę dołożyć, żebyś zastanowiła się nad canonem s5, bo jest bardzo szybki, bardzo dobra stabilizacja, nie ma niepotrzebnych pierdołek jak sony, a tego i tak się nie wykorzystuje tylko zaśmieca aparat. To tyle