![]() |
#2461 |
Rozeznanie
|
Dot.: gossip girl
Ściągnij sobie program Napiprojekt do pobierania napisów
Możliwe, że jeszcze ich nie ma, ale GG to popularny serial więc na pewno jakaś dobra dusza wzięła się już za tłumaczenie. Cierpliwości ![]()
Edytowane przez mooniqa Czas edycji: 2009-09-27 o 14:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2462 |
Raczkowanie
|
ja nie mogłam się powstrzymać.. obejrzałam bez napisów
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2463 |
Rozeznanie
|
Ja też często oglądam bez napisów. Jestem niecierpliwa.
Celowo nie obejrzałam ostatniego odc. poprzedniego sezonu, żeby nie czekać w napięciu, na to co wydarzy się dalej (nauczona na błędach po Greys Anatomy). Tak więc dziś mam do obejrzenia dwa odc GG, sesese ![]()
![]() |
![]() |
#2464 |
Konto usunięte
|
Niestety Napi-projekt nic nie wyszukuje, przed chwila sprawdzałam, więc napisów niestety jeszcze nie ma.
Ja tez niecierpliwa jestem, więc pewnie obejrzę bez napisów ![]() mooniqa przebijam Cię, mam do obejrzenia 3 odcinki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2465 |
Rozeznanie
|
Rzeczywiście język z GG da się jakoś zrozumieć. Z innymi serialami jest już trochę gorzej.
Lick The Lollipop, jak na osobę która oglądała po 4 odc. jednego wieczora to i tak dużo jak dla mnie ![]() ![]() Może się umówimy wszystkie na daną godzinę i obejrzymy GG S03E01 w tym samym czasie? Będzie raźniej. Ja przyniosę popcorn ![]()
![]() |
![]() |
#2466 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Znalazłam tylko angielskie napisy.... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2467 |
Konto usunięte
|
Np. język z Grey's Anatomy jest straszny. Tylko bełkoczą coś i nic nie kumam. A w GG jest inaczej i sporo da się zrozumieć, mimo, że mój angielski jest słabiutki
![]() Można powiedzieć ze po 4 odc. dziennie oglądam. Pierwszy sezon obejrzałam w 2 dni ![]() ![]() A wszystko przez Was dziewczyny, bo przypadkiem trafiłam na ten wątek. Ja jestem za obejrzeniem GG S03E01 w tym samym czasie. mooniqa skoro Ty przynosisz popcorn, to ja postawie ![]() Goshia może jutro będą te napisy ![]() Edytowane przez 201701251209 Czas edycji: 2009-09-15 o 16:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2468 |
Rozeznanie
|
Całe wakacje czekałam na tę chwilę, kiedy będę mogła obejrzeć pierwszy odcinek 3 serii. No i już jestem po.
![]() Ale grzecznie poczekam, aż wszystkie będą po i razem przedyskutujemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2469 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny ...moge sie przyłączyć do rozmowy? ^^
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2470 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jasne, że możesz się przyłączyć, zapraszamy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2471 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do napisów GG pewnie jutro będą, skoro serial był do ściągnięcia dziś to min 1 dzień zajmuje takie przetłumaczenie (no chyba, że przez połowę odcinka występuje kochana Dorotha, wtedy mniej ![]() Mamy piwko i popcorn. Czy któraś z ggmaniaczek partycypuje we wspólnym oglądaniu? Proponuje po "Na Wspólnej" ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2472 |
Konto usunięte
|
Ja też Grey's oglądam. Przy ostatnim odcinku to aż się pobeczałam (kurcze, jakaś miękka ostatnio jestem
![]() A kiedy kończy się Na Wspólnej? ![]() W GG dziwne jest dla mnie to przyzwolenie na picie alkoholu (np. u Chucka). Chłopak 17 lat, a whisky czy koniak od rana pije. Co noc nowa laska i wszytko jest ok. Nikt się na to nie oburza. No chyba że w Stanach to jest normą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2473 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2474 |
Rozeznanie
|
ja też pooglądałam i czekam na dyskusję! ;P może jutro?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2475 |
Konto usunięte
|
Ja też już obejrzałam
![]() kiikaaa dobrze zauważyłaś, nie ma małych dzieci. Obie chyba nie straciłyśmy wzroku ![]() Ok, możemy podyskutować jutro. Jedynie napisze, że nareszcie Nate zaczesał tą swoją grzywkę do góry, bo nie mogłam na niego patrzeć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2476 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A tak na poważnie, wydaje mi się, że tam właśnie nie ma przyzwolenia i jest to dla Amerykanów dobry sposób na ukazanie zdegenerowanego, zepsutego bohatera. Pijany młodzieniec w polskim serialu raczej nie robi na mnie większego wrażenia, gdyż u nas jest to normą. U nas spijają co najwyżej piwko, a tam jakieś dziwne mieszanki w czerwonych, plastikowych kubkach (profanacja ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2477 |
Konto usunięte
|
Rozwaliłaś mnie z tym "I'm Chuck Bass"
![]() ![]() Pewnie i masz rację, w końcu to są bogacze (Serena i Chuck) i im wszystko wolno. Inaczej jest przecież u Dana.Domowe obiadki, ojciec stawiający granice dzieciom itd. Obejrzałaś już? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2478 |
Rozeznanie
|
Hehehe, kiedy on to mówi, to ciary przechodzą mi po plecach
![]() Szkoda, że w realnym świecie nie spotyka się z aktorką grającą B tylko Vanessę ![]() ![]() Oczywiście wczoraj obejrzałam i zgadzam się z etykietką B przyznaną jej przez Plotkarę. B jest słabeuszem bo znowu dała się omotać przez Chucka, na jej miejscu zamieniłabym się rolami w ich grze. Niech B podrywa facetów, a Chuck udaje zazdrosnego faceta. Co za palant. Pewnie ją zdradził z tą blondyną z przyjęcia ![]()
![]() |
![]() |
#2479 |
Konto usunięte
|
Ja też lubię Chucka, chociaż jako facet to nie za bardzo mi się podoba. Wolę Dana
![]() Tak myślę, że prędzej czy później to zerwą ze sobą. Zbyt sielankowo by było, gdyby byli taką idealną parą. Stawiam 100 zł, że to C. coś odwali ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2480 |
Rozeznanie
|
Chuck ma według mnie dziwną figurę, może to przez ubrania wygląda jakby był bardzo niski, nie miał szyi a za to bardzo dużą głowę. Na zdjęciach z plotkarskich portali wygląda już normalnie. Mi żaden z panów nie przypadł do gustu. Lubię blondynów, ale Nate to jeszcze nie to.
Masz rację Chuck na 100% coś odwali i to będzie coś bardzo strasznego, żeby teraz przez całą serię B go nienawidziła. Ehhh wyczytałam, że Taylor Momsen prowadza się z Lindsay Lohan ![]() Nie wróżę tej znajomości niczego dobrego. ![]() http://justjared.buzznet.com/2009/09...momsen-g-star/ A propos fryzury Jenny były w ostatnim odc. tragiczne, wyglądała jak topielica ![]()
![]() |
![]() |
#2481 |
Konto usunięte
|
Ja lubię brunetów, więc Dan idealnie pasuje
![]() Tylko moim zdaniem ciepłe kluchy są z niego (oprócz akcji z nauczycielką). No nie Taylor i Lindsay? Żeby tylko Taylor nie skończyła na odwyku. Znając przeszłość Lohanowej wszystko jest możliwe. Jenny bardzo mi się podobała za czasów zwariowanej projektantki. Włosy, makijaż, strój, bosko wyglądała. Boziu te jej smokey eyes ![]() Vanessa też wcale nie lepszą ma fryzurę. Na tym meczu polo to ona miała luźne dredy zrobione czy co? Bo to wyglądało jakby fryzjer się nie postarał przy doczepianiu włosów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2482 |
Rozeznanie
|
Wiesz, Dan to mnie nawet czasami denerwuje tą swoją kluchowatością. No ale teraz się dla niego zacznie bo przecież jego odnaleziony brat (o czym jeszcze nikt nie wie) całował się z Vanessą.
Jenn też mi się najbardziej podobała jako mała projektantka. Miała super wycieniowaną fryzurkę, z grubą grzywką. Teraz już lekko przesadza ze stylizacją. To samo zauważyłam, gdy zobaczyłam Vanessę na meczu polo. Ona chyba ma swoje naturalne siano, do którego doczepili jej pod spodem długie, gładkie pasma. ![]() ![]() Muszę już zmykać, miłego dzionka życzę ![]() P.S. 24go zaczyna się Greys, tak więc będziemy mogły się spotkać na innym wątku ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2483 |
Rozeznanie
|
a mi się właśnie te ich fryzury podobały, choć sama bym sobie takich nie zrobiła.
mnie wkurzył Dan, tym, że wtopił się w to bogactwo. Przecież zawsze był przeciwny takim sferom, a tu nagle co? przeciw swoim ideałom. a Chuck, mmm ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2484 |
Konto usunięte
|
Też mnie Dan wkurza, nigdy się nie odezwie, gdzie go popchną tam będzie stał, zawsze taki grzeczny. Niewyraźny jest
![]() Oj ciekawa jestem po co brat Dana przyjechał. Mam nadzieje, że czarny charakterek z niego będzie i trochę namiesza. Swoją droga, przystojny ![]() Najlepsze włosy to ma B. Zawsze nienaganna fryzura, bez zbędnych udziwnień. No dobra czasem jakiś kok-szok ma. Ale to co Jenny i Vanessa mają na głowach to jakieś przegięcie. Mogli by wygładzić im te włosy. Ostatnio jak byłam u fryzjerki czesać się na wesele, to mi powiedziała, że bardzo modne są luźne upięcia, gdzie włosy są w nieładzie. Dosłownie spięte 3 spinkami. Tak więc włosy J. i V. chyba idealnie pasuję do tego trendu. Pasowałoby założyć nowy wątek, do 6 serii Grey's A, bo nie ma takowego jeszcze. O tak, koniecznie musimy obgadać najnowszą odsłonę Chirurgów ![]() Private Practice nie oglądałam. Ile jest sezonów? BeRtA1111 Danowi to chyba bogactwo do głowy zaczęło uderzać ![]() Edytowane przez 201701251209 Czas edycji: 2009-09-16 o 10:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2485 |
Raczkowanie
|
oo to może ja też sie wypwiem.. początkowo obawiałam się, że tylko moje uczucia co do nowej serii są mieszane, ale po przeczytaniu tych postów .. uff kamień z serca.. zgadzam się z wiekszością opinii..co do C&B mogli chociaż przez jeden odc zrobić z nich idealną parę
![]() ![]() Dan barzo nienaturalnie udaje, że nie nie bardzo obchodzi go bogactwo ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2486 |
Rozeznanie
|
lickthelollipop - a Scott nie przyjechał czasem tam studiować? nie wiem sama... a mi się on wydaje taki grzeczniutki...
![]() kika, faktycznie, Rufus tam wcale nie pasuje. i to jego wykupowywanie(?) zdjęć Sereny? jemu też się chyba jakieś zasady zatarły. ja tam bym chciała, żeby rozwinęli wątek Erika i jego chłopaka... jak on miał na imię, pamiętacie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2487 |
Konto usunięte
|
Tak Scott przyjechał studiować, ale wątpię że tylko na tym będzie polegać jego rola. Może kasę od Rufusa będzie chciał wyciągnąć? Kotórz to wie
![]() Chłopak Erica miał na imię Jonathan. Jakoś za nimi nie przepadam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2488 |
Przyczajenie
|
Witam po wakacyjnej przerwie
![]() Pierwszy odcinek mam już za sobą.
Tak na niego czekałam ![]() Ale nie zrobił na mnie wrażenia. Myślałam,że będzie coś ciekawszego.... ![]()
![]() |
#2489 |
Rozeznanie
|
Witam ponownie
![]() Nigdy nie lubiłam tego charakterystycznego dla seriali szybkiego zwrotu akcji polegającego na zmianie zasad bohatera o 180 stopni. Chodzi mi o Dana. Mogli jakoś rozciągnąć w czasie to jego przystosowywanie do nowych warunków, a tu raptem jedna kłótnia z V. Przez poprzednie sezony miał swoje zasady, jeden odcinek i wszystko się zmieniło (jak w Modzie na Sukces ![]() Obecność brata Dana na pewno dużo zmieni w serialu. Ryfus i Lilly pewnie się przez to rozstaną, Dan się obrazi na brata, że wcześniej mu nie powiedział kim jest, tylko powoli wchodził w szeregi jego przyjaciół. Dodajmy do tego powrót ojca Sereny i tragedia murowana. Lick The Lollipop PP ma na razie 2 sezony. Wątki są powiązane z Greys Anatomy - Addison (była Dereka) przeniosła się do innego miasta, żeby pracować u przyjaciółki w prywatnej praktyce. W niektórych odcinkach akcja rozgrywa się w szpitalu Seattle Greys.
![]() |
![]() |
#2490 |
Konto usunięte
|
mooniqa Ty to może zgłoś się do producentów GG, żeby wkręcili Cie jako głowną scenarzystkę
![]() ![]() ![]() Ja nie podejmę się spekulacji co się może wydarzyć dalej, cierpliwie będę czekać na kolejne odcinki. karolcia9028 witamy. Na mnie tez pierwszy odcinek nie zrobił wrażenia, no ale za wiele się po nim nie spodziewałam. Tak myślałam, że tylko nakreślą w nim nowe wątki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.