|
Notka |
|
Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Tajemnica ślicznych ciuszków z allegro reklamowanych przez Japonki
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2462 | |
Raczkowanie
|
Na ja333 mi chyba wykupili moją wymarzoną bluzkę, bo jej już w katalogu dostępnych nie ma
![]() Straciłam motywację, aczkolwiek może do jesieni coś podobnego się pojawi... Wciąż jestem najbardziej chętna na causewaymall, no ale poczekamy - zobaczymy. Cytat:
![]() No właśnie - póki co. Największy szał się zacznie tak z pół godziny przed końcem aukcji. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2463 |
Przyczajenie
|
Według mnie też te sukienki są takie same
![]() Ale akurat ona mi się nie podoba.... Do czasu, aż złozymy zamówienie to ukaże się wiele ciekawych rzeczy ![]()
#2464 |
Raczkowanie
|
http://allegro.pl/item397494536__suk...olf_roz_s.html
Jak dla mnie idealna na jesień. Tylko ta cena... http://allegro.pl/item403403855__hit...a_roz_s_m.html jak wyżej http://allegro.pl/item401587229_hit_...n_roz_s_m.html tu też cena przesadzona, ale w porównaniu do tego, że ta bluza szła na niektórych aukcjach za stówę... |
![]() ![]() |
![]() |
#2465 |
Przyczajenie
|
Ta sukienka jest super
![]() A co do tej bluzki, to wczesniej zamiesciłam do niej linka, gdzie na aukcji jest na razie za 23zł, a do końca został 1 dzień http://www.allegro.pl/item408284605_..._hit_bcm_.html
#2466 |
Raczkowanie
|
Widziałam :P. Do jutra zakończą mi się jeszcze z 4 aukcje które śledzę. Jak będzie w miarę tanio to może się skuszę.
A co do kiecki z pierwszego linku... to nie chce mi z głowy wylecieć. Chyba poproszę o zdjęcie real. EDIT: Właśnie dostałam zdjęcie... No cóż, na modelce wygląda lepiej aczkolwiek tak jest z każdym ciuchem, gdyby była tańsza pewnie kupiłabym. Edytowane przez Utalentowana Czas edycji: 2008-07-31 o 16:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#2467 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny wejdźcie sobie na stronkę
www.ja333.com te ciuszki które Wam się podobają są na tej stronce w dziale Sold Out i są taniutkie bo HKD $ stoi po 0,26 zł podejrzewam że za miesiąc pojawią się ciuszki jesień/zima i może nawet te się powtórzą które tak Was kuszą ![]() jeśli Nasze zamówienie z cct fashion okaże się w porządku to NEA666 zrobi zamówienie kolejne na jesień i to prawdopodobnie ze stronki podanej wyżej bo jest największy wybór i przesyłka też w miarę tania ![]() no ale to oczywiście zależy jak wypadną ubranka z cct fashion ale myślę że będziemy zadowolone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2468 |
Przyczajenie
|
Chcę sobie kupić tą bluzeczkę (zapewne dobrze wam znaną
![]() http://www.allegro.pl/item403604028_..._kolory_s.html Zastanawiam się nad szarym, czerwonym i śliwkowym. Jak myślicie? ![]()
#2469 |
Rozeznanie
|
na wcześniejszych stronkach zamieściłam wzory kolorków tych bluzeczek i innych z tej serii
![]() bluzeczka fajna choć widziałam model bez tego X z tyłu i mi się bardziej podobała ![]() http://www.allegro.pl/item409404469_...mi_kolory.html no ja jestem za czerwonym bo myślę że szary nie będzie zbyt efektowny w przypadku takiej elaganckej bluzeczki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2470 |
Zakorzenienie
|
Ja mam taką tlko właśne bez tego X, fajna jest, ale trochę krótkie rękawki.. Ja mam kolor wrzosowy. Najlepiej poproś o próbki kolorów, bo mogą być inne odcienie niż sobie wyobrażasz
|
![]() ![]() |
![]() |
#2471 |
Rozeznanie
|
http://allegro.pl/item395257861__rew...r_roz_s_m.html
jednakże na www.ja333.com ta świetna kiecuszka jest za 17zł a nie 107zł ![]() jak już wiem że istnieje cct fashion, causeway mall i przede wszystkim ja333 to nigdy nie kupie żadnego ubranka Japan Style z allegro - szkoda przepłacać taką kasę bo założę się że ta kiecuszka z przesyłką i cłem wyniosła by mnie jakieś 50-60zł a nie ponad 100zł!!!! ![]() Edytowane przez yoco Czas edycji: 2008-08-19 o 13:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#2472 |
Przyczajenie
|
Ja myslałam nad szarym, żeby zaszaleć z dodatkami, które uwielbiam
![]() Prosiłam o próbki kolorów, ale jakoś nie otrzymałam odpowiedzi ;/ Właściwie to mam to samo, jak tylko widzę te horrendalne ceny na allegro to zaraz sobie mysle "ile bym za to zapłaciła na causeway mall?" ![]()
#2473 |
Raczkowanie
|
Yoco, ta kiecka mi się okropelnie podobała ale bałam się że "na żywo" już nie jest tak pięknie... A tu proszę, miła niespodzianka.
Cóż, w takim razie czekamy na wasze zamówienie. Mam nadzieję że przyjdzie w miarę szybko, jestem ogromnie ciekawa jak ciuszki prezentują się "na żywo", no i im szybciej przyjdzie wasze, tym szybciej będzie nowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2474 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() no a na zdjęcia Japan Style trzeba brać w takim razie poprawkę z kolorem tzn na zdjęciach ciuszki są ciemniejsze a w realu kolorek jaśniejszy - nawet allegrowicz napisał pod zdjęciem tej sukienki że to turkus a sukienka wygląda zdecydowanie na granatową ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2475 | |
Przyczajenie
|
![]()
Madelajnn znalazałaś już pare? Bo mam chrapke na ta sukieneczke!
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2476 |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() ![]() http://allegro.pl/item406843513_legg...hit_japan.html Świetnie wyglądają na Azjatkach (widziałam dużo zdjęć), ale te zdjęcia ze wzorów trochę mnie rozczarowały. Co myślicie? |
![]() ![]() |
![]() |
#2477 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja wkrótce będę szczęśliwą posiadaczką takich legginsów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2478 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Śliczne są ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2479 |
BAN stały
|
a to moje
![]() pewnie wyniosą ok 30zł czekamy z niecierpliwością ![]() ![]() ![]() w sumie zaluje ze nie wzielam tez dluzszych. moze yoco mala wymiana? xD hehehe |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2480 |
Raczkowanie
|
Też śliczne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2481 |
Raczkowanie
|
Wy rozmawiacie o legginsach a ja przeglądam wyprzedane rzeczy z ja333 i mi się jesień marzy...
Niektóre zestawienia ze zdjęć są cudne... Wyobrażam sobie co byłoby gdybym się pojawiła w którymś publicznie, no i ten szok znajomych po usłyszeniu cen w ich mniemaniu pewnie niemalże szmateksowych. <zaciera_rece> Do tych bardziej zorientowanych w temacie - kiedy mniej więcej możemy się spodziewać jesienno-zimowych kolekcji na stronkach? Bo z tego co wiem to u nas będzie się zaczynał już jesienny sezon, ale w tamtych stronach chyba troszkę cieplej jest... |
![]() ![]() |
![]() |
#2482 |
Przyczajenie
|
Fajne te legginsy
![]() Jak tylko przyjdą ciuszki to mam nadzieję, że się nimi pochwalicie ![]()
#2483 |
Raczkowanie
|
Mi strasznie podoba się coś takiego:
http://allegro.pl/item410235302__yoc...le_rozm_s.html Widział ktoś w realu? Ma fotki? ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2484 |
Raczkowanie
|
to jest jednak jakiś fenomen, ta moda na "japan"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2485 |
Rozeznanie
|
NEA666 - kochana przykro mi ale 1 z moich 2 par jest na prezent
![]() ![]() 1adzia22 nie polecam Ci zakupu tych legginsów bo będziesz na pewno rozczarowana jakością - zwróć uwagę na ich wysoki stan - Japonka miała by je pod biustem ![]() no a moje też tak +/- 30zł ale wszystko zależy czy dostaniemy cło bo póki co wydałam na nie jakieś 19zł ![]() jeśli nie allegro to tylko stronki z hurtowym zamówieniem niestety a może i stety hehehe ![]() ![]() a te ogrodniczki są z ja333 z wyprzedanej kolekcji już ale poproś allegrowicza o fotki real - na pewno prześle ![]() NEA666 - co myślisz o zamówionku na jesień/zima z ja333 ??? Czytałaś wcześniejsze moje posty ??? Znalazłam informacje o kosztach przesyłki - wydaje mi się korzystna - chyba taniej niż na causeway mall - tyle że trzeba się liczyć że płaszczyki i kurteczki będą troszkę ważyć - ja już odkładam kaskę ![]() ![]() ![]() Utalentowana - ja myślę że ciuszki będą pojawiać się stopniowo ale pełna oferta może wrzesień-październik dream girl - pochwalimy, pochwalimy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2486 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ja chyba tez zaczne odkladac pieniadze. mam nadzieje ze cos wlasnie tak ok wrzesnia/pazdziernika uda nam sie zorganizowac http://www.dahong.co.kr/ to chyba tez jakis sklep? niestety malo tam po angielsku Edytowane przez NEA666 Czas edycji: 2008-08-01 o 10:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2487 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2488 |
Rozeznanie
|
hmmm... co to za waluta
![]() piękny zegarek - oryginał !!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2489 | |
BAN stały
|
wrrrr dostalam maila z cct
Cytat:
a poczke wyslali dopiero dzisiaj :[ jestem wkurzona i jeszcze te 14$ :| niby jak ja mam je teraz odzyskac wrrrrrr tutaj tracking: http://app3.hongkongpost.com/CGI/mt/...=CP785934433HK |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2490 |
Rozeznanie
|
co?????
![]() mieli to wysłać w tamtym tygodniu!!!!!!! ![]() dziewczyny popatrzcie co jest out of stock to zobaczymy czego nam nie wysłali wrrrrrrr ![]() PS przy moich ciuszkach z cct fashion nie ma OUT OF STOCK A przez paypala nie można jakoś ściągnąć tej kaski - może zapytaj ich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:07.