|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Stowarzyszenie maturzystek - wejście grozi szokiem cz. V
Cytat:
![]() Dobranoc Wen ![]() Ja pewnie jeszcze troche posiedze bo jakos nie chce mi sie jeszcze spac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2462 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie jestem taka grzeczna, ściągnęłam z torrentów ![]() A właśnie on nie do końca taki romantyczny... ale piękny, o miłości,śmierci ,życiu... Ale nie warto czytać recenzji... i opisów! dziewczyny, warto zobaczyć jeśli lubicie wspomnianą tematykę ![]() Cytat:
![]() ![]() o! a ja go nie oglądałam. Ale teraz wakacje, to nadrobię zaległości ![]()
![]() |
#2463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do torebki to ja wlasnie tez zawsze mam jakis zeszyt lub ksiazke w torebce zeby nie byla zbyt pusta lub zeby byl "sztywny" tyl ![]() ![]() myszka to tez musze sobie "zalatwic" ten film ![]() a torebka strasznie mi sie tez podoba i musze ja zdobyc ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2464 |
Zakorzenienie
|
a ja mam ten film juz od dluzszego czasu.. i brak czasu by go obaczyc.. oczywiscie skoro polecacie obejrze bo historii w ramach przygotowania do ustnego ang bo wlasnie w tym jezyku go posiadam
![]() pretty tak, rodzice nad mozrzem.. wiec byl u mnie Tzcik |
![]() ![]() |
![]() |
#2465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() JA tez mam w planach tyyyyle filmow po maturze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2466 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jejku już mam tyle planów na ten czerwiec, ze nie moge sie doczekać ![]() oby tylko jeszcze ta hista w miare poszła, i obawiam sie wyniku z polskiego, chociaz jakby policzyc pkt z pierwszej czesci + dodac te wszystkie za języki, kompozycje itp itd to wyszłoby że zdałam ![]() ![]() bo chyba mozna dostac pkt za jezyk itp itd nawet jak sie prace napisze srednio na temat co? ![]() Cytat:
![]() ja moich bym nie zamienila na zadnych innych ![]() mimo, ze czasami maja swoje odchyly to jednak sa faaaajni ![]() ![]() Cytat:
![]() wolalabym najpierw ksiazke a potem film. ale chyba bedzie odwrotnie - bo jesli uda mi sie zalatwic film w tym tygodniu no to on bedzie miał pierszeństwo ![]()
![]() |
#2467 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o ktorej masz ![]() nie boisz sie sama spać w dużym domu ![]() ja zawsze jak jestem sama (choc przewaznie wtedy robie jakas imprezke, albo na nocke zapraszam kumpele moje ![]() ![]() no nie!! tyle piszecie, a jak ja chce drugiego napisac to zaraz cisza i wychodzi jeden pod drugim ![]()
![]() |
#2468 |
Zadomowienie
|
O na twen film asie czaje juz od jakiegos czasu, ale przeczytam chyba ksiązke najpierw mam jeszcze sporo filmów w kolejce do obejrzenia
![]() JA dzisja tez sama siedzę, może jak bym wiedział że bede smam to tez bym TŻ sciagneła, albo i nie bo mi by sie niechiłao całego tego bajzlu sprzatać, ale w przyszły piątek juz zobacze swoją podłeoge w pokoju ![]()
#2469 |
Zakorzenienie
|
ja bym TZ nie odwozila...
moj ost jak mamy nie bylo [a wtedy studiowala wiec czesto sie zdarzalo] wychodzil... pozno ale wychodzil! ;x tak mniej wiecej zanim jego rodzice do pracy wstawali ![]() [bo nasze mamy sie znaly z podstawowki ![]() ale on naprzeciwko mnie mieszka... klatka w klatke ![]() na szczescie rzakdo go widuje xDDDD
#2470 |
Zadomowienie
|
Vil mój tez tak czaem robi że wychodzi od mnie tak koło 5 rano
![]() A ja siedze dalej z zadniami z biologi cos mi to wolno idzie a jeszcze mam jakieś 60 zadań do zrobienia.
#2471 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez sie boje sama w domu spac ![]() ![]() Ale teraz malo jest tych dni kiedy spie sama bo albo jest TŻ albo tak jak teraz mama przyjdzie zaraz a ja jeszcze nie spie ![]() Godzina 0.25 a maturzystki zamiast sie uczyc/spac to spamuja ![]() Angellka to dlaczego nie zostaje do rana tylko o 5 idzie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesczze w czerwcu w pierwszej klasie w ogole nie chodzilam do szkoly prawie.. xD bo juz wakacje nibyy.. on mial zwolnienie lekarskie ![]() i przychodzil do mnie o 7 rano i szlismy spac dalej ![]() biologii wspolczujee... ja juz torche olalam, matmy dzisiaj troche porobilam ![]() boze... 2 lata bez faceta ![]() jak ja to zrobilam ![]() nie ebde liczyc tych przelotnych znajomosci kilkudniowych/godzinnych po drodze ![]() pretty, bo trzeba zachowac pozory ; ) u mnie tak bylo.. 16-letnia gowniara noo ![]()
![]() |
#2473 |
Zadomowienie
|
Ja do spania samej w domu przyzwyczajona jestem od dawna. Wcześniej jak mój tata pracował w Poznaniu przez rok to przyjeżdżał dodomu tylko raz na dwa tygodnie na sobote i niedziele. Tak to sama w domku byłam. A ile histori z tym związanych ale chyba nie na forum pudbliczne
![]() Wychodzi tak bo pozory trzeba zachować. Eh mam Tż do tych bardziej relgijnych nalezy. Chociaz jak wyjezdzamy razem na dłużej albo ja uniego w Warszawi jestem to nic nie mówi. No i jeszcze że skoro przyjezdża tylko w weekendy to mógłby chociaz spac w domu.
#2474 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny zaraz umree
![]() oczywiscie sie do owego nie odzywam.. ani on do mnie ... WIELKI FOCH wczoraj i dzisiaj mial opis "nudy" ... ciekawe czy to jakas prowokacja bo on normalnie takich opisow nie ma ;o what is more, sam sie do mnie nie odezwie, nigdy tego nie robi po klotni ![]() ![]() jak ja lubie te nasze bajery ;x ![]() wchodze do niego na fotke a tam jakas panna "Czesc to ja z czaterii fajne focie" ... lat 14 :lol2: aaa... wyrywa 10 lat mlodsze panny na czaterii? desperacja? ![]() ![]() a potem znowu bedzie mi mowil ze mu czternastolatka wmawia ze jest kobieta on ma z nich ubaw przeokropny ;x ale mi sie nudzi... energia mnie rozpiera.. ja juz chce byc studentka! a najpeirw... byc juz po ZDANYM niemieckim .. ![]()
#2475 |
Zakorzenienie
|
No rozumiem rozumiem
![]() Ja tez nigdy bym nie pomyslala ze moja i TŻta mama beda nam pozwalaly spac razem ![]() ![]() Vill no desperacja chyba ![]() ![]() ![]() A co do bycia studentka to tez juz chce nia byc ![]() ![]() ![]() I z tymi marzeniami oddalam sie od kompa i ide spac ![]() Dobranoc moje mile Spamerki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo skoro bede we wroclawiu to jeszcze bede musiala udowodnic..przede wszystim sobie... ze wcale dla nikogo tam nie jade ![]() ale prawda jest taka ze mam tam swietna przyajciolke ![]() noo wiesz, takie czternastki na niego lecaaa ![]() a jak mu sie nudzi, to sobie gada i ma bawke... Ty bys nie miala? ![]() ![]() ![]() ciekawe kiedy nam sie kontakt odnowi... ile razy bylo tak ze sie nie odzywamy do siebie i koniec... tyle ze ja wytrzymam gora tydzien... no coz ![]()
![]() |
#2477 |
Zadomowienie
|
Vil lol. No chyba taotalna depresja jak za nieletnie sie bierze
![]() Dobranoc Prett ![]()
#2478 |
Zakorzenienie
|
hyhy xD
jak mnie "poznal" mialam 16,5 xD nigdy go dzieci nie interesowaly raczej ![]() w necie tak.. o.. wiecie jak jest ![]() mi czasem mowi jaka jestem gowniara.. i mi oczywiscie wtedy baaardzo przyjemnie tak tak ... ![]() faceci sa dziwni z zasadyy... chyba sie zdecyduje na AE we wroclawiu... moze nie tak ambitnie jak SGH.. ale coz ![]() ![]() ![]() mialam opis "pedofilia zaawansowana" wchodze znowu.. komentarz zniknal... yyy... dowody zbrodni? zaje**biscie ma :| ale w sumie... obciach... a ja mam wlasne zycie i piekne buty! ![]()
#2479 |
Zakorzenienie
|
nadrobiłam wreszcie Was spam
![]() teraz idę oglądać DDTV, później może się ubiore, bo w pidżamie chodze i włosy by sie przydało umyc... wczoraj już mi sie nie nie chciało ![]() kurcze chciałabym żeby TŻ tak u mnie został na noc... |
![]() ![]() |
![]() |
#2480 |
Zakorzenienie
|
Dzień Doberek
![]() Widzę że ogarnęły Was wakacyjne tematy :P podróże itp .. chciałabym gdzieś pojechać, ale pewnie nic z tego nie będzie ![]() Włączam rano telewizor i wiecie co leciało Denver ostatni dinozaur (nie wiem jak to się pisze ![]() ![]() Dzisiaj muszę się wziąć za prezentacje i czytać Annę Kareninę... wczoraj mialam to zrobić, ale pół dnia spędziłam na kompie ... ![]() W ogóle wstyd pisać ale potrzebuje Biblie a nie mam w domu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2481 |
Zakorzenienie
|
Przebiłam się przez wczorajszy i dzisiejszy poranny spam
![]() ![]() Cyba idę na TV... a prezentacja? ![]() A tak btw - trudno się dostać na studia zaoczne na te renomowane uczelnie? UJ, UWr itd. ![]() ![]()
#2482 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale jeśli wywołuje takie emocje to jak najszybciej muszę go zobaczyć! ![]()
![]() |
#2483 |
Zadomowienie
|
Dzieeeewczyny, ile naspamowałyści! :O
No naprawdę, żeby maturzystki siedziały na wizażu do 1... kto by pomyślał ![]() Więc dzisiaj pracowity dzień, bleh. Życzę pełni sił dla wszystkich maturzystek na dzisiaj ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2484 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry maturzystki kochane moje
![]() nie wiem jak ułożyć sobie dzień, wszyscy się jeszcze uczą do matur ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2485 |
Zakorzenienie
|
Dzień doberek SPAMERKI!!
![]() zaraz śniadanko i potem do Kościoła się pomodlić o maturkę... ![]() w ogóle śniło mi się, że czegoś nie oddałam do prezentacji ustnej... ale tylko trzeba było bibliografię nie? nie mam żadnych plakatów czy czegoś innego... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie trzeba było oddać razem z bibliografią
![]() |
#2487 |
Zakorzenienie
|
to jak film taki fajny to ja tez zasse XD
kurde mialam jechac na komunie i poklocilam sie z mama, zwyzywala mnie od najgorszych i zostalam w domu [bo jej powiedzialam ze ja myslalam ze to po poludniu i ze na msze do kosciola nie pojdee... bo nie!] a tam ;x dzisiaj... dzisiaj troche matmy i musze skonczyc ksiazke do prezentacji ![]() ustna z polaka juz za 2 tyg ![]()
#2488 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() ![]()
#2489 |
Zadomowienie
|
U mnie też trzeba było oddać kospekt czy tam plan ramowy
![]() Widziałam, że pisałyście coś o filme P.S Kocham Cię. Chciałam go strasznie obejrzeć, ale niestety nie udało mi się go ściągnąć. Później odpuściłam, bo słyszałam, że książka o wiele lepsza. Ale skoro tak zachwalacie, to może jednak obejrzę? ![]() Niech się ktoś za mnie nauczy tej historii, prrrrroszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2490 |
Zakorzenienie
|
kocham moje lacze ;x
film bedzie na dysku za jakies 1,5h xD to moze ja w tym czasie cos sensownego porobie ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.