|
|
#2461 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 1994
przecież wiem, kto to, ale nie wiedziałam, że mają teraz święto, bo się tym nie interesowałam...
|
|
|
|
#2463 |
|
Raczkowanie
|
ja tak samo..
|
#2465 |
|
Wtajemniczenie
|
kurde sama nie wiem. musze wybrać. znajomi ? wiesz co raczej nie w moim, ale tacy że da sie z nimi dogadać. najbliżej mojego wieku to mój brat ( odziwo sie z nim dogaduje) a później taki 17-latek. a obóz to nie taka sielanka. trzeba wstać o 7, godzine biegać, umyć się, iść na śniadanie, iść na trening, umyć się, później masz woooolne, obiad,kolacja, trening. ;d hehe. tak to mniejwięcej wygląda.
to odnośnie wakacji, a wy macie jakieś plany na ferie? w ogóle kiedy macie ? |
|
|
|
#2466 |
|
Zakorzenienie
|
jadę z przyjaciółką na obóz do Białki
na narty ![]() a ferie mam od 14
Edytowane przez lisa009 Czas edycji: 2009-01-08 o 19:16 |
|
|
|
#2468 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
sama jeżdzę co roku na tenisowe z dodatkami (windsurfing, taniec) a biegać chetnie bym poszla po plazy;D heh ale wiesz to zależy tylko od Ciebie. Ja szczerze nie wiem co bym wybrała.. a tak po za tym na wakacje też bede z rodzina w Chorwacji i Austrii no i potem oboz zalicze... kurcze szkoda że nie mozesz dwoch na raz ![]() ![]() no a musisz decydowac teraz? może się wyjaśni to jeszcze jakoś..? a jeśli brat fajny i ten 17 latek to czemu nie heh;*a co do ferii to zostaje w domu. mam zamiar odpocząć od tej męczącej szkoły i jeździć na łyżwach....
|
|
#2469 |
|
Raczkowanie
|
zrobiłaś mi ochote na zakupy! -- gdzie chciałybyście mieszkać?
|
#2470 |
|
Wtajemniczenie
|
No raczej nie moge. Bo do Chorwacji większa grupa i zadecydowali że by pod koniec sierpnia jechali. a ja na koniec sierpnia mam obóz z piłki ręcznej. odpowiedź musze dać do końca stycznia. kurde chciała bym i na to i na to jechać. no ale niestety... a ja ferie raczej w domu. codziennie 3 godziny treningu, póxniej do domu sie wyspać i na lodowisko, może jakieś zawody. u mnie w Żorach w zime zawsze jakieś na hali organizują :d fajna sprawa. ale zazdrosze ci ;d normalnie fajne wakacje będziesz miała. byłam kiedyś w Austrii. Było pięknie..
)mieszkać? raczej tu gdzie mieszkam. ale fajnie gdzieś wyjechać na dłużej, poznać nowych ludzi i miejsca ;d Edytowane przez martysia2701 Czas edycji: 2009-01-08 o 19:20 |
|
|
|
#2471 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałabym mieszkać ...
W niedużym miasteczku w położonym nad morzem, ale żeby były tam góry, żeby latem temperatura była ok 30 oC, żeby zima nie spadła poniżej -10oC, żeby byli życzliwi ludzie, nie było bloków, a ładne, zadbane domki jednorodzinne, żeby było dużo młodzieży (to nie ma być wielkie miasto i nie wieś!), żeby była jedna galeria duża ( Jak o czym zapisałam, dopisze ![]() edit: w galeri ma być kino, a nieopodal lodowisko
|
|
#2472 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
oj tak. już wiem jak jest byłam rownież . o to grasz w piłkę ręczną? fajnie! ja szczerze nie lubie i nie umiem.. heh.ja bym chciała mieszkać w jakimś ciepłym kraju albo w NY(może większość z was by nie chciała bo ten ruch, szum itp. ale to moje marzenie żeby kiedys tam poleciec.. i zobaczyc ny nocą! ) ....<3
|
|
#2473 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli koleżanki fajne czemu by nie... ale Chorwacja tez przyciąga.
Jednak ja bym postawiła na obóz: morze, ogniska, zabawy itp. a do Chorwacji przecież nie jeden raz pojadę ![]() Co do świąt ja wczoraj pilnie siedziałam w szkole... ![]() Wy też odrabiacie w sobotę ten "zaległy" piątek? |
|
|
|
#2474 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak tak to jest nas dwie
|
|
#2476 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też teraz odrabiam ;/
Tak mi się chce, że szok. A co do prawosławnych to ładnych kilku moich znajomych jest tej wiary, ale jakoś specjalnie nie huczą o tym, ze mają teraz święta... No i poza tym jednak stanowią mniejszość, więc lekcje odbywają się normalnie |
|
|
|
#2477 |
|
Raczkowanie
|
olasia... ale to chyba jak każda dziewczyna/kobieta
|
|
|
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie, na podlasiu, jest Nas dużo, więc w większości szkół pierwszy dzień świąt jest wolny
![]() DontAsk, w jakim mieście (województwie) mieszkasz ![]() edit: oj, czkz (kojarzysz mi sie z jakims czk bum czyka bum
|
|
#2479 |
|
Raczkowanie
|
aaaa!
olasia99 - a jakie sklepy lubisz najbardziej?
|
#2480 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też odrabiam,
od 9.4o do 15. nic skróconego. rzygać mi sie chce jak o tym pomyśle. |
|
|
|
#2481 |
|
Raczkowanie
|
jeny współczuje wam
my nic nie odrabiamy.
|
#2482 |
|
Raczkowanie
|
olasia, jak mam to rozumieć :P?
edit: większość kobiet/ dziewczyn jest uzależniona od zakupów |
|
|
|
#2483 |
|
Zakorzenienie
|
rubinka
Powiem tak, mam kilka z bazarków, czasem jak nikt nie widzi zajdę do lumpa, ale nigdy nic nie znajdę Ale patrząc w szafie mam ubrania z House, H&M, C&A (clockhouse), Wrangler, Extreme, Moodo, Ups, Deep, Hollister, Troll, Nike, Adidas głównie. I te sklepy sa moimi ulubionymi do tego Pimpkie, Rbk, Ravel, 5.10.15 i dalej nie pamiętam ![]() Otworzyli niedawno u mnie niedawno galerię nową i fajne sklepy są Pull and Beer (albo bear nie pamietam ) i Bershka (jakos tak, chyba bez tego 'k' ) to też polubiłam, ale nic nie mam stamtąd i nic nie mierzyłam ale widziałam duzo fajnych
|
|
#2484 |
|
Raczkowanie
|
oo dużo tego!
ja mieszkam niedaleko rzeszowa i tam jeżdzę na zakupy do galerii.. ale chyba nie ma wszystkich sklepów co wymieniłaś wyżej.macie jakąś nauke na jutro? ja mam.... z chemii kartkowke;( i zadanie z matmy... (nie cierpie jej;[)
|
#2485 |
|
Raczkowanie
|
Jutro jakoś lekko- żadnych kartk. spr. (jedynie poprawa spr.) no, a dzisiaj bylo badanie z biologii...
|
|
|
|
#2486 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem z górnego Śląska (dokładnie Racibórz, ale chyba za małe miasto żebyś skojarzyła
)Kiedyś było o nim głośno z powodu... Kocenia w jednym z gimnazjów xd Co druga gazeta o tym pisała... Edit: A ja jutro kartkówka z ekologii i poprawa z matmy |
|
|
|
#2487 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mam kartkówkę z wosu ( ściąga) ale musze nauczyć się na biologie, bo będzie mnie pytał.
olasia, a twoje koleżanki nie chodzą na lumpeksy ? |
|
|
|
#2488 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja wiem gdzie Racibórz, i ty też wiesz że ja wiem :d To kochana ucz się ;** |
|
|
|
|
#2489 |
|
Raczkowanie
|
to w sumie nie tak dużo
możecie mi pomoc z motywacją do nauki? ja chyba nigdy od kompa nie odejde...
|
#2490 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja jakoś jeszcze nigdy nie weszłam do lumpeksu. Nie o to już nawet chodzi, ze mnie to brzydzi czy coś, bo jak widzę na forach tu na wizażu lub na innych portalach jakie dziewczyny potrafią cuda znaleźć, to aż mnie korci, żeby się też przejść kiedyś
![]() ![]() Ale u mnie w mieście panuje jakieś takie przekonanie, że to jest ohydne, wgl "teren skażony" i tam się nie chodzi... No to wiecie... By mnie tkoś widział jak tam poszłam to życia nie mam do końca życia ![]() A wy chodzicie do lumpków? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:27.

na narty 

no i potem oboz zalicze... kurcze szkoda że nie mozesz dwoch na raz 

my nic nie odrabiamy.