|
|
#2461 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Psychiatra - cz. 2
eh kobietki dzisiaj nasze święto a ja tak zle się czuje
![]() mam tyle nauki, a nie mam siły sie uczyc .. czuje ból ten wewnętrzny nie wiem już co robić nie mam siły nic robić, kłuje mnie coś w klatce piersiowej , trzesą mi się rece.. nie mam nic w domu oprócz melisy, ale ona i tak nie pomaga :/ chce już zasnąc i nie budzić się rano .. nei mam siły walczyć z życiem
|
#2462 |
|
Zakorzenienie
|
Ta daaam, wróciłam, cieszycie się ? Pewnie nie, nikt nie ma powodów do radości gdy ja się pojawiam. Niedługo znowu mnie zablokują, pewnie już na stałe ale jeszcze nie teraz bo mam za dużo zajęć szkolnych głowie żeby myśleć o jakimś efektownym pożegnaniu z wizażem.
|
|
|
|
#2463 |
|
Zakorzenienie
|
jak cały czas piszesz a potem kasujesz to się nie dziw że cię blokują
|
|
|
|
#2464 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Strasznie to dziecinne.. Bez urazy..
|
|
#2466 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem ale niestety musze tak zrobic. Obawiam sie tego, iz ktoregos pieknego dnia nie bede w stanie kontrolowac wlasnego zachowania. Bede miala jakiegos dola czy cos w tym stylu. A tak to nie ma konta, nie ma pisania glupot na forum.
|
|
|
|
#2467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepjej w takim razie zmień sobie hasło,na jakieś pokrecone,którego nie da sie zapamietać,no,zapisz je tylko w celu powtórzenia,bo trzeba je ponownie wpisac przy potwierdzeniu,potem tę kartkę wywal,zmień opcje żeby Cie nie zapamietywało na forum już i tyle. Nie dostaniesz sie do konta. Tak chyba najprościej.. Choc i to jest równie pokręcone..
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2469 |
|
Zakorzenienie
|
Więc rób co chcesz,powodzenia
|
#2470 |
|
Zadomowienie
|
![]() ![]() omg to jest jakieś ciche wołanie o pomoc
|
|
#2471 |
|
Zakorzenienie
|
Nie sądzę.. Inaczej wybrałaby sie do psychologa,a jakiś juz czas temu zaznaczyła,ze sie tam nie wybiera i koniec kropka. A my niby jak możemy pomóc? Jedynie wesprzeć i doradzić ale co to dało do tej pory? Dodatkowo zostałyśmy wyzwane od świń...bo ktoś śmiał "podkablować" za usuwanie treści postów.. Tak tak,zapewne ta inwektywa była po to by zarobic bana..? Nie wiem ale miłe to nie było. Zreszta ja juz sama sie pogubiłam o co tej dziewczynie chodzi. Do lekarza nie chce iść,porad nie słucha,więc gdzie tu jakakolwiek chęć uzyskania pomocy? Ja sie już nie mieszam do tego.
|
#2472 |
|
Zakorzenienie
|
Po pierwsze nie obrazilam Was, tylko ta jedna osobe i jesli rzeczywiscie ten ktos mnie podkablowal to nie widze jakichkolwiek dylematow w wyzywaniu jej od swin.
Po drugie, ja mam juz swoje latka, i jak bede potrzebowala pomocy to sobie ja sama znajde. Nie jestem zwolenniczka leczenia przez internet. Po trzecie, mam dosc zle doswiadczenia z pisaniem jakichkolwiek informacji o sobie w internecie i stad moje dziwne zachowanie. Ale z drugiej strony ciezko pozbyc sie tego nawyku bo ja raczej jestem samotniczka i duzo korzystam z netu i znajomosci tez mam glownie w sieci. Przyzwyczajenie robi swoje. Po czwarte, nie macie innych problemow ? Ja chociaz tak bardzo nie chce, wzbudzam straszne zainteresowanie. Normalnie powinnam byc z siebie dumna. Milej nocy Ide sie dalej uczyc.
|
|
|
|
#2473 |
|
Zakorzenienie
|
Wyzywanie kogokolwiek od świń nie świadczy dobrze o tobie. Tym bardziej,ze ten ktoś miał prawo wcisnąć zły post gdy zauważył łamanie regulaminu.
I nie pochlebiaj sobie,bo jakos mało mnie interesuje twoja osoba,zwłaszcza po przeczytaniu ostatnich twoich postów. Współczuje tylko dziewczynom,które starały sie w jakiś sposób ci doradzic czy pomóc.. Widac nie warto bylo sie w ogóle wgłębiac w twoj problem. I jesli dalej masz zamiar siać zamęt na tym dość delikatnym watku,to lepiej żebyś go opuściła. Bo nic dobrego do niego nie wnosisz prócz niemiłej atmosfery.
|
#2474 |
|
Zakorzenienie
|
A ja proponowałabym zakończyć dyskusję, bo
nie znamy do końca sytuacji lisnov, ucinanie postów nie sprzyja poznaniu całej sytuacji przez co może być źle oceniona.
|
#2475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzialas ten post przed edycja ? Zasugerowalyscie tylko i wylacznie moimi slowami, ze non stop pisze a potem zmieniam/kasuje tresc. problem ze w tym wypadku wlasciwie nic nie skasowalam. Zawsze mozesz kliknac na opcje "zglos" przy moim poscie. Nie Ty pierwsza... Dzieki kiniaczeq ![]() Przyczyna edycji: Zrobilam literowke. A teraz zglos moj post do moderatora bo zlamalam regulamin. I jeszcze dodalam podziekowania dla Kiniaczeq. Ban na stale murowany... Edytowane przez lisnov Czas edycji: 2009-03-10 o 23:19 |
|
|
|
|
#2476 |
|
Zakorzenienie
|
Jakbyś nic nie kasowała,to nie na darmo dostałabyś bana.
Dobra,jałowa ta dyskusja,z mojej strony kończę. Rób co chcesz,byle byś przestała niszczyć ten wątek i obrażać innych.
|
#2477 |
|
Zakorzenienie
|
Witam ponownie drogie panie.
Bylo dobrze, a sie cos pogorszylo
|
|
|
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
dawno Mnie tu nie było ..widze że jakies problemy , sprzeczki.A Wy jak sie czujecie LenQa,Brook,Lotta ,i reszta dziewczyn. U Mnie ostatnio nie było najlepiej ,ale jak narazie o tym nie myśle i jest dobrze ZAmówiłam Sobie na all super paletke 88 kolorków
![]() Edytowane przez AsiCcccCA Czas edycji: 2009-03-11 o 10:29 |
|
|
|
#2479 |
|
Raczkowanie
|
A ja jestem czysta i jeszcze żyje :P
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
Dys znaczy ze to lekow nie snisz wracac?no nic 3mam kciuki zebys tylko wyszla na prosta
ja sie czuje dobrze i naladowana pozytywna energia ze wzgledu na ostatni tydzien ale wiaodmo ze to wkoncu minie- staram sie nie myslec o tym
|
|
|
|
#2481 |
|
Raczkowanie
|
nie
lekarka powiedziała, że nie muszę i cieszy się, bo sama podjęłam tą decyzję i się jej trzymam :P (aż tak to widać, że mam problem z podejmowaniem decyzji xD)Brook nie nakręcaj się wcale minąć nie musi
|
|
#2482 |
|
Zakorzenienie
|
jak miło czytac,ze u Ciebie dyska lepiej i do przodu
no a brook,to jak zwykle.. pesymistka.. asiczku,u mnie dobrze,prócz drobnych problemów osobistych to jest ok. na szklanicowym pisałam ,ze sie wczoraj kiepsko czułam ale juz minęło.. ![]() a poka paletke! 88 kolorków
|
#2483 |
|
Zadomowienie
|
OMG Podziwiam Was...ja się przejmuję drobnostkami a Wy macie dopiero problemy..... Poczytałam sobie i pozdrawiam cieplutko
![]() P.S Mnie również kiedyś wizaż baaaaaaardzo pomógł
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2484 |
|
Raczkowanie
|
Lena może nie tyle do przodu co nie gorzej ;P
cc_chanel każdy ma jakieś problemy nie ma co w ogóle porównywać
|
|
#2485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niby zwykłe forum a jednak... prawda? heh no ok,to niech bedzie lepiej i byle do przodu ![]() dokładnie
|
|
#2486 |
|
Zadomowienie
|
Ja najgorszy depresyjny i w ogóle paranoiczny okres w swoim życiu mam za sobą . Korzystałam z porad psychologa policyjnego i teraz uważam pewien etap w moim życiu za zakończony
|
|
#2487 |
|
Zakorzenienie
|
Dawno mnie nie było, w szkole mam masakre i dlatego niezbyt miałam czas.
3majcie się wiosna idzie... wolno ale idzie
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze ze u Was dobrze, bardzo bardzo sie ciesze
![]() Dyskrasia super ,i trzymaj sie tej decyzji ....odbiegając " ostatnio zechlałam 8 tabletek uspokaj. debil ze Mnie ledwo żyłam (wszystko przez Tż-ta tzn....,przez moją chorobliwą zazdrośc,i Kochanie na zabój ![]() .LenQuś Moja paletka mam nadzieje że Ci sie podoba bo Mi bardzo czekałam na nią od grudnia![]() ![]() ![]() Kiniwidze Ostrego masz na avku a gdzieś Ty z avka znikneła ?Dyskrasia straszny masz ten avatarek
![]() Edytowane przez AsiCcccCA Czas edycji: 2009-03-11 o 17:22 |
|
|
|
#2489 |
|
Zakorzenienie
|
ale fajna
to Inglota zy jakie cienie?
|
|
|
|
#2490 |
|
Zakorzenienie
|
Jakości są takiej jak inglot a może i lepsze .Można je kupić na e-bay albo na all ale na All są dużo droższe.
![]() Edytowane przez AsiCcccCA Czas edycji: 2009-03-11 o 17:26 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:53.

dawno Mnie tu nie było ..widze że jakies problemy , sprzeczki.
88 kolorków 
ale wiaodmo ze to wkoncu minie- staram sie nie myslec o tym
lekarka powiedziała, że nie muszę i cieszy się, bo sama podjęłam tą decyzję i się jej trzymam :P (aż tak to widać, że mam problem z podejmowaniem decyzji xD)

.
czekałam na nią od grudnia
?