GANG spod topiku dla starajacych sie - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-08, 09:18   #2461
asia_stan
Raczkowanie

Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie

Cześś wizażanki włąsnie wysłałam mailem do tych których miałam adresy przepis na mufiny. Polecam pyszny.
A ja własnie wczoraj zaprawiłam 23 kg ogórków do słoików. Ale jestem dzisiaj zmęczona, ale opłacało się bo wyszło aż 74 słoiki (duże, średnie i małe)!Pozdrawiam.
Stary 2008-08-08, 09:56   #2462
gabriellao0
Zakorzenienie

Tola mam nadzieję, że mnie to również minie, bo 27 września biorę kościelny!!! Nie mam zamiaru wtedy o 22.00 iść spać z bólem żołądka! Mowy nie ma. Mnie zapachy nie ruszają za bardzo ale ja nigdy nie lubiłam intensywnych zapachów perfum czy jakiś tam farb czy czegoś co "mocno capi". Gdyby nie żołądek i mulenie byłoby gitara!

Wysłałam własnie zaproszenie do ludków które się mamie wprosiły, a co tam.

Olivka dobrze, że słuchasz tamtej koleżanki "po przejściach" jak to mówią "nowy gin nowe możliwości" (no może mówią "nowy dzień nowe możliwości" ale czy to ma aż takie znaczenie?). Nie martw się mnie się udało, Tobie się uda, Kasi się uda Wszystkim się uda

Asia- podziwiam!!! Żadna siła nie zmusiłaby mnie do 23 kg ogórków!!! Mowy nie ma!!!

Pogoda dupna, pada i jest ciepło, tak duszno jakoś mimo niby chłodu deszczowego a przez to czuje się jak zawsze źle! Od dziecka tak mam, taka pogoda jest dla mnie najgorsza! Idę poleżeć w związku z wyżej wymienionym
gabriellao0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 09:58   #2463
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
Kurde, właśnie się dowiedziałam, że chyba jutro będziemy mieli sesję zdjęciową, na którą umawialiśmy się ze znajomą mojego męża...

Nie wiem, czy widziałyście kiedyś coś podobnego... taka sesja zdjęciowa z brzuszkiem... Muszę się zebrać szybko, pojechać gdzieś do sklepu kupić jakieś akcesoria typu buciki malutkie, dużą kokardę etc. Chyba jutro ją zrobimy w skansenie. Miała być w studio, ale chyba jednak będzie plener... Nie wiem tylko w co się ubrać. Myślalam, że do studio wezmę kilka rzeczy i się przebiorę, a w skansenie, to nie wiem, czy będzie taka możliwość...
ale masz fajnie!! Ja też bym chciała coś takiego ale nie mam nikogo znajomego kto by si.ę profesjonalnie lub chociaż półprofesjonalnie fotografią zajmował a szkoda....mnie się BARDZO podobają takie sesje...jak dla mnie są takie....poprostu pełne miłości i uczucia....czasem jak oglądałam nawet w necie to aż się łezka w oku kręci

Cytat:
Napisane przez gabriellao0 Pokaż wiadomość
Własnie zajadam pomidory z ogórkiem, rzodkiweką i szczypiorkiem i smietaną a co! Wczoraj zjadłam nawet gruszkę!!! I jabłko mi się zdarzyło i malinki!!! A tak normalnie to ja owoców chyba w ogóle nie jadam!!! Zresztą jak patrzę na te jedzonko i słyszę zdrowe odżywianie to.... co jest zdowego w dzisiejszej marchewce? Albo kurczaku? A może zdrowe są jabłka? Czy może truskawki w marcu?
Pamietacie te kochane czasy kiedy wszystkie warzywa i owoce były sezonowo i człoweik czekał jak durny na pomidora? Na truskawki z piaskiem prosto z pola? Pięknie było
Gabi powiem Ci, że ja też mogłabym tonami owoce jeść....coprawda ja ogólnie lubię owoce ale nigdy w takich ilościach choć uważam, że lepiej się objadać owocami...bo chociaż coś z witaminkami....

Cytat:
Napisane przez asia_stan Pokaż wiadomość
Cześś wizażanki włąsnie wysłałam mailem do tych których miałam adresy przepis na mufiny. Polecam pyszny.
A ja własnie wczoraj zaprawiłam 23 kg ogórków do słoików. Ale jestem dzisiaj zmęczona, ale opłacało się bo wyszło aż 74 słoiki (duże, średnie i małe)!Pozdrawiam.
oj asia asia....mnie by się nie chciało... gratuluję samozaparacia

Maja
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 10:09   #2464
olivka_7
Zakorzenienie

Asiu ja tez bym się nie podjęła walki z 23 kg ogórków

Gabi no ten lekarz pisze właśnie doktorat na temat niepłodności , o czym dokładnie nie wiem ale ważne że jest specjalistą w tych sprawach Myslę że może mi pomoże
Ale to dopiero w przyszłym cyklu albo w jeszcze kolejnym a w tym będziemy próbować trafić a co wyjdzie to się okaże.W każdym razie jestem już dużo spokojniejsza, choć czekam z utęsknieniem na ta wizytę

Kornelcia

ZĘBALE
olivka_7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 10:34   #2465
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
Blondynka faktycznie ja tez pamietam jak dzis ze rezerwowałąs wczasy a tu kurcze 3 tygodnie ale nam czas leci, eh szczęsliwa pewnie cała jestes zdjęc sie nie moge doczekac
PS. a jak ci podam adres to wyslesz mi karteczke ????nieskromnie spytam

Madzia sorka ale My nie planujemy wysylac kartek nigdy nie wysylamy
Do miasta jest pare km wiec nie wiem czy wogole pojedziemy.Tż mowi ze mam sobie wybic z glowy zakupy hihihi
Nasz Domi pewnie juz dojezdza na miejsce
Ja mam tyle spr do zalatwienia i pada deszcz i nie chce mi sie nigdzie isc
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 10:41   #2466
tola3804
Zakorzenienie

Alkamor! No ja tak trochę ryzykuję z tą dziewczyną, bo nie wiem dokładnie co z tego wyjdzie. Zaufałam mojemu mężowi troszkę. No i nie ukrywam, że kaska też ma znaczenie, bo mam nadzieję, że po znajomości z nas nie zedrze... Ale jakbyś chciała taką sesję, to wiem, że wielu fotografów robi coś takiego, ale nie orientuję się, ile to kosztuję. Zresztą, zobaczysz nasze zdjęcia, jak już będą, to podejmiesz jakąś decyzję. Ja się zakochałam w takich zdjęciach, jak zobaczylam taką sesję zdjęciową znajomych. Jeszcze wtedy nie byłam w ciąży, ale postanowiłam sobie, że jak będę, to też chcę coś takiego. No i może jutro się ziści, choć co do pogody to jakoś nie mam przekonania, bo jedni mówią, że ładnie u nas jutro będzie, a inni, że deszcz...
Stary 2008-08-08, 10:50   #2467
olivka_7
Zakorzenienie

Kurcze mi się też marzy taka sesja. Jak będę w ciąży na pewno sobie zamówię

Kornelcia

ZĘBALE

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-08, 10:56   #2468
Kathi75
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość

Kathi przeciez samej mi radziłas że owu była i tylko przesunięta, no prosze sie w garśc wziąść i na męza przypuścić atak a najlepiej codziennie
Nasza Gabi chyba dostaje w kośc!!! I po co było narzekac na brak objawów
Owu mam napewno dzisiaj od godziny tak mnie lewy jajnik boli ze az mnie podbja jezu masakra moge jedynie w pol zlozona siedziec bo jak wstane to ojojoj wiec jutro tempka skoczyc musi a ja dzis jeszcze atakuje TZ zreszta jak prawie codzien hihihi
Cytat:
Napisane przez gabriellao0 Pokaż wiadomość
Własnie zajadam pomidory z ogórkiem, rzodkiweką i szczypiorkiem i smietaną a co! Wczoraj zjadłam nawet gruszkę!!! I jabłko mi się zdarzyło i malinki!!! A tak normalnie to ja owoców chyba w ogóle nie jadam!!! Zresztą jak patrzę na te jedzonko i słyszę zdrowe odżywianie to.... co jest zdowego w dzisiejszej marchewce? Albo kurczaku? A może zdrowe są jabłka? Czy może truskawki w marcu?
Pamietacie te kochane czasy kiedy wszystkie warzywa i owoce były sezonowo i człoweik czekał jak durny na pomidora? Na truskawki z piaskiem prosto z pola? Pięknie było

Olivka
Widziałam wykresik Słuchaj Kasi mój pierwszy miesiąc mierzenia tempki na tej (jej) stronie dał natychmiastowy efekt!!!
Taktak wykresik na mojej stronce dziala cuda hiih ja sie na jeszcze jedna stronke zalogowalam hihi moze wejscie na inna da mi troche szczescia
Gabi bo marchewka bio musi byc hihi najlepiej od gospodarza wtedy ma smaka jak trzeba
Ja mam pania na ryneczku co mi sprzedaje takie jablucha z robaczkami i takie niedorozwiniete brzoskwinie takie wiecie jak kiedys z ogrodka
Takie zdjecia macie na mysli Ja sobie sama w domu robilam aparatem na statywie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg akty z brzusiem 023.jpg (76,9 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg akty z brzusiem 001.jpg (71,1 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg akty z brzusiem 015.jpg (69,6 KB, 27 załadowań)

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Kathi75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 11:03   #2469
olivka_7
Zakorzenienie

Kasiu to widzę że w stosunkach z mężem pełny rozkwit
Ja obmyślam wzór mojego karneciku na 18 sierpnia
Ja wczoraj tez miałam przytulanko nieważne że do płodnych ho ho i trochę

Kornelcia

ZĘBALE
Stary 2008-08-08, 11:23   #2470
fruzienka
Zadomowienie

GG do fruzienka

Tola - a ile placicie za zdjecia? Moj brat jest fotografem, robi swietne zdjecia, wlasie go molestuje zeby w niedziele pojechal gdzies ze mna i TZtem porobic nam fotki ja najbardziej lubie foty w botanicznym, nie ma chyba bardziej fotogenicznego miejsca w lbnie

Kasiu - zdjecia swietne!! kiedy ja sobie porobie fotki z brzuszkiem

Asia - ja tez walcze z ogorkami ostatnio, na szczescie z mama zwalczylysmy 30kg, jutro znow beda. Nie dosc ze mnostwo roboty, to jeszcze kto to zje!!

Blondynka - oj jakos nie wierze, ze uda sie TZtowi tak calkiem wyplenic zakupy z Twojej glowy to jest zbyt silne u kobiet A jak Ty zdazysz do lekarza jeszcze w poniedzialek?

Olivka - nastaw mezowi budzik na niedziele

Alkamor - szkoda ze nie jestes z Lbna, polecilabym Ci na zdjecia brata swojego lub kolezanke

troszke sie nie odzywalam, ale nei mialam kiedy. Jakis niezly zapierdziel w domu, co bedzie przed tym weselem Poki co to dla ostresowania wieczorami pazurki maluje zeby wykombinowac jakies frencze dla panny mlodej i dla siebie, dla mamy lakier mam taki bezowiutki tylko jeszzce jakis wzorek trzebaby zmajstrowac. Dobrze, ze jeszcze miesiac kombinowania przede mna

Czy to normalne, ze od 3 dni mam temp 36,6? czy termometr mi sie zepsul? I jeszcze jedno pytanie, jesli cykl trwa 37 dni, to mniej wiecej kiedy jest owulacja? Bo mi tren program "karta" pokazuje na 13 dzien cyklu, cos mi nie pasuje, bo wyliczyl, ze juz mam dni plodne a tu zero sluzu, bolu brzucha ani nic

fruzienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 11:27   #2471
olivka_7
Zakorzenienie

Tu najlepiej niech się nasza Kathi wypowie

Kornelcia

ZĘBALE

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-08, 11:31   #2472
Kathi75
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fruzienka Pokaż wiadomość
Czy to normalne, ze od 3 dni mam temp 36,6? czy termometr mi sie zepsul? I jeszcze jedno pytanie, jesli cykl trwa 37 dni, to mniej wiecej kiedy jest owulacja? Bo mi tren program "karta" pokazuje na 13 dzien cyklu, cos mi nie pasuje, bo wyliczyl, ze juz mam dni plodne a tu zero sluzu, bolu brzucha ani nic
Slonce ktory to dzien cyklu dawaj tu karte tak najlepiej widac jesli wyliczyl ci na teraz to do dupy program bo przy 36,6 owu nie ma no chyba ze stala tempi masz 36,8 to mize byc spadek na 36.6 ale takiego przypadku jeszcze nie widzialam
Wejdz sobie w mojego linka zobaczysz ile dni ja mialam 36,6

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Stary 2008-08-08, 11:34   #2473
fruzienka
Zadomowienie

GG do fruzienka

obliczylam sobie kalkulatorem w necie, ze owulacja przypada na 22 sierpnia, to bedzie 23 dzien cyklu. juz calkiem zbaranialam

Stary 2008-08-08, 11:35   #2474
Kathi75
Zakorzenienie

Cytat:
obliczylam sobie kalkulatorem w necie, ze owulacja przypada na 22 sierpnia, to bedzie 23 dzien cyklu. juz calkiem zbaranialam
Dawaj tu swoj wykres WROZKA PRAWDE CI POWIE acha zawsze masz takie dlugie cykle?? kiedy mialas pierwszy dzien @ 31 lipca??
Komputer liczy zawsze 14 dni do tylu od teminu przewidywalnej @ ale nie zawsze jajeczkowanie jest w tym terminie po to sie tempi mierzy

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Stary 2008-08-08, 11:43   #2475
fruzienka
Zadomowienie

GG do fruzienka

Kasiu chetnie, tylko ze ja dopiero zaczynam w tym cyklu robic mierzyc temp i jes 10 dzien cyklu, mierze od 4 dni i ciagle 36,6 i ne wiem czy to mozliwe czy termometr sfiksowa

warto wierzyc takim stronom?:

http://piekielko.info/kalendarzyk/?a...sMP=37&josML=5

Stary 2008-08-08, 11:48   #2476
Kathi75
Zakorzenienie

Cytat:
Kasiu chetnie, tylko ze ja dopiero zaczynam w tym cyklu robic mierzyc temp i jes 10 dzien cyklu, mierze od 4 dni i ciagle 36,6 i ne wiem czy to mozliwe czy termometr sfiksowa

warto wierzyc takim stronom?:

http://piekielko.info/kalendarzyk/?a...sMP=37&josML=5
Jezeli masz cykle bardzo regularne to mozesz wierzyc ale zawsze bierze sie namiar ze moze sie przesunac w jedna lub druga strona a jesli miesiaczkujesz nieregularnie nie mozesz wierzyc wtedy zostaje mierzenie temperatury i nigdy nie ma owu jak temperatura jest 36,6 kilka dni pod rzad jak u ciebie dopiero jak spadnie ponizej minimum o 0;2 masz szanse na owu i to nie zawsze ...
U mnie bylo tak przez 6 dni chyba i potem zaczal termometr "dzialac "

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Stary 2008-08-08, 11:53   #2477
fruzienka
Zadomowienie

GG do fruzienka

teraz biore luteine i wychodzi rowniutko 37 dni, nawet godzina ta sama

Stary 2008-08-08, 11:55   #2478
olivka_7
Zakorzenienie

Nasza Kasia zawsze poradzi
A mnie wczoraj jajnik strasznie bolał, o co mu chodzi nie wiem na pewno nie na owu bo dopiero dziś 7dc

Kornelcia

ZĘBALE
Stary 2008-08-08, 11:56   #2479
Kathi75
Zakorzenienie

Cytat:
teraz biore luteine i wychodzi rowniutko 37 dni, nawet godzina ta sama
No to owu przypada ci wlasnie na sierpen 22 ale mierz temeraturke bo jak to ja mowie WSZYSTKO SIE MOZE ZDARZYC

Olivka no nie moze talko tak bo na razie na owu to nie wyglada

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-08, 12:05   #2480
olivka_7
Zakorzenienie

Wiem nawet mi przez myśl nie przeszło że to owu
Jeśli wszystko pójdzie dobrze to płodne powinnam mieć tak plus minus okolic długiego weekendu i rocznicy, owu gdzieś 19-tego

Kornelcia

ZĘBALE
Stary 2008-08-08, 12:07   #2481
Kathi75
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olivka_7 Pokaż wiadomość
Wiem nawet mi przez myśl nie przeszło że to owu
Jeśli wszystko pójdzie dobrze to płodne powinnam mieć tak plus minus okolic długiego weekendu i rocznicy, owu gdzieś 19-tego
hehe moze 17 sierpnia w drugie urodzinki mojego synka

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Stary 2008-08-08, 12:09   #2482
olivka_7
Zakorzenienie

nie mam nic przeciwko- może by to szczęście przyniosło

Kornelcia

ZĘBALE
Stary 2008-08-08, 12:13   #2483
tola3804
Zakorzenienie

Kathi! No mi o trochę inne zdjęcia chodzi... takie bardziej rodzinne... niby we dwójkę, a już w trójkę Zresztą mam nadzieję, że niedługo pokażę Wam o co nam chodzi.

Fruzienka! Nie wiem jeszcze, ile od nas weźmie, powiedziała, że "gorsze", ale ja nie wiem, co dla kogo to słowo oznacza, bo dla niej 500 zł to mogą być grosze, nie wiem... A mój małż to taki konkretny, że jak zwykle będzie się później martwił... No ale ona nie jest jakimś popularnym fotografem w Lublinie, więc pownno być dobrze. No, zobaczymy. Najwyżej mój małżonek będzie musiał z czegoś zrezygnować, żeby ją opłacić! Ale skoro Twój brat się tym zajmuje, to może powiedz mi ile on mniej więcej bierze, to będę miała argument w negocjacjach. No my mieliśmy swoją sesję poślubną w skansenie i teraz też chyba na skansen się zdecydujemy, chociaż kurde nie wiem, czy jutro nie będzie padać... Ale botanik też bardzo lubię.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-08, 12:50   #2484
fruzienka
Zadomowienie

GG do fruzienka

Tola trzymam kciuki, zeby pogoda dopisala podjade do skansenu popodgladac Was zapytam brata, ile by wzial za takie zdjecia. Za zdjecia z przygotowania, blogoslawienstwa, slubu, wesela do 1 godziny i pozniej wejscie mlodych na noc poslubna do hotelu europa, plener wzial 700zl ostatnio. Mialo byc 600, ale ze musial jechac jeszcze do europy na 3.30 to doszla 100zl.

Kasiu
dziekuje za wszystkie podpowiedzi mam nadzieje, ze niedlugo bede taka obryta w tym wszystkim, jak Wy.

Zdenerwowalam sie na ten program "karta" i zbierajac informacje w necie na temat cyklu zmajstrowalam sobie w wordzie wykres wydrukowalam, uzupelnilam i zaraz zeskanuje i Wa, pokaze

Stary 2008-08-08, 12:50   #2485
olivka_7
Zakorzenienie

Głowa mi pęka- wiercą mi koło ucha- siedzę koło okna- młotami czy wiertłami sama nie wiem bo robią z elewacja i chyba najpierw zamierzają stary tynk skuć.

Kornelcia

ZĘBALE
Stary 2008-08-08, 12:57   #2486
Kathi75
Zakorzenienie

Wlasnie sie dowiedzialam ze moja kolezanka ktora ma corcie w wieku Maxia wpadla i bedzie miala drugie i jak tu zyc normalnie wszyscy wokol zachodza a mnie ta przyjemnosc i Olivke omija

Zadzwonilam do TZ wybeczalam sie i mowie ze boli mnie jajnik czyba owu mam dokladnie teraz a on na to to bedziemy dziesiaj dzialac a za chwilke e no nie to my juz zrobilismy bibi teraz raczki dorobimy
Ja zareagowalam
Rozbeczalam sie jeszcze bardziej

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Stary 2008-08-08, 12:59   #2487
fruzienka
Zadomowienie

GG do fruzienka

Olivka wspolczuje

Kasiu, nie martw sie, y tez bedziesz miala coreczke!! Juz niedlugo!

a oto i moja megawyczesana karteczka z cyklem:

Cholerka strasznie niewyraznie sie zeskanowalo, nie chce mi sie poprawiac Te + na dole to dni, w ktorych biore luteine
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Scanned at 2008-08-08 13-55.jpg (50,5 KB, 13 załadowań)

Stary 2008-08-08, 13:10   #2488
olivka_7
Zakorzenienie

porycze z Tobą jak mogę
to nie sprawiedliwe my też tak chcemy

Kornelcia

ZĘBALE
Stary 2008-08-08, 13:29   #2489
fruzienka
Zadomowienie

GG do fruzienka

Tola brat powiedzial ze ok 100zl

Stary 2008-08-08, 13:49   #2490
olivka_7
Zakorzenienie

Moim zdaniem 100 zł to nie dużo. Nie wiem ile biorą u nas, ale wydaje mi się że to bardzo dobra cena.
Zmykam do domciu- czyt. idę do fryzjera
miłego popołudnia

Kornelcia

ZĘBALE
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości