Tableciary plotkary V - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-30, 15:02   #2461
anieze
Rozeznanie

Dot.: Tableciary plotkary V

hej dziewczyny !ja ostatnio na nic czasu nie mam!zawsze nie ma mnie w domciu!!ale teraz wpadlam na chwilke ale nie nadrabiam z czytaniem

madziu wszystkiego naj .naj z okazji rocznicy!to synus sie zachowal..
asiu a tobie takze wszystkiego naj.,spelnienia marzen,duzo zdowka z okacji urodzin
pomidora oby z Justynka i mala bylo ok!a zdjecie zrobie dzisiaj po pracy!

ray ja tez mam bzika ma punkcie sprzatania ale ostatnio odpuszczam bo juz padam przez to wszystko!i niemam czasu dla siebie..tylko praca ,obiad ,sprzatanie,pranie i prasowanie ..zwolnij troche kochana tym bardziej ze masz dziecko a nic sie nie stanie jak w domu nie bedzie blasku czystosci

kasiasiar a ja nie widzialam zdjec domciu
nikita a co tam u ciebie kochana?

dragonka czyli zakupy udanetez bym sobie wyskoczla cos tam kupic...
milego dnia kochane ja zaraz pedze do pracy...

kachula a ty gdzie jestes?
anieze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 16:07   #2462
kasiasiar
Zakorzenienie

Anieze to poprosze o adres mailowy
Milej pracy
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 16:22   #2463
kachula27
Zakorzenienie

Czesc kochane

Agus jestem jestem tylko wczoraj nie pisalam nic bo padnieta bylam po pracy i szybciutko zwinelam sie do lozeczka

Dzis tez jestem juz po pracy i chyba bede miala tz dzis w domu tylko musi zakombinowac troszke z czasem pracy ,mam nadzieje ze mu sie uda i wroci wieczorkiem do domu

Asienko wszystkiego najlepszego w Dniu Urodzin,kochana przedewsystkim spelnienia marzen(wiadomo o co chodzi) i duzzzzzzooo zdrowka bo to najwazniejsze

Madziu Wszystkiego najlepszego w Dniu pierwszej rocznicy slubu

Kiniu a Tobie najlepszego z okazji pierwszego miesiaca jako MEZATKA

Pomidorciu dziekujemy za wiesci o Justynce i Anielce,wczoraj caLY dzien myslalam jak z Justynka i Anielka,mala jest silna i przetrwa wszystko!!Musi byc dobrze
Kochana jeszcze troszke i usiadziecie sobie we wlasnym mieszkanku dumni i szczesliwi

Misiu kurteczka swietna tylko niestety nie na moja figurke

Marcelus to oby wszystko dobrze poszlo z rezerwacja sali i po waszej mysli,zaproszenia sliczne

Dragonko to od jutra niestety szkola ale co tam,zobaczysz jak czas szybko minie i zanim sie obejrzysz beda kolejne wakacje,fajnie ze zakupy sie udaly

Ray to Twoja Alicja to zdolniacha,no no a co,pic sie dziecku chcialo to samo sobie poradzilo,Justys wytrzymaj jeszcze troszke i daj sobie na luz,niedlugo bedziecie mieli swoje mieszkanko wiec juz nie bedziesz misiala robic wszystkiego za brata

Nikitko mam nadzieje ze nic sie nie stalo i ze to tyylko chwilowe problemy i zaraz mina

Kasiasiar no nie Twoja tesciowa to naprawde ma "fantastyczne"pomysly hehe

Agus a jak sie czujesz jak masz meza na codzien teraz w domu?inaczej niz my slomiane wdowy zwykle?

Lece gotowac zupke gulaszowa bo tak jakos mnie na zupke wzielo dzisiaj a jak tz bedzie to skorzysta bo to jego ulubiona zupka

a ciekawe co tam u Gizelci?odwiedzila nas ostatnio kilka rAzy i znowu znikla,ciekawe jak tam po lekarzu,czy potwierdzil ciaze?

Milego popoludnia

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 18:09   #2464
mezatka07
Zakorzenienie

hej dziewczynki

dziekuje Wam bardzo za zyczenia, ogromnie mi milo, ze pamietalyscie w przeciwienstwie do mojej "rodziny"

teraz bede miala jeszcze mniej czasu na wizaz i ogolnie na wszystko, jutro zaczynamy z M prace w tej fabryce.... na 3 zmiane- od 15stej do 23.
Jezeli bedziemy chcieli brac nadgodziny to bedziemy przychodzic na 13sta do 15stej.

wczoraj napisalam do Was dlugiego posta, ale wcielo mi nie wiem co z tym wizazem, moze uda mi sie jeszcze dzis na wieczor wejsc na troche, a teraz musze pojsc zrobic M obiad, bo na to tez ostatnio nie mam czasu.

w niedziele bylam w szpitalu w zwiazku z atakami dusznosci, jest coraz gorzej i nie wiem co jest grane, czasami czuje po prostu, ze sie dusze i boje sie tego....a zaczelo sie to pojawiac od 2 tygodni codziennie.
nie wiedza co jest i kazali mi sie zglosic do GP. dzwonilam dzisiaj, we wtorek mam wizyte na 17:50 ale znowu musze ja przelozyc, bo umowilam sie na wieczor, gdyz sadzilam, ze pojde na pierwsza zmiane.......... ciekawe kiedy bedzie miala wolny termin na rano, bo ja juz nie mam sily dluzej czekac i sie dusic.

postaram sie zajrzec poznym wieczorkiem, caluski
Stary 2008-09-30, 19:17   #2465
dragonka123
Rozeznanie

Kachulko mmm ale mam ochote na taką zupke co gotujesz chyba zaraz Cie odwiedze i spałaszuje cały garnek
No Gizelci coś nie było może niedługo nas odwiedzi

Asiu to może zwolni się jakieś miejsce i Ty wskoczysz na to miejsce i będziesz miała wcześniej badania bo to nie są żarty i wiem jak to jest miałam takie ataki jakoś przez 2 lata i to zawsze po zimie przed latem dusiłam się, ciężko mi było oddychać a żeby odetchnąć musiałam ziewnąć bo jakby powietrze nie przechodziło mi przez oskrzela i robiłam badania myśleli że to tarczyca itp. ale nic nie wykazało i na szczęście samo przeszło ale strachu nie raz się najadłam
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać ..

tylko jak długo ??
dragonka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 19:35   #2466
gusia..
Rozeznanie

Cześć dziewczynki

Pisze dopiero dziś bo nie mam za bardzo czasu. Ale u nas po staremu. Uczę teraz Nikolę samodzielnego usypiania bo mam dość lulania na rękach. Ona jest coraz cięższa:/

Ray wiem co czujesz bo ja mam tak samo jak Ty. U mnie też musi być wszystko na cacy. I tak robiłam przez jakies 2-3 miesiące i odpuściłam. Ja mam do ogarnięcia 300m2, gotujemy z mama na zmianę, nie wyrabiałam. Stwierdziłam, że jak odkurzę dzień czy dwa poźniej jak będe miała więcej czasu to nic się nie stanie.

Marcelko ja z mężem brałam ślub w zupełnie inne parafii i myśmy robili licencję. Jak ją masz to ślub możesz brać gdzie chcesz. Ja nawet nie pytałam swego proboszcza o pozwolenie. Wszystko załatwiałam w parafii gdzie był ślub, tylko licencę trzeba w parafii jednego z małżonków.

Asiu sto latek życia i wszystkiego naj naj

Madziu Wam życzę aby wszystkie lata spędzone razem były tak piekne jak dzień w którym przysiegaliście sobie miłość

Dla Nabuko gratulacje i dużo zdrówka dla córeczki. Trzymam kciuki aby wszystko było jak najlepiej.

Pomidorko dużo siły, to nie będzie trwało wiecznie i już niedługo się skończy

Dragonka fajnie, że zakupy się udały i wyspij się na zapas o ile tak się da hehe

Kachula jak tam zupka wyszła?? Jak ją robisz bo tez bym taka zrobiła

Kasiasiar współczuje teściowej. I widzę, że jej pomysły dorównują pomysłom mojej.

Anieze i Misia miłej pracy.

Nikitko oby wszystko się wyjaśniło i bylo jak najlepiej.
Stary 2008-09-30, 19:45   #2467
misia_25_26
Wtajemniczenie

[quote=zgadnij_MS;9190093]
Misia smigasz juz w nowej kurteczce??

Marcelko jak narazie udalo mi sie raz w niej wyjscbo do pracy latam w adidaskach,wiec nie bardzo troszke mi boczki z niej wychodza,bo jest krotkaale i tak ja lubie
oby udalo sie zalatwic sale za tydzien
kinia gratuluje miesiecznicy
pomidoro jeszcze troche i bedziecie sie relaksowac w domku
kachulo smacznej zupki gulaszowej
kasiasiar ale twoja tesciowa ma pomyslyjuz niedlugo i pedziesz mogla pokazac pazurki
nikitko co sie stalo
Aniu pochwal sie spodniami
Madziu to sympayucznie spedziliscie 1rocznice
Ray to rosnie wam mala zdolniacha
mezatko oby szybko udalo sie isc do GP

wlasnie sie zastanawiam co mam tz kupic na urodziny
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-30, 19:51   #2468
kasiasiar
Zakorzenienie

Witaj Misiu

Moze zegarek? albo brelok do kluczy, albo jakis ciuszek?

A kiedy TZ ma urodzinki?
Stary 2008-09-30, 19:54   #2469
Pomidora
Zakorzenienie

Ray, pewnie, że nie warto się zapracowywać. Najważniejszy jest komfort psychiczny. A co do mieszkanka - to 2 miesiące zlecą szybko. A my tak naprawdę jakbyśmy jeszcze naszego nie mieli, bo ciągle u rodziców. Już nawet muszę napisać, że mi heja banana tak strasznie brakuje...

Gusiu, powodzenia w uczeniu małej. Jak się nauczy sama zasypiać, to będzie dla was ogromne odciążenie

Asieńko, uważaj z tą nową pracą, jeżeli masz duszności, to może wczeąśniej cię przyjmą. Dużo zdrówka kochana

Kachulko, miłego wieczoru z TZtem

Marcelinko, fajny prezent na dzień chłopaka Ja zapomniałam w tym roku i prezentu nie mam Będzie musiał mu buziak wystarczyć

Dragonko, nie chcę ci,ę straszyć, ale moja teściowa też na początku była super. A teraz... sama wiesz

Kasiasiarku, takie odkrycie co do uczuć teściowej jest oczyszczające - nie trzeba już udawać

A ja dziś miała dzień sądny w szkole Dostałam plan na jutro (bo zaczynam pełny etat). No i okazało się, że dostałam jednak tę paskudną klasę, którą chyba będę musiała na dzień dobry powystrzelać. Mało tego! Żeby było mi przyjemniej, dyrektorka ułożyła mi plan w taki sposób, że cały dzień siedzę w szkole, bo mam mnóstwo okienek! No tak, ze stażystką tak można Prawie się poryczałam, jak to zobaczyłam. A klasa 3a to będzie armagedon. Jutro zaczynam lekcje z nimi. Chyba się zastrzelę. Zaczynam się zastanawiać, czy przeprowadzka to była dobra decyzja... Sorki za smęty, ale nie mam się komu wyżalić, wszyscy zostali w Bydgoszczy, a Justysi przecież takimi pierdołkami nie będę głowy zawracała Ale już nie będę smęcić. Miłego wieczoru kochane

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 20:31   #2470
misia_25_26
Wtajemniczenie

kasiasiar tz ma urodziny w niedziele
dziekuje za podpowiedzale z nim to jest taki problem,ze on wszystko mano ale cos wymysle,napewno dostanie ulubione winko
Pomidoro,napewno sobie poraddzisz z dzieciakami,a remont nie trwa wiecznie,wiec juz niedlugo odbijecie sobie brak heja banana
Stary 2008-09-30, 20:34   #2471
kachula27
Zakorzenienie

A ja kochane mam juz tz w domu

Pomidorciu bedzie dobrze,wychowasz sobie dzieci po swojemu i bedzie dobrze

Gusiu zupke robie jak noemalna jarzynowa,pozniej dodaje podsmazona i pokrojona w kostke przyprawiona karkowke i fasole czerwona z puszki i troche zaprawiam koncentratem aha no i na koniec gotowania wrzucam pokrojona papryke czerwona,mi bardzo smakuje taka zupka i tz tez

Lece do tz milego wieczorku kochane

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 20:39   #2472
kasiasiar
Zakorzenienie

Pomidorko Ty sobie na pewno poradzisz 3a bedzie potulna jak baranki jak weźmiesz ich w swoje obroty! Mam nadzieje, ze plan sie zmieni , u mnie w szkołach ustalali plan po miesiacu go zmieniali i potem znowu i znowu... Trzymam kciuki, niedługo zamieszkacie na swoim i odpoczniecie od tej bieganiny okoloremontowej - bedzie dobrze

Kachulko milego wieczoru z TZ

Misiu moj tez ma wszystko ale lubi ubrania, takze koszul mu nigdy za wiele, to samo czapek z daszkiem itp no i ostatnio polubil kosmetyki, juz nie tylko pianka do golenia i mydlo Chyba go zarazilam swoja kosmetykomania

To moze do tego winka jakas specjalna kolacyjka we dwoje przyżądzona przez Ciebie? COs na wzrór pomyslu Madzi?
Stary 2008-09-30, 21:07   #2473
misia_25_26
Wtajemniczenie

kachulko przyjemnego wieczoru z tz
kasiasiar to zarazilas tz w niedziele przychodza znajomi wiec bedzie wspolna kolacjaktora ja gotujechyba go zaprosze do kina
Stary 2008-09-30, 21:22   #2474
kasiasiar
Zakorzenienie

Misiu fajny pomysł z kinem
Stary 2008-09-30, 21:51   #2475
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Witam wiczorkiem

Jednak pomysl z srobokrecikami nie wypadlil, bo J powiedzial, ze nic nie chce hmmm ale za to zafundowalam mu kebaba i umycie auta na myjni hihi W koncu autko jest czyste

Misiu kochana, a gdzie Ty masz boczki co??
Z prezentem nie pomoge, ale w sumie czasami najprostesze rzeczy, najbardziej ciesza
Kasiasiar, jak to zrobilas z TŻ i przekonaniem do kosmetykow?? Ja swojemu, jak kupilam krem nivea to nie wiem czy cos uzyl, ale ja za to ile sie nagadam
Pomidorko, okienek to Ci nie zazdroszcze... Takie wrecz prawie bezsensowne czuwanie w szkole, ale za to moze uda Ci sie sprawdziany na okienkach sprawdzac i bedziesz miala wiecej luzu w domu
Remont pewnie doboega konca i zafundujecie sobie pierwsza nocke z heja banana
Gusiu i jak idzie usypianie malej?
Dzieki za opis, co do licencji Dobrze, ze tylko z jednej parafii jest potrzeba W sob wybieramy sie do koscila, w ktorym chcialabym zeby odbyl sie slub Moze akurat jaki bedzie
Olu gdzie jestes?? Szef wrocil??

Wlasnie ogladalam Express reporterow i tak doszlam do wniosku, jakie to zycie jest kruche, nie zna sie dnia ani godziny... Dzis sie dowiedzial, ze gosc z sasiedniej wsi, siedzial w fotelu i juz sie nie obudzil... Azzz mi ciezko to zrozumiec...

Ok nie smuce juz...

Przegladalam oferty fotografow i kamerzystow i azzz sie prawie za glowe zlapalam przy przegladaniu cennikow normlanie weselisko to skarbnica kasy dla firm...
Ogladalam tez suknie i cholercia, tylko podobaja mi sie takie lekkie, zwiewne, delikatne, zwykle, najzwyklejsze, pelne uroku...

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-30, 22:04   #2476
misia_25_26
Wtajemniczenie

Marcelinko boczki sie zbieraja na zime
a moj tz kiedys tez uzywal tylko pianki mydla i nivei,ale kupilam mu jakis czas temu serie przeciwzmarszczkowa z l'oreala i tak ja polubil,ze nivea poszla w kat
moze to z czasem przychodzi,ze faceci zaczynaja dbac bardziej o skore twarzy
a ceny fotografow faktycznie powalajamy za swojego placimy 3000,ale to juz z video filmowaniema suknie tez mi sie podobaja delikatne

jeszcze troche i zmykam do sklepu
Stary 2008-09-30, 22:08   #2477
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia_25_26 Pokaż wiadomość
Marcelinko boczki sie zbieraja na zime
a moj tz kiedys tez uzywal tylko pianki mydla i nivei,ale kupilam mu jakis czas temu serie przeciwzmarszczkowa z l'oreala i tak ja polubil,ze nivea poszla w kat
moze to z czasem przychodzi,ze faceci zaczynaja dbac bardziej o skore twarzy
a ceny fotografow faktycznie powalajamy za swojego placimy 3000,ale to juz z video filmowaniema suknie tez mi sie podobaja delikatne

jeszcze troche i zmykam do sklepu
Boczkow to i ja troszke mam
Kochana to jak sobie zlukalam to foto i kam, w tym plener i wyszlo 4tysiaki z kieszeni Nie no ewidentnie trzeba bedzie, z ktorys uslug zrezygnowac, bo z torbami sie pojdzie...

Oby bylo czysciutko i zebys szybko wrocila

Lece sie polozyc, a jak sie zdenerwuje to ide sprzatac! Moze nikogo dzwiekiem odkurzacza nie obudze

Stary 2008-09-30, 22:12   #2478
misia_25_26
Wtajemniczenie

dzieki Marcelkoto moze za mnie poodkurzasz??
napewno znajdziecie jakiegos fotografa za przystepna cene
Stary 2008-09-30, 22:36   #2479
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia_25_26 Pokaż wiadomość
dzieki Marcelkoto moze za mnie poodkurzasz??
napewno znajdziecie jakiegos fotografa za przystepna cene
Hihi musimy sie na branze zamienic

Co prawda odkurzacza nie odpalilam, ale uprzatnelam wszystko co zbedne bylo Zrobilam sobie pilling i niedlugo czas na maseczke i lulu

Stary 2008-09-30, 22:57   #2480
anieze
Rozeznanie

hej dziewczyny ja juz po pracy i zobilam juz obiadzik..bo maj M wroci to bedzie glodnyumnie dzisiaj troche chlodniej ale w bluzie jest ok!
kachula fakt M jest codziennie w domciu ale ostatnio wraca ok 21 wiec jest taki padniety ze chwile pogada i wskoczy do wanny i spacale ogolnie to jeszcze sie nie przestawilam ze jest codziennie w domciu..caly czas wydaje mi sie ze to tylko chwilowe...ale ty masz swojego w domciu to napewno male przytulanki beda co??/hihi..ja niestety nie moge bo mam@ na ktora tyle czekalam

pomidora napewno to tylko stres nowa klasa..bedzie dobrze silna z ciebie kobieta to dasz radenie dziewie sie ze juz wam sie mazy mieszkanko bez kogos za siana i male przytulanki

misia dla facetow zawsze ciezko cs kupic...a czasami mala rzecz a ciesz..moj np.na walentynki chcial dostac opone do motoru(meskie myslenie)i takie romantyczne ze nie ma co...jak to uslyszalam to myslalam ze padne..a na wigilie chcial wydech tez do motoru..to akurat dostal ale opony nie

nikita a co u ciebie???

gusia jak idzie usypianie malej??

kasiasiar mail juz ci swoj wyslalam..sorki ale wczesniej nie zalapalam i musialam uciekac do pracy!!

zgadniej...ale ceny to sa kosmiczne wcale sie nie dziwie ze ludzi nie stac na slub jak takie sa ceny...ale przygotowywania juz uwas ida pelna para gratuluje

ktoras z dziewczyn pytala mnie o paznokcie to tak sama sobie robilam
anieze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-01, 06:31   #2481
Mijalea
Zakorzenienie

czesc dziewczyny,

jako, ze laptopa mam w kuchni, zazwyczaj wpadam do was przy okazji jedzenia. Klawiatura cala w masle, ale nie wazne, musze cos skrobnac

Pomidorko, nie martw sie kochana. Powiem szczerze, ze ja w szkole nienawidzilam wlasnie tych skopanych planow i straty czasu, bo niby w okienku mozna sprawdzic spradziany czy uzupelnic dziennik, ale z drugiej strony ma sie tez ochote na akwe i chwile spokoju Dasz rade! A klasie od poczatku pokaz ze jestes nie do zlamania, no i raczej sie z nimi nie koleguj, to beda czuli repsekt

Widze, ze o prezentach mowa. Moj maz tez jest udany, ostatnio spytalam prosto z mostu co chce na urodziny, to powedzial, ze wszystko ma. Ale potem dodal, ze brakuje m jednej rzeczy...mianowicie wieszaka na garnitur do samochodu (taki na zaglowek)
Przekopalam juz All i chyba mu kupie, no i wiem tez, ze marzy mu sie szlafroczek, wiec w koncu tym razem prezent bede miec z glowy Koniec dumania.

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-01, 06:39   #2482
kasiasiar
Zakorzenienie

Witajcie

Ja juz drugi dzien siedzę w domu i zaczyna mnie szajba lapac, jednak bez pracy wariuje. W domu jest wiele do zrobienia , ale jakos mi nie idzie. Wiem, ze jak bym poszła do pracy, to po powrocie szast prast i wszystkie prace domowe zrobilabym migiem, a tak to

Wczoraj zmienilam hotelowa rezerwacje znajomym , napisałam maila do firmy przewozowej... jak jescze raz jakis numer wykreca , to powiem im niech sobie samim zalatwiaja
W ogole oni maja podejscie, ze ja mam ich wszedzie wozic, oprowadzać itp . ja im juz wielokrotnie mówiłam, ze nikt z nas nie bedzie sie nimi mogl zając na dwa dni przed weselem bo bedziemy mieli urwanie gwizdka, to one powiedziałay, ze i tak liczą na to, ze sie spotkamy... I gadaj tu do nich

Milego dnia

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Kasiasiar, jak to zrobilas z TŻ i przekonaniem do kosmetykow?? Ja swojemu, jak kupilam krem nivea to nie wiem czy cos uzyl, ale ja za to ile sie nagadam

Przegladalam oferty fotografow i kamerzystow i azzz sie prawie za glowe zlapalam przy przegladaniu cennikow normlanie weselisko to skarbnica kasy dla firm...
Ogladalam tez suknie i cholercia, tylko podobaja mi sie takie lekkie, zwiewne, delikatne, zwykle, najzwyklejsze, pelne uroku...
Marcelko po prostu zaczełam mu kupować i w koncu kupiłam cos co szalenie ,mu podpasowało i juz sam dalej kupił sobie cala serie ,

My za zespoł płacimy 2500 bez poprawin
fotograf 1800
kamerzysta chyba 2100 ale nie pamietam
Znajomi mieli fotografa i kamerzyste w jednym wygladało to w ten spospob, ze na statywie z kamera miał zainstalowany aparat i jak filmowal to i cykał zdjęcia. Ale sa niezadowoleni bo takie te zdjecia jakies pospieszne, takie od niechcenia niektóre jakies powykrzywiane... Ale ten facet w ogóle jakis dziwny byl o polnocy wygladal gorzej niz goscie, ledwo kamere trzymał zmeczony jakis był

Cytat:
Napisane przez anieze Pokaż wiadomość
kasiasiar mail juz ci swoj wyslalam..sorki ale wczesniej nie zalapalam i musialam uciekac do pracy!!

Aga zdjęcia juz wyslalam
Stary 2008-10-01, 06:48   #2483
Mijalea
Zakorzenienie

Kasiu, sam kamerzysta 2 tysiace?? Strasznie duzo!
Fotograf nasz tez kosztowal 1800,DJ 1000 a zamiast wydawac na kamerzyste, kupilismy za to kamere i krecil ktos z rodziny Tyle, ze nam na filmiku nie zalezalo, wiec taki sposob nam odpowiadal i nie martwilismy sie co bedzie jak film sie nie uda, za to teraz mamy kupe smiechu jak to ogladamy

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-01, 06:57   #2484
olka222
Zadomowienie

Dzień dobry

Marcelko, szefa nie ma, chora jestem i jakoś nie mam siły na pisanie. Dzisiaj zwalniam się z pracy wcześniej i jutro robię sobie wolne, bo w piątek ta impreza i lepiej żebym nie dała plamy.
Stary 2008-10-01, 07:11   #2485
kasiasiar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość
Kasiu, sam kamerzysta 2 tysiace?? Strasznie duzo!
Fotograf nasz tez kosztowal 1800,DJ 1000 a zamiast wydawac na kamerzyste, kupilismy za to kamere i krecil ktos z rodziny Tyle, ze nam na filmiku nie zalezalo, wiec taki sposob nam odpowiadal i nie martwilismy sie co bedzie jak film sie nie uda, za to teraz mamy kupe smiechu jak to ogladamy
No niestty teraz takie sa ceny A my filmik chcemy miec bo nie sadze, zebym w tym weselnym amoku pamietala za wiele Wiec obejrze sobie filmik i bedzie ok Poza tym wyszłam z załozenia, ze lepiej żalować, ze sie wzięlo kamerzyste i rzucic film w kat, niz zalować, ze sie go nie wzielo

A taki filmik krecony przez rodzine to fajny pomysł , taki film jest bardziej naturalny i zabawny
U nas bedzie kilka osob z wlasnymi kamerkami wiec potem pozbieramy filmy od rodzinki i wyjdzie taki mniej formalny film

Cytat:
Napisane przez olka222 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Marcelko, szefa nie ma, chora jestem i jakoś nie mam siły na pisanie. Dzisiaj zwalniam się z pracy wcześniej i jutro robię sobie wolne, bo w piątek ta impreza i lepiej żebym nie dała plamy.

Olu zdrówka zycze I nie denerwuj sie, na pewno imprezka bedzie udana... A jakie konkursy wymyslilaś?
Stary 2008-10-01, 07:39   #2486
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Dzien dobry dziewczyny

Kasiasiar tez tak mam, ze jak jestem zajeta caly dzien, to wieczorem jeszcze cos zrobie, ale jak juz obijam si ecaly dzien to tak juz zostaje do konca dnia
To my mamy DJ za 2tysaiki oby udalo sie znalezc taniej
Co do tych kosmetykow, to ja bym swojemu kupila, ale i tak musialby je u mnie uzywac, bo u siebie by do polki polozyl i tak by lezalo... Chociaz raz nalozylam mu maseczke z glinki zielonej hihi wygladal jak ufo no i to tez ylo u mnie... Czyli przypilnowac go moge po slubie
Milego odpoczywania w domu
Madziu noooom takie sa ceny sale drozeja, kucharki biora drozej, wszystko drozeje, wiec az sie prosi zeby nie czekac do 2010...
To Twoj M juz Ci pomysly podsunal na prezent
Agnieszko to ja sie o pazurki pytalam czy sama robilas
Nikitko?
Olu kuruj sie i powodzenia w pt
Mnie jeszcze kaszel meczy i to codzinnie rano :baba; Jakby ktos mu kazal Mogloby juz mi przejsc grrr

Cieplego dziewczynki

Stary 2008-10-01, 07:49   #2487
Pomidora
Zakorzenienie

Cześć kochane
Ja zaraz mykam do tej paskudnej 3a i przyznam, że jestem strasznie zdenerwowana. Jeszcze przed chwilą dostałam esa od Justysi, że mała jest w stanie ciężkim i nie wiadomo, czy Justysia zdąży ją jutro zobaczyć.
Trzymajcie się cieplutko i miłego dnia wam życzę

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-01, 07:57   #2488
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Kciuki za Anielke

Pomidorko trzymaj sie i pokaz im "kto tu rzadzi"

Stary 2008-10-01, 08:12   #2489
kasiasiar
Zakorzenienie

Anielko- walcz z całych sil kruszynko
Stary 2008-10-01, 08:36   #2490
Ray
Zakorzenienie

wpadlam do was

Jej strach myslec co ta Justyna przezywa, taki maly dzieciaczek juz operowany

ja postanowilam dac na luz i tyle, robi tyle na ile mamczas ale bez jakiegos zameczania sie i tak jest od razu lepiej..
nie moge doczekac sie bycia na swoim i miec wszystko po swojemu i prywatnosc ale musze wytrzymac..

paskudna pogoda dzis.. echhh

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości