![]() |
#2461 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ależ z Ciebie lasencja jest ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja już ja co dzień popijam kawkę, ale dziś zamiast bułki mam serek z brzoskwiniami ![]() ![]() buziaki i miłego dnia ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2462 |
Wtajemniczenie
|
Hej Dziewczyny
![]() u mnie pochmurno i duszno a u Was? mój Mąż nie przyjedzie w ten weekend i musze odwołać i przełożyć plener na inny weekend ![]() ![]() ![]() Kasieńko czekam na foty z makijera ![]() miłego dzionka |
![]() ![]() |
![]() |
#2463 |
Zakorzenienie
|
czesc
wyjasnilo sie wczoraj wszystko. TZ powiedzial ze jak ostatnio byl po odpis chrztu to siostra wpisala z tej jego karteczki do akt to bierzmowanie (ja o tym nei wiedzialam). poszlismy jeszcze raz, TZ przedstawil sytuacje, zapytal dlaczego jak bylam rano to nikt nawet nie raczyl tego w dokumentach sprawdzic tylko od razu splawiaja ![]() poprosilam ksiedza zeby nam slubu udzielil. i zgodzil sie ![]() ![]() a teraz mam durne mysli ze moze nie dopisal potem do konca czy cos. i ze inny nam slubu udzieli a bardzo jego chcielismy.paranoja normalnie ![]() jade dzis na druga przymiarke i na spotkanie z dekoratorami.
#2464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słonko oddychaj głeboko! Ważne , że już jest wszystko ok! ![]() Poprosimy o fotecki z przymiareczki! ![]()
![]() |
#2465 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() Liluś - przykro mi z powodu gniazdka, ale na pewno znajdziesz lepsze i piękniesze i w ogóle takie wasze (wiesz o co mi chodzi mam nadzieję) Milibili - kolejna przecudna PM, jak wszsytkie tutaj ![]() czekoladka79- ja też trolla nie widzę, a nawet dla lepszego widzenia włożyłam okularki na nosek, trollów brak ![]() kasieńka - oczywiście, że ślicznie ![]() monai - dzięki za wczorajsze dzień dobry, a ze szpilek wczoraj znów nici, bo jak wróciłam z treningu to już na szpilki nie było siły, bo padałam na nosek ava80 - wynika, ze jesteśmy przykładami, że nawet jak się zawali nba maksa to potem się prostuje i i jest piękniej niż mogłybyśmy sobie wyobrazić ![]() jak tak oglądam Wasze zdjątka to już czekam pierwszych przymiarek, w celach poprawek, bo suknia czeka na razie na krawcową, która chwilowo nieobecna jest ![]() a tymczasem wracam do pracy, bo dzisiaj to od rana kipię ze złości i muszę jakieś straszne głupoty i zaniedbania innych odkręcać ![]() ![]() życzę Wam dobrego dnia ![]()
![]() |
#2466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a fotek nie obiecuje bo nie zabieram aparatu ![]() ![]()
![]() |
#2467 |
Wtajemniczenie
|
Sanetko policz do 10 i uśmiechnij się-też miałam czarne myśli i się dręczyłam i przy okazji bliskich
![]() ![]() Katarzinka wiem o co chodzi ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2468 |
Wtajemniczenie
|
Liluś - sorki właśnie załapałam, że źle Cię zrozumiałam - ale i tak wiem, że będzie dobrze
![]() tak mnie podkurzyli w pracy, że chyba jakoś uciekła mi zdolność kojarzenia ![]() ale i tak im wszsytkim jeszcze pokaże !!! ![]()
![]() |
#2469 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jak będziesz po przymarce to wklej fotki ![]() ja w sobotę rano odbieram moją z czyszczenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2470 |
Wtajemniczenie
|
cześć Misiunie
![]() dziewczynki malinki potrzebuje pomocy w ułożeniu maila do ludzi (rodzina męża), którzy nie byli na ślubie, ale przysłali kartkę i pieniążki, więc wypada im podziękować, ale jakoś nic mi do głowy mądrego nie przychodzi ![]() ![]()
![]() |
#2471 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() chwilkę pomyślę, może coś mi wpadnie sensownego do główki
![]() ![]() |
![]() |
#2472 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ja wiedziałam, że zawsze i w każdej sprawie można na Was liczyć ![]() ![]()
![]() |
#2473 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć robaczki moje
![]() Cytat:
![]() Co do właściciela, to nas kucharki trochę postraszyły, że zdziera na wszystkim, że ponoć za samo wypożyczenie stanowiska na wiejski stół 200zł bierze, że 100zł za chłodziarkę itp. O niczym takim u nas nie było mowy, jedyny dodatkowy koszt to 100zł szkodowego. I tyle, nawet ceny nam nie podniósł a ponoć wszystkim podnosił w tym roku o 10% ze względu na podwyżki ostatnie wszędzie. Myślę po prostu, że jak widzi przed sobą jakąś ciapę z której można zedrzeć to dopiero wtedy próbuje. Jeśli chodzi o dekoracje, to mówię od razu, że tutaj nad dekoracją z żywych kwiatów pieczę trzyma teściowa. Oni nie będą w stanie nam zrobić tej wiązanki która leży przed młodymi, więc robi ją teściowa (za kwiatki my już nie płacimy nic dodatkowo, on płaci z tej kasy co dostał od nas) i facet, żeby te dekoracje w bukietach się nie pogryzły (oni już je sami zrobią) umówił się z nami na giełdę i sami wybierzemy kwiaty jakie chcemy. Póki co jedyny minus o jakim słyszałam, to taki, że trzeba pilnować kelnerek bo potrafią ukraść jedzenie. I tyle. Cytat:
![]() ![]() A co do stresa, to ja go miałam wcześniej, a teraz o dziwo pełen luz ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2474 |
Wtajemniczenie
|
Dzastuś szukam czegoś, ale nie wiem jak mi pójdzie bo mam w pracy kołowrotek
![]() cześć Aguniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2475 |
Zakorzenienie
|
#2476 |
Wtajemniczenie
|
ale jest u mnie burza
![]()
![]() |
#2477 |
Przyczajenie
|
hej mam pytanko! Czy był ktoś na weselu w HOTELU BARON - Nadarzyn ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2478 |
Zakorzenienie
|
Witam z ranka......
uppps to juz prawie poludnie..... ale sobie pozwolilam dzis pospac i nikt mnie nie budzil nawet.... ![]() Pogoda paskudna, zimno i pada deszcz.... az nic sie nie chce Zaczne od tego ze dzewczynki sukienki przymiarkowe superasne!!!! Kasienko w koncu sie usmiechasz no i jestem w ![]() ![]() ![]() Czekoladko no no no nie pogadasz lasencja z ciebie i ta karnacja..... Super dobor kolorystyczny i ten ogonek z tylu, to podpiecie moze takie jakies dziwnawe ale moze mi sie tylko wydaje. ![]() Katarzinka policz do 10 wez gleboki oddech i pomalutku...... ![]() Ava super ze jestes.... opowiadaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2479 |
Wtajemniczenie
|
Dzasta - tak myślę o tych podziękowaniach
po pierwsze to nie wiem czy wolisz jakiś gotowy wierszyk czy chcesz tak od siebie napisać - ja nigdy staram sie nie korzystać z gotowych wierszyków. I myślę, że jakbyś wolała napisać od siebie to oczywiście wymień wszsytkich imiennie, potem napisz, że rozumiesz, że nie mogli być z Tobą (w zasadzie z Wami) w tym ważnym dniu, ale wierzysz, że byli z Wami myślami i podziękuj serdecznie i od serca za prezent - możesz też jakąś fotkę Waszą ślubną dołączyć. A myślę, że inne dziewczyny też coś wymyślą i coś wybierzesz w sam raz ![]() Daget dzięki, ale jak się kipi wsciekłością , za to że ktoś partaczy swoją robotę za którą karze sobie słono płacić,a Ciebie za to opierniczają to głębokie wdechy nie pomagają raczej ![]() ale już trochę odkręciłam więc już lepiej ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2480 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kakusia czy Ty masz dziś urodzinki?? ![]() ![]() daget ale sobie pospałaś ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2481 |
Zakorzenienie
|
A owszem!
Kakusia nasza dziś ma urodzinaski! ![]() ![]() Aguniu- dzięki króliczku za tą stroneczkę! Na jednej w cholercię szukania, bo pojedynczo trzeba każdą fotkę otwierać <nie ma miniaturek>, a na drugiej wczoraj szukałam. Nie ma mojego storczunia!!! Mamuśku, ale będę unikalna! ![]() Niedługo na makijera!! ![]() Trzeba wywalić 80 zł z lekka ![]() ![]()
#2482 |
Wtajemniczenie
|
W takim razie:
Karolinko!!!!! STO LAT!!! Dużo szczęścia i miłości!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2483 |
Wtajemniczenie
|
Kakusiu skoro dziś urodzinkujesz to STO LAT STO LAT
![]() Niech Tw życie będzie pasmem nieustającego szczęscia , radości i miłości ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2484 |
Zakorzenienie
|
Kakusiu nasza najsłodsza, żyj nam sto latek albo i dłużej. Dużo uśmiechów, miłości, radości i przede wszystkim- życzliwości innych osób. I buziaków moc dla Ciebie!!!!!!!!!!!!!!!
#2485 |
Zakorzenienie
|
Kakusiu Kochana wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek, dużo szczęścia!!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2486 |
Przyczajenie
|
![]()
Dzięki wielkie za te wstepne informacje
troche sie uspokoiłam bo jade dzis zamówić wstepnie termin .... życzę wszystkiego najlepszego |
![]() ![]() |
![]() |
#2487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2488 |
Wtajemniczenie
|
Kakusiu wszystkiego najlepszego w dniu urodzinek:cmok
|
![]() ![]() |
![]() |
#2489 |
Zakorzenienie
|
100 lat!!!! 100 lat !!!! Niech zyje zyje nam....... A kto? Kakusia !!!! Niech spelniaja sie Twoje najskrytsze marzenia i idz droga serca......
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2490 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyneczki
![]() Kakusiu: Z okazji narodzin Twoich rocznicy Izazusia z serca Ci życzy; Usmiechu na codzień oraz od święta nawet gdy buzi mocno napięta Mądrości szczyptę która ukoi lęk przed decyzją, której się boisz Wiele radości i zrozumienia oraz miłości co świat odmienia Pamiętaj także , ze cie wspieramy I mocno kciuki za Was trzymamy ![]() Kasieńka ślicznie wyglądasz!!!!! Już wiem czemu syreny działały tak na facetów ![]() Czekoladka miałaś rację- jesteś kłamczuchem!!!!! Tylko kłamczuk mógł ściemniać że jesteś nieładna/za grupa itp!!! Swietna panna z Ciebie ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:06.