|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę, część 4
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2462 |
Guerlain Lover
|
Oddam:
Blossom Life Circle Oriflame Fruit Life Circle Oriflame Diamond Musk Oriflame Incandessence Avon Little White Dress Avon Tempore Donna L.Biagotti Eau des Merveilles Hermes Magnetic Beat Escada Stella Sheer 2008 Stella edp Stella McCartney Nu YSL Fridge by y De Wish Chopard Eclat him Oriflame Miss Punk Oriflame Ogródek nilowy Hermes Nomadic her Oriflame Green Tea E.Arden Miracle Forever Lancome Magnetism Escada Divine Oriflame Shine Avon True Glow Avon Make me wonder Avon Aromabliss awakening Oriflame Aromabliss calming Oriflame Cat deluxe Naomi Campbell Moon Sparkle Escada In tune Oriflame Cool Watter Game Davidoff Blue Rush Avon Pur blanca blush Avon Elvie Oriflame Ocean sun G. Sabatini Echo Davidoff Ode a l'amour YR Yria YR Rose absolue YR J'aime La Perla In love Avon Miss O Oriflame Radiant Lights Oriflame Euphoria CK Amber Elixir Oriflame Monaco Chic! Oriflame So Nice! Oriflame Poszukuję: zapachy Stelli McCartney(oprócz Stella edt i Stella Sheer 2008) Wish Chopard Pink Diamond, Turqise, Magical nights zapachy La Perla (oprócz J'aime, Charme, J'aime Les Fleurs) Flowerbomb extreme Image Cerutti Woman Iceberg Twice Woman zapachy Agent Provocateur (oprócz Eau Emotionelle) zapachy Anna Sui Angel: : La Rose, Pivoine, Le Lys zapachy Celine (oprócz Oriental Summer) Happy Spirit Chopard Happy Spirit Magical Nights Chopard Cinema Festival d'ete Demeter: Holy Smoke i Leather wszelakich zapachów cynamonowych i kadzidlanych ... oraz innych, których nie znam ![]() Kusić mnie można bardzo łatwo ![]() Edytowane przez liv87 Czas edycji: 2009-08-27 o 14:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2463 |
Zakorzenienie
|
Czy któś poratuje mnie kropeleczką All about Eve?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2464 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
Tak czy siak niestety nic nie wypatrzyłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2465 |
Zakorzenienie
|
Oddam:
Odlewki po 10ml: Morgan de Toi - Love Love de Toi Morgan de Toi - Light my Heart J. del Pozo - In black Ch. Lacroix - Bazar Azzaro - Oh la la Britney Spears - Fantasy C. Klein - Eternity Moment (tu ok. 6ml) Yves Rocher - Yria Yves Rocher - Venise (wersja z reedycji) Salvador Dali - Rubylips Clarins - Par Amour toujours Szukam: kadzidła, przypraw (zwł. cynamonu), drewienek... Można kusić ![]() Wymiana możliwa ok. 27 sierpnia. |
![]() ![]() |
![]() |
#2466 |
Zakorzenienie
|
Ponawiam prośbę. Szukam jakiegokolwiek zapachu Parfums de Nicolai (muszę wywąchać, jakiego typu zapachy to są
![]() Oprócz tego pilnie poszukuję m.in.: SL Chene, Cedre DK Essence Jasmin Tom Ford Velvet Gardenia Durbano Rock Crystal Do oddania mam TO ![]()
Przygarnę Meharees ![]() Edytowane przez KasiaxQ Czas edycji: 2009-08-12 o 16:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#2467 |
Zakorzenienie
|
Patataj, patataj, w kierunku zapachowej nirvany...
![]() Z chęcią oddam co następuje: Oddam odlewki: Brosseau Violette-Menthe ok 5/10 ml Hermes Hiris ok. 4/5 ml Guerlain Aqua Allegoria Angelique-Lilas 5 ml L'artisan Dzongkha ok. 3/10 ml Hermes Eau d'Hermes 5 ml Hermes Eau d'Orange Verte 5 ml Alexander McQueen My Queen 5 ml Etro Shaal Nur ok. 3/20 ml Sephora Karmelownilia 10 ml Sephora Waniliowanilia 5 ml lub 10 ml Voluspa Tobacco Vanille ok. 7/10 ml Diptyque Tam Dao ok. 3/10 ml Demeter Sex on The Beach 5 ml Demeter Pure Soap 5 ml Demeter Leather 5 ml Vera Wang Princess 5 ml Bvlgari Black ok 6-7 ml Szukam odlewek (5ml najchętniej ![]() Ambre Russe Micallef Automne Hermessence - wsystkie, nawet po kropelku próbasowym Demeter- dziwadełek Vanille Cannelle Pewnie coś jeszcze, będę aktualizować na bieżąco. Do oddania mam też próbasy z wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2468 |
Zakorzenienie
|
Jestem na etapie poznawania zapachów,więc krócej byłoby wymienić czego nie szukam
![]() Najważniejsze to: -Nu Edp YSL -Delicious night Donny Karan -Baby doll YSL -Black Cashmere Donna Karen -In Black j.Pozo -Oriental Summer Celine -Ange ou Demon -Hipnotic Poison Dior -Mira Bai Chopard -Dolce Vita i wiele innych. Mogę zrobić odlewki: -Angel Violet T.Mugler -Diamonds Armani -Miracle Forever Lancome -Wish Chopard -Miami Glow J.Lopez -Darling Kylie Minogue -Ode a L amour Yves Rocher -Ode a L amour Passionnement Yves Rocher -Incandessence Avon Jestem otwarta na propozycje ![]()
#2469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Demeter Mahoń Laura mercier- Ambre Passion Tom Ford- White Patchouly Voluspa- tobacco Vanille Voluspa- Burmese Rosewood a mogłabym oddać z poszukiwanych: Aomassai ![]() Ambre Ch. Celle a do tego jeszcze inne rzeczy, obiecałam na jutro listę Melkmeisje, to sobie przejrzysz i mam nadzieję, że coś wynajdziesz ![]()
![]() |
#2470 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2471 |
Konto usunięte
|
Wymienię na jaką większą odlewkę:
MINIATURY * LANCOME Miracle EDP 3/5ml * KENZO L'eaupar 4.5/5ml * CACHAREL Anais Anais 7ml NIEUZYWANA * CACHAREL Lou Lou 3/3.5ml PRÓBKI FIRMOWE * LANCOME Tresor 0.70ml A * CACHAREL Noa 0.80ml * VERSACE Red Jeans 1.5ml * ALYSSA ASHLEY Musk 2ml * CACHAREL Anais Anais 0.70ml A * HUGO BOSS HugoXX 2ml * LOLITA LEMPICKA EDT 0.80ml A * MOSCHINO L'eau Cheap and Chic 1.2ml * MOSCHINO Cheap & Chic 1.3ml * ISSEY MIYAKE L'eau D'issey EDP 1ml A * ISSEY MIYAKE L'eau D'issey EDT 1ml A * SEAN JOHN Unforgivable Woman 1ml A * DIOR Pure Poison 0.60ml A * ARMNI Code 1.2ml A * PACO RABANNE Black XS 1.2ml A * ESPRIT Celebration EDT 1.2ml A * BVLGARI Cologne Au The Vert 0.40ml A A - atomizer * YVES ROCHER Pur Desir Bez - max 6ml * YVES ROCHER Werbena - max 10ml * L'ARTISAN Safran Troublant - max 4ml * CALVIN KLEIN CK One - max 6ml * ESCADA Incredible Me 4.5ml w atomizerze * LANCOME Miracle 4ml w atomizerze * PACO RABANNE Ultraviolet 3.8ml w atomizerze * LANCOME Poeme 3.8ml w atomizerze * J.DEL POZO Halloween Freesia 3.5ml w atomizerze * MASAKI MATSUSHIMA Masaki 3.8ml w atomizerze * BVLGARI BLV 3.5ml w atomizerze * ETRO Messe de Minuit 2ml * DEMETER Leather 1ml * BVLGARI Black 1.5ml * KENZO Flower 1ml * GIVENCHY Extravagance 0.60ml * STEELA Sheer 2008 2ml * GIVENCHY My Givenchy Dream 0.90ml * DIOR Dolce Vita 0.80ml |
![]() ![]() |
![]() |
#2472 |
Zadomowienie
|
Polly, a Ty L'Eau Trois to szukasz w sensie próbkowym czy w wiekszej ilości? Bo próbkę to Ci moge podrzucić, podobnie zresztą jak i parę kadzideł, drewien i ziół, ale listę mogłabym Ci podesłać dopiero jutro, dziś nie dam rady. A u Ciebie parę rzeczy bym na pewno dla siebie znalazła.
#2473 |
Zakorzenienie
|
Patataj, patataj, w kierunku zapachowej nirvany...
![]() ![]() Z chęcią oddam co następuje: Oddam odlewki: Brosseau Violette-Menthe ok 5/10 ml Hermes Hiris ok. 4/5 ml Guerlain Aqua Allegoria Angelique-Lilas 5 ml L'artisan Dzongkha ok. 3/10 ml Hermes Eau d'Hermes 5 ml Hermes Eau d'Orange Verte 5 ml Alexander McQueen My Queen 5 ml Etro Shaal Nur ok. 3/20 ml Sephora Karmelownilia 10 ml Sephora Waniliowanilia 5 ml lub 10 ml Voluspa Tobacco Vanille ok. 7/10 ml Diptyque Tam Dao ok. 3/10 ml Demeter Sex on The Beach 5 ml Demeter Pure Soap 5 ml Demeter Leather 5 ml Vera Wang Princess 5 ml Bvlgari Black ok 6-7 ml Oddam próbki: IHP Fire from Heaven ok. 0,7 ml Courday Esperys ok. 1,4 ml f Theorema Legerro ok. 1,5-2 ml w czarnym nieprzezroczystym atomku z psikaczem Chloe Narcisse ok. 1 ml Chloe Lagerfeld ok. 2 ml w czarnym atomku z psikaczem L'artisan Timbuktu ok. 0,4 ml Hanae Mori Magical Moon ok. 1 ml CSP Mora Bella 1,2 ml f CSP Princesse Muscat (próbas 1 ml) Lutens Fumerie Turque ok. 1,5 ml Myrrh kilka kropelek na spróbowanie L'or ok. 1,5 ml M. Kors Hawaii Island f Beckham Intimately Night (women) 1,5 ml f Laura Biagiotti Roma 2 ml f Kenzo Homme 1,5 ml f Givenchy Ange ou demon edp 1 ml f Kenzo Amour edp 1,2 ml f Trussardi Jeans Women 1,5 f Szukam odlewek (5ml najchętniej ![]() Ambre Russe Micallef Automne Hermessence - wsystkie, nawet po kropelku próbasowym Demeter- dziwadełek Vanille Cannelle L'artisan Tea for Two Guerlain Winter Delice Próbek też szukam: Lalique Flora Bella, Equus, Lion, Nilang, Eau de Lalique Hermes Hermessence - wszystkie możliwe CdG: Tea, Carnation, Harrisa, Rose, Wood Coffee, Nomad Tea, Guerilla i inne ![]() L'artisan: Bois Farine, Jour de Fete, Navigateur, , Mechant Loup i inne ![]() Cacharel Lou Lou Blue Lutens: Cuir Mauresue, Five O'clock, Iris Silver Mist, Santal de Mysore, Santal Blanc, Serge Noire, Un Bois Sepia, i inne ![]() Demeter: najróżniejsze ![]() Guerlain AA Pivoine Magnifica, Flora Nerolia, Rosa Magnifica, Vivienne Westwood Let it Rock Tom Ford White Patchouly Pewnie coś jeszcze, będę aktualizować na bieżąco. Do oddania mam też próbasy z wątku ![]() Edytowane przez Twitter Czas edycji: 2009-08-15 o 00:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2474 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
szukam w większj ilości- mam juz 15 ml w odlewkach, najchętniej przygarnełabym flaszkę ![]() na wymiankę zawsze chetna jestem, to wyślij liste w wolnym czasie, bo ja jutro o świcie wyjeżdzam i wracam w niedziele wiec i tak będę mogła odpisać najwcześniej w poniedziałek
![]() |
#2475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A nie znalazłoby się u Ciebie choć troszkę Daim Blond?
![]() |
#2476 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To może jeszcze coś z Demeter posiadacie?
![]() |
#2478 |
grozi wypollizowaniem
|
sawdust i fireplace
#2479 |
BAN stały
|
Szukam do testów:
- Feminie du Bois Shiseido - Safran Troublant - Kashmina Touch - She Wood Odwdzięczę się czym mogę, z ciekawszych rzeczy min: - Coco Mademoiselle Parfume - Hypnose Elixir, - Etro Etra edt, - Narciso Rodriguez edt i inne. |
![]() ![]() |
![]() |
#2480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2481 |
Konto usunięte
|
Szukam:
SALVADOR DALI PURPLELIPS SENSUAL SALVADOR DALI PURPLELIPS YVES ROCHER NATURE YVES ROCHER BAMBUS YVES ROCHER WICIOKRZEW CRRED LOVE IN BLACK CHLOE 2008 ESCADA MOON SPARKLE ESCADA SUNSET HEAT ESCADA ROCKIN' RIO ESCADA IBIZA HIPPIE ESCADA ISLAND KISS ESCADA TROPICAL PUNCH ORGANZA JASMINE 2007 VOLUSPA SANTIAGO HUCKLEBERRY KENZO BY KENZO DNNK BLACK CASHMERE ale zaraz przejrzę listę Twoich próbek i może coś wybiorę ![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- U Ciebie podoba mi się: JPGMadame ESCADA Moon sparkle Flowerbomb edp Prawdę mówiąc wolałabym jakąś większą odlewkę niż próbki bo sama chcę się ich pozbyć. Jakich zapaszków mogłabyś mi odlać tak 5 - 15 ml ? |
![]() ![]() |
![]() |
#2482 |
Zakorzenienie
|
![]()
#2483 |
Zakorzenienie
|
co powiesz na?:
Habanita 1 Cuir Lancome 1 za: Micallef Avantgarde Menard Kasaneka ? ![]() a tak btw to dzieki za ostatnia paczuche ![]()
#2484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2485 |
Zakorzenienie
|
UWAGA DEMETERKI SZUKAJA nowej właścicielki
![]() ![]() ![]() ![]() -BABY POWDER-3 ML ATOMIZER 5 ML -RAIN 4 ML ATOMIZER 5 ML -SWEET PEA ( JESZCZE SIE ZASTANAWIAM NAD NIA)-TROSZKE PONAD 4 ML ATOMIZER 5ML -BROWNIE-10 M -VANILLA CAKE BATTER-4 ML ATOMIZER 5 ML -WHITE RUSSIAN-4-5 ML oddam za: inne demeterki-najchętniej większe odlewki ( baaardzo chętnie fig leaf) inne niszowce-chętnie volupsa (np tobaco vanilia), cynamonowe, kadzidlane, vaniliowe prosze o kontakt na pv, uprzedzam ze 18.08 wyjezdzam) |
![]() ![]() |
![]() |
#2486 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#2487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zadowolą mnie próbki, bądź małe odlewki... ![]() Nikt nie chce słodziaczków??? ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2488 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hej Twitter ![]() co byś powiedziała na taką wymianę - odlewka Ambre Russe za powyższe próbki ? Aktualnie mam atomizerki 8,5 ml, więc AR mogę odlać 5-8 ml ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo chętnie ![]() Teraz sprawdzam pojemności swoich próbek i np. Timbuktu jest mniej (musiałam się nim chlapnąć i nie zaktualizować pojemności ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2490 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() To ja poproszę po kapce Snow i Rain - pora poznać te dziwadełka ![]() Z Demeter mogę Ci odlać kapkę Incense jesli masz ochotę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:13.