Poprawiamy maturę w maju 2009 :) - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-05-29, 20:26   #2461
gwiazda89
Zadomowienie

GG do gwiazda89
Dot.: Poprawiamy maturę w maju 2009 :)

Cytat:
Napisane przez agnes89 Pokaż wiadomość
Widzę dziewczyny, że robicie wymianę zdjęć i linków na naszej-klasie Fajnie w sumie widzieć z kim się pisze na tym forum Ja może trochę mało się tu udzielałam, ale i tak jestem ciekawa jak wyglądacie

Bo my tutaj jak jedna wielka rodzina

ps. ciekawe czy za niedługo ktoś założy wątek "poprawiamy maturę w maju 2010"
Stary 2009-05-29, 20:58   #2462
201707171556
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez gwiazda89 Pokaż wiadomość

ps. ciekawe czy za niedługo ktoś założy wątek "poprawiamy maturę w maju 2010"
Jak to czy ktoś założy? Nija założy bo Nija poprawia No i ja chyba tez poprawiam a co mi tam

Jutro sie dowiem czy dostanę prace w Kamaju ( Camaieu - wkońcu wiem jak to sie wymawia )

Ja też poproszę link do Waszych kont na naszej klasie W zamian dam swoje

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Gwiazda dziękuje wysłałam Ci zaproszenie
201707171556 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-29, 21:00   #2463
gwiazda89
Zadomowienie

GG do gwiazda89

Cytat:
Napisane przez Durga Pokaż wiadomość
Jak to czy ktoś założy? Nija założy bo Nija poprawia No i ja chyba tez poprawiam a co mi tam

Jutro sie dowiem czy dostanę prace w Kamaju ( Camaieu - wkońcu wiem jak to sie wymawia )

Ach no tak I co? staniecie się etatowymi poprawiaczkami póżniej będzie w Rozmowach w Toku: "poprawiałam maturę pięc razy, aż skończył mi się limit"

Daj jutro znać jak z Kamaju (ja to zawsze mówiłam coś koło 'kameu"

ps. link wysłany
Stary 2009-05-29, 21:03   #2464
Nija_
Zakorzenienie

Cytat:

Trzymam kciuki, żebyś dostała pracę

Ja może za dwa lata napiszę sobie niemiecki Jakbym tak chciała robić mgr na niemieckiej uczelni Nie no, strasznie podoba mi się ten kraj i w ogóle, fajnie tam jest. Chciałabym kiedyś się tam przeprowadzić - takie małe marzenie, pewnie nie do spełnienia

Ale te wyniki, które mam z matur, nie zaspokajają moich ambicji, więc poprawię sobie, co mi szkodzi. Złożę deklarację
Durga Ty na pewno poprawiasz

No i - część z Was mam na n-k, jak ktoś jest chętny poznać bliżej moją skromną osobę - pisać PW!
Stary 2009-05-29, 21:26   #2465
201707171556
Konto usunięte

Cytat:
Ach no tak I co? staniecie się etatowymi poprawiaczkami póżniej będzie w Rozmowach w Toku: "poprawiałam maturę pięc razy, aż skończył mi się limit"
Wtedy nadejdzie nasze 5 minut

Cytat:
Napisane przez Nija_ Pokaż wiadomość

Na dzien dzisiejszy mówię, ze poprawiam, ale to się jeszcze może zmienic
Stary 2009-05-29, 22:40   #2466
201607111047
Konto usunięte

gwiazda89 no i bardzo fajnie, że jedna wielka rodzina. Jakby ktoś był zainteresowany moją skromną osobą, to też mogę podać na PW linka do naszej-klasy
Wy się nie śmiejcie, jak tym roku poszłam poprawiać, to brat mojego kolegi z klasy pisał już 5 raz maturę, czyli ostatni. Oczywiście jego marzeniem (jak i wielu poprawiających biologię, chemię i fizykę) jest pewnie medycyna, ale zastanawiam się co on robił przez te 5 lat, czy studiował, czy pracował...?
Jeśli bardzo Wam zależy na jakichś studiach, to warto poprawiać maturę do skutku. Ja mam nadzieję, że już za rok nie będę musiała poprawiać

Edytowane przez 201607111047
Czas edycji: 2009-05-29 o 22:43
201607111047 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-29, 23:35   #2467
AmericanGirl
Zadomowienie

Cytat:
dawaj linka na PW
Cytat:
Widzę dziewczyny, że robicie wymianę zdjęć i linków na naszej-klasie Fajnie w sumie widzieć z kim się pisze na tym forum Ja może trochę mało się tu udzielałam, ale i tak jestem ciekawa jak wyglądacie
Dawajcie linki na prv do naszej-klasy D:

Cytat:
A ja jem własnie truskawki i czeka na mnie szafka do posprzątania z ksiazkami do matury
Ja ksiązki z maturki i z 1 semestru studiów juz mam schowane i czekają na październik - na sprzedaż .

Eh jutr0 czeka mnie komuniaa- mojego TZa rodzinka . (ahh jak dawno byla moja.. ) Dzwine , ogólnie jestem antyrodzinna (nielicząc kilku os. z mojej rodziny) ale na kazda impreze rodzinna u TZ ide a u swojej rodziny nigdy hehe . Wybieram sie w moich ukochanych butach w których zakochałam się od pierwszego wejrzenia ale cos boje sie ze nie wytrzymam tyylu godzin ( obcas szpila ok 12 cm) strasznie cienka podeszwa i bola nogi , kupiłam wkładki mam nadzieje ze to cos da ..

Zazdroszcze wam troche ze możecie wybierac miasta do jakich chcecie składac papiery i ogólnie wybór i możliwosci ogólnie duze a ja jeszcze przez pewnie kilka lat bede musiała mieszkac z rodzicami i ciągle w tym samym miescie ilosc kierunków i uczelni nie wielka ( uczelnie góra 2..) a chciałabym troche zmian w moim zyciu .. i przede wszystkim chiałabym sie juz usamodzielnic ..ale na razie to niemozliwe..

No nic , uciekam spac , rano trzeba wstac .
DOBRANOC!;*

---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ----------

Cytat:

Ja może za dwa lata napiszę sobie niemiecki Jakbym tak chciała robić mgr na niemieckiej uczelni Nie no, strasznie podoba mi się ten kraj i w ogóle, fajnie tam jest. Chciałabym kiedyś się tam przeprowadzić - takie małe marzenie, pewnie nie do spełnienia

Ale te wyniki, które mam z matur, nie zaspokajają moich ambicji, więc poprawię sobie, co mi szkodzi. Złożę deklarację

No i - część z Was mam na n-k, jak ktoś jest chętny poznać bliżej moją skromną osobę - pisać PW!
Mi się strasznie Niemcy nie podobają. Byłam ostatnimi czasy u rodziny i kraj ten jest poprostu dla mnie niesamowicie odpychający . Strasznie duzo obcokrajowców a szczególnie turków . Jakos tak zle się tam czułam i to chyba ostatni kraj do jakiego bym się wyprowadziła ( obok krajów europy wschodniej ) . Moja chrzestna z rodziną mieszka juz tam wiele lat i nie chcą wracac do Polski, bo napewno się juz przystosowali do otoczenia ale jak dla mnie to nie ma tam nic ciekawego - nie licząc ogromnych centrów handlowych <33 Oczywiscie wiele zalezy od dzielnicy , moja ciotka w Berlinie mieszka i ilosc turków i brudu przeraza. Naprawde gdzieniegdzie jest tak brudno , że szok - a niby stolica . Ale nie powiem , jezyk nawet mi się podoba ale chyba nic poza tym
Cytat:
gwiazda89 no i bardzo fajnie, że jedna wielka rodzina. Jakby ktoś był zainteresowany moją skromną osobą, to też mogę podać na PW linka do naszej-klasy
Wy się nie śmiejcie, jak tym roku poszłam poprawiać, to brat mojego kolegi z klasy pisał już 5 raz maturę, czyli ostatni. Oczywiście jego marzeniem (jak i wielu poprawiających biologię, chemię i fizykę) jest pewnie medycyna, ale zastanawiam się co on robił przez te 5 lat, czy studiował, czy pracował...?
Jeśli bardzo Wam zależy na jakichś studiach, to warto poprawiać maturę do skutku. Ja mam nadzieję, że już za rok nie będę musiała poprawiać
Ja mature poprawiałam 2 razy ( ale nie całą ) i moja była wychowawczyni powiedziała , że naprawde warto starac sie do skutku bo nic sie nie traci i tylko można zyskac . Chyba nie byłabym w stanie juz poprawiac matury .. 2 razy to zdecydowanie za duzo . Teraz skupie się na studiach i ew jakichs kursach . Jesli 2 razy nie poprawiłam wystarczająco matury to wiem , że do 3 tez sie nie przygotuję
Ale tak chodząc na te matury zdałam sobie sprawe jak bardzo byłam przywiązana do mojego LO i do osób , za którymi naprawde tesknie <3
Kiedys moja nauczycielka od angielskiego (najlepsza!) powiedziała , zebysmy korzystali z czasów liceum bo juz nigdy pozniej nie bedzie tak fajnie i beztrosko- swięta racja . Na studiach to juz całkiem cos innego , ludzie sa starsi , nauka powazniejsza , duzo osób ma juz rodziny , dzieci.. szczegolnie na zaocznych .. nie ma co porównywac z LO , szczególnie z moim gdzie naprawde bylismy zrzyci .. oj strasznie chiałabym wrócić .

Edytowane przez AmericanGirl
Czas edycji: 2009-05-29 o 23:39
AmericanGirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-29, 23:47   #2468
Nija_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AmericanGirl Pokaż wiadomość
Mi się strasznie Niemcy nie podobają. Byłam ostatnimi czasy u rodziny i kraj ten jest poprostu dla mnie niesamowicie odpychający . Strasznie duzo obcokrajowców a szczególnie turków . Jakos tak zle się tam czułam i to chyba ostatni kraj do jakiego bym się wyprowadziła ( obok krajów europy wschodniej ) . Moja chrzestna z rodziną mieszka juz tam wiele lat i nie chcą wracac do Polski, bo napewno się juz przystosowali do otoczenia ale jak dla mnie to nie ma tam nic ciekawego - nie licząc ogromnych centrów handlowych <33 Oczywiscie wiele zalezy od dzielnicy , moja ciotka w Berlinie mieszka i ilosc turków i brudu przeraza. Naprawde gdzieniegdzie jest tak brudno , że szok - a niby stolica . Ale nie powiem , jezyk nawet mi się podoba ale chyba nic poza tym

Ja mature poprawiałam 2 razy ( ale nie całą ) i moja była wychowawczyni powiedziała , że naprawde warto starac sie do skutku bo nic sie nie traci i tylko można zyskac . Chyba nie byłabym w stanie juz poprawiac matury .. 2 razy to zdecydowanie za duzo . Teraz skupie się na studiach i ew jakichs kursach . Jesli 2 razy nie poprawiłam wystarczająco matury to wiem , że do 3 tez sie nie przygotuję
Ale tak chodząc na te matury zdałam sobie sprawe jak bardzo byłam przywiązana do mojego LO i do osób , za którymi naprawde tesknie <3
Kiedys moja nauczycielka od angielskiego (najlepsza!) powiedziała , zebysmy korzystali z czasów liceum bo juz nigdy pozniej nie bedzie tak fajnie i beztrosko- swięta racja . Na studiach to juz całkiem cos innego , ludzie sa starsi , nauka powazniejsza , duzo osób ma juz rodziny , dzieci.. szczegolnie na zaocznych .. nie ma co porównywac z LO , szczególnie z moim gdzie naprawde bylismy zrzyci .. oj strasznie chiałabym wrócić .
Ja byłam ostatnio w Niemczech parę lat temu, kiedy jeszcze u nas nie było CH na każdym kroku. Jak rodzinka zabrała mnie do jednego takiego CH to To wydawało mi się ono większe niż całe moje 3-tysięczne miasteczko I byłam w takim parku rozrywki, muszę, po prostu muszę tam jeszcze kiedyś wrócić Mam zdjęcie z jakimiś postaciami, tzn. ludźmi przebranymi za pluszaki , batmanem i nawet zdjęcie w trumnie

Ja chyba nie chciałabym już wrócić do LO. Chociaż.. jak tak pomyślę - te pasjonujące lekcje historii z klasą z rozsz. Fajnie było
Ale trzeba iść dalej. Teraz czas na studia
Stary 2009-05-30, 09:41   #2469
gwiazda89
Zadomowienie

GG do gwiazda89

Cytat:
Agnes to on chyba musiałam starą maturę poprawiać? bo przecież nowa jest dopiero od 2005roku, wiec nie zdązyłby aż 5 razy ale swoją drogą to szacunek, że jeszcze ma siły starać się o medycynę

Cytat:
Napisane przez AmericanGirl Pokaż wiadomość
Dawajcie linki na prv do naszej-klasy D:

Cytat:
Ja byłam ostatnio w Niemczech parę lat temu, kiedy jeszcze u nas nie było CH na każdym kroku. Jak rodzinka zabrała mnie do jednego takiego CH to To wydawało mi się ono większe niż całe moje 3-tysięczne miasteczko I byłam w takim parku rozrywki, muszę, po prostu muszę tam jeszcze kiedyś wrócić Mam zdjęcie z jakimiś postaciami, tzn. ludźmi przebranymi za pluszaki , batmanem i nawet zdjęcie w trumnie

Ja chyba nie chciałabym już wrócić do LO. Chociaż.. jak tak pomyślę - te pasjonujące lekcje historii z klasą z rozsz. Fajnie było
Ale trzeba iść dalej. Teraz czas na studia

w trumnie! ja tam bym sie bała

Ja co do Niemiec jako państwa nic nie mam, ale język brrrr 9 lat się go uczyłam i za cholerę nie chciał mi wejść tak łatwo jak angielski zwiedzić za to chciałabym Bawarię te ich Alpy i alpejskie łąki tak we wrzesnie na Oktoberfest mogłabym pojechać
Stary 2009-05-30, 10:09   #2470
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

To trzymam kciuki i czekam na info w sprawie pracy ( swoją drogą czy ten sklep nie mógł się jakoś prościej nazwać? zawsze miałam z tą nazwą problemy).
A link już wysłany

Cytat:

Co do Niemiec jako państwa nic nie mam, Niemcy jako naród nie przeszkadzają mi jakoś bardzo ( no może ostatnio zaczęli mnie wkurzać, ale nie można przecież winić ogółu), ale ten ich język to jakaś abstrakcja 6 lat nauki, a umiem podstawowe zwroty i liczby( jakoś szybko wchodziły do głowy) A mieszkać bym u nich nie chciała, za bardzo bym się z językiem męczyła

Cytat:
Wysłałam linka
Co do tego chłopaka to szacunek Ja miałam opory przed jedną poprawką, a tu tyle. O drugiej mojej poprawce na razie nie ma mowy, na 95% nie poprawiam drugi raz bo zeświruje

nebya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-30, 12:07   #2471
Deborah100
Zakorzenienie

ja mam konto tylko na myspace i na gronie, bez zdjęć, które bardziej służy do informacji na temat uczelni.
Na naszej klasie nie bardzo widzi mi się zakładać, bo nie mam ochoty, żeby niektóre osoby z mojej byłej klasy mnie widziały. W dodatku podawanie nazwiska to już za dużo a z tego co się orientuje inaczej nie można założyć konta.

Duże macie opłaty rekrutacyjne?
Muszę wpłacić do 16.06 120zł a resztę do 3 lipca. Wyniki dziennych mam chyba 9 lipca a wieczorowych 11 września.
Razem 205 zł na dwa kierunki; arch. wnętrz dzienne i wieczorowe oraz AiU wieczorowe.
Zastanawiam się czy może wybrać jeszcze jakiś jeden kierunek ale na polibudzie nie ma nic ciekawego a na uniwerek nie pójdę.

W tamtym roku na wieczorowych byłam na 10 miejscu na liście, więc mam nadzieje, że nie spadnę poza listę a tym bardziej, że zwiększyli ilość miejsc...
Deborah100 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-30, 12:16   #2472
Nija_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Deborah100 Pokaż wiadomość

Duże macie opłaty rekrutacyjne?
Muszę wpłacić do 16.06 120zł a resztę do 3 lipca. Wyniki dziennych mam chyba 9 lipca a wieczorowych 11 września.
Razem 205 zł na dwa kierunki; arch. wnętrz dzienne i wieczorowe oraz AiU wieczorowe.
Zastanawiam się czy może wybrać jeszcze jakiś jeden kierunek ale na polibudzie nie ma nic ciekawego a na uniwerek nie pójdę.
0 (słownie: zero) złotych
Wpisowe chyba też gratis
Stary 2009-05-30, 12:23   #2473
gwiazda89
Zadomowienie

GG do gwiazda89

Ja mam na razie 3x100zł
Stary 2009-05-30, 12:23   #2474
Deborah100
Zakorzenienie

Cytat:
0 (słownie: zero) złotych
Wpisowe chyba też gratis
Ee to masz super

Miłego popołudnia, wyłączam komputer, bo burza idzie Jak ja nie cierpię takiej pogody
Stary 2009-05-30, 15:03   #2475
201707171556
Konto usunięte

Ja mam opłate za dzienne na ASP - 150 zł
za wieczorowe ASP - 100zł
za dzienną polonistyke na UWr - 80 zł

To na razie tyle, mam nadzieje ze dostane sie i to beda wszystkie koszty, jeśli nigdzie z tych trzech nie wyjdzie to kolejne oplaty po 80 zł (ale juz uniwersytet ylko albo kolegium nauczycielskie bo na ASp mozna tylko 1 kierunek wybrać).

Wyniki z dziennej ASP - 26 czerwca
z wieczorowej 3 lipca
uniwersytet - 13 lipca

Zadzwonili do mnie w sprawie Kamaju....dostałam prace po czym po upływie ok 30 sekund mi ją odebrano bo kierowniczka pryzpomniala sobie o moich egzmainach na studia i powiedziala ze potrzebuje osoby w 100% dyspozycyjnej a nie takiej ktora bedzie potrzebowala 4 dni wolnego (22-26 czerwca)...ehh...
Stary 2009-05-30, 15:20   #2476
Nija_
Zakorzenienie

Cytat:
Zadzwonili do mnie w sprawie Kamaju....dostałam prace po czym po upływie ok 30 sekund mi ją odebrano bo kierowniczka pryzpomniala sobie o moich egzmainach na studia i powiedziala ze potrzebuje osoby w 100% dyspozycyjnej a nie takiej ktora bedzie potrzebowala 4 dni wolnego (22-26 czerwca)...ehh...
Oj, to nieciekawie Takie coś jest właśnie najgorsze - już człowiek myśli, że mu się udało, a tu nagle informacja, że jednak nie
Stary 2009-05-30, 19:51   #2477
201607111047
Konto usunięte

Już Was dziewczyny zaprosiłam do znajomych na naszej-klasie
A co do opłat rekrutacyjnych jak narazie doliczyłam się 565 zł...dosyć sporo, ale na szczęście rok temu zapłaciłam o wiele mniej. W tym roku mam szanse, więc składam na większą ilość uczelni i kierunków
Stary 2009-06-01, 08:10   #2478
gwiazda89
Zadomowienie

GG do gwiazda89

Co taka cisza?

Miłego dnia Kochane!

ps. u mnie kolejny dzień z pogodą bez słońca
Stary 2009-06-01, 08:50   #2479
AmericanGirl
Zadomowienie

Cytat:
Co taka cisza?

Miłego dnia Kochane!

ps. u mnie kolejny dzień z pogodą bez słońca

U mnie tez nie ma słońca , choc wczoraj było dosyć ładnie ale dzis szarooo . Zaraz jade z TZem na zakupy <33 a później naukę czas zacząć . Wczoraj byłam ostatni dzień w szkole jeszcze tylko 3 egzaminy i konieccccc 1 roku 5 z psychologii jest!

Coś łapie mnie przeziębienie . 2 dni tak mocno wiało no i chyba mnie przewiało .. ale trzeba sobie nastrój poprawic zakupami

ps . wiecie co ojciec kupił mi na dzien dziecka ? MASKOTKE , pluszowego krolika :h ahaha: jakbym 3 lata miała haha no ale ja wiedziałam , że on nigdy za normalny nie był haha

Miłego dnia Kobitki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-01, 14:05   #2480
201607111047
Konto usunięte

AmericanGirl gratulacje
Echh ja też bym tak chciała, a jak narazie nawet wszystkich kolokwiów nie pisałam, nie mówiąc o sesji, którą będę miała do końca czerwca, 4 straszne egzaminy Potem wyjazd terenowy na tydzień...prawdziwe wakacje zaczną mi się dopiero 6. lipca, choć i to nie jest pewne, bo jeszcze czeka mnie zaliczenie zielnika
A co do pogody, to w Lublinie właśnie chwilkę padało. Szkoda, bo rano było tak ładnie.

Czas edycji: 2009-06-01 o 15:05
Stary 2009-06-01, 15:08   #2481
Deborah100
Zakorzenienie

A czy Wy na sesje musicie ubierać się tak bardziej galowo Bo słyszałam, że ktoś tak wcześniej mi mówił.
Stary 2009-06-01, 15:49   #2482
Nija_
Zakorzenienie

Ja na pewno nic nie dostanę na dzień dziecka

Powtarzam sobie niemiecki, ale strasznie wolno mi to idzie, bo ciągle zerkam na wizaż Nie chcę być na studiach w początkującej grupie, przecież umiem się przedstawić i zapytać o drogę.
Stary 2009-06-01, 16:49   #2483
201707171556
Konto usunięte

Ja dostałam od rodziców 100zł z nakazem, ze mam je wydac na "coś" a nie schować i oszczędzac jak to mam w zwyczaju
Stary 2009-06-01, 17:28   #2484
Deborah100
Zakorzenienie

Heh a ja nie dostałam nic, ale nie obrażam się, bo nie jestem dzieckiemTak czy siak muszę poprosić ojca żeby oddał mi 50zł i nie wiem jak to zrobić, chodzę już tak z tydzień Jakoś nie mogę prosić rodziców o kasę
Stary 2009-06-01, 17:48   #2485
201607111047
Konto usunięte

Cytat:
A czy Wy na sesje musicie ubierać się tak bardziej galowo Bo słyszałam, że ktoś tak wcześniej mi mówił.
Tak, na egzaminy studenci ubierają się na biało-czarno, albo po prostu bardzo elegancko. Tak już jest i będzie, choć są wyjątki, ludzie ubrani prawie jak na codzień. Ja natomiast nie wyobrażam sobie nie ubrać się elegancko na egzamin. U nas nawet na immatrykulacji jeden chłopak był ubrany w dresy i bluzę...

Cytat:
Agnes to on chyba musiałam starą maturę poprawiać? bo przecież nowa jest dopiero od 2005roku, wiec nie zdązyłby aż 5 razy ale swoją drogą to szacunek, że jeszcze ma siły starać się o medycynę
Nie, on pisał 5 raz maturę, czyli poprawiał 4 raz. Był pierwszym rocznikiem piszącym nową maturę. Trochę źle napisałam

Czas edycji: 2009-06-01 o 17:54
Stary 2009-06-01, 17:59   #2486
Nija_
Zakorzenienie

Cytat:
Heh a ja nie dostałam nic, ale nie obrażam się, bo nie jestem dzieckiemTak czy siak muszę poprosić ojca żeby oddał mi 50zł i nie wiem jak to zrobić, chodzę już tak z tydzień Jakoś nie mogę prosić rodziców o kasę
Dla mnie oddawanie to zupełnie inna sprawa i nie mam oporów przed proszeniem o zwrot pieniędzy - o ile pożyczam, no ale rodzicom pożyczam. Jeżeli mam
Stary 2009-06-01, 18:06   #2487
201707171556
Konto usunięte

Cytat:
Po prostu powiedz, że potrzebujesz tych pieniedzy i żeby Ci juz je oddał jeśli moze Często jest tak że rodzice zapominają zwyczajnie
Stary 2009-06-01, 18:46   #2488
gwiazda89
Zadomowienie

GG do gwiazda89

Cytat:
Po prostu powiedz, że potrzebujesz tych pieniedzy i żeby Ci juz je oddał jeśli moze Często jest tak że rodzice zapominają zwyczajnie
U mnie jest wręcz odwrotnie mam słabą pamięć do tych rzeczy, ale dobrze, że mama pamięta i czasami szok jak chcę mi oddać 200zł, a ja taka zaskoczona

Na dzień dziecka byłam na zakupach z mamą i siostrą, trochę swojej kasy dodawałam i mam czarną torbę z diverse

BUZIACZKI

ps. a gdzie reszta? nenya, nebya, fifcia, abercrombie??
Stary 2009-06-01, 21:03   #2489
201607111047
Konto usunięte

Ja na Dzień Dziecka sobie kupiłam truskawki A prezentów nie dostaję od rodziców. Jeśli już to bardzo rzadko, ale tym bardziej nie na dzień dziecka.
Stary 2009-06-02, 08:51   #2490
nebya
Wtajemniczenie

Jestem, jestem..
Wczoraj miałam zły naprawdę zły dzień, nie dość że w biegu to jeszcze z okropnym bólem głowy od samego rana Serio jak mnie nieraz złapie taki ból to jestem nie do życia, a jeszcze wczoraj musiałam jechać do dermatologa, bo miałam wizytę umówioną i szkoda było odwołać, bo potrzebowałam leków Dzisiaj już jest trochę lepiej, chociaż zaczyna mnie z kolei brzuch boleć () i boję się że to grypa żołądkowa, bo od jakiegoś czasu panuje w naszej rodzinie a w niedzielę się wszyscy widzieliśmy i mogłam się zarazić, eh.

Co do płacenia za rekrutacje to u mnie pewnie będzie ponad 500 zł, niestety. Nie wiem ile dokładnie, bo dzisiaj właściwie zabieram się za rejestracje i przelewy, ale jestem pewna że to będzie ponad 500zł. Szkoda, bo to kupa kasy, a pójdę tylko w jedno miejsce za które zapłaciłam, ale co zrobić.

I w temacie Dnia Dziecka- nie wiem czy to się liczy, ale mama zapłaciła wczoraj za komplet mojej bielizny Nie ma co fajny prezent od mamusi, za takie rzeczy powinien chłopak płacić, ale że na razie nie posiadam takowego to mamusia sprawiła mi taki prezent Od ojca to nawet się nie spodziewałam, że cokolwiek dostanę i nie dostałam, ale my mamy bardzo napięte relacje, nie odzywamy się do siebie itd. Ale gdyby chciał mi zrobić prezent to mógłby odwołać urlop, który teraz ma bo jest w domu od niedzieli, a moja cierpliwość do niego już się wyczerpała- i tak jeszcze dwa tygodnie

nebya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości