![]() |
#2461 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Poprawiamy maturę w maju 2009 :)
Cytat:
Bo my tutaj jak jedna wielka rodzina ![]() ![]() ps. ciekawe czy za niedługo ktoś założy wątek "poprawiamy maturę w maju 2010" ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2462 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Jutro sie dowiem czy dostanę prace w Kamaju ( Camaieu - wkońcu wiem jak to sie wymawia ![]() Ja też poproszę link do Waszych kont na naszej klasie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Gwiazda dziękuje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2463 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ach no tak ![]() ![]() ![]() Daj jutro znać jak z Kamaju ![]() ![]() ps. link wysłany ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja może za dwa lata napiszę sobie niemiecki ![]() ![]() ![]() Ale te wyniki, które mam z matur, nie zaspokajają moich ambicji, więc poprawię sobie, co mi szkodzi. Złożę deklarację ![]() Durga Ty na pewno poprawiasz ![]() No i - część z Was mam na n-k, jak ktoś jest chętny poznać bliżej moją skromną osobę - pisać PW! ![]()
![]() |
![]() |
#2465 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Na dzien dzisiejszy mówię, ze poprawiam, ale to się jeszcze może zmienic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2466 |
Konto usunięte
|
gwiazda89 no i bardzo fajnie, że jedna wielka rodzina. Jakby ktoś był zainteresowany moją skromną osobą, to też mogę podać na PW linka do naszej-klasy
![]() Wy się nie śmiejcie, jak tym roku poszłam poprawiać, to brat mojego kolegi z klasy pisał już 5 raz maturę, czyli ostatni. Oczywiście jego marzeniem (jak i wielu poprawiających biologię, chemię i fizykę) jest pewnie medycyna, ale zastanawiam się co on robił przez te 5 lat, czy studiował, czy pracował...? Jeśli bardzo Wam zależy na jakichś studiach, to warto poprawiać maturę do skutku. Ja mam nadzieję, że już za rok nie będę musiała poprawiać ![]() Edytowane przez 201607111047 Czas edycji: 2009-05-29 o 22:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2467 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Eh jutr0 czeka mnie komuniaa- mojego TZa rodzinka . (ahh jak dawno byla moja.. ) Dzwine , ogólnie jestem antyrodzinna (nielicząc kilku os. z mojej rodziny) ale na kazda impreze rodzinna u TZ ide a u swojej rodziny nigdy hehe . ![]() ![]() Zazdroszcze wam troche ze możecie wybierac miasta do jakich chcecie składac papiery i ogólnie wybór i możliwosci ogólnie duze a ja jeszcze przez pewnie kilka lat bede musiała mieszkac z rodzicami i ciągle w tym samym miescie ilosc kierunków i uczelni nie wielka ( uczelnie góra 2..) a chciałabym troche zmian w moim zyciu .. i przede wszystkim chiałabym sie juz usamodzielnic ..ale na razie to niemozliwe.. No nic , uciekam spac , rano trzeba wstac . ![]() DOBRANOC!;* ---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ale tak chodząc na te matury zdałam sobie sprawe jak bardzo byłam przywiązana do mojego LO i do osób , za którymi naprawde tesknie <3 Kiedys moja nauczycielka od angielskiego (najlepsza!) powiedziała , zebysmy korzystali z czasów liceum bo juz nigdy pozniej nie bedzie tak fajnie i beztrosko- swięta racja . Na studiach to juz całkiem cos innego , ludzie sa starsi , nauka powazniejsza , duzo osób ma juz rodziny , dzieci.. szczegolnie na zaocznych .. nie ma co porównywac z LO , szczególnie z moim gdzie naprawde bylismy zrzyci .. oj strasznie chiałabym wrócić .
Edytowane przez AmericanGirl Czas edycji: 2009-05-29 o 23:39 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja chyba nie chciałabym już wrócić do LO. Chociaż.. jak tak pomyślę - te pasjonujące lekcje historii z klasą z rozsz. Fajnie było ![]() Ale trzeba iść dalej. Teraz czas na studia ![]()
![]() |
![]() |
#2469 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja co do Niemiec jako państwa nic nie mam, ale język brrrr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2470 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A link już wysłany ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Co do tego chłopaka to ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2471 |
Zakorzenienie
|
ja mam konto tylko na myspace i na gronie, bez zdjęć, które bardziej służy do informacji na temat uczelni.
Na naszej klasie nie bardzo widzi mi się zakładać, bo nie mam ochoty, żeby niektóre osoby z mojej byłej klasy mnie widziały. W dodatku podawanie nazwiska to już za dużo a z tego co się orientuje inaczej nie można założyć konta. ![]() Duże macie opłaty rekrutacyjne? Muszę wpłacić do 16.06 120zł a resztę do 3 lipca. Wyniki dziennych mam chyba 9 lipca a wieczorowych 11 września. Razem 205 zł na dwa kierunki; arch. wnętrz dzienne i wieczorowe oraz AiU wieczorowe. Zastanawiam się czy może wybrać jeszcze jakiś jeden kierunek ale na polibudzie nie ma nic ciekawego a na uniwerek nie pójdę. W tamtym roku na wieczorowych byłam na 10 miejscu na liście, więc mam nadzieje, że nie spadnę poza listę a tym bardziej, że zwiększyli ilość miejsc... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wpisowe chyba też gratis ![]()
![]() |
![]() |
#2473 |
Zadomowienie
|
Ja mam na razie 3x100zł
![]()
![]() |
![]() |
#2474 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2475 |
Konto usunięte
|
Ja mam opłate za dzienne na ASP - 150 zł
za wieczorowe ASP - 100zł za dzienną polonistyke na UWr - 80 zł To na razie tyle, mam nadzieje ze dostane sie i to beda wszystkie koszty, jeśli nigdzie z tych trzech nie wyjdzie to kolejne oplaty po 80 zł (ale juz uniwersytet ylko albo kolegium nauczycielskie bo na ASp mozna tylko 1 kierunek wybrać). Wyniki z dziennej ASP - 26 czerwca z wieczorowej 3 lipca uniwersytet - 13 lipca Zadzwonili do mnie w sprawie Kamaju....dostałam prace po czym po upływie ok 30 sekund mi ją odebrano bo kierowniczka pryzpomniala sobie o moich egzmainach na studia i powiedziala ze potrzebuje osoby w 100% dyspozycyjnej a nie takiej ktora bedzie potrzebowala 4 dni wolnego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2477 |
Konto usunięte
|
Już Was dziewczyny zaprosiłam do znajomych na naszej-klasie
![]() A co do opłat rekrutacyjnych jak narazie doliczyłam się 565 zł...dosyć sporo, ale na szczęście rok temu zapłaciłam o wiele mniej. W tym roku mam szanse, więc składam na większą ilość uczelni i kierunków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2478 |
Zadomowienie
|
Co taka cisza?
![]() Miłego dnia Kochane! ![]() ps. u mnie kolejny dzień z pogodą bez słońca ![]()
![]() |
![]() |
#2479 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie tez nie ma słońca , choc wczoraj było dosyć ładnie ale dzis szarooo . Zaraz jade z TZem na zakupy <33 a później naukę czas zacząć . Wczoraj byłam ostatni dzień w szkole ![]() ![]() ![]() ![]() Coś łapie mnie przeziębienie . 2 dni tak mocno wiało no i chyba mnie przewiało .. ale trzeba sobie nastrój poprawic zakupami ![]() ![]() ![]() ![]() ps . wiecie co ojciec kupił mi na dzien dziecka ? MASKOTKE , pluszowego krolika ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia Kobitki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2480 |
Konto usunięte
|
AmericanGirl gratulacje
![]() Echh ja też bym tak chciała, a jak narazie nawet wszystkich kolokwiów nie pisałam, nie mówiąc o sesji, którą będę miała do końca czerwca, 4 straszne egzaminy ![]() ![]() ![]() A co do pogody, to w Lublinie właśnie chwilkę padało. Szkoda, bo rano było tak ładnie. ![]() Edytowane przez 201607111047 Czas edycji: 2009-06-01 o 15:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2481 |
Zakorzenienie
|
A czy Wy na sesje musicie ubierać się tak bardziej galowo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2482 |
Zakorzenienie
|
Ja na pewno nic nie dostanę na dzień dziecka
![]() ![]() Powtarzam sobie niemiecki, ale strasznie wolno mi to idzie, bo ciągle zerkam na wizaż ![]() ![]()
![]() |
#2483 |
Konto usunięte
|
Ja dostałam od rodziców 100zł z nakazem, ze mam je wydac na "coś" a nie schować i oszczędzac jak to mam w zwyczaju
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2484 |
Zakorzenienie
|
Heh a ja nie dostałam nic, ale nie obrażam się, bo nie jestem dzieckiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2485 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez 201607111047 Czas edycji: 2009-06-01 o 17:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2487 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2488 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Na dzień dziecka byłam na zakupach z mamą i siostrą, trochę swojej kasy dodawałam i mam czarną torbę z diverse ![]() BUZIACZKI ![]() ps. a gdzie reszta? nenya, nebya, fifcia, abercrombie??
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2489 |
Konto usunięte
|
Ja na Dzień Dziecka sobie kupiłam truskawki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2490 |
Wtajemniczenie
|
Jestem, jestem..
![]() Wczoraj miałam zły naprawdę zły dzień, nie dość że w biegu to jeszcze z okropnym bólem głowy od samego rana ![]() ![]() ![]() Co do płacenia za rekrutacje to u mnie pewnie będzie ponad 500 zł, niestety. Nie wiem ile dokładnie, bo dzisiaj właściwie zabieram się za rejestracje i przelewy, ale jestem pewna że to będzie ponad 500zł. Szkoda, bo to kupa kasy, a pójdę tylko w jedno miejsce za które zapłaciłam, ale co zrobić. I w temacie Dnia Dziecka- nie wiem czy to się liczy, ale mama zapłaciła wczoraj za komplet mojej bielizny ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.