|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę cz. IV
no wlasnie, ja tak zrozumiałam, ze na hasło "sterylizacja i obowiązek" to TY takie cos popierasz bo nawiązałaś do tego
a że sterylizacja i kontrola się razem łączą, upewniło mnie w tym, że za tym jesteś.... -nie uważam też, że kontrola urodzeń powinna dotyczyć tylko ludzi biednych, nie mających warunków (cokolwiek by to znaczyło) aby poproawić sytuację ekonomiczną społeczeństwa PS napisałaś: "NIe musisz mi udowadniac co i jak było pisane, bo umiem czytać" -nie rozumiem, przecież każdy cytuje, jak chce się do czegoś odnieść, nie twierdzę przecież, że nie umiesz czytać, nie musisz się o to obrażać, nic złego nie zorbiłam cytując, ani nie chciałam Cię urazić chciałam wyjasnic dlaczego ja tak a nie inaczej zrozumialam to co piszesz |
|
|
|
#2462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przepraszam![]() To kogo powinna jeszcze dotyczyć - bo idąc tropem degeneracji ludzkich genów powinna dotyczyc wszystkich ludzi, którzy mieli nowotwór czy inne choroby dziedziczne, ludzi z wadami genetycznymi itp. - wiadomo, że takie jednostki by w naturze nie przyżyły. Ostatnio nawet rozmawialismy z tz i uznalismy, że za jakis czas to bardzo możliwe, ze ludzie będe mieli certyfikaty czystości genów od oobciążeń genetycznych i że spotkanie osoby bez nich będzie graniczyło z cudem, bo wraz z postepem medycyny rosnie liczba osób, które w prostym społeczeństwie by nie przeżyły. Teraz juz przecież powstaja rózne dylematy o super-dzieci z super-genów sportowców, naukowców itp. masakra. Tez nie uważam, że sterylizacja biednych poprawiłaby sytuację ekon społeczeństwa, ale cos by to dało, z drugiej strony mniej dzieci=mniej rak do pracy na emeytury innych. TAkie to wszystko popieprzone, że własciwie lepiej by było, gdybysmy na drzewach siedzieli i z nich nigdy nie zeszli
|
|
|
|
|
#2463 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny za pomoc w przypadku szaf. nie mam w tym względzie pojęcia bo ostatnimi czasy nikt nic z mebli nie kupował więc nie miałam pojęcia jak to sie przedstawia wielkościowo itp. ale skoro mówicie ze to wcale nie jest za duzo to moze rzeczywiscie tak jest.. muszę to z tżtem obgadać jak on to widzi ale mam nadzieję że ostatecznie zrobimy taką szafę bo jednak kupa rzeczy jest w mieszkaniu a na wierzchu ich nie bede trzymac.. ok to ja uciekam smażyć placki ziemniaczane
|
#2464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2465 |
|
Rozeznanie
|
To kogo powinna jeszcze dotyczyć - bo idąc tropem degeneracji ludzkich genów powinna dotyczyc wszystkich ludzi, którzy mieli nowotwór czy inne choroby dziedziczne, ludzi z wadami genetycznymi itp. - wiadomo, że takie jednostki by w naturze nie przyżyły. Ostatnio nawet rozmawialismy z tz i uznalismy, że za jakis czas to bardzo możliwe, ze ludzie będe mieli certyfikaty czystości genów od oobciążeń genetycznych i że spotkanie osoby bez nich będzie graniczyło z cudem, bo wraz z postepem medycyny rosnie liczba osób, które w prostym społeczeństwie by nie przeżyły. Teraz juz przecież powstaja rózne dylematy o super-dzieci z super-genów sportowców, naukowców itp. masakra.
Boże mam nadzieję, że ty tak nie uważasz -stad ta masakranie ma człowieka z czystymi genami, wymagałoby to badan genów co m-c powiedzmy, bo środowisko, styl zycia itp itd powodują mutację genów każdy z nas ma w sobie komórkę (niejedną) , która jest zmutowana, jesli organizm ją usunie, to OK, jesli nie może się rozwijać w kieunku nowotworu (fakty) orgaznim walczy caly czas ze szkodliwmi czynnikami srodowiska i ich nastepstwami działania na organizm człowieka, cały czas usuwa zbędne i szkodliwe substancje i komórki, .....czasami nie daje rady, wtedy chorujemy |
|
|
|
#2466 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
JA nie ciągle o biednych, tylko jak juz nawiązałam raz to później juz muszę dalej. Poza tym z ubóstwa rodza się patologie, co nie znaczy, że wśród bogatych ich nie ma. Ja sie nie będe wypowiadac na tema tbadań, bo resocjalizacji nie studiuję, ale jakieś tam pojecie mam a to, że badania wskazuja na coś powiedzmy w 60% to nie znaczy, że pozostałe 40% przypadków nie istnieje. Cytat:
Ale mi chodzi o takie choroby jak np. nowotwory, to jest choroba w duzym stopniu dziedziczna, rozumiesz o co chodzi? - nie o byle zmutowana komórkę, bo jej słońce zaszkodziło tylko o takie choroby, które u potomstwa zwiększają prawdopodobieństwo tej choroby. I nie ma co sie oburzac na takie sprawy, bo takie problemy istnieją i mozliwe, że tylko kwestią czasu jest kiedy to będzie dylemat każdego potencjalnego rodzica - zafundowac sobie dziecko własne czy moze kupić sobie w banku spermy plemniki Boruca Albo Beckhama![]() A wracając do tematów slubnych to co my będziemy robiły jak juz wszystko załatwimy? W wakacje to pewnie będziemy chodziły na sluby innych ludzi a po wakacjach będziemy mierzyć suknie ![]() W ogóle to powiem Wam, ze sto razy bardziej lubie tate tz niz jego mamę. I jak tak z nimi troche pobyłam to ona zaczęła mnie strasznie wkurzać, wyobrażacie sobie, że ona ciągle sprzatała w moim domu? Wyciągała rzeczy ze zmywarki i kładła na zmywarce albo na blacie gdzieś(no bo jasne, że nie wiedziała gdzie chowamy, ale mogła nie ruszać a nie robic bałagan), no to ja chowałam z powrotem do zmywarki, żeby póxniej je schowac do szafek jak moja mam skończy sie kręcić w kuchni. Wczoraj rano wyjęła odkurzacz...to jej piwiedziałam, zeby przestała, bo juz zaczyna mnie wkurzać...dopiero wtedy odłozyła. Poza tym ciągle sprzątała ze stołu, ja sobie piję i na chwilę odeszłam, wracam - nie ma mojej szklanki. Chce ciasto - schowała talerzyki Tz chce coś jeśc ona mu mówi, żeby nie jadł, bo przytył, tz kaszle, bo jest chory ona twierdzi, że to alergia, tz mówi, ze jak zmieni prace na to co się zapowiada to kupi auto, ona mówi, że jakby nie pojechał do Grecji to mógłby kupic lepsze auto,jego brat opowiada glupoty ona mu przytakuje i chwali...A dziś przed wyjazdem odkurzyła tżtowi pokój i umyła podłogę Oczywiśc ie wczoraj po południu też mu odkurzyła![]() Najlepsze jest to, że puścilismy demo kamerzysty a ona olewka...i nadaje, ze orkiestra droga, bo u nich za tysiaka grają. Dopiero wczoraj jak podpielismy laptopa pod telewizor ogladalismy auta do slubu i stanęło na tym, że jedziemy landkiem, bo tata ma dwa i w jednym my a w drugim świadkowie i bedzi efajnie wygladało. Przydała mi się tylko do tego, żeby wybic tżtoi z głowy tego Cadillaca
|
||
|
|
|
#2467 |
|
Zakorzenienie
|
witam,
od razu zaznaczam ze to co naskrobałyscie przeczytałam wybiurczo ![]() co do piesków trzymanych na łancuchu to uwazam ze jesli maja ciepła bude dostaja jedzonko tzn sa dobrze traktowane to nie widze problemu, kaska87 tez dzis byłam u fryzjera ale zmieniłam fryzurke radykalnie ![]() a jeszcze wam powiem ze dzis poszlismy do koscioła zarezerwowac sobie godz i nie jestem jakos zachwycona, chcielismy 17 ale okazało sie ( co wywarło na mnie szok ) ze ta godz jest juz zajeta mielismy do wyboru 15,30 16 lub 19 wzielismy 16 ale jakos nie jestem zadowolona
|
|
|
|
#2468 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki
![]() która zda mi relacje o czym rozmawiałyscie ostatnio ??ja nie mam na nic czasu, dzisiaj bylismy w P-niu zorientować się co i jak ze studiami
|
|
|
|
#2469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Potwierdzenie tego można znaleźć np. w programie "Super niania".I jestem świadoma, że w biednych rodzinach często występują patologie, ale nie można generalizować, że jak człowiek biedny to nie powinien mieć dziecka. |
|
|
|
|
#2470 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Samoa Ty uwazasz ze wszystcy co ie maja na kontach po 3 tysiey to nie moga miec dzieci. Twoje rozumowanie mnie przeraza.... Dzieki tym co nie maja pieniedzy jest wzrost ludnosci. Bo ci co maja pieniadze to jedno dziecko i dziekuje... Zastanow sie troche!!
16.11.2007 Poznaliśmy się ![]() 25.12.2008 Zaręczyliśmy się ![]() 04.09.2010 Powiedzieliśmy"Tak" przed Bogiem ![]() Edytowane przez jozia Czas edycji: 2009-02-10 o 19:33 |
|
|
|
|
#2471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chyba będę miała o 15:00 ślub ![]() a jaką masz teraz fryzurkę
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-02-10 o 19:38 |
|
|
|
|
#2472 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my bylismy rezerwować jakos pod koniec listopada i myslałam, że będziemy pierwsi a okazało sie, ze mają juz rezerwacje na 2010. Cytat:
ale to nie wynika z bogactwa tylko z tego, że tak jest rzeczywistośc skonstruowana, że i mama i tata muszą pracować, żeby utrzymac rodzinę i to zarówno u biednych i bogatych(z wyłączeniem super bogatych ). Dawniej tylko ojciec pracował a mama zajmowała się wychowaniem. A to, ze rodzice kupują dzieciom wszystko czego chcą to juz bardziej konsumpcjonizm i takie tam. Powiem Ci tak - jak zobaczyłam jakie bajki oglada siostra tz to sie przeraziłam (np. Hannah Montana, dziewczynki wyglądające jak stare prostytutki ), jakie pozy ma na profilu na nk...a jego matka sie cieszy, niby ma kontrole nad małą, ale ja jednak widzę, że to nie idzie w dobrym kierunku, no ale co ja mogę, przeciez nie bedę uczc jego matki jak ma córkę wychowywać...Ja biedę utożsamiam z brakiem środków na utrzymanie, wyżywienie i edukację dziecka, daltego uważam, że jak ktoś takich środków nie ma to nie powinien, jak się nie ma kasy to sie jej nie wyczaruje. I z mojej strony mam nadzieje koniec tematu, bo nie chce tego ciągnąć w niekończoność. Wczoraj tz mówił, że nasze dziecko będzie chowane na Bolku i Lolku i Było sobie zycie az mój tata się śmiał, że zaraz pójdzie po kamerę i nagra tz i zobaczymy za x lat jak my te dzieci będziemy wychowywać ![]() Jutro tzcik jedzie do Wawy na dalszą częśc rozmów, mam nadzieję, że będzie ok ![]() Cytat:
![]() I nie jweżdżaj na ludzi, których stac na kupowanie dzieciom jakichs gadżetów, tacy ludzie tez szanuja pieniądze, bo na nie zapracowali tak samo jak ci, którzy maja ich mniej. W druga strone tez nie ma co przeginac. Jozia, własnie o to hodzi, ze się zastanowiłam I jak mnie będzie stać to tez się przyczynie do wzrostu liczby ludnosci.
Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-02-10 o 19:45 |
|||
|
|
|
#2473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam włoski tak za łopatki grzywke na bok teraz mam tak jakby na pazia choc dłuzsze z tyłu i prosta grzywke na całe czoło jak dla mnie wielka zmiana
|
|
|
|
|
#2475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam za łopatki i żałuje, że obcięłam
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2476 | |
|
Zakorzenienie
|
nie
Był na rozmowie w Krakowie i przeszedł dalej a teraz jedzie do centrali do wawy. W sumie to juz chyba jedzie na dogadywanie szczegółów, bo ten facet co z nim tz romzawiał w Krk powiedział, ze się odezwa w ciągu półtora tygodnia(odezwali się na drugi dzień ) i podziękuja albo zaproszą do Wawy i że tam się chyba juz dogaduje kwestie pakietów socjalnych, zarobków (chociaz tz podał temu facetowi za ile do nich przejdzie, więc mam nadzieje, że zaakceptowali kwotę i nie będa próbowali zbijać). Zobaczymy jutro rano, ale ja wiążę z tym spotkaniem duże nadzieje, więc wstaję rano trzymac kciuki Jak tż do nich przejdzie na swoich warunkach to przyczynie sie do wzrostu przyrostu naturalnego hehe(za 5-6 lat )W ogóle jak ten czas leci, jeszcze niedawno mówiłam, że chce dziecko za 7-8 lat a tu juz 5-6...Cytat:
![]() W ogóle to ja chyba chce na ślub fryzure ala modelki pronovias - gładko i kucyk. Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-02-10 o 19:53 |
|
|
|
|
#2477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chce dziecko jak będę miała 28 lat więc za 5 lat zaczynamy starania haha![]() Samoa mi tez się podobają takie gładkie fryzury, ale mi nie pasują
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-02-10 o 19:55 |
|
|
|
|
#2478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Proponuję zawieszenie broni, bo to wątek o ślubach ![]() PS. kaska87, jaki ładny, weselny avatarek
Edytowane przez aniolekKB Czas edycji: 2009-02-10 o 19:59 |
|
|
|
|
#2479 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie proszę już się nie licytować
|
#2480 |
|
Rozeznanie
|
samoa, nie chcę się kłócić,
ale ok, mamy 2 osoby, dajmy na to jedna z rakiem piersi (miałago babcia, miała mama) a druga z rakiem płuc (nikt w rodzinie nie chorował) - powiedz komu zabronisz być matką??? urodzić dziecko??? tej pierwszej, a dlaczego, bo co bo dziecko też będzie miało raka???? a może nie będzie miało, nie wiesz tego napewno ta 1-wsza osoba jak urodzi dziewczynkę, to może zadbać o to żeby nie zachorowała ( drastyczny sposób podwójna mastektomia, - to już się stosuje i ludzie dalej żyją, mimo, że w genach mają nowotwory wypisane) ja nie jestem w stanie tego pojąc..... ja nie widzę sensu w tym, kto daje nam takie, jesli kontrola urodzeń ma dotyczyć tych względów ja się z tym nie zgadzam, to jest próba tworzenia ludzi idealnych, tacy nie istnieją, bo nawet człowiek z czystymi genami na wszelkie choroby, może na coś poważnego umrzeć Nie chcę się już na ten temat wypowiadać, wizja Samoi na temat kontroli urodzeń mi się nie podoba a wręcz przeraża ja bardziej rozumiem kontrole urodzeń w celu zapobiegnięcia głodnym, chorym, brudnym, niemającym dachu nad głową, tułającym się dzieciom, nie mającym szans na szkołe, studia, pracę, na ciepłe ubranie i to wszytsko co my teraz mamy, ...aby zapobiec zeby w przyszłosci nie stali sie takimi lumpami co tylko alkohol pija i koło się zamyka, ...każde dziecko chce lepszego życia, chce tego co mają dzieci u których jest w domu obiad i co dostaja prezenty pod choinkę, każde chce być dobre, trzeba dac tylko sznasę,.... zapobiec ubóstwie raczej myslalam: duzo dzieci= dużo głodnych dzieci,........temu zapobiec W sprawach ślubnych, powoli się umawiam na wizytę w salonach, wczoraj z moja świadkową się nakręcałyśmy na te suknie
|
|
|
|
#2481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wycenił sie odpowiednio jak go facet zapytał to mu powiedział, że w ogłoszeniu było napisane, że bardzo wysokie zarobki, więc on przejdzie za x zł Poza tym w obecnej fimir ma ciepła posadkę, więc nie opłaca mu sie odchodzić za kwote mniejszą niz się wycenił. Ale ja chcę, żeby odszedł![]() Ja chcę tak 27-28 zobaczymy jak będzie z pracą, jaka będzie nasz asytuacja finansowo-mieszkaniowa, zdrowotna i w ogóle czy będzie nam sie chciało Chociaż tz będzie juz wtedy po trzydziestce, więc jak dla mnie w sam raz na tatusia![]() Mi chyba pasują, bo rodzicom sie strasznie zawsze podoba jak się tak uczeszę, a mi tak średnio sie podbało - ale tak jest sexy Poza tym jeszcze mam dylemat fruzyrowy, bo mamblizny na policzku, ale w sumie ukryc sie tego nie da, wiec olewam sprawę.O matko Karlain ja nie jestem zwolenniczką zakazu rozmanażania dla osób, które miały nowotwory czy cokolwiek, zarzuciłam temat i tyle. Masz racje dużo dzieci= duzo głodnych dzieci , amen. Aniołku nie ma co gadać, ja Ci w ostanim poscie streściłam dwie ksiązki Buziaki ludzie i koniec tematu, bo zaraz aborcja i eutanazja wyjdzie i w ogóle mnie zlinczujecie Luzik, nie jestem Hitlerem.
Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-02-10 o 20:07 |
|
|
|
|
#2482 |
|
Zakorzenienie
|
no własnie dziwnie sie czuje i tez ciagle poprawiam te włoski
tez mi sie podobaja gładkie fryzurki ale mi nie pasuja wogole wogole![]() dobra dziewuszki ja musze spadac dobranoc |
|
|
|
#2483 |
|
Zakorzenienie
|
a ja już mierzyłam kilka sukni, ale mówię Wam nic mi się nie podoba na dłużej! To jest jakaś masakra
![]() Samoa mój TZ jak ja będę miała 28 lat tez będzie po trzydziestce(31l.) ja chce mieć dziecko jak już nasz dom będzie urządzony, a to tez może potrwać
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-02-10 o 20:06 |
|
|
|
#2484 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I gdzie tu widzisz sprzecznośc z moimi pogladami? Bo ja nie widze żadnej.Cytat:
![]() E tam, szybciutko urządzicie
|
||
|
|
|
#2485 |
|
Zakorzenienie
|
no Tadzik tez będzie sexi pan po 30-stce
fiu fiu
|
#2486 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kasiu awatorek śliczny
16.11.2007 Poznaliśmy się ![]() 25.12.2008 Zaręczyliśmy się ![]() 04.09.2010 Powiedzieliśmy"Tak" przed Bogiem ![]() Edytowane przez jozia Czas edycji: 2009-02-10 o 20:17 |
|
|
|
|
#2487 |
|
Zakorzenienie
|
no no juz na sam dźwięk tego boskiego imienia miękną kolana
Mam kolegę, ma 32 lata bodajże i mówi, że będzie za***iście przystojny jak będzie ok. 40-stki, jak mu troche włosy posiwieja to będa tak na niego laski leciały, że hoho ![]() Ochhh Tadzik Mówisz tak do Tadzika czy tak tylko w żartach?![]() Kasi askąd Ty w ogóle wytrzasnęłas Tadzika, he? Jozia chce byc matka, ale nie skazująca dzieci na biedę. A chciałabym ,żeby studiowały, a studia dziennie na państwowje uczleni to w tym momencie bardziej loteria niż wiedza czy inteligencja, wiec musze mieć jakies 20 tys na studia, na dwoje dzieci 40, troje 60. Dziecko potrzebuje kasiory
Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-02-10 o 20:21 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2489 | ||||
|
Rozeznanie
|
O Matko! Już nie pamiętam kiedy ostatnio było aż tyle do nadrabiania
![]() Cytat:
za małego pieska? a może ktoś takie badziewia lubi?Samoa, czy na Twojej wsi mieszka większość starszych ludzi? Bo jak tak sobie pomyślę kto jak u nas pieski trzyma, to mi wychodzi, że Ci starsi mają tendencję do łańcuchów, a im młodsi tym już mniej łańcuchów. Teraz u nas jest już tylko kilka gospodarstw rolnych, ale kiedyś jak więcej ludzi uprawiało ziemię i mieli maszyny rolnicze na swoich podwórkach, to właśnie częściej mieli takie duże psy obronne, żeby pilnowały jak domowników nie ma w domu, albo jak śpią. Teraz to pewnie, że więcej cennych rzeczy jest w środku w domu, ale kiedyś było odwrotnie. A opowiem Wam jedną historię ekstremalną. Moja babcia też miała takiego psa obronnego, ale ten to już przesadzał. W nocy, albo jak nikogo nie było na podwórku, to sobie normalnie biegał ile chciał, a babcia ma naprawdę ogromne podwórko! Ale niestety ten pies był tak groźny, że musiał być wiązany na łańcuchu w ciągu dnia (potem mu wybudowali kojec, a budę osobiście mój tato robił taką wypasioną), bo jeszcze by kogoś pogryzł jak by ktoś wszedł na podwórko. No ale tak jak napisałam, ten pies to już przesadzał. Raz mojego dziadka przewrócił w kałużę (skoczył mu na plecy - normalnie pies-karate), raz ciotkę za rękę złapał, a w końcu mojego wujka (który jest jeszcze większy niż mój tato) tak pogryzł, że wujek 2 tygodnie w szpitalu leżał i miał szytą głowę. Normalnie kosmos. A babcia tego psa kupiła, bo podobno jego ojciec był groźny. No i się nie zawiodła. Potem już chyba uśpili tego zabójcę (tak myślę, bo zniknął, a nam - dzieciom powiedziano, że uciekł), a babcia kupiła drugiego, już łagodniejszego, ale miał sierść w takim samym kolorze jak ten zabójca, żeby ludzie nadal się go bali i żeby nikt na podwórko nie wszedł jak ten pies będzie biegał. No ale to tak jak mówię, ludzie na wsi zaczęli takie psy obronne trzymać na podwórku, bo takie czasy naszły, że w nocy złodzieje potrafili ukraść kombajn i nikt nic nie słyszał. Ale wcześniej to mi babcia opowiadała, że miała takiego psa, który cały czas biegał po podwórku i jak widział, że babcia idzie to jej otwierał bramkę i drzwi do domu i nikomu do głowy nie przyszło, żeby mu zabraniać wchodzenia do domu albo żeby go na łańcuchu wiązać. No i teraz właśnie widzę, że wracają te czasy, bo już nie ma co pilnować na podwórkach. Aha, jeśli chodzi o weterynarza, to u nas albo ludzie sami wożą zwierzęta na badania, albo jest też taka możliwość, że jak więcej osób chce przebadać zwierzątka tak profilaktycznie, to dzwonią po weterynarza i on sam przyjeżdża. Oczywiście wszystko piszę z punktu widzenia obserwatora, bo Ja nie mam zwierzaka. Żadnego. Niedawno zrobiliśmy ogrodzenie, więc może wkrótce pojawi się jakiś kudłaty stworek. Wcześniej nie chcieliśmy zwierzaczka, bo jak byśmy go wypuścili z domu, żeby pobiegał po podwórku, to mógłby wpaść pod samochód albo coś. Cytat:
No ale nic, działeczka jeść nie woła, to niech sobie czeka na lepsze (czyt.droższe) czasy. Bo widzicie dziewczyny jak to punkt widzenia zależy od siedzenia. Jedni chcą żeby taniało - żeby kupić, a drudzy, żeby drożało - żeby sprzedać. Ja akurat i jedno i drugie więc rozumiem że każdy ciągnie w swoją stronę, ale mam jednak nadzieję, że uda mi się kupić mieszkanie za działkę, bo mieszkanie jak stoi to się starzeje i tanieje, a ziemia nie. Cytat:
pani na biologii w podstawówce tak mówiła.Cytat:
No, dziewczynki wypięknione i odświeżone w salonach fryzjerskich. Pochwalcie się nowymi fryzurkami na grupie |
||||
|
|
|
#2490 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na dniach zapisujemy się do siłowni Cytat:
Poza tym umowa już podpisana, więc jak już to zostało to wliczone w cenę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja też uwielbiam pieski A kotów nie lubię
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:18.

Przepraszam

-stad ta masakra
Tz chce coś jeśc ona mu mówi, żeby nie jadł, bo przytył, tz kaszle, bo jest chory ona twierdzi, że to alergia, tz mówi, ze jak zmieni prace na to co się zapowiada to kupi auto, ona mówi, że jakby nie pojechał do Grecji to mógłby kupic lepsze auto,jego brat opowiada glupoty ona mu przytakuje i chwali...A dziś przed wyjazdem odkurzyła tżtowi pokój i umyła podłogę

W końcu stanie na tym, że bardziej bęzie mi si eopłacało trzymac kase w śwince