![]() |
#2461 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2462 |
Zakorzenienie
|
19 lat miałam jak zaczęłam być z moim, zmieniłam się bardzo przez ten czas
![]() od siebie powiem, że w wieku kilkunastu lat nie umiałabym być ze starszym o więcej niż kilka lat facetem, głównie dlatego, że miałabym wątpliwości co do czystości jego zamiarów. bo niby czemu taki 30. latek miałby się zainteresować 17-latką, która nie ma żadnego doświadczenia, a on już jakieś i owszem. wydawałoby mi się, że albo chce zdradzać ukrywaną głęboko żonę, albo pobzykać i odejść. a dużo się o tym nasłuchałam od jednej znajomej, która notorycznie wpędzała się w związki z kilkanaście lat starszymi facetami. z biegiem czasu ta różnica traci na znaczeniu, wszystko się wyrównuje. a propos! opowiem Wam, o ile jeszcze nie mówiłam ![]() ![]() wiem, że nie każdy facet taki jest (choćby moje dwie znajome są w podobnych związkach i to od lat, jedna jest mężatką! [ona 25 - on 36, a zaczeli być razem, gdy ona miała 16 lat, a on 27; ta druga, niezamężna ma 23 lata a on 38]), ale osobiście miałabym obiekcje, gdyby 30.latkowi zależało na 10. lat (i więcej) młodszej dziewczynie. od siebie dodam, że nigdy nie kumplowałam się ze starszymi chłopakami, bo takowych nie znałam, a jeśli już miała poznać, to bałam się, że wezmą mnie za głupszą od nich, bo tak się czułam mając lat 15, czy nawet 18. mój facet jest starszy ode mnie tylko o trzy lata, a i tak jest między nami przepaść pokoleniowa (dobrze, że nie intelektualna ![]() aha, żeby nie było - ja nie atakuję, raczej podziwiam. znam takie związki, widzę jak się świetnie układają i podziwiam. ale sama bym nie umiała i chciałam się w związku z tym wygadać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2463 |
Wtajemniczenie
|
ja mam dwa przypadki wśród koleżanek, gdzie facet jest starszy o "ładnych parę lat" od dziewczyny... one obydwie w moim wieku, czyli eeeee 24 lata:P jedna to już mężatka, od zdaję się jakiś 3 lat, dwójka dzieci, szczęśliwi, razem są odkąd ona skońyczyła 15 lat - on miał wtedy 25... pamiętam, jak zaczynali, jaka była konspiracja, żeby się rodzice nie dowiedzieli, potem - żeby przed tatą ukryć (mama jej zaakceptowała w końcu), o tyle trudniej, że to dobry kolega jej starszego brata
![]() ![]() natomiast u drugiej z mojego punktu widzenia jest "ciut" gorzej... jej tż starszy jakieś 8, może 10 lat, prawnik (z tych nudziarzy ![]() ![]() tylko że to wszystko zależy raczej od charakteru, niż różnicy wieku... chociaż nie wiem... ja teraz mogłabym być z 30 latkiem, ale to dlatego że już sama mam 24 i to nie takie straszne ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2464 |
Zakorzenienie
|
tak, charakter, ale ja nie jestem w stanie poznać charakteru o tyle starszego faceta, bo z góry zakładam, że ma coś z głową, skoro leci na młodszą od siebie o dekadę dziewczynę
![]() na pewno jest to też spowodowane tym, ze nie mam starszego rodzeństwa, przez które mogłabym poznać takich mężczyzn ![]() ale mam mojego chłopa i jego kumpli, z którymi spokojnie mogłabym się umawiać, bo charaktery mają bardzo w porządku (abstrahując od tego, że kocham mojego faceta, a tamci mnie nawet nie pociągają ![]() dodam, że nie mogłabym być teraz z 40.latkiem, tak jak Ty, Aelitko ![]() ![]() btw. ale masz te niektóre rysunki... Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2009-02-10 o 08:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2465 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
A u mnie z kolei od zawsze towarzystwo było starsze... Głównym tego powodem zapewne jest dużo starsze rodzeństwo
![]() A co do zamiarów TŻ'ta... Jestem pewna, że nie zależy mu tylko na seksie i na wykorzystaniu... Czy taki mężczyzna czekałby tak długo, przeprowadzał się, szukał pracy nie w swoim zawodzie ii tak dalej.. ![]() Jakby mu zależało na jednym - to ma tam u siebie "towaru" pod dostatkiem ![]() Swoją drogą, sam przeżył zdradę z której się długie lata leczył i nie sądzę, aby był zdolny zrobić to drugiej osobie. Pewnie, że facet to tylko facet... Ale mam do niego duże zaufanie (i chyba na tym to powinno polegać...) Inna sprawa, że nie wygląda ani nie czuje się na swoje lata (co nie znaczy, że został wiecznym dzieckiem ![]() Były czasami takie rozmowy, zaczynane przez niego, że jestem młoda, że dużo przede mną, że mogłabym znaleźć sobie lepszego, że tylu mam fajnych kolegów, że coś tam... Ale cóż, serce nie sługa i wybrało tak a nie inaczej, z czego się oczywiście cieszę ![]()
#2466 |
Zakorzenienie
|
najfajniejsza, ale przeciez Aelitka napisała, że 40letniego by nie chciała
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2467 |
Wtajemniczenie
|
najfajniejsza, no, 30latek to max, mam teraz troszke starsze towarzystwo - wlasnie tak do 30stki, i TERAZ sie juz dogadujemy... bo pewnie pare lat temu to by mnie traktowano jak gowniare
![]() no, 24 to moze jeszcze nie, bo ja z wrzesnia jestem ![]() ![]() a starszego rodzenstwa nie mam. wrecz przeciwnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2468 |
Zakorzenienie
|
a moj TZ jest ode mnie mlodszy o 2 lata hehe
![]() I tez nigdy nie podobali mi sie duzo starsi.... jakos mnie nie pociagali
![]() |
#2469 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() aha, wczoraj byłam po martini w sklepie i spytano mnie o dowód ![]() ![]() ![]() EDIT: Cytat:
![]() ![]() ale na swój wiek się chyba czuję ![]() Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2009-02-10 o 09:25 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2470 | |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() Ale coż, mi 30'tka nie brzmi wcale staro i tak odlegle... bracia w podobnym wieku, towarzystwo w podobnym wieku... Człowiek przez całe życie jakoś przywykł ![]() No nic, chyba Nam dobrze tak jak jest, więc wiek ma tu najmniej do powiedzenia ![]() A co do dowodu - cóż, jak nie miałam jeszcze dowodu, to mnie nikt, NIKT nie spytał... A teraz dowód mam i kilka razy się zdarzyło... Co za ironia losu ![]() ![]() I tak a'propo jeszcze... Nie wiem, czy któraś tutaj z "podobnych klimatów" się znajdzie... Ale na przykład taki Dave Mustaine... Jest już po 50'tce... A trzyma się skubany tak, że dalej można za nim sikać w majtki ![]() Jakby TŻ się tak uchował (a ma ku temu predyspozycje, bo wygląda sporo młodziej, niż te 30 lat ![]() ![]() Zdjęcie poniżej, przepraszam, że takie małe... ![]()
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez *Insane Czas edycji: 2009-02-10 o 09:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2471 |
Zakorzenienie
|
Mój TZ jest młodszy ode mnie o trochę ponad rok... I stanowczo wolałabym, żeby był starszy
![]() ![]() Insane ja jestem chyba z podobnych klimatów ![]()
fata viam invenient Edytowane przez luffka Czas edycji: 2009-02-10 o 09:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2472 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja to chyba zawsze wolałam równolatków ![]() chociaż nie, nieprawda!!! zaraz przed moim tż, jak miałam 14-15 lat, to "miałam" dwóch "chłopaków", mlodsi o rok byli ![]() ![]() Cytat:
![]() coś się choro czuję, kurde, jutro egz, zaraz jadę po artykuły do niego, masakra, a najchętniej to uwaliłabym się do łóżka i nie wstawała ;/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2473 |
Wtajemniczenie
|
gdy ja zaczynalam z moim chodzic mialam 18 lat,on 23..oczywiscie moja mamuska miala takie same podejrzenia jak Ty najfajniejsza ze jemu chodzi tylko o jedno.pamietam jak mnie wtedy wkurzala
![]() ![]() dzien dobry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2474 |
Zakorzenienie
|
Ja mam 24 lata i TŻ też (chociaż rocnikowo już 25). Mogłabym byc z facetem starszym o 8 lat. Nie widzę przeszkód (poza mołościa do mojego faceta :P )
|
![]() ![]() |
![]() |
#2475 |
Zakorzenienie
|
Aelitka - oj te bóle to nie grypowe na bank
![]() Co do wieku, to dla mnie jest zupełnie normalna spora różnica. Nawet w ostatnie wakacje moja koleżanka z grupy, lat 20-21 wtedy, wyszła za mąż za swojego 32-letniego mężczyznę bodajże. Mają się świetnie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2477 |
Zakorzenienie
|
Słyszałyscie, że talibowie zamordowali polskiego inżyniera więzionego od 4 mcy? Jak się wczoraj dowiedziałam to szok, a potem oglądałam superwizjer, to aż mi się beczeć zachciało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2478 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak... w sobotę.... trąbili o tym wszędzie cały czas... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2479 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cieszę się, że nie ja jedna
![]() Dodam jeszcze - baaardzo mi się podobają takie męskie, ostre rysy twarzy... Zaznaczona szczęka i kości policzkowe.. Achh ![]() Chwalę to bardzo w TŻ'cie, a on tego w sobie nie lubi i chce przytyć (co mu zresztą nie wychodzi - TEŻ TAK CHCĘ! ![]() ![]() A co do zabitego porwanego... Niestety, ale na misjach dzieją się również niemniej straszne rzeczy, o których media albo nie mówią albo przekłamują informacje. Mam znajomego wojskowego, który miał nieszczęście uczestniczyć w "misji stabilizacyjnej" w Iraku, jak i również ma kontakt z kolegami po fachu w Afganistanie. Miałam więc relację "na żywo" i z pierwszej ręki... I szczerze znienawidziłam media, przestałam wierzyć w to, co w wiadomościach mówią... Prawda taka, że warto posłuchać wiadomości, poczytać innych źródeł, wysłuchać kilku osób - a to wszystko jeszcze przesiać przez ogromne sito - i uzyskamy marną namiastkę prawdy... Smutne to, ale niestety prawdziwe. Propaganda mediów jest wcale nie gorsza, niż za komuny...
#2480 |
Zakorzenienie
|
a to mój ideal jeżeli chldzi o wygląd
![]() Freddie prinze jr tez jest zarąbisty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2481 |
Zakorzenienie
|
No dobra... ten z włosami to wokalista Type o Negative- Peter Steele, a ten łysy to Ami James (Z programu Miami Ink)...
Lubię typ "niegrzecznych chłopców" ![]() Mój TZ jest tego przeciwieństwem- już po pierwszym spojrzeniu na niego klasyfikuje się go jako "kochany miś"... ![]() ![]()
#2482 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oj taaak ami james ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2483 |
Zakorzenienie
|
Aaa, ja dostaję dreszczy jak widzę Matthiasa Sayera z Farmer Boys
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BTW: Film też polecam - Vidocq ![]()
Edytowane przez justyna_dt Czas edycji: 2009-02-10 o 12:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#2484 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2485 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Claris ja się kochałam w Nicku Carterze z Backstreet Boys ![]()
![]() |
#2486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Claris - ja też się w nim kochałam ![]() I w Nicku Carterze też, ojjjj też ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja Britney nie lubiłam ![]()
![]() |
#2488 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2489 |
Wtajemniczenie
|
mi sie podobal tez ten słodziak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2490 |
Zakorzenienie
|
elizka kto to jest, bo nie kojarzę?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:04.