Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-10, 08:19   #2461
lasoa
Zakorzenienie

Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
Dziękuje za powitanie
i ja rownież zyczę miłego dnia,pędzę do szkoły bo się spóźnię...
a tak nawiasem mówiąc ja tez mam 19 lat
czyli jestem najmłodsza bo 18-naście
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 08:21   #2462
najfajniejsza
Zakorzenienie

19 lat miałam jak zaczęłam być z moim, zmieniłam się bardzo przez ten czas

od siebie powiem, że w wieku kilkunastu lat nie umiałabym być ze starszym o więcej niż kilka lat facetem, głównie dlatego, że miałabym wątpliwości co do czystości jego zamiarów. bo niby czemu taki 30. latek miałby się zainteresować 17-latką, która nie ma żadnego doświadczenia, a on już jakieś i owszem. wydawałoby mi się, że albo chce zdradzać ukrywaną głęboko żonę, albo pobzykać i odejść. a dużo się o tym nasłuchałam od jednej znajomej, która notorycznie wpędzała się w związki z kilkanaście lat starszymi facetami.
z biegiem czasu ta różnica traci na znaczeniu, wszystko się wyrównuje.

a propos! opowiem Wam, o ile jeszcze nie mówiłam o wówczas 18.letniej koleżance, która poszła na randkę z 29.latkiem. otóż on jej powiedział od razu, że zarezerwował hotel. ona, że nie jest z tych dziewczyn i że myślała, że on to wie (czy jakoś tak ), a on do niej: "pomyśl logicznie, o czym ja mam z Tobą gadać? o Twojej maturze, czy o mojej wcześniejszej emeryturze?"

wiem, że nie każdy facet taki jest (choćby moje dwie znajome są w podobnych związkach i to od lat, jedna jest mężatką! [ona 25 - on 36, a zaczeli być razem, gdy ona miała 16 lat, a on 27; ta druga, niezamężna ma 23 lata a on 38]), ale osobiście miałabym obiekcje, gdyby 30.latkowi zależało na 10. lat (i więcej) młodszej dziewczynie. od siebie dodam, że nigdy nie kumplowałam się ze starszymi chłopakami, bo takowych nie znałam, a jeśli już miała poznać, to bałam się, że wezmą mnie za głupszą od nich, bo tak się czułam mając lat 15, czy nawet 18.

mój facet jest starszy ode mnie tylko o trzy lata, a i tak jest między nami przepaść pokoleniowa (dobrze, że nie intelektualna ). na szczęście świetnie się dogadujemy itp. na chwilę obecną mogłabym - teoretycznie - być z 28.-30.latkiem. wiem, że wszystko zależy od charakteru itp., ale zawsze bałam się tych sporo starszych facetów nawet poznawać, bo coś mi w nich nie pasowało.

aha, żeby nie było - ja nie atakuję, raczej podziwiam. znam takie związki, widzę jak się świetnie układają i podziwiam. ale sama bym nie umiała i chciałam się w związku z tym wygadać
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 08:41   #2463
Aelitka
Wtajemniczenie

ja mam dwa przypadki wśród koleżanek, gdzie facet jest starszy o "ładnych parę lat" od dziewczyny... one obydwie w moim wieku, czyli eeeee 24 lata:P jedna to już mężatka, od zdaję się jakiś 3 lat, dwójka dzieci, szczęśliwi, razem są odkąd ona skońyczyła 15 lat - on miał wtedy 25... pamiętam, jak zaczynali, jaka była konspiracja, żeby się rodzice nie dowiedzieli, potem - żeby przed tatą ukryć (mama jej zaakceptowała w końcu), o tyle trudniej, że to dobry kolega jej starszego brata ale wytrwali, i za to ich podziwiam, wojtek jest super facetem i naprawdę, teraz już tej różnicy się nie odczuwa... poza tym on chyba młody duchem, nie wiem jak teraz (w końcu ojciec dwojga dzieci;D ), ale dawniej żadne impreze nie były mu straszne, i "nas", te gówniary koleżanki jego ukochanej, zawsze lubił

natomiast u drugiej z mojego punktu widzenia jest "ciut" gorzej... jej tż starszy jakieś 8, może 10 lat, prawnik (z tych nudziarzy ), zawsze nas wszystkich traktował z góry i nikt go nie lubi ugrzęzła w toskycznym związku, nie wygląda na szczęśliwą, a chyba się jej zdaje, że ona go kocha i on ją też... chadzają na kolacje do jego znajomych - uwaga!! - 60letnich, i to nie przesadzam teraz, albo do jakiś ciut młodszych, ale za to z dzieciakami itp, z nami się już nie spotyka bo nie ma jak, wróciła do naszego rodzinnego miasta, mieszka z nim, a z tego co słyszałam on chętny do legalizacji związku jak hmmm no nie mam w głowie w tym momencie żadnego porównania, ale podobno powiedział że "never"....

tylko że to wszystko zależy raczej od charakteru, niż różnicy wieku... chociaż nie wiem... ja teraz mogłabym być z 30 latkiem, ale to dlatego że już sama mam 24 i to nie takie straszne ale np z 40? nie..... nigdy mnie nie pociągali starsi

Nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy...

My
Zaręczeni

31.07.2010
Aelitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 08:52   #2464
najfajniejsza
Zakorzenienie

tak, charakter, ale ja nie jestem w stanie poznać charakteru o tyle starszego faceta, bo z góry zakładam, że ma coś z głową, skoro leci na młodszą od siebie o dekadę dziewczynę

na pewno jest to też spowodowane tym, ze nie mam starszego rodzeństwa, przez które mogłabym poznać takich mężczyzn

ale mam mojego chłopa i jego kumpli, z którymi spokojnie mogłabym się umawiać, bo charaktery mają bardzo w porządku (abstrahując od tego, że kocham mojego faceta, a tamci mnie nawet nie pociągają ).

dodam, że nie mogłabym być teraz z 40.latkiem, tak jak Ty, Aelitko ALE nie mogę się doczekać mojego za 15 lat, mrrr... pewnie będzie seksowny jak Bruce Willis, ach och

btw. ale masz te niektóre rysunki...

Edytowane przez najfajniejsza
Czas edycji: 2009-02-10 o 08:53
Stary 2009-02-10, 09:00   #2465
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

A u mnie z kolei od zawsze towarzystwo było starsze... Głównym tego powodem zapewne jest dużo starsze rodzeństwo jeden brat ma 28 lat, a drugi 33... Więc towarzystwo również sporo starsze... i to od najmłodszych lat.
A co do zamiarów TŻ'ta... Jestem pewna, że nie zależy mu tylko na seksie i na wykorzystaniu... Czy taki mężczyzna czekałby tak długo, przeprowadzał się, szukał pracy nie w swoim zawodzie ii tak dalej.. ?
Jakby mu zależało na jednym - to ma tam u siebie "towaru" pod dostatkiem
Swoją drogą, sam przeżył zdradę z której się długie lata leczył i nie sądzę, aby był zdolny zrobić to drugiej osobie. Pewnie, że facet to tylko facet... Ale mam do niego duże zaufanie (i chyba na tym to powinno polegać...)

Inna sprawa, że nie wygląda ani nie czuje się na swoje lata (co nie znaczy, że został wiecznym dzieckiem ) - ale jak do tej pory - nie mieliśmy problemu z wiekiem...
Były czasami takie rozmowy, zaczynane przez niego, że jestem młoda, że dużo przede mną, że mogłabym znaleźć sobie lepszego, że tylu mam fajnych kolegów, że coś tam... Ale cóż, serce nie sługa i wybrało tak a nie inaczej, z czego się oczywiście cieszę
Stary 2009-02-10, 09:01   #2466
Claris
Zakorzenienie

najfajniejsza, ale przeciez Aelitka napisała, że 40letniego by nie chciała ja Bym mogła obecnie byc z gora 30latkiem... Aelitka jak to brzmi, że masz 24 lata W życiu bym Ci tyle nie dała. Sobie zresztą też bym nie dała 23
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 09:21   #2467
Aelitka
Wtajemniczenie

najfajniejsza, no, 30latek to max, mam teraz troszke starsze towarzystwo - wlasnie tak do 30stki, i TERAZ sie juz dogadujemy... bo pewnie pare lat temu to by mnie traktowano jak gowniare

no, 24 to moze jeszcze nie, bo ja z wrzesnia jestem ale rocznikowo juz tak tylko ze kompletnie sie na to nie czuje, nawet 23 mi obco brzmi ;>

a starszego rodzenstwa nie mam. wrecz przeciwnie

My
Zaręczeni

31.07.2010

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-10, 09:22   #2468
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

a moj TZ jest ode mnie mlodszy o 2 lata hehe

I tez nigdy nie podobali mi sie duzo starsi.... jakos mnie nie pociagali
Stary 2009-02-10, 09:23   #2469
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
A u mnie z kolei od zawsze towarzystwo było starsze... Głównym tego powodem zapewne jest dużo starsze rodzeństwo jeden brat ma 28 lat, a drugi 33... Więc towarzystwo również sporo starsze... i to od najmłodszych lat.
A co do zamiarów TŻ'ta... Jestem pewna, że nie zależy mu tylko na seksie i na wykorzystaniu... Czy taki mężczyzna czekałby tak długo, przeprowadzał się, szukał pracy nie w swoim zawodzie ii tak dalej.. ?
Jakby mu zależało na jednym - to ma tam u siebie "towaru" pod dostatkiem
Swoją drogą, sam przeżył zdradę z której się długie lata leczył i nie sądzę, aby był zdolny zrobić to drugiej osobie. Pewnie, że facet to tylko facet... Ale mam do niego duże zaufanie (i chyba na tym to powinno polegać...)

Inna sprawa, że nie wygląda ani nie czuje się na swoje lata (co nie znaczy, że został wiecznym dzieckiem ) - ale jak do tej pory - nie mieliśmy problemu z wiekiem...
Były czasami takie rozmowy, zaczynane przez niego, że jestem młoda, że dużo przede mną, że mogłabym znaleźć sobie lepszego, że tylu mam fajnych kolegów, że coś tam... Ale cóż, serce nie sługa i wybrało tak a nie inaczej, z czego się oczywiście cieszę
hej, hej, jesteście ze sobą jakiś czas, więc nawet nie podejrzewam, że ma nieczyste zamiary, bo już dawno by to wyszło

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
najfajniejsza, ale przeciez Aelitka napisała, że 40letniego by nie chciała ja Bym mogła obecnie byc z gora 30latkiem... Aelitka jak to brzmi, że masz 24 lata W życiu bym Ci tyle nie dała. Sobie zresztą też bym nie dała 23
przecież napisałam, że ja też bym nie chciała teraz, ale jak mój będzie miał 40, to będę go chciała, o!
aha, wczoraj byłam po martini w sklepie i spytano mnie o dowód po - prawie - 4 latach! to chyba przez brak make-upu

EDIT:
Cytat:
najfajniejsza, no, 30latek to max, mam teraz troszke starsze towarzystwo - wlasnie tak do 30stki, i TERAZ sie juz dogadujemy... bo pewnie pare lat temu to by mnie traktowano jak gowniare

no, 24 to moze jeszcze nie, bo ja z wrzesnia jestem ale rocznikowo juz tak tylko ze kompletnie sie na to nie czuje, nawet 23 mi obco brzmi ;>

a starszego rodzenstwa nie mam. wrecz przeciwnie
mam i-den-tycz-nie też teraz towarzystwo w tym wieku, takie same spostrzeżenia i ... też jestem z września
ale na swój wiek się chyba czuję tzn. raczej o tym nie myślę.

Edytowane przez najfajniejsza
Czas edycji: 2009-02-10 o 09:25
Stary 2009-02-10, 09:29   #2470
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
hej, hej, jesteście ze sobą jakiś czas, więc nawet nie podejrzewam, że ma nieczyste zamiary, bo już dawno by to wyszło

przecież napisałam, że ja też bym nie chciała teraz, ale jak mój będzie miał 40, to będę go chciała, o!
aha, wczoraj byłam po martini w sklepie i spytano mnie o dowód po - prawie - 4 latach! to chyba przez brak make-upu
Ta prawda, dawno by to wyszło
Ale coż, mi 30'tka nie brzmi wcale staro i tak odlegle... bracia w podobnym wieku, towarzystwo w podobnym wieku... Człowiek przez całe życie jakoś przywykł w pracy również dziewczyny starsze ode mnie były....
No nic, chyba Nam dobrze tak jak jest, więc wiek ma tu najmniej do powiedzenia

A co do dowodu - cóż, jak nie miałam jeszcze dowodu, to mnie nikt, NIKT nie spytał... A teraz dowód mam i kilka razy się zdarzyło... Co za ironia losu (czyżbym wyglądała coraz młodziej ?)

I tak a'propo jeszcze... Nie wiem, czy któraś tutaj z "podobnych klimatów" się znajdzie... Ale na przykład taki Dave Mustaine... Jest już po 50'tce... A trzyma się skubany tak, że dalej można za nim sikać w majtki
Jakby TŻ się tak uchował (a ma ku temu predyspozycje, bo wygląda sporo młodziej, niż te 30 lat ) - to bym się wcale nie obraziła

Zdjęcie poniżej, przepraszam, że takie małe...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: png 22882745.png (25,8 KB, 17 załadowań)

Edytowane przez *Insane
Czas edycji: 2009-02-10 o 09:33
*Insane jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 09:29   #2471
luffka
Zakorzenienie

Mój TZ jest młodszy ode mnie o trochę ponad rok... I stanowczo wolałabym, żeby był starszy Taki dzieciaczek z niego jeszcze

Insane ja jestem chyba z podobnych klimatów

Edytowane przez luffka
Czas edycji: 2009-02-10 o 09:39
luffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 09:36   #2472
Aelitka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
a moj TZ jest ode mnie mlodszy o 2 lata hehe

I tez nigdy nie podobali mi sie duzo starsi.... jakos mnie nie pociagali
hmmm
ja to chyba zawsze wolałam równolatków
chociaż nie, nieprawda!!! zaraz przed moim tż, jak miałam 14-15 lat, to "miałam" dwóch "chłopaków", mlodsi o rok byli hihiih

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość

EDIT:

mam i-den-tycz-nie też teraz towarzystwo w tym wieku, takie same spostrzeżenia i ... też jestem z września
ale na swój wiek się chyba czuję tzn. raczej o tym nie myślę.
mnie też teraz o dowód nieraz pytają, a w jednym sklepie jest babka, która ZAWSZE mnie pyta, i muszę jej pokazywać, chociaż wino kupowałam tam już chyba milion razy

coś się choro czuję, kurde, jutro egz, zaraz jadę po artykuły do niego, masakra, a najchętniej to uwaliłabym się do łóżka i nie wstawała ;/

My
Zaręczeni

31.07.2010
Stary 2009-02-10, 10:53   #2473
elizka773
Wtajemniczenie

gdy ja zaczynalam z moim chodzic mialam 18 lat,on 23..oczywiscie moja mamuska miala takie same podejrzenia jak Ty najfajniejsza ze jemu chodzi tylko o jedno.pamietam jak mnie wtedy wkurzala a co do starszych facetow to ja zawsze wolalam troche starszych bynajmniej na takich trafialam i z takimi sie kumplowalam..

dzien dobry
elizka773 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 11:06   #2474
carmelova
Zakorzenienie

Ja mam 24 lata i TŻ też (chociaż rocnikowo już 25). Mogłabym byc z facetem starszym o 8 lat. Nie widzę przeszkód (poza mołościa do mojego faceta :P )
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 11:26   #2475
justyna_dt
Zakorzenienie

Aelitka - oj te bóle to nie grypowe na bank

Co do wieku, to dla mnie jest zupełnie normalna spora różnica. Nawet w ostatnie wakacje moja koleżanka z grupy, lat 20-21 wtedy, wyszła za mąż za swojego 32-letniego mężczyznę bodajże. Mają się świetnie podobają mi się faceci w okolicach 30-stki (czyli kilka lat przed lub po), ale jakoś nigdy tak nie trafiłam towarzystwo mam dwudziestoparoletnie i czasem czuję się jak ich mama no, nie wszystkich, bo niektórzy mając 22-23 lata są bardzo dojrzali. U nas różnica jest 3 lat, jak zaczęliśmy ze sobą być, to miałam 16 lat, on 19. Obecnie ja prawie 22, on dzisiaj 25

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 11:32   #2476
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość

I tak a'propo jeszcze... Nie wiem, czy któraś tutaj z "podobnych klimatów" się znajdzie... Ale na przykład taki Dave Mustaine... Jest już po 50'tce... A trzyma się skubany tak, że dalej można za nim sikać w majtki
Jakby TŻ się tak uchował (a ma ku temu predyspozycje, bo wygląda sporo młodziej, niż te 30 lat ) - to bym się wcale nie obraziła

Zdjęcie poniżej, przepraszam, że takie małe...
ahhhh
Stary 2009-02-10, 11:38   #2477
Claris
Zakorzenienie

Słyszałyscie, że talibowie zamordowali polskiego inżyniera więzionego od 4 mcy? Jak się wczoraj dowiedziałam to szok, a potem oglądałam superwizjer, to aż mi się beczeć zachciało
Stary 2009-02-10, 11:40   #2478
Aelitka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Słyszałyscie, że talibowie zamordowali polskiego inżyniera więzionego od 4 mcy? Jak się wczoraj dowiedziałam to szok, a potem oglądałam superwizjer, to aż mi się beczeć zachciało

tak... w sobotę....
trąbili o tym wszędzie cały czas...

My
Zaręczeni

31.07.2010
Stary 2009-02-10, 11:53   #2479
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
Napisane przez luffka Pokaż wiadomość
Insane ja jestem chyba z podobnych klimatów
Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
ahhhh
Cieszę się, że nie ja jedna

Dodam jeszcze - baaardzo mi się podobają takie męskie, ostre rysy twarzy... Zaznaczona szczęka i kości policzkowe.. Achh
Chwalę to bardzo w TŻ'cie, a on tego w sobie nie lubi i chce przytyć (co mu zresztą nie wychodzi - TEŻ TAK CHCĘ! ) - i bądź tu człowieku mądry..

A co do zabitego porwanego... Niestety, ale na misjach dzieją się również niemniej straszne rzeczy, o których media albo nie mówią albo przekłamują informacje. Mam znajomego wojskowego, który miał nieszczęście uczestniczyć w "misji stabilizacyjnej" w Iraku, jak i również ma kontakt z kolegami po fachu w Afganistanie. Miałam więc relację "na żywo" i z pierwszej ręki... I szczerze znienawidziłam media, przestałam wierzyć w to, co w wiadomościach mówią... Prawda taka, że warto posłuchać wiadomości, poczytać innych źródeł, wysłuchać kilku osób - a to wszystko jeszcze przesiać przez ogromne sito - i uzyskamy marną namiastkę prawdy... Smutne to, ale niestety prawdziwe.
Propaganda mediów jest wcale nie gorsza, niż za komuny...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-10, 11:59   #2480
Claris
Zakorzenienie

a to mój ideal jeżeli chldzi o wygląd
Freddie prinze jr tez jest zarąbisty
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tmd1024.jpg (45,7 KB, 14 załadowań)
Stary 2009-02-10, 12:20   #2481
luffka
Zakorzenienie

No dobra... ten z włosami to wokalista Type o Negative- Peter Steele, a ten łysy to Ami James (Z programu Miami Ink)...
Lubię typ "niegrzecznych chłopców"
Mój TZ jest tego przeciwieństwem- już po pierwszym spojrzeniu na niego klasyfikuje się go jako "kochany miś"... No cóż Takiego niegrzecznego to nie chciałabym mieć... Dobrze popatrzeć, ale wiązać się? eeee
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ami-02_m_400.jpg (34,5 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ami_james_1.jpg (59,6 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg peter.jpg (41,8 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg peter_steele_286.jpg (52,6 KB, 5 załadowań)
Stary 2009-02-10, 12:21   #2482
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
No dobra... ten z włosami to wokalista Type o Negative- Peter Steele, a ten łysy to Ami James (Z programu Miami Ink)...
Lubię typ "niegrzecznych chłopców"
Mój TZ jest tego przeciwieństwem- już po pierwszym spojrzeniu na niego klasyfikuje się go jako "kochany miś"... No cóż Takiego niegrzecznego to nie chciałabym mieć... Dobrze popatrzeć, ale wiązać się? eeee

oj taaak ami james
Stary 2009-02-10, 12:21   #2483
justyna_dt
Zakorzenienie

Aaa, ja dostaję dreszczy jak widzę Matthiasa Sayera z Farmer Boys a jeszcze jak go słucham... najbardziej mi się podoba w Hope vl. 2 z Apocalypticą, tu link, bo dobrej fotki jego nie mogę znaleźć: ... na youtubie mi pisze, że to video nie jest dostępne w moim kraju co jest??? Wrzucam link z Wrzuty: ... na Wrzucie też jakiś problem ale znalazłam w końcu na YT: http://www.youtube.com/watch?v=wwn7ebjbRqo

BTW: Film też polecam - Vidocq

Edytowane przez justyna_dt
Czas edycji: 2009-02-10 o 12:23
Stary 2009-02-10, 12:27   #2484
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Aaa, ja dostaję dreszczy jak widzę Matthiasa Sayera z Farmer Boys
Ooo spoko A jak byłam w podst. to mi się podobał Paddy z kelly family
Stary 2009-02-10, 12:30   #2485
luffka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elizka773 Pokaż wiadomość
oj taaak ami james

Cytat:
Aaa, ja dostaję dreszczy jak widzę Matthiasa Sayera z Farmer Boys a jeszcze jak go słucham... najbardziej mi się podoba w Hope vl. 2 z Apocalypticą, tu link, bo dobrej fotki jego nie mogę znaleźć: ... na youtubie mi pisze, że to video nie jest dostępne w moim kraju co jest??? Wrzucam link z Wrzuty: ... na Wrzucie też jakiś problem ale znalazłam w końcu na YT: http://www.youtube.com/watch?v=wwn7ebjbRqo

BTW: Film też polecam - Vidocq
A no rzeczywiście, niezły Ale cały ten utwór jest świetny! W zeszłym roku byłam na darmowym koncercie Apo z okazji rocznicy Powstania Warszawskiego, fajna sprawa

Claris ja się kochałam w Nicku Carterze z Backstreet Boys
Stary 2009-02-10, 12:31   #2486
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:

A no rzeczywiście, niezły Ale cały ten utwór jest świetny! W zeszłym roku byłam na darmowym koncercie Apo z okazji rocznicy Powstania Warszawskiego, fajna sprawa

Claris ja się kochałam w Nicku Carterze z Backstreet Boys
demyt, taka okazja mi przeszła koło nosa!!! Uwielbiam Apo!
Claris - ja też się w nim kochałam
I w Nicku Carterze też, ojjjj też i chciałam być jak Britney Spears... albo Katie Holmes... miałam ich plakaty

Stary 2009-02-10, 12:33   #2487
luffka
Zakorzenienie

Cytat:
demyt, taka okazja mi przeszła koło nosa!!! Uwielbiam Apo!
Claris - ja też się w nim kochałam
I w Nicku Carterze też, ojjjj też i chciałam być jak Britney Spears... albo Katie Holmes... miałam ich plakaty
No widzisz? Szkoda, że się nie znałyśmy to bym Ci cynk dała Ja sama dowiedziałam się kilka dni przed koncertem, bo wogóle nie było to nagłośnione... I to jeszcze za darmo...

A ja Britney nie lubiłam
Stary 2009-02-10, 12:34   #2488
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
chciałam być jak Britney Spears... albo Katie Holmes... miałam ich plakaty
Bo one przecież ładne są Kij tam, że głupie
Stary 2009-02-10, 12:34   #2489
elizka773
Wtajemniczenie

mi sie podobal tez ten słodziak
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 179383_m.jpg (13,4 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg michael.jpg (18,1 KB, 9 załadowań)
Stary 2009-02-10, 12:36   #2490
luffka
Zakorzenienie

elizka kto to jest, bo nie kojarzę?

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości