Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-05, 15:39   #2461
iceflower
Przyjaciółka KWC

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Aha- jak tam z zamówieniem z Himalayi? Chyba dojrzewam wreszcie do złożenia go Myślę, że jakoś zaraz po świętach bo teraz będe wyjeżdżać, chyba że zamówimy na Twój adres
Obojętne na który adres, ale ja też wolę po Świętach, teraz nie mam za bardzo do tego głowy przez te zęby.

Cytat:
Hmm, ale chyba lepiej jeśli to lekarz pobiera materiał do badania?
No chyba lepiej, nie wiem, Ty jesteś fachowcem. W sumie do mojego lekarza mam na pewno więcej zaufania niż do nieznanej pielęgniarki.

Cytat:
Oo, przegapiłam jakąś nowość?

Będzie dobrze
Nie mogłam nic znaleźć o nim w necie - jest z tej serii żeli Dove z olejkami jeden nowy o kwiatowym zapachu. Już dość dawno go widuję, ale jeszcze nie miałam okazji kupić. Ładnie pachnie z butelki.

iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-05, 15:41   #2462
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Masażera miałam z żelu pod prysznic Nivea- taka tarczka okrągła z wypustkami gumowymi a pod spodem były wypustki plastikowe o regulowanej wysokości. Ale podczas masowania mnie najzwyczajniej bolało i oddałam mamie
A ja mam taki masażer z Oriflame, taki zakładany na rękę i całkiem fajnie się nim masuje pod prysznicem, bo na sucho to faktycznie boli. Szkoda tylko, że mi się nie chce nim bawić, za lewniwa jestem

Cytat:
Aha, a mnie się tu nadal podoba, widać zwiększenie wysiułku na kolejnych zajęciach, no i potu leje się ze mnie coraz więcej, a też pamiętam że kiedyś potrafiłam wyjść suchutka. Ale u mnie akurat to chyba jest poprawa przemiany materii- tak myślę
Dużo też zależy od tego, jak bardzo same się wczuwamy. Bo można ćwiczyć i się nie wczuwać, a można napinać wszystkie mięśnie i wtedy faktycznie intensywność wzrasta. Ja się staram wczuwać, a mimo tego i tak jestem ledwie spocona i wcale nie zmęczona. Tylko kurka te zakwasy w łydkach mogłoby mi już przejść, bo chodzę jak kaleka...

Cytat:
Aha- jak tam z zamówieniem z Himalayi? Chyba dojrzewam wreszcie do złożenia go Myślę, że jakoś zaraz po świętach bo teraz będe wyjeżdżać, chyba że zamówimy na Twój adres
Może i ja się na coś skuszę i do Was dołączę. Zobaczę co tam ciekawego, jak skończę sprzątać.

Cytat:
Będą bezpieczne, nie martw się. Sobie kupiłam 1
To dobrze. A powiedz mi, ona się bardzo różni smakiem o tej Lindt'a? Bo kiedyś miałam już ją brać, ale jednak cena mnie zniechęciła.

Cytat:
Wolałabym go spędzić inaczej ale trudno, wyszło jak wyszło. A fryzjera włąśnie chciałam przed świetami załatwić, może w czwartek się uda jeszcze
Oj, w Wielki Czwartek może być ciężko dostać się ot, tak. No chyba, że się umówisz, o ile jeszcze są miejsca. U mnie to na okres przedświąteczny babeczki umawiają się z miesiąc wcześniej

Cytat:
Lemona nie lubię, ten zapahc taki odświeżaczowy jest a Water Lily w kolejce do użycia czeka grzecznie
A tam odświeżaczowy, odświeżający, a nie odświeżaczowy

Cytat:
Próbowałam nowe Milki- limonkowa taka se, truskawkowa też największe nadzieje wiążę z jagodową ale to jutro co by moje komóreczki tłiuszczowe za dobrze nie miały
A tak samo słodkie jak wszystkie inne? Która limonka lepsza - z Milki czy Alpen Gold?

Cytat:
I w ogóle to kupiłam wczoraj spodnie w Housie- takei materiałowe sztywniejsze czarne w szare pionowe paski. I chyba mi się spodobała tam chabrowa torba a do niej śliczne chabrowe balerinki z Wojasa ale niestety jeszcze ich nie mieli tylko na plakacie widziałam. W sklepi emierzyłam czarne ale i tak nei było 38 więc nadal nie wiem jak będa leżały, no nic poczekam może wytrzymam jakoś
Gratuluję zakupu. Ja ostatnio upolowałam na przecenie w Tesco świetne materiałowe spodnie na kant, szare w paseczki. Za jedyne 25zł A jakościowo naprawdę świetne.

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Jejku ale jest duszno, niebo się lekko zachmurzyło i zrobiła się taka parówa Aż mnie głowa zaczęła boleć(zawsze źle znoszę taką duchotę ).
U mnie się chmurzy i jest tak nijak. I sama też się tak czuję. Właśnie wypiłam kawkę na pobudzenie, żeby się w końcu wziąć za porządki w łóżku i na mojej półce z kosmetykami. Z kosmetykami jeszcze mi się chce, bo przy okazji obadam, co mi tam zalega, ale z łóżkiem to mi się zupełnie nie chce

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
J
MagJa: wszystkie % to naliczenie w skali ROKU. Nawet w przypadku lokat np. 3- miesięcznych 8% jest w skali ROKU a nie za te 3 miesiące. Nie spotkałam się z inym naliczaniem.
Ja mam w ING i tam jest 5,50 (albo 5,25), prowadzenie jest darmowe, bez prowizj możesz wypłacać raz, nawet wszystko co masz, a kolejne wypłaty w miesięcy to 10zł.
No właśnie o to Twoje ING mi chodziło. Nie wiem w takim razie jak ja to czytałam, że wyczytałam, że to 4% w skali miesiąca Bo właśnie podejrzane mi się wydało, że tak dużo odsetek narasta i dlatego nawet kilka razy to przeliczałam Widać nieprzytomna byłam wtedy. I to mocno
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-05, 15:53   #2463
Estella
Zakorzenienie

W marcu kupiłam 7 kosmetyków: róż Mac, podkład Clinique, puder brązujący Estee Lauder oraz krem do stóp Farmona, peeling bardzo mocny do twarzy, peeling i koncentrat do kąpieli stóp Ziaja Pro.

Zużyłam ostatnio 2 szampony, 2 żele są na wykończeniu, maseczki w saszetkach i krem do stóp.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-05, 15:58   #2464
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
MagJa: wszystkie % to naliczenie w skali ROKU. Nawet w przypadku lokat np. 3- miesięcznych 8% jest w skali ROKU a nie za te 3 miesiące. Nie spotkałam się z inym naliczaniem.
Ja mam w ING i tam jest 5,50 (albo 5,25), prowadzenie jest darmowe, bez prowizj możesz wypłacać raz, nawet wszystko co masz, a kolejne wypłaty w miesięcy to 10zł.
PKO miało kiedyś w skali 18 miesięcy, to potem musieli płacić kary za wprowadzaenie w błąd. A tak, jak piszesz, banki mają obowiązek podawać oprocentowanie w skali roku.

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Uwielbiam ołówkowe spódnice, ta z Mango jest ołówkowa a wczoraj miałam na sobie satynową ołówkową z Simple
Też takie uwielbiam, ale zawsze mi odstają w pasnie Mam dużą różnicę między biodrami i talią - niby dobrze, ale ołówkowej spódnicy nie mogę znaleźć. Musze po Świętach przejść się do Mango, może coś znajdę...

Ech, wydepilowałam łydki, a teraz czekają mnie pachy i się boję iść do łazienki Mam jeszcze tyle rzeczy do zrobienia, a czasu coraz mniej
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-05, 16:00   #2465
201604211131
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Ja jestem w połowie Water Lily i już nie kupię więcej, w ogóle nie czuję zapachu, ale może to i lepiej, bo i tak mi się nie podoba. Jednak Lemon zostaje moim faworytem
Żurawina Fa będzie następna, melon i litchi zużyłam przed Water Lily i nawet mi się podobał, choć jak dla mnie te żele są mało wydajne.
Palmolive Aroma Therapy i Lemon Nivei to moi zdecydowani faworyci zarówno pod względem zapachu, konsystencji jak i wydajności
A mi się dzisiejsza pogoda nie podoba Niby jest b.ciepło, ale słońce co chwila zachodzi i jest wiatr, na dodatek boli mnie głowa
To teraz wiem które wziąć. A odnośnie głowy to Niech przestanie boleć.
Cytat:
Kupiłam suszarkę Remingtona w Media Markt O taką: http://remington24.pl/sklep/suszarki...ton-d5510.html
Ja dałam za nią 149 zł Całkiem nieźle dmucha.
Wzięłam sobie jeszcze nowe słuchawki do komputera.
I tyle moich zakupów jak narazie. Jestem spłukana
A nie mówiłam, że kupisz suszarkę... Dobra, czytałam opis. Jak nasz Braun zacznie wysiadać to ona będzie do zakupu.
Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Prezerwatywy daje pani w tbs każdemu kto wchodzi To ta akcja yes yes yes to safe sex. Śmiesznie Chyba nie jest smakowa, nie sprawdzałam w środku a na zewnątrz nic nie jest napisane. Gdyby była brzoskwiniowa to by było jakieś pocieszenie za brak maseł
O. Ale nie wiem czy mi się przyda. Bo będę w centrum w Pn. A w śr jadę do Arkadii
Cytat:
Zapomniałaś, że Sleepy jest prawie z Syberii Dla mnie w Białymstoku zawsze śnieg leży(bo jeżdżę tam zimą)
Bo białystok (prawie moje tereny - choć ja mam bliżej do Warszawy) to biegun zimna lub "Polska Syberia"
Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Ja dziś wymęczyłam Waterlilly i też więcej go kupować nie planuję Lemon jest super, Waterlilly taki se Z Fa kuszą mnie te zapachy, ale właśnie nie lubię ichnich żeli ze względu na marną wydajność i rzadką konsystencję. Jednak nie ma to jak żele YR Dziś wyciągnę sobie anyżka z zapasów, a jak wykończę morelkę z Nivei, to i kawa dołączy
Mag - dzięki za opinię, teraz wiem, że warto wziąć anyżowy. A teraz jest na dodatek promocja - 9 zł za każdy.

Cytat:
Ja kończę żurawinowy żel Fa, bardzo fajnie pachnie. Mam Waterlily, jest baaardoz gęsty, delikatnie pachnie. Ogólnie uwielbiam zele Nivea, są bardzo porządne. Karolinko, Lemon to jest ten jasnozielony z żółtymi kulkami? Jeśli tak to go miałam, ale zapach mi nie podszedł. Za to uwielbiam Happy Time i taki w białej butelce z zielonkawą naklejką o limonkowym zapachu - kremowy olejek.
Kamil mandarynkowy też jest genialny ale ciężko dostępny
Estella - dzięki, teraz wiem co kupić. Lemon jest zielony. Nie wiem czy ma żółte kulki (miałam go w domu). I pewnie skuszę się na Happy time też. A i jeszcze jedno - niezłe zakupy.

Edytowane przez 201604211131
Czas edycji: 2009-04-05 o 16:01
201604211131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-05, 16:12   #2466
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
W końcu nie kupiłam żadnego, za to dostałam.. prezerwatywę Tylko po co mi ona, jak nie mam jej z kim zużyć
Na wyjazd będzie jak znalazł

A ja sobie dziś zrobiłam wolne, nie poszłam na zajęcia Na szczęście miałam tylko wykład i ćwiczenia. Byłam za to z rodzinką nad Zegrzem i było cudownie

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-05, 16:17   #2467
isa666
Zakorzenienie

Dostałam okres 2 dni przed czasem. No, ale przynajmniej na święta będę miała z nim już spokój.

Cytat:
Uwielbiam ołówkowe spódnice, ta z Mango jest ołówkowa a wczoraj miałam na sobie satynową ołówkową z Simple
Ja nigdy jeszcze nie miałam ołówkowej spódnicy. Ba! Nawet nie mierzyłam.
Ale może spróbuję choć zobaczyć jakbym w takim fasonie wyglądała, bo mam w szafie tylko same rozkloszowane

Cytat:
Napisane przez wirlandia Pokaż wiadomość
A nie mówiłam, że kupisz suszarkę...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-05, 16:36   #2468
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Kupiłam suszarkę Remingtona w Media Markt O taką: http://remington24.pl/sklep/suszarki...ton-d5510.html[/COLOR]
Ja dałam za nią 149 zł Całkiem nieźle dmucha.
Ja się zastanawiam właśnie nad Remingtonem i nad Babyliss
A bardzo ciężka jest? Nie chcę, żeby ręka mi omdlewała po 5 min. suszenia

Cytat:
Ja dziś wymęczyłam Waterlilly i też więcej go kupować nie planuję Lemon jest super, Waterlilly taki se Z Fa kuszą mnie te zapachy, ale właśnie nie lubię ichnich żeli ze względu na marną wydajność i rzadką konsystencję. Jednak nie ma to jak żele YR Dziś wyciągnę sobie anyżka z zapasów, a jak wykończę morelkę z Nivei, to i kawa dołączy
Dostałam ostatnio kupon zniżkowy do YR, więc może w końcu wezmę od nich jakiś żel, bo zawsze zapominam

Cytat:
Ja kończę żurawinowy żel Fa, bardzo fajnie pachnie. Mam Waterlily, jest baaardoz gęsty, delikatnie pachnie. Ogólnie uwielbiam zele Nivea, są bardzo porządne. Karolinko, Lemon to jest ten jasnozielony z żółtymi kulkami? Jeśli tak to go miałam, ale zapach mi nie podszedł. Za to uwielbiam Happy Time i taki w białej butelce z zielonkawą naklejką o limonkowym zapachu - kremowy olejek.
Kamil mandarynkowy też jest genialny ale ciężko dostępny
Tak, z żółtymi kuleczkami, ja go uwielbiam A Happy Time nie miałam, jakoś ostatnio zawsze wybieram przezroczyste żele, chyba mam uraz po kremowym J&J, którego używałam tak długo, że teraz nie mogę na niego patrzeć
Mam w zapasach Kamila mandarynkowego, kupiłam jak była promocja w Naturze, ale czeka grzecznie w kolejce, będzie świetny na lato z tą swoją goryczką

Echh przydałoby się zrobić coś pożytecznego

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-05, 16:49   #2469
isa666
Zakorzenienie

Karolinko lekka nie jest, ale myślę, że są suszarki cięższe od niej Więcej będę mogła powiedzieć jutro jak jej użyję po raz pierwszy.
Stary 2009-04-05, 16:54   #2470
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Karolinko lekka nie jest, ale myślę, że są suszarki cięższe od niej Więcej będę mogła powiedzieć jutro jak jej użyję po raz pierwszy.
No niestety te salonowe czy jak kto woli profesjonalne z reguły lekkie nie są, moja poprzednia też nie była mega lekka, ale jakoś się przyzwyczaiłam. Najważniejsze, żeby była wygodna. Będę czekać na info, bo ja będę zamawiać w necie, więc trudno mi ocenić poręczność po obrazku

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-05, 17:03   #2471
lizzie
Zadomowienie

Wróciłam z zakupów, zła jestem bo nie zdążyłam do TBS wstąpić spotkałam znajomych, zagadałam się z nimi a potem musiałam lecieć szybko bo mama już przy kasie stała. Ale za to kupiłam sobie fajne spodnie piżamowe w Cubusie, polowałam na nie od ponad roku i nigdy nie było mojego rozmiaru i wreszcie się udało
A do TBS chyba zajrzę 18.04, jak będą jeszcze balsamy malinowe to kupię sobie ze zniżką mimo odwyku balsamowego, zapach malinowy tak przypadł mi do gustu, że będę potem sobie pluła w brodę jak malinę wycofają.

Widziałam też dużo fajnych letnich bluzeczek w Reserved, mam kupon -10zł więc chyba podskoczę do nich w tygodniu i kupię kilka, bo prawie nie mam w czym chodzić jak się teraz cieplej zrobi.
Stary 2009-04-05, 17:11   #2472
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
Wróciłam z zakupów, zła jestem bo nie zdążyłam do TBS wstąpić spotkałam znajomych, zagadałam się z nimi a potem musiałam lecieć szybko bo mama już przy kasie stała. Ale za to kupiłam sobie fajne spodnie piżamowe w Cubusie, polowałam na nie od ponad roku i nigdy nie było mojego rozmiaru i wreszcie się udało
A do TBS chyba zajrzę 18.04, jak będą jeszcze balsamy malinowe to kupię sobie ze zniżką mimo odwyku balsamowego, zapach malinowy tak przypadł mi do gustu, że będę potem sobie pluła w brodę jak malinę wycofają.

Widziałam też dużo fajnych letnich bluzeczek w Reserved, mam kupon -10zł więc chyba podskoczę do nich w tygodniu i kupię kilka, bo prawie nie mam w czym chodzić jak się teraz cieplej zrobi.
Elu, to może skoczymy do Re razem w środę przy okazji naszego wypadu do FH ?

Stary 2009-04-05, 17:13   #2473
iceflower
Przyjaciółka KWC

Ucięłam sobie drzemkę i czuję się teraz zupełnie otępiała. I jak tak leżałam i zasypiałam, to pomyślałam, że chyba chcę mineralny podkład TBS, więc jutro zapoluję na Glamour i 18.04 jednak się wybiorę na zakupy, chociaż unikam takich zniżkowych spędów.

Poza tym chyba pozbędę się różu Clinique Aglow i maczka Posy. Juz nie pamiętam, kiedy ostatnio używałam któregoś z nich.

Edytowane przez iceflower
Czas edycji: 2009-04-05 o 17:17
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-05, 17:19   #2474
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Elu, to może skoczymy do Re razem w środę przy okazji naszego wypadu do FH ?
Bardzo chętnie mam nadzieję, że uda mi się tym razem wcześniej wyjść z zakładu
Stary 2009-04-05, 17:40   #2475
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Obojętne na który adres, ale ja też wolę po Świętach, teraz nie mam za bardzo do tego głowy przez te zęby.
Jasne
Cytat:
No chyba lepiej, nie wiem, Ty jesteś fachowcem. W sumie do mojego lekarza mam na pewno więcej zaufania niż do nieznanej pielęgniarki.
Tak mi sie zdaje, że lepiej Wg mojego prywatnego zdania materiał powinni pobierać ci co go później oceniają pod mikroskopem ale to chyba nie wykonalne
A ja zamierzam pójść na pierwszą cytologię w ramach prezentu urodzinowego dla siebie Tylko zapomniało mi się kiedy sie powinno zrobić- kojarzę, ze to ma byc między 10 a 18 dniem cyklu, tak?
Cytat:
Nie mogłam nic znaleźć o nim w necie - jest z tej serii żeli Dove z olejkami jeden nowy o kwiatowym zapachu. Już dość dawno go widuję, ale jeszcze nie miałam okazji kupić. Ładnie pachnie z butelki.
Aaa, to chyba wiem który, faktycznie kojarzę i nie wiem czemu nie było go na mojej liście rzeczy do wyłudzenia od mamy w kerfurze na bony

Cytat:
Dużo też zależy od tego, jak bardzo same się wczuwamy. Bo można ćwiczyć i się nie wczuwać, a można napinać wszystkie mięśnie i wtedy faktycznie intensywność wzrasta. Ja się staram wczuwać, a mimo tego i tak jestem ledwie spocona i wcale nie zmęczona. Tylko kurka te zakwasy w łydkach mogłoby mi już przejść, bo chodzę jak kaleka...
Ano też racja. Staram się wcielac w życie te drobne wskazówki typu "trzymać pępek w kregosłupie" i od razu czuć różnicę jak się wykonuje ćwiczenie
Cytat:
Może i ja się na coś skuszę i do Was dołączę. Zobaczę co tam ciekawego, jak skończę sprzątać.
Tylko wiesz, żeby się nie okazało że po te wszystkei rzeczy co masz u mnei będziesz musiała tirem przyjechać potem
Cytat:
To dobrze. A powiedz mi, ona się bardzo różni smakiem o tej Lindt'a? Bo kiedyś miałam już ją brać, ale jednak cena mnie zniechęciła.
szczerze mówiąc nie za bardzo pamiętam, na pewno w Lindtcie kawałki kandyzowanej gruszki były ciut większe, ale mi ta kerfurowa pasuje bo przeciez chodzi o to żeby jednak ona była gorzka
Cytat:
Oj, w Wielki Czwartek może być ciężko dostać się ot, tak. No chyba, że się umówisz, o ile jeszcze są miejsca. U mnie to na okres przedświąteczny babeczki umawiają się z miesiąc wcześniej
O kurczę, nie myślałam zupełnie o tym Ale jakoś szczególnie nie zalezy mi zeby to było konkretnie przed świętami, tylko chciałam to mieć już za sobą
Cytat:
A tam odświeżaczowy, odświeżający, a nie odświeżaczowy
A własnie, ż eodświeżaczowy taki 'suchy' jakby
Cytat:
A tak samo słodkie jak wszystkie inne? Która limonka lepsza - z Milki czy Alpen Gold?
odrobinke mniej słodka przez to nadzienie ale jednak sporo słodsza od AG za to w truskawkowej te kawałki truskawek takie ciupeńkie są.
Cytat:
Gratuluję zakupu. Ja ostatnio upolowałam na przecenie w Tesco świetne materiałowe spodnie na kant, szare w paseczki. Za jedyne 25zł A jakościowo naprawdę świetne.
No to również gratuluję musze zacząć chodzić po sklepach, bo jednak sporo ciuchów mi brakuje
Cytat:
Ja nigdy jeszcze nie miałam ołówkowej spódnicy. Ba! Nawet nie mierzyłam.
Ja mam jedną egzaminową kupioną na ciuchach, nawet chyab jakaś firmowa ale jakoś okazji w tym roku brak- na pisemny poszłam w dżinsach a na pozostałe ustne jakoś tak nawet nie było nastroju żeby aż tak się odstrzelić
Cytat:
Też dostałam ten kuponik

Poszłam do kościoła, nie wiem, jakoś tak nagle poczułam potrzebę- może mój kryzys wiary się skończył W każdym razie siedziałam obok dwóch świetnych staruszek a z powrotem nazbierałam garść fiołków za przystankiem- ale brudne jak nie wiem co

Pachną przecudnie intensywnie

Buuu, właśnie się rozpadało za oknem
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-05, 17:48   #2476
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Jak tak czytam o Waszym odwyku to mi głupio Dla mnie 71 kupionych kosmetyków (w tym cudeniek z BU, Mazideł czy ZSK) to sukces. Muszę wziąć się za siebie
Nawet nie zauważyłam, że tak Ci podskoczyła liczba U mnie sprawdza się minimalizm, skóra mniej wariuje, buzia gładsza, a na ciało wystarczy jeden mocno nawilżający balsam i ujędrniacz.

Cytat:
Prezerwatywy daje pani w tbs każdemu kto wchodzi To ta akcja yes yes yes to safe sex. Śmiesznie Chyba nie jest smakowa, nie sprawdzałam w środku a na zewnątrz nic nie jest napisane. Gdyby była brzoskwiniowa to by było jakieś pocieszenie za brak maseł

Cytat:
No w sumie jak już zrobili taką akcję, to mogliby się wysilić na smakowe gumki Oczywiście w takich samych smakach jak ichnie masełka co by można było się wybalsamować taką na przykład brzoskwinką i chłopu też brzoskwinkę zapodać

Może niedługo będą takie zestawy? Żel pod prysznic, balsam i prezerwatywa

Cytat:
Ja do szczepionek nic nie mam, lubie kłucie Choć samo uczucie jak coś wplywa do zyły nie jest zbyt przyjemne, ale do wytrzymania No i zawsze patrze na wbijanie igły

Ja zwykle mdleje, a samo dojście na szczepienie to tragedia. Nie mówiąc już o morfologii, którą odkładam już prawie rok a często mdleje i przydałoby się to wyjaśnić.

Waterlily niuchałam tylko z butelki, ale za mało był intensywny. Lubię mocne zapachy

Była dzisiaj w Kazimierzu i było bosko. Cudna pogoda i spalił mi się noc mimo filtra.
Stary 2009-04-05, 18:06   #2477
kochanie
Wtajemniczenie

Ależ mi dzień uciekł, a prezentacja leży i wzdycha

Cytat:
Na wyjazd będzie jak znalazł
Na tym wyjeździe raczej się nie przyda Zegrza zazdroszczę, uwielbiam tam pływać żaglówką

Cytat:
Dostałam ostatnio kupon zniżkowy do YR, więc może w końcu wezmę od nich jakiś żel, bo zawsze zapominam
Bierz, bo warto Miałam kiedyś migdałowy, zieloną herbatę i akacjowy (już go nie ma, a był śliczny...), były baardzo wydajne. Też mam kupon zniżkowy i chyba kupię jeszcze pomarańczowy żel - no chyba że aż tak się zakocham w kawie, że zapragnę zrobić zapasy

Cytat:
Wróciłam z zakupów, zła jestem bo nie zdążyłam do TBS wstąpić spotkałam znajomych, zagadałam się z nimi a potem musiałam lecieć szybko bo mama już przy kasie stała.
Trzeba było powiedzieć znajomym, że idziesz po "prezent" do tbs, to by poszli z Tobą

Cytat:
Ucięłam sobie drzemkę i czuję się teraz zupełnie otępiała. I jak tak leżałam i zasypiałam, to pomyślałam, że chyba chcę mineralny podkład TBS, więc jutro zapoluję na Glamour i 18.04 jednak się wybiorę na zakupy, chociaż unikam takich zniżkowych spędów.
Ja już nie wiem, czy wykorzystam tę kartę, "urodziny" glamour są strszne - kiedyś trafiłam do galerii i nie dało się normalnie chodzić, we wszystkich sklepach były większe tłumy niż są na wyprzedażach po Świętach

Dobra, proszę mnie stąd wyrzucić, jeśli wrócę bez prezentacji, muszę ją dzisiaj zrobić!

Stary 2009-04-05, 18:10   #2478
201604211131
Konto usunięte

Cytat:

To ładne zakupy O zdjęcia proszę.
Cytat:
Dobra, proszę mnie stąd wyrzucić, jeśli wrócę bez prezentacji, muszę ją dzisiaj zrobić!
- życzliwie cię wyganiam do roboty
Stary 2009-04-05, 18:20   #2479
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Trzeba było powiedzieć znajomym, że idziesz po "prezent" do tbs, to by poszli z Tobą
No patrz, nie pomyślałam o tym ale nie o prezent mi chodziło, chciałam sprawdzić dostępność maseł

Cytat:
Ja już nie wiem, czy wykorzystam tę kartę, "urodziny" glamour są strszne - kiedyś trafiłam do galerii i nie dało się normalnie chodzić, we wszystkich sklepach były większe tłumy niż są na wyprzedażach po Świętach
Ja jeszcze nigdy chyba podczas tej imprezy nie byłam ale wyobrażam sobie, że będzie niezły hardcore pewnie kilometrowe kolejki do przymierzalni. Zobaczę jak się wyrobię czasowo, bo możliwe że właśnie 18 będę wyprawiać wieczór panieński

Cytat:

Ale potem jeszcze do nas wpadniesz się pożegnać?

Cytat:
Napisane przez wirlandia Pokaż wiadomość
To ładne zakupy O zdjęcia proszę.
Werka, mam rozładowany aparat a zanim go teraz naładuje to już noc będzie. Postaram się cyknąć fotkę w tygodniu jeśli ci bardzo zależy albo może uda mi się znaleźć zdjęcie tych gatek w necie
Stary 2009-04-05, 18:23   #2480
201604211131
Konto usunięte

Dzięki Lizzie Poczekam.
Stary 2009-04-05, 18:38   #2481
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
A ja wróciłam ze Złotych ze złą wiadomością Nie ma ani malinowych ani brzoskwiniowych maseł. i pani powiedziała, że nie będzie
bu
Cytat:
Nie znam żadnego z zapachów C-Thru Jakoś nigdy mnie nie kusiło, żeby powąchać
A z Addictów z kolei podoba mi się tylko dwójka, no i limitowana wersja z litchi, ale ta jest tak ulotna, że dosłownie po 5 min. nic nie czułam Dobrze, że kupiłam tylko 5 ml odlewkę, bo bym sobie pluła w brodę
Klasyczny Addict kompletnie mi nie podszedł, Shine i Fraiche też
ja kiedyś nie interesowałam się perfumami, C-thru też nie lubiłam, ale to była wtedy nowość, więc powąchałam i mi się spodobał, dziś stwierdzam uderzające podobieństwo do Addicta 2
Cytat:
Też takie uwielbiam, ale zawsze mi odstają w pasnie Mam dużą różnicę między biodrami i talią - niby dobrze, ale ołówkowej spódnicy nie mogę znaleźć. Musze po Świętach przejść się do Mango, może coś znajdę...
ja mam to samo.. w pasie odstaje a w biodrach ledwo wchodzi..

dziś kupiłam szmaragdową bluzkę w Terranovie (cudowny kolor ), czarną spódnicę i białą bluzkę z uroczym czarnym paseczkiem w Orsayu
strasznie mnie wymęczyło łażenie po sklepach i już nie pojechałam z TŻ do ZT, a o istnieniu stoiska TBS w Arkadii zapomniałam zresztą nie wiem czy bym zaszła do tego okropnego babsztyla, który tam pracuje
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-05, 18:45   #2482
bossy
Zakorzenienie

Ja mam tę suszarę

http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=157302

i jestem mega zadowolona.
W ogóle.. wiecie, że jestem na 1 roku zarządzania, nie? Tzn już nie jestem. Przeniesli nas rok wyzej jestem na 2. a za rok koncze juz studia. ha ha ha )))))) (no różnice programowe będzie trzeba zrobić, ale będzie oke).

a co do C-thru to mi się podobają bardzo te zapachy. fioletowy, czarny i jasny róż szczególnie

.supergirls just fly.

Edytowane przez bossy
Czas edycji: 2009-04-05 o 18:53
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-05, 19:01   #2483
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Ja mam tę suszarę

W ogóle.. wiecie, że jestem na 1 roku zarządzania, nie? Tzn już nie jestem. Przeniesli nas rok wyzej jestem na 2. a za rok koncze juz studia. ha ha ha )))))) (no różnice programowe będzie trzeba zrobić, ale będzie oke).

a co do C-thru to mi się podobają bardzo te zapachy. fioletowy, czarny i jasny róż szczególnie
podobuje mi się ta suszarka
dobrze służy dyfuzor? ja zawsze miałam zwykłą suszarkę, ale może warto w takie cudo zainwestować

ruchliwość pionowa (chyba wos mi się rzuca już na łeb..) gratuluję przeskoku

mi właśnie Pearl Garden przypadł do gustu, innych nie pamiętam
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-05, 19:06   #2484
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
podobuje mi się ta suszarka
dobrze służy dyfuzor? ja zawsze miałam zwykłą suszarkę, ale może warto w takie cudo zainwestować

ruchliwość pionowa (chyba wos mi się rzuca już na łeb..) gratuluję przeskoku

mi właśnie Pearl Garden przypadł do gustu, innych nie pamiętam
Bardzo fajna jest, ma duuży nawiew (220-240V, 2000W) i 4 stopnie ciepła. 3 standardowe chłodny, cieplejszy, gorący + osobny guzik z chłodnym nawiewem. Jest jonizowana. Mam ją już kilka lat. Dyfuzor fajny, cała suszara fajna. Szybko mi suszy włosy i mnie nie denerwuje A denerwują mnie suszarki, które dmuchają chuchają na włosy a nie suszą ona jest w takim welurowym różowym kuferku i te wszystkie rzeczy są w zestawie Płaciłam 300zł wtedy za nią.

.supergirls just fly.
Stary 2009-04-05, 19:21   #2485
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Bardzo chętnie mam nadzieję, że uda mi się tym razem wcześniej wyjść z zakładu
ok

Cytat:
Na tym wyjeździe raczej się nie przyda Zegrza zazdroszczę, uwielbiam tam pływać żaglówką
Wiesz, panowie z Gdyńskiej Szkoły Morskiej są całkiem do rzeczy

Cytat:
Bierz, bo warto Miałam kiedyś migdałowy, zieloną herbatę i akacjowy (już go nie ma, a był śliczny...), były baardzo wydajne. Też mam kupon zniżkowy i chyba kupię jeszcze pomarańczowy żel - no chyba że aż tak się zakocham w kawie, że zapragnę zrobić zapasy
Wydajne? Dla mnie to najbardziej niewydajne żele

Cytat:
Nooooo, więcej gumek do kolekcji

Stary 2009-04-05, 19:45   #2486
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
A ty skąd wiesz

Cytat:
Nooooo, więcej gumek do kolekcji
Eeee tam, skoro nie są smakowe to nie chcę
Stary 2009-04-05, 19:49   #2487
201604211131
Konto usunięte

Cytat:
Ja mam tę suszarę

Cytat:
Bardzo fajna jest, ma duuży nawiew (220-240V, 2000W) i 4 stopnie ciepła. 3 standardowe chłodny, cieplejszy, gorący + osobny guzik z chłodnym nawiewem. Jest jonizowana. Mam ją już kilka lat. Dyfuzor fajny, cała suszara fajna. Szybko mi suszy włosy i mnie nie denerwuje A denerwują mnie suszarki, które dmuchają chuchają na włosy a nie suszą ona jest w takim welurowym różowym kuferku i te wszystkie rzeczy są w zestawie Płaciłam 300zł wtedy za nią.
Bossy - zaciekawiłaś mnie nią. Muszę ją oblukać

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-05, 19:50   #2488
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
A ty skąd wiesz
Ma się te wtyki tu i tam

Stary 2009-04-05, 19:54   #2489
kochanie
Wtajemniczenie

Smile Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII

Za baty dziękuję Prezentacja prawie skończona

Cytat:
No patrz, nie pomyślałam o tym ale nie o prezent mi chodziło, chciałam sprawdzić dostępność maseł
Mhm, jasne

Cytat:
Gratuluję awansu

Cytat:
[...]
Wydajne? Dla mnie to najbardziej niewydajne żele
A skąd wiesz?

Dla mnie były wydajne, bo gęste i mogłam mało użyć na raz. Fa są dla mnie najbardziej niewydajne, okropnie płynne - ale może to i dobrze, zapach mi się nie znudzi

Robiąc tę prezentację, doszłam do wniosku, że moja praca jest bez sensu Muszę zmienić nastawienie, żeby przekonać profesora, że to jednak dobry temat
Ach, wyrolniczyłam się dzisiaj na całego Wydepilowałam się, pomalowałam paznokcie, zrobiłam dwie maseczki na twarz, zostaje tylko umyć włosy i skończyć się pakować Muszę jutro wstać prawie w środku nocy więc pewnie już tu dzisiaj nie wpadnę.

Życzę Wam wszystkim miłego tygodnia i spokojnego przygotowania do Świąt. I żeby deszcz nie spadł zaraz po umyciu okien Nie piszcie za dużo! Do zobaczenia w piątek:papa:

Stary 2009-04-05, 20:14   #2490
bossy
Zakorzenienie

Cytat:

Gratuluję awansu
dziękzzz
a ja się dziś wykąpałam i wybalsamowałam i też czuję się bosko ale wcześniej skakałam na skakance wzięłam się za siebie ostro!

.supergirls just fly.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości