![]() |
#2461 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. III
Cytat:
![]()
![]() |
#2462 |
Zadomowienie
|
Wczoraj byłam w biurze i cieszyłam się, że nie miałam zamówień na serię Discover. Na 10 otwartych paczek tylko jedna nie była zalana! Mojej Dyrektorce na przykład wylała się połowa jednego z żeli. Zalały jej się te kupony z punktami i inne papierowe rzeczy...
A ten mail faktycznie "zachęcający"... nawet jestem skłonna pomyśleć, że ta seria wcale nie jest taka super, skoro tak 'każą' sprzedawać...
#2463 |
Rozeznanie
|
Ja miałam dużo zamówień na serię Discover, wszystko dotarło w nienaruszonym stanie. Nie zamawiałam nic dla siebie, więc nie wiem, jak się sprawują te kosmetyki, ale jeśli chodzi o zapachy, w czerwonym jestem zakochana. Zielony powiedzmy, że ujdzie. Żółty już mi zajeżdża tanim mydłem, a te z nowego katalogu są okropne - jak kostki do toalet.
A może ktos przetestował już te nowe maseczki? |
![]() ![]() |
![]() |
#2464 |
Przyczajenie
|
Ja również otrzymałam dzisiaj żele i mydełka discowery,nic się nie rozlało.Dla siebie mam jedynie mydło w płynie zielone i powiem wam ,że bardzo mi sie podoba zapach i super sie pieni.w następnym zamówieniu jeszcze coś wypróbuję
|
![]() ![]() |
![]() |
#2465 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2467 |
Raczkowanie
|
A jak zamawia się coś z tej książeczki z akcesoriami to są jakies punkty za to czy coś???
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2468 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja zamawiałam sobie mydło w płynie zielone i jest bardzo fajne, napewno bede te mydła zamawiać bo fajnie rączki pachną po umyciu, scrub pomarańczowy też dla siebie zamówiłam ale nie testowałam zaś widziałam się z klientką która też go wzięła dla siebie i mówi że jest super ![]()
![]() |
#2469 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
jak pisalam wczesniej nam zgubili cala reklamacje z biura i nie chcieli doslac nowej ale dopiero po mailach i telefonach moich i pana z biura ktos wreszcie ruszyl tylek i po miesiacu nam przyslal sory ze tak pisze - ale jak sie nie upomnisz to byc moze o tobie zapomną (niestety mam takie doswiadczenia) a co do discover - mialam dobrze pozamykane butelki ![]() Edytowane przez tabeh Czas edycji: 2009-07-17 o 17:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2470 |
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj odbierałam paczke i Discover tez miałam nienaruszone.. za to składałam reklamację w biurze bo zamist czarnej kredki do powiek przysłali mi brazową do brwi
![]() ![]() ![]()
#2471 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2472 |
Raczkowanie
|
Uff..wlasnie wyslalam druga stowke pp i na szczescie wsio jest
![]() ![]()
#2473 |
Zakorzenienie
|
Programy są cały czas... Będzie od 11 katalogu wiadomo, więc trzeba poczekać jeszcze.
Nie wiem jak u Was, ale u mnie nie ma dużo rzeczy na liście braków i ostatnio bardzo szybko uzupełniają. |
![]() ![]() |
![]() |
#2474 |
Raczkowanie
|
Dzieki za olśnienie
![]() ![]() ![]() A wiecie co? denerwuje mnie to ze nie mozna zobaczyc ile maja pkt Ci z czołówki w konkursie Discover...niby to tak specjalnie zebysmy walczyly jak głupie ale ja przez to tylko stracilam wole i zapał do walki :P Chyba ze znow nalezy mnie olsnic bo to gdzies jest napisane? A jak wasze punkty? no i szkoda ze nie daja tej gabeczki za wielokrotnosc 2500 pkt tylkoza conajmniej 2500 pkt...zawsze jakis prezencik dla klientek by byl ![]()
#2475 |
Zakorzenienie
|
hej
ja mialam zele discover i jeden sie otworzyl...na szczescie tylko troche wyplynelo.... strasznie slabe zamkniecie.. i tez skladalam reklamacje, przyslali mi zly odcien podwojnych cieni do powiek czy walcze o punkty? nie... moze na gabke zarobie ale po co mi ona? Edytowane przez asia27100 Czas edycji: 2009-07-17 o 20:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2476 |
Przyczajenie
|
ja zebrałam dzisiaj 3100 punktów,pierwsze zamówienie z discowery poszło dobrze.Rozdaję próbki żelu pod prysznic i jakoś mi te zamowienia się zbieraja,ale na nic więcej niż na myjkę nie liczę ,bo mieszkam w małej miejscowości.A tu konsultantek z avon jak mrowek
|
![]() ![]() |
![]() |
#2477 |
Rozeznanie
|
hehe...
ja myjke tez dostane (jesli nie bedzie w brakach) w poniedzialek wyezdzam i wroce na nowy (12 katalog) nie zamierzam "walczyc" bede odpoczywac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2478 |
Przyczajenie
|
Witam, jestem tu nowa (choć czytam to co tu piszecie od jakiegoś czasu). Jestem konsultantką Oriflame od 16 katalogu 2008r. W tej chwili mam poziom 9%. Dziwi mnie, że korzystacie z Biur Regionalnych czy Filii a musicie wiele rzeczy same załatwiać. W moim biurze regionalnym zostawiam hologramy naklejone na karnecik, nasza wspaniała Pani dyrektor loguje się w systemie i przy kolejnym dowolnym zamówieniu mam prezent lojalnościowy.
Na początku mojej współpracy z Oriflame - miałam sytuację, że nie miałam w paczce (choć na fakturze było) kosmetyków z małej reklamóweczki ( pomadki, kredki itp.) Wartość - ok. 80zł. Dostałam zadanie - napisać do Oriflame, przesłać im kopie faktury i poprosić o zmianę terminu płatności. Tak też zrobiłam. Napisałam e-maila do Oriflame, skierowano mnie do jednej Pani, która termin płatności przesunęła o kilka dni, tak by kosmetyki zdążyły dojść do Biura a następnie do mnie. Przekazałam kosmetyki klientom i zdążyłam opłacić fakturę. ![]() Najlepiej sprzedający się kosmetyk Oriflame to tusz do rzęs WONDER. Nie wyobrażam sobie, żeby go wycofali. |
![]() ![]() |
![]() |
#2479 |
Raczkowanie
|
Mam do was takie pytanko, jak to jest z ta karta stalego klienta? np. jak klientka przez okres 3 katalogow kupi 10 produktow to 11 otrzymuje prezent odemnie czy sama go wybiera? i jak np. dam jej upust 20% to co to wlasciwie jest bo nie rozumiem? mam dodac sume wszystkich 10 produktow i od tego odjac 20% i wyjdzie suma za jaka ma dostac ten upominek czy jak? pomozcie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2480 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Myślę, że 20 % to za dużo, ja zawsze wpisuję 5 % - Logowałam się dzisiaj na stronę i podczas wysyłania zamówienia pojawiło się pole do wpisania jakiegoś kodu.... czy znowu jest jakaś akcja promocyjna jak poprzednio ze Światem Kobiety?
![]() ![]() |
![]() |
#2481 |
Zadomowienie
|
![]()
dostałam dziś nowy katalog..
WSZYSTKO w promocji głosi informacja na pierwszej stronie.. oglądam. oglądam.. Wellness.. oczywiście nie w promocji ( i nie jestem wcale zdziwiona).. Ale skoro nie jest w promocji, tzn, że NIE WSZYSTKO jest w promocji.. A napisano, że wszystko- czyli wprowadzają klienta w błąd ![]()
#2482 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#2483 |
Rozeznanie
|
![]() |
#2484 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2485 |
Zadomowienie
|
madzik19071992
wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i sukcesów w Ori, życzę Ci w dniu ...NASZYCH urodzin;D
![]() |
#2486 |
Raczkowanie
|
najlepszego dziewczyny
![]()
#2487 |
Raczkowanie
|
Tysia 1907 ; madzik19071992 Wszystkiego najlepszego
![]()
#2489 |
Raczkowanie
|
Hej! Czy w tym programie z hologramami można brać udział cały czas czy tylko raz można dostać nagrode???
Z góry dziękuję za odpowiedz... |
![]() ![]() |
![]() |
#2490 |
Zadomowienie
|
dziekuje bardzo za życzenia
![]() ![]() i jak już tu jestem chcialam was zapytać o opinie na temat serii OPTIMALS RADIANCE ENERGY - fajna jest?? kupuja ja wam? chwalą?? interesuje mnie najbardziej rozświetlajaca emulsja(1), scrub(2)i kapsułka--mysle o sobie. wypowiedzcie sie prosze czy warte zachodu są te kosemtyki ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.