|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lublin-gdzie kupię, znajdę, załatwię etc- zbiorczy cz. III
Dziewczyny czy w realu jest zupa wegierska knorr w kartonie?Bo ost.kupowalam ja w tesco ale to daleko dla mnie...
I czy w poblizu reala jest jakis salon kosmetyczny?
moja szafa https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post14660836 moja wish https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post14660841 bardzo prosze o odpisywanie u mnie,nie mam czasu na sledzenie innych watkow.dziekuje |
|
|
|
#2462 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a zupa pewno jest wkońcu to duży sklep xD
|
|
|
|
|
#2463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do zup to mi się w oczy rzucił barszcz czerwony bo był w promocji i akurat koło niego stałam jak rozmawiałam z koleżanką![]() czyli pewnie inne też są
|
|
#2464 |
|
Raczkowanie
|
Chce wyregulowac brwi i nalozyc henne
moja szafa https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post14660836 moja wish https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post14660841 bardzo prosze o odpisywanie u mnie,nie mam czasu na sledzenie innych watkow.dziekuje |
|
|
|
#2465 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny, nie wiecie może gdzie dostane szczotki z naturalnego włosia?
|
|
|
|
#2466 | |
|
Konto usunięte
|
wyregulować brwi ? :| ja to robie sama :| ale jak ktoś ma za dużo pieniędzy to okej.. dokłądnej ulicy Ci nie podam ale na osiedlu po lewej stronie od reala jest..
---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Cytat:
np na ul. Zamojskiej 33, SINUS na ul.Krochmalnej 8 wiem że jakaś jeszcze jest naprzeciwko tej na Zamojskiej.. ale nie znam dokładnego adresu.. po prostu po drugiej stronie ulicy.. a i pod zamkiem jest.. jak masz plac zamkowy i idziesz w kierunku tych schodków prowadzących na górę na zamek i brame.. to przed tymi schodkami skręć w uliczkę na prawo.. i po prawej stronie jest.. |
|
|
|
|
#2467 |
|
Raczkowanie
|
Tez to robie sama ale mam obecnie reke w gipsie a juz nie moge patrzec na swoje brwi.
|
|
|
#2468 |
|
Raczkowanie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;15588599]wyregulować brwi ? :| ja to robie sama :| ale jak ktoś ma za dużo pieniędzy to okej.. dokłądnej ulicy Ci nie podam ale na osiedlu po lewej stronie od reala jest..
---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- w hurtowni fryzjerskiej.. np na ul. Zamojskiej 33, SINUS na ul.Krochmalnej 8 wiem że jakaś jeszcze jest naprzeciwko tej na Zamojskiej.. ale nie znam dokładnego adresu.. po prostu po drugiej stronie ulicy.. a i pod zamkiem jest.. jak masz plac zamkowy i idziesz w kierunku tych schodków prowadzących na górę na zamek i brame.. to przed tymi schodkami skręć w uliczkę na prawo.. i po prawej stronie jest..[/QUOTE] Dziękuje Ci bardzo, ceny nie są jakieś przerażające?
|
|
|
|
#2469 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ja dopiero zaczynam poznawac lublin i mam pytanko- chce isc gdziez z facetem w fajne meisjce w srode i chodzi mi o jakas alterantywe dla lodowiska ktora bedziemy milo wspominac(lodowisko byloby fajne bo mam go uczyc jezdzic ale niestety sie niechcacy dowiedzial o moich planach i chce je zmienic bo to niespodzianka ma byc)... Znacie jakies takie fajne meisjca?
|
|
|
|
#2470 |
|
Zakorzenienie
|
eee tak apropo postów wyżej to też czasami chodzę wyregulować brwi do kosmetyczki a bynajmniej nie mam za dużo pieniędzy
nietypowynick - ale co chcecie robić? chodzi o miejsca związane ze sportem? widziałyście gdzieś tanie koszulki typu bokserka? Edytowane przez KawaMarcepanowa Czas edycji: 2009-11-30 o 21:44 |
|
|
|
#2471 |
|
Zakorzenienie
|
Heh nie wiem co chciałam, chciałam cos co będziemy sobie wspominac z usmiechem(tak mieslismy wspominac ta nauke ale chcialam tez niespodzianke
). Jak ja kocham się wsypać:/---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- ps. sa w lbn jakies takie malutkie urokliwe kina?
|
|
|
|
#2472 |
|
Zakorzenienie
|
hmm... no nie wiem co lubicie, jest dużo możliwości: kino, knajpka, jakaś miła restauracja, basen, paintball...
|
|
|
|
#2473 |
|
Zakorzenienie
|
Hym to jest jakies takie malutkie kino fajne? Bo jakos Cinema do mnie nie pzremawia
|
|
|
|
#2474 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2475 |
|
Zakorzenienie
|
hm... ja malych urolkiwych kinek nie znam bo chodze tylko do cinema, nie lubie tych malych bo tam ciasno i twardo:P
A co do wczesniejszego pytania to hm... kręgle...gokarty pod Galą...jest fajny basen na Uniwersytecie Przyrodniczym - zjeżdzalnia, bicze wolne, jakuzzi, rwąca rzeka ![]() jak spadnie śnieg to narty na Globusie... hm... konie?
Edytowane przez Cyska Czas edycji: 2009-11-30 o 22:22 |
|
|
|
#2476 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki wielkie. Nietety nic sensownego nie ma
No coz,szukam dalej.Cos sie wymysli
|
|
|
|
#2477 |
|
Zakorzenienie
|
czy dostanę gdzieś w Lublinie zegarki FOSSIL
|
#2478 |
|
Konto usunięte
|
Pomocy! Dr Piotrowska zniszczyła mi twarz. Znacie jakiegoś DOBREGO dermatologa? Mam bliznę na bliźnie na twarzy.
|
|
|
|
#2479 |
|
Raczkowanie
|
Wow.. a jesli można wiedzieć, to ona ci zrobiła, że masz blizny? Osobiście nie orientuje się kto kto jest dobry. Ja chodziłam do Dermixu na MCSkłodowskiej, ale nie polecam. Przynajmniej wiesz, gdzie nie iść
|
|
|
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, czy któraś z was chodziła/chodzi na tę jogę na Głębokiej?
|
|
|
|
#2481 |
|
Raczkowanie
|
Wyzwolenie to małe urokliwe kino
|
|
|
|
#2482 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2483 |
|
Raczkowanie
|
fifiorek, fallen_apple, Sesja - dzięki
|
|
|
|
#2484 | ||
|
Konto usunięte
|
nie wiem jakie ceny.. ale raczej takie rzeczy kupuje się w hurtowni a nie w rossmanie .. wątpię że gdzieś indziej znajdziesz..
---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Cytat:
przecież Ci wymieniła Cyska 48 tysięcy zaje.bistych miejsc :|
|
||
|
|
|
#2485 |
|
Zadomowienie
|
A czy zna może ktoś jakieś miejsce gdzie można tanio spędzić sylwka?
|
#2486 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;15604279]
przecież Ci wymieniła Cyska 48 tysięcy zaje.bistych miejsc :|[/QUOTE] Tez sie zdzwiłam...To co ci jeszcze zostało to chyba tylko knajpy, kina.. moze na jakis film 3d? Ja chcialam isc na ten taki... plac zabaw z kulkami, co sie zjeżdza i wpada w kulki i w ogóle mnostwo przejsc tymi rurami, ale cholera do 12 lat:P ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Noo? A ma ktos moze strone na ktorej są jakies oferty? bo ja ją co roku znajduje jakos pozno i wiekszosc miejsc pozajmowanych;/ bez sensu
Edytowane przez Cyska Czas edycji: 2009-12-01 o 15:59 |
|
|
|
#2487 |
|
Konto usunięte
|
Przebarwienia i dziurki. Mam gębe czerwoną jak kulfon. Maści mi przepisała n atradzik. Teraz jak chciałam coś na te plamy to powiedziala ze nie ma. Jak patrze na siebie w lustro to ryczec mi się chce
|
|
|
|
#2488 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, macie jakis pomysl gdzie dostac celofan i rafię?? Dla dalszych znajomych chce upiec pierniczki i ladnie je zapakowac... Z pasmanteria takie rzeczy mi sie jakos nie kojarza, bardziej z kwiaciarnia... Ale czy beda mi chcieli sprzedac tak "luzem" kilka tych celofanow? a moze wam sie nasuwa jakis sklep z takimi rzeczami?
z gory dzieki
|
|
|
|
#2489 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w zeszlym roku bylam na I love New Year we Wroclawiu
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
#2490 |
|
Zadomowienie
|
A coś w Lubinie?
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:12.

wkońcu to duży sklep xD

No coz,szukam dalej.Cos sie wymysli
przecież Ci wymieniła Cyska 48 tysięcy zaje.bistych miejsc :|

A ma ktos moze strone na ktorej są jakies oferty? bo ja ją co roku znajduje jakos pozno i wiekszosc miejsc pozajmowanych;/ bez sensu