|
|
#2461 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy 2
Cytat:
GRATULUJĘ tych dwóch pięknych kresek! ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Cosmaaaaaaa ty mnie tu nie strasz! Mam nadzieję, że to tylko plamienia będą, a po wizycie napiszesz nam tu dobrą wiadomość! Edytowane przez Pepus Czas edycji: 2009-08-10 o 10:12 |
|
|
|
|
#2462 |
|
Zakorzenienie
|
Z kalendarza ciężarówki:
- 3.30 w nocy pobudka i wiercenie się w łóżku przez godzinę - 7.30 druga pobudka i myśl "to może już wstanę i pójdę zrobić to nieszczęsne badanie na toxo." - 8.00 wstanie, wędrówka do przychodzi a tam "odpłatnie nie robimy" ![]() - krótkie zastanowienie i poranny spacerek do szpitala (na szczęście blisko, bo nie chciało mi się wracać do domu po kluczyki od samochodu) - szpital, badanie na toxo (bagatela 96 zł )- spacerek z powrotem, a potem śniadanko - obecnie: SPAAAAAAAAĆ!!!! To byłoby u mnie na razie tyle z dziś ![]() P.S. A rano było tak przyjemnie chłodno, a teraz już się plaża robi
|
|
|
|
#2463 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2464 |
|
Raczkowanie
|
No więc tak:
u gina byłam zbadał powiedział że nic nie wskazuje na to aby była to ciąża( bez usg, ttylko ręką:/) jeśli nie dostanę @ do 10 dni mam powtórzyc test:/ (poprzedni robiłam 10 dni temu a mam nowy w torebce) przypominam test poprzedni wyszedł negatywny no to co to może byc? jak mi mija 52 albo 53 dc więc nie dowiedzialam się od gina praktycznie nic:/ no ale cóż trzeba życ dalej i czekac na @;/:/:/
|
#2465 | |
|
Buc
|
Cytat:
może czas zmienić lekarza.. ? nie dał Ci prolaktyny, nic, zupełnie nic?
|
|
#2466 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2467 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Witajcie kobietki mi sie wszystko jakos poprzestawialo,w nocy budze sie co godzinke a pozniej znowu mam problem zeby zasnac a za to nad ranem moglabym spac i spac co do mdlosci i wymiotow dalej sa zakupil mi maz majeranek ale jak tylko poczulam jego zapach a tym bardziej smak od razu lecialam do kiebelka dzis bede ponawiala probe bo dlugo nie wytrzymam z tymi wymiotami,brzusio dalej troszke pobolewa ale tak ma byc ide na dol bede podchodzila do majeranka
|
|
|
|
|
#2468 |
|
Raczkowanie
|
no własnie nic zero badan żadnych leków ahhh wściekła jestem czy możliwe jest aby lekarz nie wykrył ręką zmian w macicy bądź ciąży??
Ani nie kazał bety robic ani na usg no nic kompletnie nnic ordynarnie może napiszę włożył palce w c... pouciskał brzuch i to wszystko:/
|
#2469 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Co to do cholery za lekarz!!! Zmień go jak najszybciej. Olewa na wszystko!!! Ja ide dzisiaj naszczescie u mnie nie ma problemu z lekarzami, Zadzwoniłam rano powiedziałam ze mi sie śpieszy i wizyta dzisiaj o 17.30. No zobaczymy co mi powie. Trzymam kciuki za Ciebie Smejfii Kurcze ja na Twoim miejscu powtórzyła test jak juz tak długo nie masz miesiączki musi Ci pokazac co i jak. Jak mi test wyszedł w dniu spodziewanej to Tobie tym bardziej. Przynajkniej nie bedziesz sie łudzić. Pozdrawima Goraco. |
|
|
|
|
#2470 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ja test robilam przed spodziewanym @ i wyszedl pozytywnie a 2 test w dniu @ robilam pod wieczor i tez wyszedl plus takze Tobie bez problemu wyjdzie trzymam kciukasy za 22 krechy |
|
|
|
|
#2471 |
|
Zakorzenienie
|
joasia a ile przed terminem @ robiłaś test? Bo mnie strasznie korci, żeby zrobić
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2472 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2473 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie to nigdy nie wiadomo, ale tak +/- 6 dni to, ja to jestem tak koło 10 dni po owulacji, a niby na testach pisze, że wykrywają już 6 dniową ciążę
|
|
|
|
#2474 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
i bardzo sie ciesze ,ze nie musialam stresowac sie przez dodatkowych pare dni ja bym nie wytrzymala i bym zrobila
|
|
|
|
|
#2475 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak analizuje za i przeciw. Bo z jednej strony jak bedzie II to heppy, a jak I to z jednej strony nadzieja że może za wcześnie i nie wykazało a z drugiej strony jakby nie było to zawód
|
|
|
|
#2476 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki
![]() ![]() ![]() Co tam u Was ciekawego slychac,jak sie czujecie ??? ASIU i jak tam podejscie do majeranku??? Kiedy przeprowadzka,noo i wogole jak u Ciebie ??? SMERFII moze idz do innego gina i zobaczysz co powie??? Ehh a u mnie jakos tak smutno,czuje sie ostatnio jakas taka osamotniona Nie wiem dlaczego,bo moj Tz jak zadko spedza ze mna teraz duzo czasu,ale jakos tak jak Go nie ma to odrazu mam humor typu "nikt mnie nie lubi,nikt mnie nie chce" Mimo ze ostatnio odzyskalam dobry kontakt z przyszlymi szwagierkami i z przyszla tesciowa....Aaa najchetniej to poszlabym spac Wszystko mnie dobija ![]() Mam nadzieje ze macie lepsze humorki niz ja !!!! Pozdrowionka i buziaki Trzymajcie sie mamuski i staraczki
|
#2477 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ja to jestem w goracej wodzie kapana i musze wiedziec wszystko od razu ale 3 dni dasz rade jeszcze sie powstrzymac od testowania
|
|
|
|
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też jestem w gorącej wodzie kąpana, tłumacze sobie że z każdym dniem test jest bardziej wiarygodny. Zakłądam, że jak kupie dzis test to jutro rano go zrobię, a jak nie kupię to będzie jeszcze jeden dzień przetrwany
Na razie nie jestem nastawiona, że musi już być, ale chciałabym JUŻ wiedzieć ![]() A jeszcze moja córcia mnie tu mobilizuje, tydzień czasu była poza domem i jak mnie zobaczyła to pierwsze jej słowa "mamo ja chcę siostrzyczkę" i ma ostatnio taką manię, że chodzi i mnie po brzuchu całuje
|
|
|
|
#2479 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
podejscie do majeranku jak zwykle zakonczylo sie sciskaniem z toaleta,jakos ten zapach mnie tak strasznie drazni ,ze nawet zatkany nos nic nie pomaga bo jego smak powoduje wymioty,zreszta jak prawie wszystko zjem i powacham a niby mowia ,ze tylko przy 1 ciazy wystepuja mdlosci i wymioty a to guzik prawda niestetytak pozatym to wszystko ok a Ty sie kochaniutka tak nie doluj bo bedziemy bic :pupa: zamiast sie cieszyc ,ze w koncu wszystko zaczyna sie ukladac to Ty sie smucisz moze w koncu zaczyna sie u Ciebie ten okres z gorki a ja juz prawie na walizkach w sumie to czekamy na telefon a raczej moj mezus czeka i jedziemy ale tez bedziemy mieli w nowym miejscu domek z ogrodem z czego sie bardzo ciesze tylko,ze sama nie bede sie rozpakowywala moja mamcia przyjedzie mi pomoc bo z takim nastrojem i samopoczuciem to moze do konca roku uda mi sie posprzatac ![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
malutka chce rodzenstwo zeby nie byla sama i sie nie nudzila a najlepiej to by sie przydal teraz synus jak juz jest coreczka nie ma to jak parka chociaz najwazniejsze zeby bylo zdrowe no to ja trzymac bede kciukaski za to zeby wyszedl pozytywny tescik nie tyle dla was co dla malutkiej ![]() by sie cieszyla pewnie
|
||
|
|
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to mam taki zamiar, że powiemy Oliwii, jak już brzuch bedzie widać, albo jak już będzie czuć ruchy, bo ona nie ma jeszcze orientacji w czasie i dziennie będę musiała jej odpowiadać czy to już za niedługo. Chociaż może pomogą mi pory roku? bo z jej urodzinami jej tak tłumaczę, że będzie zima i śnieg i będą jej urodzinki
Ech najgorsze jest te czekanie i niepewność. No a synka my byśmy chcieli, a młoda siostrzyczkę. Jak mnie tak zaatakowała to jej powiedziałam, że tego się nie wybiera, że to Bozia decyduje i że jak nie będzie chłopców to dziewczynki nie będą miały meżów i dzieci hehe
|
|
|
|
#2481 |
|
Zakorzenienie
|
Asieńko podaj mi jeszcze raz adresik tej strony co był kalendarz tydzień po tygodniu rozwijania się fasolek
bo gdzies usunęłam tą stronę
|
|
|
|
#2482 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
ale postaram sie wyslac Ci inne linkihttp://www.ebrzuszek.pl/index.php?op...442&Itemid=116 ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Cytat:
i jeszcze cos takiego ![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Cytat:
i ciezko jej bedzie wytlumaczyc ,ze tyle i tyle miesiecy bedzie musiala czekac ale slodki szkrabik chodzi i caluje mamcie w brzusio maly slodziak
|
|||
|
|
|
#2483 |
|
Wtajemniczenie
|
Asiu ty już się nie torturuj tym majerankiem. Widocznie na Ciebie nie działa i trzeba poszukać czegoś innego dla ciebie
|
|
|
|
#2484 |
|
Rozeznanie
|
Kicia - mnie też nikt nie lubi i nikt nie chce...
Siedzę sama w domu i beczę... ![]() Asieńko - Imbir spróbuj... Np w postaci herbatki... Lub ciasteczek...
Edytowane przez Stara Panna Czas edycji: 2009-08-10 o 14:48 |
|
|
|
#2485 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ja sobie wlasnie leze a mezus robi obiadek bo ja dzis jestem wyjatkowo na kuchnie uczulona :-( wszystko mi smierdzi wiec moj po nocce musi zajac sie pichceniem a mi kazal lezec raz sie moze poswiecic dla dobra sprawy
|
|
|
|
|
#2486 |
|
Zakorzenienie
|
Z jednej strony jest to słodkie, a z drugiej... ja nie jestem jakaś szczególnie szczupła i troszkę brzuszka mam i ta uparcie chodzi i mówi: mama będziesz miała dzidziusia, bo masz brzuch
teraz jak się już staram to luuz bo kiedyś powiem tak będzie, ale jak nie mielismy takich planów, to troszkę nerwa miałam...
|
|
|
|
#2487 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
trzeba byc zawsze dobrej mysli kochaniutkiechyba nic mi innego nie pozostaje jak tylko spotkac was i lac was w :dupa: |
|
|
|
|
#2488 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A na samochod chyba szczekac zaczne, tak mam dosyc jezdzenia wszedzie i ze wszystkim :/ Jeszcze mnie TZ tak wqrza ze nie moge ... Ma gorsze humory niz ja, najpierw sie drze a za 5 min luzik, jakby nic nie bylo. A tesciowej gadanie doprowadza mnie juz do szalu .... boshhhh niech sie ten dzien juz skonczy ;( I jeszcze na uspokojenie wlaczylam sobie kolysanke ... kurde ;( az w brzuchu cos poczulam ![]() ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Wlasnie sie ze mnie polalo ... Krwia. Wiec fasolki nie ma
Edytowane przez Cosmaaaaaaa Czas edycji: 2009-08-10 o 15:31 |
|
|
|
|
#2489 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.Ja też robiłam taki test co szybko miał wykryć i
|
|
#2490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przykro mi i będziemy czekały na skutki |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:03.

. Brzusio boli, siusiu non stop. Wogóle to jakaś zdołowana jestem nie wiem czemu. Boje się tego wszytskiego. Mam straszny mętlik w głowie. Pozdrawiam was gorąco życze jak najmniej mdłości. AGA I NAJWAZNIEJSZE SMEJFII TRZYMAM KCIUKI ŻEBY BYŁO WSZYSTKO OK

)

dzis bede ponawiala probe bo dlugo nie wytrzymam z tymi wymiotami,brzusio dalej troszke pobolewa ale tak ma byc