Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12 - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-17, 14:49   #2461
gold-fish
Zakorzenienie

Dot.: Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12

Cytat:
Napisane przez evelina.00 Pokaż wiadomość
No to i ja pokaże moje fotki ze ślubu, byl 06.06.09.
Myślę że wszystko sie udalo, ani przez chwilę się nie denerwowalam ani jednej łezki nie było.
matko jaka piekna etola ja też taką chcę! gdzie ją kupiłaś? chcesz sprzedać? Oczywiście suknia, fryzura i cała Ty ślicznie wygladałaś, ale etola mnie powaliła

Cytat:
Napisane przez mka1987 Pokaż wiadomość
aha i PM z lipca....czyli AgatkaL, zaaaabcia, Bakteryika, Strippi, agnes208...i przepraszam jesli pominęłam jeszcze kogos...
mnie

wróciłam z poszukiwania sukni dla mamy- kurcze nic nie ma...

dziewczynki za 4 godziny moja pierwsza przymiarka mam stresa

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015

Edytowane przez gold-fish
Czas edycji: 2009-06-17 o 14:51
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-17, 14:49   #2462
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Myślę że wszystko sie udalo, ani przez chwilę się nie denerwowalam ani jednej łezki nie było.
Wow, wyglądałaś zjawiskowo!! Po prostu pięknie, bardzo elegancko i stylowo!
Napisz jakąś relację!

Cytat:
Napisane przez andzia0401 Pokaż wiadomość
Wyglądałaś cudnie Jak laleczka Ja jeszcze nie mam swoich fotek ale co nieco możecie tu zobaczyć http://mariuszgajdzik.blox.pl/html .

Ogólnie wszystko się udało,tylko limuzyna się spóżniła jakieś 40 min i nasza dekoracja była zrobiona w połowie bo czas gonił imusieli jechać do młodego. wszystko działo się tak szybko że masakra
Te pierwsze zdjęcia to z z Waszego ślubu??? Ślicznie wyglądałaś, bardzo mi się podoba makijaż Napisz coś więcej, zdaj relację

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
a tak wogóle top ktoś mnie jeszcze pamięta? .
No baaaa
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-17, 15:06   #2463
moniqac
Zadomowienie

myszka_maj ... anuulaa...

uffff... dziekuje

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .

Edytowane przez moniqac
Czas edycji: 2009-06-17 o 15:10
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-17, 15:14   #2464
Bakteryika
Wtajemniczenie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
matko jaka piekna etola ja też taką chcę! gdzie ją kupiłaś? chcesz sprzedać? Oczywiście suknia, fryzura i cała Ty ślicznie wygladałaś, ale etola mnie powaliła

mnie

wróciłam z poszukiwania sukni dla mamy- kurcze nic nie ma...

dziewczynki za 4 godziny moja pierwsza przymiarka mam stresa
a tam stres!!!! sukienke zobaczysz!!! wszystko bedzie dobrze
zdaj natychmiast relacje (pretty please!)
Bakteryika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-17, 15:16   #2465
AgatkaL
Wtajemniczenie

Powiem Wam jeszcze, ze wczoraj wkurzyłam się mocno na tej przymiarce...Krawcowa miała wziąźć ze mnie miarę, zeby wszystko dopasować, skrócić - wiadomo. Po czym podczepiła tylko suknię z długości i stwierdziła, zę juz...a to tu odstaje, tu chciałam coś zmienić, doszyć szelkę na wszelki wypadek. Wielką łachę mi zrobiła, ze chciałam jej tyle czasu zająć chyba. Po czym zaczęłam wybierac bolerka, które trzeba było przerabiać, bo jest za duże, welon, długość i kształt - poczym stwierdziła, ze welon jak jej wyjdzie to taki będzie - szok!!! Potraktowały tam mnie jakbym przyszła im głowe pozawracać...szok. Jak koronka na gorsecie zaczeła sie pruć i koraliki zaczęły odpadać, to stwierdział, zę to nic - pociągnęła i popruło się z pół metra nitki i koraliki pospadały !!! zarządałam zakończenia tego bo zrobiłyby dziurę na środku gorsetu.
Trochę to wiązanie z tyłu nie jest najszczęśliwsze, bo ja jestem chuda w pasie a cycki mam duże i to sznurowanie cięzko zrobić, bo jak się mocno ściśnie w pasie to mnie ściska na górze, jak poluzuję , to opada, więc mają mi zrobić dwa sznurki, zeby jednym mocno ścisnąć pas, a biust swoją droga Nie mam pojęcia jak to niby będzie wyglądac.
Następna miara i juz odbiór jak będzie ok na 6 lipca...a w umowie mam odbiór na 1 lipca. Mniejsza z tym i takbym nie miała co robić z tą suknia w domu. Ale jestem bardzo niezadowolona z obsługi w tym salonie.

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-17, 15:24   #2466
anjadka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Powiem Wam jeszcze, ze wczoraj wkurzyłam się mocno na tej przymiarce...Krawcowa miała wziąźć ze mnie miarę, zeby wszystko dopasować, skrócić - wiadomo. Po czym podczepiła tylko suknię z długości i stwierdziła, zę juz...a to tu odstaje, tu chciałam coś zmienić, doszyć szelkę na wszelki wypadek. Wielką łachę mi zrobiła, ze chciałam jej tyle czasu zająć chyba. Po czym zaczęłam wybierac bolerka, które trzeba było przerabiać, bo jest za duże, welon, długość i kształt - poczym stwierdziła, ze welon jak jej wyjdzie to taki będzie - szok!!! Potraktowały tam mnie jakbym przyszła im głowe pozawracać...szok. Jak koronka na gorsecie zaczeła sie pruć i koraliki zaczęły odpadać, to stwierdział, zę to nic - pociągnęła i popruło się z pół metra nitki i koraliki pospadały !!! zarządałam zakończenia tego bo zrobiłyby dziurę na środku gorsetu.
Trochę to wiązanie z tyłu nie jest najszczęśliwsze, bo ja jestem chuda w pasie a cycki mam duże i to sznurowanie cięzko zrobić, bo jak się mocno ściśnie w pasie to mnie ściska na górze, jak poluzuję , to opada, więc mają mi zrobić dwa sznurki, zeby jednym mocno ścisnąć pas, a biust swoją droga Nie mam pojęcia jak to niby będzie wyglądac.
Następna miara i juz odbiór jak będzie ok na 6 lipca...a w umowie mam odbiór na 1 lipca. Mniejsza z tym i takbym nie miała co robić z tą suknia w domu. Ale jestem bardzo niezadowolona z obsługi w tym salonie.
Ale wszytsko przeciwko Tobie, to się nazywa złośliwość rzeczy martwych. Nie martw się suknia jest cudna i na pewno bęzie wszytsko ok.

Bardziej mnie smuci cała pozostała Twoja sytuacja ale musisz być dzielna a będzie wszytsko OK.

DZIEWCZYNY zdałam tą hajdzine ;P już oficalnie
anjadka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-17, 15:29   #2467
Bakteryika
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Rany boskie co za traby! tylko palnac taka w leb. Ja pewnie buzie bym otworzyla..
Stary 2009-06-17, 15:30   #2468
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anjadka Pokaż wiadomość

gratuluję

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-17, 15:32   #2469
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anjadka Pokaż wiadomość
Ale wszytsko przeciwko Tobie, to się nazywa złośliwość rzeczy martwych. Nie martw się suknia jest cudna i na pewno bęzie wszytsko ok.

Bardziej mnie smuci cała pozostała Twoja sytuacja ale musisz być dzielna a będzie wszytsko OK.

Echhhh...no niestety...ale ja juz mam takie cholerne szczęście...
Dam znać wieczorem czym zakończyła się konfrontacja...trzymajcie kciuki o 17

Gratulejszyn z racji zdania !!!

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-17, 15:35   #2470
andzia0401
Raczkowanie

GG do andzia0401

[QUOTE=anuulaa;12802208]Wow, wyglądałaś zjawiskowo!! Po prostu pięknie, bardzo elegancko i stylowo!
Napisz jakąś relację!

Te pierwsze zdjęcia to z z Waszego ślubu??? Ślicznie wyglądałaś, bardzo mi się podoba makijaż Napisz coś więcej, zdaj relację

Tak tak to z naszego ślubu z 13 czerwca Narazie tylko te mam bo reszta się nagrywa jak będe mieć od fotografa to napewno się pochwale Prawie wszystko się udało, tylko oczywiście nawalił kierowca limuzyny Dziewczyny przestrzegam przed nim!!!! Firma z Katowic!!! facet spóżnił się ok 50 min i kwiaciarka niezdążyła do końca udekorować auta!!! miały byś srebrne drutu na masce ale ten szanowny właściciel niezgodził się na nie bo powiedział że mu maskę porysują!!!! I jak mi się coś niepodoba to mam iść na nogach!!! i dopłacić 2000zł na naprawe jak by się porysowała!!! Jeszcze miał pretensje ze młody niepowiedział mu wcześniej że jest trudno do nas dojechać bo są zakręty!!! co za prostactwo!! to przecież za to ma płacone że ma być na daną godzinę a nie jeszcze mam mu drogę tłumaczyć !! ( pozatym przy spisaniu umowy i tak mu tłumaczyliśmy dokładnie jak dojechać)
Ale pozatym chyba wszystko się udało!!! za mało czasu było na wszysko!! pozdfrawiam
andzia0401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-17, 15:45   #2471
zielony_motylek
Rozeznanie

SollAngelica co do kiecki myśle, ze wypada żebyś ubrała swoją poprawinową, szczególnie że nie będzie nikogo prócz waszych znajomych którzy będa też na waszym weselu.
A co do świadkowania to ja bym się zgodziła, szczególnie, ze tak czy tak na ten ślub jedziecie , powiem Ci jak to u nas jest bo akurat w sobote mamy tydzień do ślubu, tak więc:
w piątek musimy odebrać ciasto do rozdania sąsiadom i znajomym którzy nie ida na wesele (u nas jest taki zwyczaj), w sobote jade po odbiór kiecki (a to spokojnie możesz ustalić na inny dzień) i to w sumie tyle, bo z fotografem spotkamy się jakoś tak w tygodniu, u dj'a już byliśmy, zostały nam drobne rzeczy które można zrobić obojętnie kiedy (w sumie można by nawet już ale nie miałam wcześniej na to czasu)

Azzis gratuluje

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
dziewczyny jak wpisywałyście "osobę towarzyszącą" na zaproszeniach? Z dużej czy z małej litery? A może oba słowa z dużej??? Wiem, że kiedyś była o tym dyskusja ale nie pamiętam a teraz już sama nie wiem
ja z małych pisałam

Dziewczyny mam doła.. byłam farbować włosy... już wcześniej miałam ten kolor i chcialam teraz głównie odrosty .. no i mam... normlanie włosy sa na taki kolor jaki miałam wcześniej a odrosty są ciemniejsze czyli wygląda to tak jakby normalne odrosty .. a przecież nie farbne znów bo nie chce takich ciemnych włosów.. może jak umyje to się to jakoś wyrówna...ehhh
Stary 2009-06-17, 16:05   #2472
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam doła.. byłam farbować włosy... już wcześniej miałam ten kolor i chcialam teraz głównie odrosty .. no i mam... normlanie włosy sa na taki kolor jaki miałam wcześniej a odrosty są ciemniejsze czyli wygląda to tak jakby normalne odrosty .. a przecież nie farbne znów bo nie chce takich ciemnych włosów.. może jak umyje to się to jakoś wyrówna...ehhh
A na jaki kolor farbowałaś? Ja teraz mam dylemat, bo od kilku miesiecy mam brązowe włosy, całe zycie miałam blond. Teraz farbuję się w domu, ale pomyslałam ze przed slubem to pójdę ufarbować do fryzjera i zrobic np. złote refleksy ale boje się że wyjdzie nie tak jak chcę i będe miał takie grube blond pasemka

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2009-06-17, 16:12   #2473
Bakteryika
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Bakteryika Pokaż wiadomość
takie mam na razie pomysly...
Mi tez wychodzi ok 150zl za bukiet
gdzie sie inne zdjecia pogubily? dodaje!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 547772472b7cafed40684bb14544c33995d1e50154e90d79cfb3c73db8dc6dd75b08f995[1].jpg (15,7 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 200905301222[1].jpg (27,0 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg up-AIVHS1VI41GGK8TL[1].jpg (36,4 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg xe32_lg[1].jpg (24,2 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bridal%20bouquet[1].jpg (36,6 KB, 5 załadowań)
Stary 2009-06-17, 16:19   #2474
zlotko855
Rozeznanie

witajcie.
dziewczyny dzialalo Wam wczoraj forum? ja nie moglam wejsc na ten watek:/

groszek gratuluje 6 rocznicy jak TZ wroci to sobie nadrobicie
my tez 6 lat razem, w sumie 6,5 roku
w miare mozliwoscie zrob fotki na przymiarce

anjadka bukiecik super. a autko hmmm moze przybralabym tymi bordowymi kwiatkami z bukietu nie rozami tylko tymi drugimi (ale sie nie znam i nie wiem co to za kwiatki). tak moze pojedynczko te kwiaty na maske bym przyczepila z jednej strony, albo i z obu tak w litere V? i przy klamkach... i wystarczy...
super, ze zdalas egz.

madzia dobry szantarz na TZ wykorzystalas z ta waga na pewno go to zmobilizuje

gucia gratuluje ukonczenia sesji i to z taka srednia i powodzenia w szukaniu pracy.

jacie Agatka slicznie wygladalas na probnej przymiarce, ekstra i powodzenia na konfrontacji.

soll jesli chodzi o kreacje do tych znajomych to moim zdnaiem pasuje bys ubrala swoja, ta przeznaczona na poprawiny. odnosnie samej waszej obecnosci u nich - po pierwsze to bardzo milo z ich strony i ja bym to docenila, i jesli sie da to pozmienialabym wasze zalatwienia z weekendu na inny dzien i pojechala na wesele...moze porozmawiajcie z tymi znajomymi, ze jesli bedziecie swiadkami to krotko, bo sami macie duzo latania i musicie wracac do siebie i czy zgadzaja sie na takie cos.

azzis gartulacje bobasa

groszek jesli chodzi o Wasz samochod do slubu to ten z rabki? poczatkiem czerwca bylam na weselu znajomych, ktorzy nim jechali super sie prezentowali dodam, ze nie mieli niczym udekorowanego tego autka.

evelina pieknie a jak patrzylas na TZ hmmm super
bede miec bardzo podobna etole... narazie sie szyje, w srode za tydzien mam przymiarke

andzia rowniez slicznie wygladalas gratulacje!

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-17, 16:21   #2475
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
A na jaki kolor farbowałaś? Ja teraz mam dylemat, bo od kilku miesiecy mam brązowe włosy, całe zycie miałam blond. Teraz farbuję się w domu, ale pomyslałam ze przed slubem to pójdę ufarbować do fryzjera i zrobic np. złote refleksy ale boje się że wyjdzie nie tak jak chcę i będe miał takie grube blond pasemka
Jak pójdziesz do dobrego fryzjera i powiesz, że chcesz złote refleksy, to na pewno nie zrobi Ci blond pasemek. Dobierze idealnie kolor, więc bez obaw!

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
Obawiam się, że farba ci się tak łatwo nie zmyje i że będziesz musiała zafarbować resztę włosów...

Mi ostatnio mój TŻ kupił farbę i sam mnie zafarbował i po raz pierwszy raz w życiu mam czarne włosy i takie też będę miała do ślubu. Zaskoczył mnie niesamowicie, ale na prawdę mi pasują

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-17, 16:28   #2476
Rybulka
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki

dziewczyny, jak wiele razy podkreślałam, uwielbiam kupowac książki wczoraj TŻ w nagrodę za obronę magisterki posadził mnie przed komputerem i za wymienioną przez niego kwotę mogłam zamówic sobie coś z Empiku Nakupiłam 8 książek i płytę Juz się nie mogę doczekać jak przyjdzie paczka!
Poza tym, należę też do Świata Książki i kilka dni temu przyszedł katalog, z którego zamówiłam 3 ksiązki...
Mnie chyba życia nie starczy, żeby to wszystko przeczytać

Byłam dzis na zdjęciu szwów- lekarz bardzo zadowolony ze stopnia gojenia sie mojej rany, a ja sie bałam, że na mnie nakrzyczy, że się mało oszczędzałam, bo wydawało mi sie, że ta rana źle wygląda
Lekarz sie smiał, że ja se myślałam, że to od razu będzie wszystko cacy
Jeszcze mi powiedział: "Pani jakos teraz wychodzi za mąż, nie?" Ja mówię, że tak, 1 sierpnia. A on popatrzył na mnie i powiedział: "Noooo, też bym chciał taką żonę już teraz bez naddatków"

Jeszcze w piątek ide po wyniki badań histopatologicznych, ale lekarz powiedział, że mam sie nie martwić, on uważa, że wszystko będzie ok

SollAngelica, jedźcie na wesele znajomych, bądźcie ich świadkami i załóż kieckę ze swoich poprawin . W weekend i tak za wiele nie załatwicie Będziecie zadowoleni

Agatko, przed wszystkim, szałowa suknia, pięknie wyglądasz, świetna fryzura
Co do konfrontacji, trzymam kciuki i zrób wszystko, jak Ci powiedziała Bakteryika, bo ta kobieta dobrze prawi Powodzenia!

azzis, serdecznie gratuluję Wspaniale, że sie Wam tak szybko udało
My z TŻem, im bliżej do slubu, tym mniej uważamy

Maggie1983, trzymam kciuki, żebyś jak najszybciej dołączyła do grona przyszłych mamus
A gadaniem teściowej sie nie przejmuj, piękna z Ciebie kobitka

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
(...)
my właśnie z TŻ wróciliśmy z USC byliśmy po zaświadczenie teraz do księdza ale koleżanka mówiła że to trzeba się wcześniej umówić to prawda?
Ja sie umawiałam na konkretny dzien i konkretną godzinę Bądź co bądź, ksiądz musi sobie troche czasu zarezerwować

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
dziewczyny jak wpisywałyście "osobę towarzyszącą" na zaproszeniach? Z dużej czy z małej litery? A może oba słowa z dużej??? Wiem, że kiedyś była o tym dyskusja ale nie pamiętam a teraz już sama nie wiem
Pisałam z małej cały zwrot
I dziękuję za gratulacje

Cytat:
Wow, stylowo i naprawdę zachwycająco!

anjadka, serdecznie gratuluje zdanego egzaminu
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-17, 16:36   #2477
gold-fish
Zakorzenienie

Agatko, moze to przez fakt, że ślubujemy tego samego dnia, ale bardzo mocno trzymam kciuki nie wiem co bym zrobiła w takiej sytacji, jestem z Tobą myślami.
mam nadzieję, ze sprawa sie dobrze rozwiąże i będziecie znowu się spokojnie przygotowywać do ślubu. A jeżeli nie, to Świat się na tym nie kończy!

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2009-06-17, 16:38   #2478
kaska87
Zakorzenienie

Rybulko a co Ci się stało, że miałaś szwy

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-17, 16:44   #2479
zlotko855
Rozeznanie

maggie sliczne zdjecia dodalas
tesciowa nie wie co mowi, jestes piekna kobieta

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-17, 16:51   #2480
anjadka
Raczkowanie

Rybulka, zlotko855, AgatkaL, myszka_ma, mka1987, dzięki Laski

Jeszcze tylko 2 egzaminy... albo aż bo jeden jest z półtora roku straaaasznie dużo nauki, a drugi to dermatologia no i czekam na wyniki z zeszłotygodniowej chirurgii. Eh ostatni egzam 30.06 a od 1.07 już praktyka ;( bleee.

Sorki że tak się troche nas swoim losem użalam... ale tak mi jakoś lepiej.
anjadka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-17, 16:54   #2481
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Rybulko a co Ci się stało, że miałaś szwy
W zeszłym tygodniu byłam w szpitalu, miałam wycinanego guza z okolicy krocza...

anjadka, poużalać też sie czasem trzeba Będziemy trzymac kciuki za egzaminy
Stary 2009-06-17, 16:55   #2482
dekoderka
Raczkowanie

AGATKAL zaraz chwila prawdy. Trzymam kciuki! Niech Tż przejrzy na oczy, a jesli nie to widać jeszcze nie dojrzał do roli męża, tylko nadal jest synusiem mamusi!Jeśli nie będzie z Tobą tylko przeciwko, to smutne ale wygrasz los na loterii. Bo co Ci po takim chłopie, co się słucha mamusi a nie żony? Jeśli stanie po Twojej stronie-to super, znaczy że wygrałaś szansę na udane małżeństwo. Kochana, trzymam kciuki.
Stary 2009-06-17, 17:02   #2483
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta

Edytowane przez 201803111825
Czas edycji: 2009-06-17 o 17:04
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-17, 17:06   #2484
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
No chyba, że nie jest to konkretna osoba, a chyba o taką osobę motley chodzi

Agatka, trzymaj się
Stary 2009-06-17, 17:28   #2485
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2009-06-17, 17:39   #2486
Bakteryika
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta

a ja wypisywalam Jan Kowalski z Osoba Towarzyszaca

hehe kazdy inaczej - widocznie nie ma reguly
Stary 2009-06-17, 17:46   #2487
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2009-06-17, 17:49   #2488
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki

dziewczyny, jak wiele razy podkreślałam, uwielbiam kupowac książki. wczoraj TŻ w nagrodę za obronę magisterki posadził mnie przed komputerem i za wymienioną przez niego kwotę mogłam zamówic sobie coś z Empiku. Nakupiłam 8 książek i płytę Juz się nie mogę doczekać jak przyjdzie paczka!
Poza tym, należę też do Świata Książki i kilka dni temu przyszedł katalog, z którego zamówiłam 3 ksiązki...
Mnie chyba życia nie starczy, żeby to wszystko przeczytać

Byłam dzis na zdjęciu szwów- lekarz bardzo zadowolony ze stopnia gojenia sie mojej rany, a ja sie bałam, że na mnie nakrzyczy, że się mało oszczędzałam, bo wydawało mi sie, że ta rana źle wygląda
Lekarz sie smiał, że ja se myślałam, że to od razu będzie wszystko cacy
Jeszcze mi powiedział: "Pani jakos teraz wychodzi za mąż, nie?" Ja mówię, że tak, 1 sierpnia. A on popatrzył na mnie i powiedział: "Noooo, też bym chciał taką żonę już teraz bez naddatków"

Jeszcze w piątek ide po wyniki badań histopatologicznych, ale lekarz powiedział, że mam sie nie martwić, on uważa, że wszystko będzie ok

SollAngelica, jedźcie na wesele znajomych, bądźcie ich świadkami i załóż kieckę ze swoich poprawin . W weekend i tak za wiele nie załatwicie Będziecie zadowoleni

Agatko, przed wszystkim, szałowa suknia, pięknie wyglądasz, świetna fryzura
Co do konfrontacji, trzymam kciuki i zrób wszystko, jak Ci powiedziała Bakteryika, bo ta kobieta dobrze prawi Powodzenia!

azzis, serdecznie gratuluję Wspaniale, że sie Wam tak szybko udało
My z TŻem, im bliżej do slubu, tym mniej uważamy

Maggie1983, trzymam kciuki, żebyś jak najszybciej dołączyła do grona przyszłych mamus
A gadaniem teściowej sie nie przejmuj, piękna z Ciebie kobitka

Ja sie umawiałam na konkretny dzien i konkretną godzinę Bądź co bądź, ksiądz musi sobie troche czasu zarezerwować

Pisałam z małej cały zwrot I dziękuję za gratulacje

Wow, stylowo i naprawdę zachwycająco!

anjadka, serdecznie gratuluje zdanego egzaminu
Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
maggie sliczne zdjecia dodalas
tesciowa nie wie co mowi, jestes piekna kobieta
dziekuje za mily komentarz na nk
Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Suknia bardzo do Ciebie pasuje, a fryzurka idealna do sukienki i wyglądasz ślicznie! Mam tylko nadzieje, że z TŻ wszystko będzie dobrze!

SUPER!

Nie przejmuj się! pomyśl sobie, że TŻetowi się podobasz,a to jest najważniejsze! A trzeba przyznać, że babeczce trochę brakuje taktu...

GRATULACJE!!!!

Powodzenia, mam nadzieje, że TŻ stanie na wysokości zadania! I będzie wiedział jak powinien się zachować!

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Po prostu ślicznie! Dystyngowanie, elegancko... po prostu zachwycająco!

Wyglądaliście bajecznie!

Dziewczynki-co do tesciowej to staram sie zagryzac zeby, choc bardzo mnie to boli, ale wiem, ze to dobra kobieta, tylko ma plecie, co jej slina na jezyk przyniesie, nie zwazajac na czyjes uczucia- no i poza tym nikt nie moze byc wspanialszy od jej coreczki

W ZAMIAN ZA WSPARCIE-cosik dla Was

- musialam tylko tz nieco powycinac, bo sie buntuje, ze wstawiam jego foty na "jakims babskim forum"
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 010-1.jpg (3,1 KB, 67 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 011-13.jpg (3,2 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 018.jpg (59,5 KB, 129 załadowań)
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-17, 17:50   #2489
Bakteryika
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dekoderka Pokaż wiadomość
AGATKAL zaraz chwila prawdy. Trzymam kciuki! Niech Tż przejrzy na oczy, a jesli nie to widać jeszcze nie dojrzał do roli męża, tylko nadal jest synusiem mamusi!Jeśli nie będzie z Tobą tylko przeciwko, to smutne ale wygrasz los na loterii. Bo co Ci po takim chłopie, co się słucha mamusi a nie żony? Jeśli stanie po Twojej stronie-to super, znaczy że wygrałaś szansę na udane małżeństwo. Kochana, trzymam kciuki.
eh, pewnie Agatka nie przyjdzie tu szybko. Bede leciec po pracy do domu czy nie ma jakiegos newsa od niej.
Trzymamy kciuki za Ciebie!!!! Mam nadzieje ze juz wszystko sie wyjasnilo!!!
Buziaki xx
Stary 2009-06-17, 17:52   #2490
Maggie1983
Zakorzenienie

C. D.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 019-1.jpg (14,0 KB, 70 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 031-1.jpg (41,4 KB, 67 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 032.jpg (62,5 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 038-1.jpg (22,9 KB, 113 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 049.jpg (31,6 KB, 82 załadowań)
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości