|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12
Cytat:
matko jaka piekna etola ja też taką chcę! gdzie ją kupiłaś? chcesz sprzedać? Oczywiście suknia, fryzura i cała Ty ślicznie wygladałaś, ale etola mnie powaliłaCytat:
wróciłam z poszukiwania sukni dla mamy- kurcze nic nie ma... dziewczynki za 4 godziny moja pierwsza przymiarka mam stresa
Edytowane przez gold-fish Czas edycji: 2009-06-17 o 14:51 |
||
|
|
|
#2462 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Napisz jakąś relację! Cytat:
Napisz coś więcej, zdaj relację![]() No baaaa |
||
|
|
|
#2463 |
|
Zadomowienie
|
myszka_maj ... anuulaa...
uffff... dziekuje
Edytowane przez moniqac Czas edycji: 2009-06-17 o 15:10 |
|
|
|
#2464 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() zdaj natychmiast relacje (pretty please!) |
||
|
|
|
#2465 |
|
Wtajemniczenie
|
Powiem Wam jeszcze, ze wczoraj wkurzyłam się mocno na tej przymiarce...Krawcowa miała wziąźć ze mnie miarę, zeby wszystko dopasować, skrócić - wiadomo. Po czym podczepiła tylko suknię z długości i stwierdziła, zę juz...a to tu odstaje, tu chciałam coś zmienić, doszyć szelkę na wszelki wypadek. Wielką łachę mi zrobiła, ze chciałam jej tyle czasu zająć chyba. Po czym zaczęłam wybierac bolerka, które trzeba było przerabiać, bo jest za duże, welon, długość i kształt - poczym stwierdziła, ze welon jak jej wyjdzie to taki będzie - szok!!! Potraktowały tam mnie jakbym przyszła im głowe pozawracać...szok. Jak koronka na gorsecie zaczeła sie pruć i koraliki zaczęły odpadać, to stwierdział, zę to nic - pociągnęła i popruło się z pół metra nitki i koraliki pospadały !!! zarządałam zakończenia tego bo zrobiłyby dziurę na środku gorsetu.
Trochę to wiązanie z tyłu nie jest najszczęśliwsze, bo ja jestem chuda w pasie a cycki mam duże i to sznurowanie cięzko zrobić, bo jak się mocno ściśnie w pasie to mnie ściska na górze, jak poluzuję , to opada, więc mają mi zrobić dwa sznurki, zeby jednym mocno ścisnąć pas, a biust swoją droga Nie mam pojęcia jak to niby będzie wyglądac. Następna miara i juz odbiór jak będzie ok na 6 lipca...a w umowie mam odbiór na 1 lipca. Mniejsza z tym i takbym nie miała co robić z tą suknia w domu. Ale jestem bardzo niezadowolona z obsługi w tym salonie.
|
|
#2466 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardziej mnie smuci cała pozostała Twoja sytuacja ale musisz być dzielna a będzie wszytsko OK.DZIEWCZYNY zdałam tą hajdzine ;P już oficalnie |
|
|
|
|
#2467 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2468 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2469 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Echhhh...no niestety...ale ja juz mam takie cholerne szczęście... Dam znać wieczorem czym zakończyła się konfrontacja...trzymajcie kciuki o 17 ![]() Gratulejszyn z racji zdania !!!
|
|
|
#2470 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=anuulaa;12802208]Wow, wyglądałaś zjawiskowo!! Po prostu pięknie, bardzo elegancko i stylowo!
Napisz jakąś relację! Te pierwsze zdjęcia to z z Waszego ślubu??? Ślicznie wyglądałaś, bardzo mi się podoba makijaż Napisz coś więcej, zdaj relację![]() Tak tak to z naszego ślubu z 13 czerwca Prawie wszystko się udało, tylko oczywiście nawalił kierowca limuzynyAle pozatym chyba wszystko się udało!!! za mało czasu było na wszysko!! pozdfrawiam |
|
|
|
#2471 | |
|
Rozeznanie
|
SollAngelica co do kiecki myśle, ze wypada żebyś ubrała swoją poprawinową, szczególnie że nie będzie nikogo prócz waszych znajomych którzy będa też na waszym weselu.
A co do świadkowania to ja bym się zgodziła, szczególnie, ze tak czy tak na ten ślub jedziecie , powiem Ci jak to u nas jest bo akurat w sobote mamy tydzień do ślubu, tak więc:w piątek musimy odebrać ciasto do rozdania sąsiadom i znajomym którzy nie ida na wesele (u nas jest taki zwyczaj), w sobote jade po odbiór kiecki (a to spokojnie możesz ustalić na inny dzień) i to w sumie tyle, bo z fotografem spotkamy się jakoś tak w tygodniu, u dj'a już byliśmy, zostały nam drobne rzeczy które można zrobić obojętnie kiedy (w sumie można by nawet już ale nie miałam wcześniej na to czasu) Azzis gratuluje Cytat:
![]() Dziewczyny mam doła.. byłam farbować włosy... już wcześniej miałam ten kolor i chcialam teraz głównie odrosty .. no i mam ... normlanie włosy sa na taki kolor jaki miałam wcześniej a odrosty są ciemniejsze .. a przecież nie farbne znów bo nie chce takich ciemnych włosów.. może jak umyje to się to jakoś wyrówna...ehhh
|
|
#2472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale boje się że wyjdzie nie tak jak chcę i będe miał takie grube blond pasemka
|
|
|
|
|
#2473 |
|
Wtajemniczenie
|
gdzie sie inne zdjecia pogubily? dodaje!
|
|
|
|
#2474 |
|
Rozeznanie
|
witajcie.
dziewczyny dzialalo Wam wczoraj forum? ja nie moglam wejsc na ten watek:/ groszek gratuluje 6 rocznicy jak TZ wroci to sobie nadrobicie my tez 6 lat razem, w sumie 6,5 roku ![]() w miare mozliwoscie zrob fotki na przymiarce ![]() anjadka bukiecik super. a autko hmmm moze przybralabym tymi bordowymi kwiatkami z bukietu nie rozami tylko tymi drugimi (ale sie nie znam i nie wiem co to za kwiatki). tak moze pojedynczko te kwiaty na maske bym przyczepila z jednej strony, albo i z obu tak w litere V? i przy klamkach... i wystarczy... super, ze zdalas egz. ![]() madzia dobry szantarz na TZ wykorzystalas z ta waga na pewno go to zmobilizuje![]() gucia gratuluje ukonczenia sesji i to z taka srednia i powodzenia w szukaniu pracy.jacie Agatka slicznie wygladalas na probnej przymiarce, ekstra i powodzenia na konfrontacji.soll jesli chodzi o kreacje do tych znajomych to moim zdnaiem pasuje bys ubrala swoja, ta przeznaczona na poprawiny. odnosnie samej waszej obecnosci u nich - po pierwsze to bardzo milo z ich strony i ja bym to docenila, i jesli sie da to pozmienialabym wasze zalatwienia z weekendu na inny dzien i pojechala na wesele...moze porozmawiajcie z tymi znajomymi, ze jesli bedziecie swiadkami to krotko, bo sami macie duzo latania i musicie wracac do siebie i czy zgadzaja sie na takie cos. azzis gartulacje bobasa ![]() groszek jesli chodzi o Wasz samochod do slubu to ten z rabki? poczatkiem czerwca bylam na weselu znajomych, ktorzy nim jechali super sie prezentowali dodam, ze nie mieli niczym udekorowanego tego autka.evelina pieknie a jak patrzylas na TZ hmmm super![]() bede miec bardzo podobna etole... narazie sie szyje, w srode za tydzien mam przymiarke ![]() andzia rowniez slicznie wygladalas gratulacje!
|
|
#2475 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mi ostatnio mój TŻ kupił farbę i sam mnie zafarbował i po raz pierwszy raz w życiu mam czarne włosy i takie też będę miała do ślubu. Zaskoczył mnie niesamowicie, ale na prawdę mi pasują
|
|
#2476 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
dziewczyny, jak wiele razy podkreślałam, uwielbiam kupowac książki wczoraj TŻ w nagrodę za obronę magisterki posadził mnie przed komputerem i za wymienioną przez niego kwotę mogłam zamówic sobie coś z Empiku Juz się nie mogę doczekać jak przyjdzie paczka! Poza tym, należę też do Świata Książki i kilka dni temu przyszedł katalog, z którego zamówiłam 3 ksiązki... ![]() Mnie chyba życia nie starczy, żeby to wszystko przeczytać Byłam dzis na zdjęciu szwów- lekarz bardzo zadowolony ze stopnia gojenia sie mojej rany, a ja sie bałam, że na mnie nakrzyczy, że się mało oszczędzałam, bo wydawało mi sie, że ta rana źle wygląda ![]() Lekarz sie smiał, że ja se myślałam, że to od razu będzie wszystko cacy ![]() Jeszcze mi powiedział: "Pani jakos teraz wychodzi za mąż, nie?" Ja mówię, że tak, 1 sierpnia. A on popatrzył na mnie i powiedział: "Noooo, też bym chciał taką żonę już teraz bez naddatków" Jeszcze w piątek ide po wyniki badań histopatologicznych, ale lekarz powiedział, że mam sie nie martwić, on uważa, że wszystko będzie ok ![]() SollAngelica, jedźcie na wesele znajomych, bądźcie ich świadkami i załóż kieckę ze swoich poprawin Będziecie zadowoleni ![]() Agatko, przed wszystkim, szałowa suknia, pięknie wyglądasz, świetna fryzura ![]() Co do konfrontacji, trzymam kciuki i zrób wszystko, jak Ci powiedziała Bakteryika, bo ta kobieta dobrze prawi Powodzenia! ![]() azzis, serdecznie gratuluję Wspaniale, że sie Wam tak szybko udało My z TŻem, im bliżej do slubu, tym mniej uważamy ![]() Maggie1983, trzymam kciuki, żebyś jak najszybciej dołączyła do grona przyszłych mamus ![]() A gadaniem teściowej sie nie przejmuj, piękna z Ciebie kobitka Cytat:
Cytat:
I dziękuję za gratulacje ![]() Cytat:
![]() anjadka, serdecznie gratuluje zdanego egzaminu
|
|||
|
|
|
#2477 |
|
Zakorzenienie
|
Agatko, moze to przez fakt, że ślubujemy tego samego dnia, ale bardzo mocno trzymam kciuki
mam nadzieję, ze sprawa sie dobrze rozwiąże i będziecie znowu się spokojnie przygotowywać do ślubu. A jeżeli nie, to Świat się na tym nie kończy! |
|
|
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
Rybulko a co Ci się stało, że miałaś szwy
|
#2479 |
|
Rozeznanie
|
maggie sliczne zdjecia dodalas
![]() tesciowa nie wie co mowi, jestes piekna kobieta
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2480 |
|
Raczkowanie
|
Rybulka, zlotko855, AgatkaL, myszka_ma, mka1987, dzięki Laski
![]() Jeszcze tylko 2 egzaminy... albo aż bo jeden jest z półtora roku straaaasznie dużo nauki, a drugi to dermatologia no i czekam na wyniki z zeszłotygodniowej chirurgii. Eh ostatni egzam 30.06 a od 1.07 już praktyka ;( bleee.Sorki że tak się troche nas swoim losem użalam... ale tak mi jakoś lepiej.
|
|
|
|
#2481 |
|
Zakorzenienie
|
W zeszłym tygodniu byłam w szpitalu, miałam wycinanego guza z okolicy krocza...
anjadka, poużalać też sie czasem trzeba Będziemy trzymac kciuki za egzaminy
|
|
|
|
#2482 |
|
Raczkowanie
|
AGATKAL zaraz chwila prawdy. Trzymam kciuki! Niech Tż przejrzy na oczy, a jesli nie to widać jeszcze nie dojrzał do roli męża, tylko nadal jest synusiem mamusi!Jeśli nie będzie z Tobą tylko przeciwko, to smutne ale wygrasz los na loterii. Bo co Ci po takim chłopie, co się słucha mamusi a nie żony? Jeśli stanie po Twojej stronie-to super, znaczy że wygrałaś szansę na udane małżeństwo. Kochana, trzymam kciuki.
|
#2483 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 201803111825 Czas edycji: 2009-06-17 o 17:04 |
|
|
|
#2484 |
|
Zakorzenienie
|
No chyba, że nie jest to konkretna osoba, a chyba o taką osobę motley chodzi
![]() Agatka, trzymaj się
|
|
|
|
#2485 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2486 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2487 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2488 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczynki-co do tesciowej to staram sie zagryzac zeby, choc bardzo mnie to boli, ale wiem, ze to dobra kobieta, tylko ma plecie, co jej slina na jezyk przyniesie, nie zwazajac na czyjes uczucia- no i poza tym nikt nie moze byc wspanialszy od jej coreczki ![]() W ZAMIAN ZA WSPARCIE-cosik dla Was - musialam tylko tz nieco powycinac, bo sie buntuje, ze wstawiam jego foty na "jakims babskim forum"
|
|||
|
|
|
#2489 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trzymamy kciuki za Ciebie!!!! Mam nadzieje ze juz wszystko sie wyjasnilo!!! Buziaki xx |
|
|
|
|
#2490 |
|
Zakorzenienie
|
C. D.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:32.

matko jaka piekna etola
ja też taką chcę! gdzie ją kupiłaś? chcesz sprzedać? Oczywiście suknia, fryzura i cała Ty ślicznie wygladałaś, ale etola mnie powaliła
mam stresa

Jak laleczka
Ja jeszcze nie mam swoich fotek ale co nieco możecie tu zobaczyć
ale musisz być dzielna a będzie wszytsko OK.

... normlanie włosy sa na taki kolor jaki miałam wcześniej a odrosty są ciemniejsze