|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - czy któraś z Was to przeżywa? Część 7
Cytat:
|
|
|
|
|
#2462 |
|
Raczkowanie
|
ja chce zeby on do mnie wrocil , chce koniec tej przerwy!! wiem jestem glupia
|
|
|
|
#2463 |
|
Raczkowanie
|
nienawidze go
chcę przynajmniej kogoś do przytulenia ![]() czuję się nieatrakcyjna
|
#2464 |
|
Wtajemniczenie
|
mi tez jest zleee
on jest na weselu jakies 150m ode mnie, na pewno sie swietnie bawi, bo zawsze z ludzmi umial sie swietnie dogadywac a ja nie mam co ze soba zrobic ... poza tym nie wiem co mam myslec sobie: chcialam by sie zastanowil czy chce ze mna byc NA PRAWDE i od tygodnia mysli nad tym a ja nie wiem na czym stoje ... jak sie go 2 tygodnie temu pytalam 100 razy czy chce ze mna byc to on 'tak tak tak' a jak doszly pozniej problemy z moimi rodzicami to juz sie zaczal wahac najchetniej to bym sie spila i zasnela Edytowane przez Lady Marmalade Czas edycji: 2009-08-01 o 20:31 |
|
|
|
#2465 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
widze ze twoj tez sie zastanawia? witaj w klubie jacy ci faceci sa beznadziejni.Ja czekam jak idiotka, rowniez chetnie bym sie spila , zapalila papieroska ale znajomi mnie maja gdzies a tak w samotnosci to do kitu
|
|
|
|
|
#2466 |
|
Raczkowanie
|
Lady Marmalade przykro mi że ten twój tak długo się zastanawia
![]() faceci są beznadziejni. a my cierpimy jak głupie ![]() Chcę jakiegoś księcia! ma może któraś wehikuł czasu? przeniosę się do 18-wiecznej Anglii i znajdę cnotliwego rycerza
Kocham to życie kiedy ma styl, kiedy nie nudzi mnie żadna z chwil ![]() L.A.L.K.A. to nie jestem ja! ![]() Edytowane przez santicia90 Czas edycji: 2009-08-01 o 20:44 |
|
|
|
#2467 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
... na chwile obecna nie mam ochoty z nim gadac i go widziec bo bym go chyba udusila za to wszystko Edytowane przez Lady Marmalade Czas edycji: 2009-08-01 o 20:53 |
||
|
|
|
#2468 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tez widzialam uczucie i milosc w jego oczach wierzylam mu Powiem ci ze poprzednim razem moj tez sie tak dlugo zastanawial bo chcial przerwy(znow ).Ja sie do niego nie odzywalam a on napisal po jakims czasie i wrocilismy do siebie tylko co z tego skoro historia sie znowu powtarza
|
|
|
|
|
#2469 |
|
Raczkowanie
|
mój przez 7 miesięcy po zerwaniu mówił że jednak chce być ze mną do końca życia i w połowie maja zamilkł. teraz sie nie odzywa w ogóle. nienawidze go.ale jakis facet by sie przydal. ten kretyn pewnie ma jakąś pannę i się cieszy. nienawidze nienawidze nienawidze nienawidze nienawidze nienawidze go!!!!!!!!!!
|
#2470 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ide na drinka do kolezanki... |
|
|
|
|
#2471 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mowi ze musi wszystko przemyslec i taka przerwa jest mu potrzebna nie rozumiem go.... ok jedna przerwe mu wybaczylam bo napisal przeprosil , mowil ze to dalo mu duzo do myslenia i obiecial ze juz wiecej mi tego nie zrobi ale niestety slowa nie dotrzymal gdyby sie jeszcze zle ukladalo to bym zrozumiala ale wszystko bylo dobrze
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2472 |
|
Zakorzenienie
|
Czegoś tu tylko nie rozumiem... To oni od Was odeszli, a teraz jeszcze każą na siebie czekać? Kogoś się kocha, albo nie, z kimś chce się być, albo nie chce.
Teraz to oni mają kontrolę nad sytuacją, zwlekają z odpowiedzią, żyją normalnie, a Wy obgryzacie paznokcie z niepewności i płaczecie, żeby nikt nie widział. Czy to jest wporządku? Współczuję mało konkretnych facetów.
|
|
#2473 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tylko ze ja mojemu powiedzialam wprost ze "nie bede na ciebie czekac" i oczywiscie klamalam bo glupia czekam i nie moge tego zmienic
|
|
|
|
|
#2474 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2475 |
|
Zakorzenienie
|
a chcialybyscie byc z facetem, ktory Was zostawil. odeszedl, zranil a potem wraca???
i to po kilku miesiacach, kiedy sie wybawi, poszaleje i nagle zateskni. Ja bym znienawidzila. Ale moze tylko mi sie tak wydaje. Nigdy tego nie przezylam. I nie chcialabym.
|
#2476 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiem ze zle robie czekajac na niego ale inaczej nie potrafie![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2477 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pozwoliłam raz wrócić. i pożałowałam. pewnie... nigdy nie wprowadzę tego w czyn, ale chciałabym być kiedyś taką osobą, która... będzie miała na tyle szacunku do samej siebie, żeby powiedzieć "nie" facetowi który ją zrani. i... jakby na to nie spojrzeć Wam "czekające dziewczyny" też tego życzę. jakkolwiek byście nie kochały... jakkolwiek ja sama nie życzyłabym Wam szcześcia z całego serduszka tak... musicie sobie zdawać sprawę z tego, że jesteście napewno wspaniałymi osóbkami, które zasługują na kogoś więcej niż faceta, który choć raz zwątpił w swoje uczucia do Was!
|
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
MOj byly mnie odblokowal na gg..cos za laska
![]() ![]() Ale ja go mam chyba dalej zablokowanego ![]() Niech spada teraz.. nie zamierzam sie do niego wiecej odezwac
|
|
#2479 |
|
Raczkowanie
|
a ja byłam na imprezie wczoraj, i sie dowiedziałam że pojechał 2 dni temu nad morze, tam gdzie mieliśmy jechać razem
![]() a najgorsze że byli tam sami jego koledzy i żaden z nich nawet nie wiedział że nie jesteśmy już razem, nikomu z nich nic nie powiedział, nawet słowem o mnie im nie wspomniał... ![]() Czasem wydaje mi się ze wolałabym już żeby mówił na mnie innym coś złego niż traktował jakbym wogóle nie istaniała. To strasznie mnie zabolało, bo żeby nawet słowem nie wspomniec komukolwiek ????? ![]() I jeszcze najgorsze że ja cały czas o nim mówie, co prawda cały czas opowiadam o tych złych rzeczach co robił, ale jakoś tak głupio...
|
|
#2480 |
|
Raczkowanie
|
ja wczoraj też się bawiłam na imprezie do 5 rano było ekstra ale dziś wstałam...i strasznie mi smutno
chciałabym już o tym wszystkim zapomnieć albo chociaż być na etapie gdzie to wszystko byłoby mi obojętne a nie ciągłe huśtawki nastroju....mój eks zafundował mi wspaniałe wakacje
|
|
|
|
#2481 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po rozstaniu z eksem rozmawiałam z jego kolegą, powiedział mi, że eks wspominał o rozstaniu ze mną, ale za wiele nie mówił. W każdym razie kolega był bardzo zaskoczony, w jego oczach uchodziliśmy za bardzo udaną, zgodną parę. Nieważne, czy głupio, czy nie. Każdy przeżywa rozstanie inaczej, niektórzy mają potrzebę przegadania sprawy po kilkaset razy, inni radzą sobie z tym sami. Ja na przykład niektórym osobom w ogóle nie powiedziałam o tym, że zakończyłam związek z eksem. Trochę zabawnie, bo doskonale wiem, że te osoby wiedzą od osób trzecich, ale mnie bezpośrednio nikt nie zapytał, jak sobie radzę, jak się czuję, albo dlaczego podjęliśmy taką decyzję. Z drugiej strony ja sama nie poruszam tego tematu.
|
|
|
#2483 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a ja jestem taka osoba ze odrazu musze wszystkim powiedziec... poprostu nie moge tego tlumic w sobie i musze ciagle o tym mowic.Choc nie zerwalismy tylko mamy przerwe to ja juz wielu osobom powiedzialam ze juz nie ma naszego zwiazku do dzis nie skasowal naszych wspolych zdjec z naszej klasy wiec moze jeszcze nie wszystko stracone?jak myslicie?
|
|
|
|
|
#2484 |
|
Raczkowanie
|
najgorsze w tym wszystkim ze np u mnie jak narazie połowę wakacji mogę zaliczyć do beznadziejnych a wiem ze on bawi się w najlepsze ....bynajmniej czas zorganizował sobie w bardzo ciekawym towarzystwie i miejscu z dala od domu. To wszystko boli jestem wściekła ze ja muszę tak cierpieć kiedy on doskonale spędza czas
|
|
|
|
#2485 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i baw sie dalej wiadomo do konca nie zapomnisz ale rob wszystko zeby o tym nie myslec. Mnie to kiepsko wychodzi ![]() ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Cytat:
ja niestety nie mam towarzystwa, nie mam sie z kim bawic i to jest chyba najgorsze
|
||
|
|
|
#2486 |
|
Raczkowanie
|
No tak dziewczyny wszystkie mamy zepsute wakacje
![]() Ehh już wam pisałam, że kilka dni temu widziałam Go pierwszy raz od zerwania, Ewelka wtedy napisała, że najgorsze mam już za sobą, a ja powiedziałam, że najgorsze będzie zobaczyć ich razem. I stało się, godzine temu, zobaczyłam w lusterku wstecznym, że jedzie za mną, dziwnie się zachowywał bo zmieniał pas co chwile chyba nie bardzo wiedział jak się zachować, w końcu ustawił się za mną żeby mnie nie wyprzedzić, pewnie miał nadzieje że nie spotka się ze mną wzrokiem. Hehe ale wiecie co? Tym razem nie był sam, widziałam zarys blond włosów obok niego. Wiecie chyba co mam na myśli. Pozostało mi tylko zobaczyć ich w całej okazałości przytulonych, całujących się albo idących za rękę. Ciekawe czemu przez ostatnich parę dni co chwila Go spotykam, wygląda na to że przestał już się ukrywać, minęły dwa miesiące więc pewnie stwierdził że może już całemu światu pokazać nową ukochaną. A wczoraj koleżanka widziała jej auto pod jego domem. Więc jego rodziców pewnie już poznała. Gratuluję J. i życzę Ci szczęścia z całego serca. Pewnie wiecie co teraz czuję...
|
|
|
|
#2487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój eks też nie usunął zdjęć od razu, zrobił to po jakimś czasie. Nie łudziłam się, że to będzie oznaczało próbę powrotu, albo cokolwiek. Raczej musiał oswoić się z myślą, że nas już nie ma i nie będzie. Mnie zajęło to trochę dłużej, ale kiedy uznałam, że przyszedł ten właściwy moment, mam siłę na "pożegnanie" się z nim to zrobiłam to bez większego żalu. A może on nie usunął tych zdjęć właśnie dlatego, bo chce mieć otwartą furtkę u Ciebie? Gdyby usunął pomyślałabyś, że już wszystko stracone (a to przecież niby tylko głupie zdjęcia), odwidziało mu się na amen, koniec, klamka zapadła. W ten sposób nadal robi Ci nadzieję i doskonale o tym wie.
|
|
|
#2488 |
|
Raczkowanie
|
sofiadanseuse ja też nie mam z kim spędzać czasu i wiem ze to jest najgorsze
Moje wsyztskie kolezanki mają facetów a z racji tego że są wakacje to wyjeżdzają i spedzają wspolnie czas najczęśiej z innymi parkami jak poznałam nowego faceta to po 2 spotkaniach sie zakończyło bo chodziło mu tylko o jedno do dupy z czymś takim panterka1 czytając Twój post ten ostatni zakręciła mi się łezka w oku ... bo wiem co musisz czuć wiem jaki to musi być ból a o łzy ostatnio u mnie nie trudno przez te wahania nastroju. Dzis w południe byłam na plaży i jakoś sobie radziłam, próbowałam nie myśleć przyszlam do domu i się rozryczałam jak malutkie dziecko![]() nie wiem czemu ale nie mogę usunąć tego podkreślenia w pierwszych zdaniach... Edytowane przez wrzosoweniebo Czas edycji: 2009-08-02 o 17:48 |
|
|
|
#2489 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny mogę dołączyć?
Jeszcze nie jestem po rozstaniu, ale to najprawdopodobniej nadejdzie w ten weekend ![]() Szczerze to mam ochotę to zakończyć a zaraz później ratować. Nie chcę tu robić zamętu, ale nie mam nawet o kim z tym porozmawiać. Z Tż nie mam kontaktu. Przemyślałam wszystko i chyba muszę zakończyć ten związek, może to taka przerwa.. Nie wiem. Każdy mówi żebym przeczekała, ale co jak sił brak. |
|
|
|
#2490 |
|
Raczkowanie
|
axf musisz powiedzieć coś więcej bo wiemy niewiele
![]() wrzosoweniebo dzieki za wsparcie.... obiecywałam sobie że więcej nie zapłaczę przez niego, ale znowu.... żałuję, że będę ich teraz ciągle widywać, żałuję, że nie mieszkamy daleko od siebie, bo jak ja mam zapomnieć..... Płaczę, ale nie mam już na to siły, kiedy to się skończy... mam naprawdę dość łez, ściśniętego żołądka i udawania przed całym światem, że daje sobie radę. Czasem jest dobrze a czasem tak jak... teraz.... Chcę Go znienawidzić, albo zapomnieć, ale jak mam to zrobić kochając jednocześnie, nie umiem ![]() Zrobił najgorsze co mógł zrobić, stworzył wizję idealnego związku, idealnej miłości, przyszłości, domu, dzieci, firmy, wszystkiego.... I tego się trzymał do ostatniego dnia. I ile to było warte? Po co, pytam po stokroć PO CO???? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.

jacy ci faceci sa beznadziejni.Ja czekam jak idiotka, rowniez chetnie bym sie spila , zapalila papieroska ale znajomi mnie maja gdzies a tak w samotnosci to do kitu

).Ja sie do niego nie odzywalam a on napisal po jakims czasie i wrocilismy do siebie