|
|
#2461 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Dziewczyny z Irlandii, cz. 2
paulinaizabela o to super macie weekend zaplanowany u mnie bedzie NUDA ech a co u mnie własnie szykuje sie do pracy
ale tylko na 4h wiec spoko zleci szybciutko moze akurat niebedzie duzo ludzi całe przedpołudnie poszukiwałam roznych hotelii itp bo jednak lecimy do tej barcelony tylko bedziemy bukowac sami bylismy zapytac w biurze podrozy ale najtansza oferte pani nam podała za 980e a jak zabukujemy sami to ok 700 wiec róznica jest
|
|
|
|
#2462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a gdzie pracujesz?? no różnica jest |
|
|
|
|
#2463 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Kochane.
Ale miałam do nadrabiania czytając. Super,że wątek się rozrasta. Serdecznie witam nowe osoby. Tymczasem dopijam kawkę, robie się na człowieka i śmigam do pracy. Lenia mam strasznego, że o wyspaniu się nie wspomne Miłego dnia życze
|
#2464 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() paulinaizabela ja pracuje w czyms na kształt chip shop-u
|
|
|
|
|
#2465 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z kawusią
![]() Ktoś się dołączy?? Ja też w pracy ale na szczęście dziś tylko do 5 ![]() Miłego dnia |
|
|
|
#2466 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2467 |
|
Zakorzenienie
|
prowadzę solarium
![]() Ale dziś na mieście u nas spokój
|
|
|
|
#2468 |
|
Zakorzenienie
|
Spokój? U nas był szał ciał
Ale teraz w końcu w domku i nie mam zamiaru nic więcej już robić...no może tylko prócz realizacji mojego pomysłu ![]() Postanowiłam dziś bez okazyjnie zrobić kolację przy świecach memu TŻ-owi. Kupiłam dobre winko oraz sery camembert i brie ( w sumie to ja je uwielbiam hihi) do tego zrobie koreczki i przekąski . Mój luby wraca dziś późno z pracy więc bedzie niespodzianka
|
#2469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez tak czesto robie- brie+camembert+ orzechy wloskie+ winogrona+ wino albo wino + mozarella z pomidorami zglodnialam chyba
|
|
|
#2470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie wszystko już gotowe. Zaraz wszystko zacznę wystawiać, ale najpierw zrobię się na bóstwo bo szybciej się mnie przestraszy niż usiądzie do wspolnej kolacji ![]()
|
|
#2471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byłam dziś w dunsie na przeceny letnie zerknąć i wszystko przebrane na maksa tzn. plażowe rzeczy...jak już mi się coś podobało to nie było rozmiaru albo nie mogłam znaleźć do pary Jutro jadę do Galway może tam coś upoluję ![]() Dziewczyny z Galway jak tam wasze spotkanko?? Marysiuto udanego romantico wieczorku
Edytowane przez paulinaizabela Czas edycji: 2010-08-28 o 22:33 |
|
|
|
|
#2472 |
|
Zakorzenienie
|
Paulinko - przeceny letnie w Dunnsie były już pod koniec Lipca. Teraz już sama jesienna kolekcja i letnie ostatki. Bożesz.... żeby w sierpniu przymrozek był rano to już normalnie katastrofa
A co do kolacji - dziękuje. Mój TŻ - nic a nic, nie jest romantyczny, no ale ja za to TAK Czekam na niego i czekam, aż już sobie sama winka nalałam
|
#2473 |
|
Zakorzenienie
|
Marysiu no to zdróweczko nasze
ja się raczę karmi poema di caffe No fakt jak ostatnio byłam było więcej a co najśmieszniejsze już widziałam, że wystawili rękawiczki w sierpniu Mój Tż właśnie wrócił to spadam... też kolacyjkę będziemy jeść ![]() Miłego wieczorku |
|
|
|
#2474 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja juz po imprezce, bylo superowo, juz daaawno sie tak nie wytanczylam oczywiscie nie planowalam pic, bo jestem na dietce ale...![]() Cytat:
tez lubie wymyslac takie reczy i uwielbiam gdy moj luby mnie tak zaskakuje.. mam nadzieje ze wieczorek byl udany!
|
||
|
|
|
#2475 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To zdroweczko Cytat:
Cytat:
Tak więc romantyzm to moja działka Robiłam już rózne rzeczy - typu miłosne liściki schowane pod poduszką, chusteczka z napisem I love U zostawiona w jego dowodzie rejestracyjnym, którą odnalazł po 2 m-cach Anyway - my już po kolacji
Edytowane przez HAMALIELKA Czas edycji: 2010-08-29 o 00:19 |
|||
|
|
|
#2476 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
teraz wieczory sa coraz dluzsze wiec mozna serwowac pozna kolacje przy swiecach ![]() jak tam dziewczyny dzisiaj???ja wlasnie po sniadanku, teraz kawka
|
|
|
#2477 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Widze ze Ty straszna romantyczka jestes, fajowo Ja tak z liscikami zrobilam na Walentynki..pochowalam peelno malych Ale sie na chichralam jak napisalas z tym kalendarzem.. ![]() Ja tez wlasnie kawulke popijam, zaraz prysznic a potem study |
|
|
|
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę,że wszystkie kawkują
me too ! Pospaliśmy sobie dziś długo i chyba za dlugo, bo coś czuje,ze ta jedna kawka mnie nie dobudzi. Aniu - przymrozek był w zeszłym tygodniu, jednego poranka. Przynajmniej u nas. Motylku - a ile planujesz zgubić. Swoją drogą ciekawa jestem jak tam Kasia na tej diecie sobie radzi
|
#2479 |
|
Raczkowanie
|
aaa tam w Niedziele mozna sobie troche poleniuchowac...
ja nadal w pizamce jestem hihiA co do dietki to niestety mam ponad 20kg do zrzucenia.. ech ta Irlandia i ich pizzy i take awaye.. Przylecialam tu bedac motylkiem a teraz... heh |
|
|
|
#2480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale, bądź co bądź - panują tu nieco inne warunki żywieniowe. Dużo chemii w produktach - dużo więcej niż w Polsce, warzywa smakują tu przecież jak woda. Fast foody, rozleniwiony tryb życia, słodycze, które można dostać za grosze, czy chipsy. Ja przyznam się szczerze, za czasami sama pozwalam sobie na frytki z serem, które naprawdę lubię - ale jedzone raz na jakiś czas i w umiarze, nie przyczynią się zmiany wagi. Ja akurat schudłam w Irl. ale ogranicza mnie choroba, przez co wiele produktów nie mogę jadać, do tego zaczynałam od stresującej pracy więc wszystko skumulowało się w jedną całość. Mam nadzieje,że bedziesz wytrwala w postanowieniu
|
|
#2481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do irlandzkiego jedzenia.....jest daleko w tyle za polskim, ale cos trzeba jesc przeciez
|
|
|
#2482 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też brak energii Aniu. O dziwo podczas urlopu w PL wstaje o 7 rano i cały dzień jestem na największych obrotach, dlatego domniemam,że może byc to poniekąd wina klimatu
|
#2483 |
|
Raczkowanie
|
Atomufka - dzięki za super spotkanie i czekam na następne
![]() Dziewczyny... niedziela się kończy... i jutro do pracy... buuuuu... jak mi się nie chce ![]() i jutro sie dowiem czy jestem w ciąży...
|
#2484 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzieki za kciuki, musi sie udac! Cytat:
teraz tez bym z checia wrocila do lozeczka Ej laski, kawkujemy???
|
||
|
|
|
#2485 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje ze uda nam sie takze spotkac w szerszym gronie![]() Cytat:
![]() a propos braku energii to na mnie tez tutejszy klimat zle wplywa.W PL nigdy nie mialam takoich problemow
|
||
|
|
|
#2486 |
|
Zakorzenienie
|
Ktoś tu coś mówił o kawie
Wczoraj, po miesiącach nieużytkowania, odpaliłam w końcu swój ekspres. Bajunia! Do tego zawsze dodaje trochę cynamonu i efekt smaku jest nieziemski
|
#2487 |
|
Raczkowanie
|
mhmmm wyglada przesmakowicie
a co to za ekspresik? ja zaraz mykam po druga kawke, szczegolnie po tych zdjeciach mi sie zachcialo
|
|
|
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie taki jak ten - to był prezent od mojego TŻ-ta
|
#2489 |
|
Raczkowanie
|
ooo fajny
a wiesz moze ile kosztuje takie cudenko? Ja kiedys kupilam sobie ekspres ale ze ja glupia, nie znalam sie to kupilam taki zwykly, nie cisnieniowy |
|
|
|
#2490 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Marysiu zrobilas mi smaka na kawke z ekspresu-dawno nie pilam a Twoja wyglada smakowicie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Emigrantki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:28.

ale tylko na 4h wiec spoko zleci szybciutko moze akurat niebedzie duzo ludzi
całe przedpołudnie poszukiwałam roznych hotelii itp bo jednak lecimy do tej barcelony tylko bedziemy bukowac sami bylismy zapytac w biurze podrozy ale najtansza oferte pani nam podała za 980e a jak zabukujemy sami to ok 700 wiec róznica jest

. Mój luby wraca dziś późno z pracy więc bedzie niespodzianka 

ja się raczę karmi poema di caffe
w sierpniu 

teraz tez bym z checia wrocila do lozeczka